Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(cambala @ 2018 04 15, 14:26)
As tai sakyciau, kad pastinikas buvo tiesiog kilnus zmogus. Jis ne kazkokia reklama atnese, o telegrama apie kazkoki mirusi zmogu. Tai zmogiskumas, rizikuot savo saugumu.
O suns seimininkas suciucejes kvailys.
Papildyta:
Zkb, man atrodo Aimejos komentaras buvo skirtas ne tau, o "protmusiui" Majai.

Man jau visai smegenai susisuko. Jeigu taip, tai nuoširdžiai atsiprašau Aimėjos.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 15, 14:19)
Man jau dabar pradėt girtis? Durne, aš pati turiu katiną iš prieglaudos, o jau kiek paaukojus prieglaudoms ir VAIKAMS, net skaičiuot nenoriu, taip kad tu užsičiaupk verčiau ir pyzdink vaikučių gelbėti, įsivaikink bent vieną, "ne"dvasios ubage.

Tai va, kad kažkam įrodymų reikia. Ta nuokvaka, kuriai dabar atsakinėjai man net į až rašinėjo įrodymų prašinėdama, nes pasisakiau už tai kad vaikų negalima mušti (tas buvo gal prieš 5 metus, bet negali nusiramint nesikandžiodama) biggrin.gif . Kažkam labai patinka forume girtis ką jis padarė gero žmonijai, kad paimė kažieno vaikus, bet kad auklėja diržu nedasako. O jei pratęsti kalbą apie augintinius, aš nesenai nukaršinau išmestą šunį, kažkada matosi mylėtą, dokumentus turintį, bet jau drebantį, kai 10 metų sukako nebereikalingu tapusį. Pas mane dar 6 metus pragyveno. Bet nematau tame didvyriškumo kaip kai kas. Dabar, tiesa, vėl bandė įbrukti, mol į ano vietą. Na bet aš žinau, kad jei man reiks gyvūno, aš jį auginsiu, o ne prigalaudinėsiu kažkam atsibodusius. Ir ką, dabar žinau, kad tas šunelis po velėna, pasirodo užmušė, nes nerado kam iškišti. Širdį skaudėjo kelias dienas, galėjau gi išgelbėti. Bet visų neišgelbėsi. Nesmerkiu tų žmonių. Vaikus turi auginti tėvai, jei nesugeba to daryti, reikia atimti teisę toliau gimdyti. Gyvūnus taip pat reikia įsigyti tik apsisprendus, kad tau jo reikia. Bet tikiuosi, kad tie, kurie nužudo savo augintinį, daugiau kitų nebeima auginti. O vaikus toliau gimdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 15 balandžio 2018 - 14:23
QUOTE(Maja Di @ 2018 04 15, 15:13)
Tai va, kad kažkam įrodymų reikia. Ta nuokvaka, kuriai dabar atsakinėjai man net į až rašinėjo įrodymų prašinėdama biggrin.gif . Kažkam labai patinka forume girtis ką jis padarė gero žmonijai, kad paimė kažieno vaikus, bet kad auklėja diržu nedasako. O jei pratęsti kalbą apie augintinius, aš nesenai nukaršinau išmestą šunį, kažkada matosi mylėtą, dokumentus turintį, bet jau drebantį, kai 10 metų sukako nebereikalingu tapusį. Pas mane dar 6 metus pragyveno. Bet nematau tame didvyriškumo kaip kai kas. Dabar, tiesa, vėl bandė įbrukti, mol į ano vietą. Na bet aš žinau, kad jei man reiks gyvūno, aš jį auginsiu, o ne prigalaudinėsiu kažkam atsibodusius. Ir ką, dabar žinau, kad tas šunelis po velėna, pasirodo užmušė, nes nerado kam iškišti. Širdį skaudėjo kelias dienas, galėjau gi išgelbėti. Bet visų neišgelbėsi. Nesmerkiu tų žmonių. Vaikus turi auginti tėvai, jei nesugeba to daryti, reikia atimti teisę toliau gimdyti. Gyvūnus taip pat reikia įsigyti tik apsisprendus, kad tau jo reikia.

Bet tikiuosi, kad tie, kurie nužudo savo augintinį, daugiau kitų nebeima auginti. O vaikus toliau gimdo.

Aš laaaaabai nemėgstu girtis, bet žinote ką? Nepraeičiau gatvėj nei pro nelaimės ištiktą žmogų, nei gyvūną. Bet mane siaubingai erzina tokie žmonės, kurie aiškina kaip kitiems gyvent, padedi šuniuką išgydyt, kažkas rėkia, kiek vaikųųų, seneeeelių, kuriems reikia padėt, o čia šunimis rūpinasi, tai bl.et, noriu ir rūpinuosi! Eitų ir padėtų tiems vaikams ir seneliams, laido riteriai. Kiekvieno asmeninis reikalas kaip elgtis, nu ir valio, tu augintum vaiką, pirmyn, aš galbūt priglausiu šunį, nu ir ok yra.

Ima, dar ir kaip. Gal nenužudo, bet pasiimi kitą, o kai nusibosta, išmeta, vėl ima kitą.
Atsakyti
Didziausiai forumo glusei galiu pasakyt, kad o taip paemem, isauginom, isauklejom, uzaugo kaip liepa, tai musu gyvenimo meile ir laime wub.gif nei savi vaikai trukde, nei darbas ar verslas. Bet dvasios ubagui to nesuvokt. Ta tema baigiu. Forume ar viesumoje vaidinantis miela ir pukuota, namuose daznai buna monstras, tame tarpe ir vaikams. Ale pavaidint norisi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 04 15, 15:38)
Didziausiai forumo glusei galiu pasakyt, kad o taip paemem, isauginom, isauklejom, uzaugo kaip liepa, tai musu gyvenimo meile ir laime  wub.gif nei savi vaikai trukde, nei darbas ar verslas. Bet dvasios ubagui to nesuvokt. Ta tema baigiu. Forume ar viesumoje  vaidinantis miela ir pukuota, namuose daznai buna monstras, tame tarpe ir vaikams. Ale pavaidint norisi.  biggrin.gif

Ką tu gluše vadini, įvardink.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 15, 16:43)
Ką tu gluše vadini, įvardink.

Tikrai ne tave. 4u.gif Baigiam ta tema. smile.gif Einu su savo liepa pasivaiksciot, nu va ir neuzmusiau aukledama. O gluse pati atsilieps. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 15 balandžio 2018 - 15:06
Tos visos SM nariu tarpusavio rietenos yra irodymas, kad vyru nereikia bausti uz fizini smurta seimoje.

Ir vistos kapotusi tarpusavyje, jei nebijotu gaidzio snapo. Gaidys padaro tvarka!
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 15, 17:26)
Tos visos SM nariu tarpusavio rietenos yra irodymas, kad vyru nereikia bausti uz fizini smurta seimoje.

Ir vistos kapotusi tarpusavyje, jei nebijotu gaidzio snapo. Gaidys padaro tvarka!

Kol pačiam gaidžiui nenukerta galvos ir neišverda buljono.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 15, 13:27)
Kai neturi kaip argumentuoti, tai apsimeti, kad neskaitei.
Sito
https://augintinis.l...ninkus-5848097/

Neskaičiau ir neskaitysiu. Man neįdomus tavo įkeliami straipsniai, nes neadekvačiai juos pritempi prie situacijos.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2018 04 15, 15:13)
Bet visų neišgelbėsi.

Tai vat būtent. Nei aš, nei tu, nei kas kita sneprivalo gelbėti visų apleistų ir nuskriaustų, nesvarbu žmonių, paukščių ar gyvūnų, nes tai neįmanoma, o ir sąlygas turi ne kiekvienas. Tam ir reikia įstatymo, kad bausti tuos (ir griežtai), kurie prisidėjo prie betvarkės, žaiurumo ar pan. Tada gal mažiau gelbėjimo darbų prireiks visiems kitiems.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 15, 16:33)
Neskaičiau ir neskaitysiu. Man neįdomus tavo įkeliami straipsniai, nes neadekvačiai juos pritempi prie situacijos.

😂😂 vartykis toliau, neturi kaip argumentuot savo suciucejimo ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 04 15, 14:59)
O gluse pati atsilieps.  biggrin.gif

Bet atspejau? Cia ta pati kur pries Kaledas ir Velykas ilenda su savo kvailais komentais? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 15, 20:31)
😂😂 vartykis toliau, neturi kaip argumentuot savo suciucejimo ir tiek.

Jei tu manai, kad šunys gyvena kaip pilnamečiai žmonės ir patys už save patampa atsakingi, pvz. nuo kelių metų, nuo kokių 3 jau pilnamečiai, nia? biggrin.gif Tai ok, vadink juos žudikais, kaltais, reikalauk jiems mirties bausmės ar dar ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2018 04 15, 09:58)
Isiputojot del tu ciuceku  4u.gif
Duodu beveik psichologine uzduoti! Atsakykit patys sau, o vakare as parasysiu gal but teisinga atsakyma sukelusi daugybe diskusiju, bet priimta LR Auksciausiam teisme. (Nors ir tai, mano manymu, verta paabejoti).
-------------
Atneses telegrama (apie artimo zmogaus mirti) pastininkas ant varteliu pamate ispejima apie pikta suni. Is pradziu bande belstis i vartelius, bet nesulauke jokios reakcijos. Tada uzejo i kiema, idant galetu pasibelst i duris. Pakeliui ji uzpuole kovines veisles suo. Pastininkas 2 suviais ji nudejo is legaliai turimo savigynai skirto ginklo. Suns savininkas kreipesi i teisma.
Kas teisus? Kur klaidos? Kas nedadaryta, kad tokiu "fokusu" nebebutu? Koks buvo Auksciausiojo teismo sprendimas ir kokia argumentacija?

---------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------
Tesiu pazada ir rasau atsakyma kuris turetu but teisingas (nes patvirtintas Auksciausiojo teismo) ir siaip i tema apie zmoniu ir gyvunu verte.
Panaudojes ginkla pastininkas buvo absoliuciai teisus, nes nieko nera svarbiau uz zmogaus gyvybe ir sveikata!!!!! Kitas dalykas,- jis privales suns savininkui atlyginti padaryta materialine zala. (Civilinio proceso tvarka). Taigis jei jums gresia R E A L U S pavojus,- galite gintis su bet kuo kas tik pasitaikys po ranka ir (beveik) negalvot apie pasekmes uzpuolikui.
O kas liecia gyvunus... Keistoka nuostata, bet kas susitikot su oficialiu ginklu patvirtinsit: Nusovus gyvuna net nebutina pranesti policijai, kad buvo panaudotas pistoletas!
Tai vat ir visos kalbos. O jus cia viena kita erzinat (dargi prasivardziuojat).. Vaikas ar dobermanas svarbiau?!?? unsure.gif Koks gali but klausimas?? Ar jau taip isivelet i rietenas, kad net pradini klausima pamirsot??? biggrin.gif
Atsakyti