QUOTE(Maja Di @ 2018 04 15, 15:13)
Tai va, kad kažkam įrodymų reikia. Ta nuokvaka, kuriai dabar atsakinėjai man net į až rašinėjo įrodymų prašinėdama
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
. Kažkam labai patinka forume girtis ką jis padarė gero žmonijai, kad paimė kažieno vaikus, bet kad auklėja diržu nedasako. O jei pratęsti kalbą apie augintinius, aš nesenai nukaršinau išmestą šunį, kažkada matosi mylėtą, dokumentus turintį, bet jau drebantį, kai 10 metų sukako nebereikalingu tapusį. Pas mane dar 6 metus pragyveno. Bet nematau tame didvyriškumo kaip kai kas. Dabar, tiesa, vėl bandė įbrukti, mol į ano vietą. Na bet aš žinau, kad jei man reiks gyvūno, aš jį auginsiu, o ne prigalaudinėsiu kažkam atsibodusius. Ir ką, dabar žinau, kad tas šunelis po velėna, pasirodo užmušė, nes nerado kam iškišti. Širdį skaudėjo kelias dienas, galėjau gi išgelbėti. Bet visų neišgelbėsi. Nesmerkiu tų žmonių. Vaikus turi auginti tėvai, jei nesugeba to daryti, reikia atimti teisę toliau gimdyti. Gyvūnus taip pat reikia įsigyti tik apsisprendus, kad tau jo reikia.
Bet tikiuosi, kad tie, kurie nužudo savo augintinį, daugiau kitų nebeima auginti. O vaikus toliau gimdo.
Aš laaaaabai nemėgstu girtis, bet žinote ką? Nepraeičiau gatvėj nei pro nelaimės ištiktą žmogų, nei gyvūną. Bet mane siaubingai erzina tokie žmonės, kurie aiškina kaip kitiems gyvent, padedi šuniuką išgydyt, kažkas rėkia, kiek vaikųųų, seneeeelių, kuriems reikia padėt, o čia šunimis rūpinasi, tai bl.et, noriu ir rūpinuosi! Eitų ir padėtų tiems vaikams ir seneliams, laido riteriai. Kiekvieno asmeninis reikalas kaip elgtis, nu ir valio, tu augintum vaiką, pirmyn, aš galbūt priglausiu šunį, nu ir ok yra.
Ima, dar ir kaip. Gal nenužudo, bet pasiimi kitą, o kai nusibosta, išmeta, vėl ima kitą.