Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2018 04 15, 09:39)
Nu, tai jau susivokei kaip nusišnekėjai, kad šuo būtinai žudikas? biggrin.gif

Is saves juokies😂😂- suo nesiojo po miesteli kudiki ir ciuciavo😂😂😂.
Aisku zudikas. Kaip ir tie Vokietijoj per paskutines dienas.
Ko nekomentuoji ano straipsnio? Ar vel viska versi ant seimininku ir dresuros, o nepripazinsi, kad sunekai nenormalus?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 04 15, 10:19)
Kam tie kraštutinumai. Jei pasisakai prieš smurtą prieš vaikus, vadinasi turi įsivaikint. Mylėti vaikus, tai nereiškia visus nuskriaustuosius priglausti. Tai visi, pasisakantys už tai kad vaikų nereikia mušti turėtų nedirbti kito darbo, o gelbėti skriaudžiamuosius, ane? Netekčiau darbo, tai pirmas darbas, kurio norėčiau imtis, tai auginti nuskriaustus vaikus. Dabar žinau, kad nesugebėsiu tinkamai pasirųpinti, vienam vos laiko užtenka.
Tik aš norėjau pasakyti kita, žmonės nieko bloigo nemato kai vaikai "auklėjami" diržu, o va kai gyvūnėliai skriaudžiami, tai jau baaaaaisų baisiausias nusikaltimas. Iki gyvos galvos jiems. O vaiko kol neužmušė, tai lai toliau "auklėja", Matuką irgi "auklėjo", mat anas žodio kažkokio negalėjo ištarti.

Tai ir tu nesiūlyk priglaust beglobių šunų gyvūnėlių mylėtojams, ir jokio skirtumo juokais tai buvo padakyta ar ne, o vat aš jau negaliu pasiūlyt įsivaikint? Nu tai ir aš pasakysiu, mylėt gyvūnus tai nereiškia visus beglobius priglausti. O vat aš, pasisakydama prieš žiaurų elgesį su gyvūnais, turėčiau nieko kito neveikt, tik gelbėt nabagus, ania? Tai ir augink tuos vaikus, kas neleidžia, bože ty moj.

Ai, tai jeigu kažkokie debilai daužo vaikus diržu, gyvūnai išvis px, tegu kenčia? Bet matai, tame ir skirtumas, už Matuko nužudymą sės. Būtų tokiu pat būdu nukankinę šunį- vaikščiotų laisvi! Nes juk tai būtų tik nieko vertas šunpalaikis, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 15 balandžio 2018 - 11:16
QUOTE(given444 @ 2018 04 15, 09:14)
mėsa tai nedvokia..  biggrin.gif tikrai...man praeinant turguose pro mėsų skyrius, ji nuolat dvokia. žuvis, mėsa...cambala vėl sakys, kad aš nenormali....

Tau isvis sunku gyventi, vaikscioti i pardes, turgus...Juk desru - pieno skyriuj turbut tau vien smurtas, lavobai ir syvai matosi...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 15, 12:12)
Ko nekomentuoji ano straipsnio? Ar vel viska versi ant seimininku ir dresuros, o nepripazinsi, kad sunekai nenormalus?

O kas tuos šunis nenormaliais padaro? Aš pvz visai nenustebčiau, jei kurią dieną mano kaimyno šuo nukąstų jam galvą. Nesidžiaugčiau, bet nei kiek nenustebčiau, ir tokių debilų, kaip mano kaimynas, pilna. Ačiūdie, kad ne už sienos gyvena, bet ir tai baisu langą atsidaryt
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 04 15, 12:15)
Tau isvis sunku gyventi, vaikscioti i pardes, turgus...Juk desru - pieno skyriuj turbut tau vien smurtas, lavobai ir syvai  matosi...

Nu bet tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 15, 11:25)
O kas tuos šunis nenormaliais padaro?

As pilnai daleidziu, kad buna ir seimininkai kalti del suns auginimo/ dresavimo.
Bet kad visais atvejais isteisinti sunis - zudikus - tai cia tik Menkaverte sugeba.
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2018 04 15, 09:58)
Atneses telegrama (apie artimo zmogaus mirti) pastininkas ant varteliu pamate ispejima apie pikta suni. Is pradziu bande belstis i vartelius, bet nesulauke jokios reakcijos. Tada uzejo i kiema, idant galetu pasibelst i duris. Pakeliui ji uzpuole kovines veisles suo. Pastininkas 2 suviais ji nudejo is legaliai turimo savigynai skirto ginklo. Suns savininkas kreipesi i teisma.
Kas teisus? Kur klaidos? Kas nedadaryta, kad tokiu "fokusu" nebebutu? Koks buvo Auksciausiojo teismo sprendimas ir kokia argumentacija?

Suns seimininkas turejo pasirupinti aplinkiniu saugumu. Tai yra varteliai turejo buti UZRAKINTI, o ne uzdaryti. Jei butu vartelius islauzes tada jau tektu atsakomybe uz pasekmes
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 15, 12:12)

Kokio straipsnio? Žinok neturiu ką veikti kaip tu ir visus straipsnius skaitau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 15, 12:02)
Kokio straipsnio? Žinok neturiu ką veikti kaip tu ir visus straipsnius skaitau biggrin.gif

Kai neturi kaip argumentuoti, tai apsimeti, kad neskaitei.
Sito
https://augintinis.l...ninkus-5848097/
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 15, 00:04)
Jei nenori įsivaikinti, tai ir neverk dėl tų vaikų, nes juk realiai tau jie pa barabanu. Aišku, galima pavaizduot laido riterę ir pašūkaut, kad vaikučius mūūūša, bet tuom rūpestis ir užsibaigia, o vat galėtum augint savo ir įvaikintus, bet juk prie klavos gailėt lengviau, ania?

Va taip ir pasirodo tikras dvasinis ubagas. Atimti gyvunus, atimti vaikus, bet jau ne ne i savo namus nei vienu, nei kitu nepriimsiu. Tik parekaut sugebu. Vaikus globoja/ isivaikina zmones, kurie ir savo vaiku turi, ir dirba. Dauguma tokiu. Ir gyvuna nuskriausta, ismesta, benami priglaudzia, nors daznai net nelabai planavo auginti. Atsiranda ir vietos, ir maisto. Bet cia tada kai yra meile, sirdis ir pareiga. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2018 04 15, 10:58)
Isiputojot del tu ciuceku  4u.gif
Duodu beveik psichologine uzduoti! Atsakykit patys sau, o vakare as parasysiu gal but teisinga atsakyma sukelusi daugybe diskusiju, bet priimta LR Auksciausiam teisme. (Nors ir tai, mano manymu, verta paabejoti).
-------------
Atneses telegrama (apie artimo zmogaus mirti) pastininkas ant varteliu pamate ispejima apie pikta suni. Is pradziu bande belstis i vartelius, bet nesulauke jokios reakcijos. Tada uzejo i kiema, idant galetu pasibelst i duris. Pakeliui ji uzpuole kovines veisles suo. Pastininkas 2 suviais ji nudejo is legaliai turimo savigynai skirto ginklo. Suns savininkas kreipesi i teisma.
Kas teisus? Kur klaidos? Kas nedadaryta, kad tokiu "fokusu" nebebutu? Koks buvo Auksciausiojo teismo sprendimas ir kokia argumentacija?

gal klaida vis tik buvo eiti į kiemą ir dar šauti? įspėjimas buvo, ką tas šuo darys, irgi yra nuspėjama.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 15, 12:35)
As pilnai daleidziu, kad buna ir seimininkai kalti del  suns auginimo/ dresavimo.
Bet kad visais atvejais isteisinti sunis - zudikus - tai cia tik Menkaverte sugeba.

Aš pilnai tikiu, kad 99% šeimininkai kalti, ar iš nežinojimo, ar iš durnumo. Pvz su pasigėrėjimu žiūri, kad šuniukas ėsdamas urzgia, prie bliūdo neprileidžia, ale koks protingas šuniukas, sargas bla bla.. o realiai tai liūdna, neišauklėtas šuo, nes šuo jokiu atveju neturi urgzti ant savo šeimininko, turi žinot savo vietą.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 04 15, 13:54)
Va taip ir pasirodo tikras dvasinis ubagas. Atimti gyvunus, atimti vaikus, bet jau ne ne i savo namus nei vienu, nei kitu nepriimsiu. Tik parekaut sugebu. Vaikus globoja/ isivaikina zmones, kurie ir savo vaiku turi, ir dirba. Dauguma tokiu. Ir gyvuna nuskriausta, ismesta, benami priglaudzia, nors daznai net nelabai planavo auginti. Atsiranda ir vietos, ir maisto. Bet cia tada kai yra meile, sirdis ir pareiga.  wub.gif

Man jau dabar pradėt girtis? Durne, aš pati turiu katiną iš prieglaudos, o jau kiek paaukojus prieglaudoms ir VAIKAMS, net skaičiuot nenoriu, taip kad tu užsičiaupk verčiau ir pyzdink vaikučių gelbėti, įsivaikink bent vieną, "ne"dvasios ubage.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 04 15, 12:58)
gal klaida vis tik buvo eiti į kiemą ir dar šauti? įspėjimas buvo, ką tas šuo darys, irgi yra nuspėjama.

As tai sakyciau, kad pastinikas buvo tiesiog kilnus zmogus. Jis ne kazkokia reklama atnese, o telegrama apie kazkoki mirusi zmogu. Tai zmogiskumas, rizikuot savo saugumu.
O suns seimininkas suciucejes kvailys.
Papildyta:
Zkb, man atrodo Aimejos komentaras buvo skirtas ne tau, o "protmusiui" Majai.
Atsakyti