QUOTE(cambala @ 2018 04 15, 12:35)
As pilnai daleidziu, kad buna ir seimininkai kalti del suns auginimo/ dresavimo.
Bet kad visais atvejais isteisinti sunis - zudikus - tai cia tik Menkaverte sugeba.
Aš pilnai tikiu, kad 99% šeimininkai kalti, ar iš nežinojimo, ar iš durnumo. Pvz su pasigėrėjimu žiūri, kad šuniukas ėsdamas urzgia, prie bliūdo neprileidžia, ale koks protingas šuniukas, sargas bla bla.. o realiai tai liūdna, neišauklėtas šuo, nes šuo jokiu atveju neturi urgzti ant savo šeimininko, turi žinot savo vietą.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 04 15, 13:54)
Va taip ir pasirodo tikras dvasinis ubagas. Atimti gyvunus, atimti vaikus, bet jau ne ne i savo namus nei vienu, nei kitu nepriimsiu. Tik parekaut sugebu. Vaikus globoja/ isivaikina zmones, kurie ir savo vaiku turi, ir dirba. Dauguma tokiu. Ir gyvuna nuskriausta, ismesta, benami priglaudzia, nors daznai net nelabai planavo auginti. Atsiranda ir vietos, ir maisto. Bet cia tada kai yra meile, sirdis ir pareiga.
Man jau dabar pradėt girtis? Durne, aš pati turiu katiną iš prieglaudos, o jau kiek paaukojus prieglaudoms ir VAIKAMS, net skaičiuot nenoriu, taip kad tu užsičiaupk verčiau ir pyzdink vaikučių gelbėti, įsivaikink bent vieną, "ne"dvasios ubage.