Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 14, 13:38)
O šiaip, kai Matuko žudijams siūlo rankas kojas išsukioti, gyviems skūrą nulupti ir t.t. tai jau "galima suprasti", o kai gyvūnų kankintojams sako tą patį, tai jau gyvūnėlių mylėtojai degradai. Ech tie dvigubi standartai

Ne, tai jus sakote, kad gyvuneliu myletojai geresni uz visus, nes anie tai greitai gali persimesti nuo gyvuneliu ant zmoniu, o sitie gink die zmogaus nenuskriaus. Tikrai? Su tokiomis vertybemis, kad gyvunas auksciau uz zmogu, zmogaus nenuskriaus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2018 04 14, 14:07)
Ne, tai jus sakote, kad gyvuneliu myletojai geresni uz visus, nes anie tai greitai gali persimesti nuo gyvuneliu ant zmoniu, o sitie gink die zmogaus nenuskriaus. Tikrai? Su tokiomis vertybemis, kad gyvunas auksciau uz zmogu, zmogaus nenuskriaus? biggrin.gif

Prašom pacituoti, kur aš taip sakiau, arba nevapėkit nesamonių, gerai? Tai iš jūsų postų eina suprasti, kad gyvūnų mylėtojai visi by default yra kažkokie tai degradai, žmonių nekentėjai. Žmogus žmogui nelygu, kas neaišku?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 13, 23:00)
Šiaip jau, nuo smurto prieš gyvūną nereitai pereinama ir prie žmonių.

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 14, 14:24)
Prašom pacituoti, kur aš taip sakiau, arba nevapėkit nesamonių, gerai? Tai iš jūsų postų eina suprasti, kad gyvūnų mylėtojai visi by default yra kažkokie tai degradai, žmonių nekentėjai. Žmogus žmogui nelygu, kas neaišku?

Tie, kurie fanatiskai kovoja uz gyvunu teises, kurie pritaria tokiu nesamoningu bausmiu iteisinimui - taip, degradai, zmoniu nekentejai - galima ir taip issireiksti, kaip pageidavote biggrin.gif
Kaip jau minejau, gal tuomet pirma baikime zudyti zmones (abortai), o tada jau rupinkimes paskandintais kaciukais ir suniukais bei kitais gyvunais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suvaikejusi: 14 balandžio 2018 - 13:48
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 14, 13:24)

Naa nebuna, kad VISI. Nebuna... Yra bendros tendencijos.
Gyvunu myletojai siaip nera adekvatus daugumoje. Jiems problemos suprasti zmones. Jie tiksliau nesiskaito su aplinkiniais. Gyvuneliai tiesiog negali apsigintti nuo ju egoistines meiles kazka veisti laikyti igeidziams patenkinti.

Gyvunu myletojai panasus i zmoniu grobikus, kurie pagrobia vaikus ar merginas, kad "myleti". Kadangi tai nusikalstama tai jie slepia. O jei butu leidziama tai tokie myletojai veistu ir pardavinetu vaikus kaip sunis. Tai is dalies ir vyksta.

Toje meileje neegzistuoja jokie gyvuneliai, vaikai tiesiog myletoju kaprizai ir pretenzijos i objektus savo igeidziams tenkinti
Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2018 04 14, 14:47)
Tie, kurie fanatiskai kovoja uz gyvunu teises, kurie pritaria tokiu nesamoningu bausmiu iteisinimui - taip, degradai, zmoniu nekentejai - galima ir taip issireiksti, kaip pageidavote biggrin.gif
Kaip jau minejau, gal tuomet pirma baikime zudyti zmones (abortai), o tada jau rupinkimes paskandintais kaciukais ir suniukais bei kitais  gyvunais.

Nu ir ką čia pacitavai, spanguole (nuo žodžio spangti)? Tai kur parašyta, kad gyvūnų mylėtojai vien tik geriečiai ir niu niu niu žmogaus nenuskriaus? Surask, prašom, ar ir toliau vartysies, kaip viena prisikėlus pilnatinė? Prie ko čia tie tavo abortai išvis? Kas kuo norės, tuo ir rūpinsis, ne tau aiškinti, tai rūpinkis žmonėm, ko lauki? O jeigu tau atrodo, kad nukankinus triušį ar užkapojus šunį nesulaukti jokios bausmės yra normalu, tai degradė esi tu.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 14, 14:51)
Naa nebuna, kad VISI. Nebuna... Yra bendros tendencijos.
Gyvunu myletojai siaip nera adekvatus daugumoje. Jiems problemos suprasti zmones. Jie tiksliau nesiskaito su aplinkiniais. Gyvuneliai tiesiog negali apsigintti nuo ju egoistines meiles kazka veisti laikyti igeidziams patenkinti.

Gyvunu myletojai panasus i zmoniu grobikus, kurie pagrobia vaikus ar merginas, kad "myleti". Kadangi tai nusikalstama tai jie slepia. O jei butu leidziama tai tokie myletojai veistu ir pardavinetu vaikus kaip sunis. Tai is dalies ir vyksta.

Toje meileje neegzistuoja jokie gyvuneliai, vaikai tiesiog myletoju kaprizai ir pretenzijos i objektus savo igeidziams tenkinti

Ne nu tai jo, normalu yra išmesti gyvūną į gatvę, ką ir padarė tavo dvasios ubagė boba, pakkausius tavęs. Abu vienas kito verti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 14 balandžio 2018 - 13:57
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 14, 13:34)

Nežinau, bausti už komentarus gal jau "perebor", bet už žiaurų elgesį realios bausmės turi būti.
Papildyta:
O vat kas dėl Matuko žudikų, tai aš nesuvokiu, kodėl jie dar nenuteisti, kodėl tik praėjus metams po nusikaltimo apklausiami liudininkai, tai ką, po velnių, reikėjo visą tą laiką veikt hmm.gif

aš sutikčiau, kad realios. Bet tegul jos realios būna ir dėl žmonių žalojimo. Kažkaip seimūnai didesnį prioritetą jau teikia gyvūnams.

Matuko žudikų teismas lėtas, kaip ir visi teisminiai procesai, nes tiek advokatai, tiek teisėjai be šios bylos tuo pačiu metu nagrinėja dar po kokia dešimt bylų. Vėlgi, tokios yra realijos, o nei idilės, kaip įsivaizduojat. Aš irgi noriu parduotuvėje be eilės apsipirkti. Bet prie kiekvieno pirkėjo pardavėjo nepastatysi. Kaip ir kiekvienai bylai atskirų teisėjų nerasi. Jav, pvz., teismai baigiasi per pora savaičių. Bet pasirengimas jiems trunka vos ne metus ar du. Taip kad tas pats.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 04 14, 15:02)
aš sutikčiau, kad realios. Bet tegul jos realios būna ir dėl žmonių žalojimo. Kažkaip seimūnai didesnį prioritetą jau teikia gyvūnams.

Matuko žudikų teismas lėtas, kaip ir visi teisminiai procesai, nes tiek advokatai, tiek teisėjai be šios bylos tuo pačiu metu nagrinėja dar po kokia dešimt bylų. Vėlgi, tokios yra realijos, o nei idilės, kaip įsivaizduojat. Aš irgi noriu parduotuvėje be eilės apsipirkti. Bet prie kiekvieno pirkėjo pardavėjo nepastatysi. Kaip ir kiekvienai bylai atskirų teisėjų nerasi. Jav, pvz., teismai baigiasi per pora savaičių. Bet pasirengimas jiems trunka vos ne metus ar du. Taip kad tas pats.

Tai niekas dar nenuspręsta, nu bet sakyk ką nori, realių bausmių už žiaurų elgesį su gyvūnais nėra. Dėl nusikaltimų prieš žmones pritariu, labai dažnai bausmės neadekvačios. Vat įdomu, kiek Matuko žudikai gaus

Nu bet kad apklausinėti liudininkus po metų? Sorry, kažkaip nenormalu
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 14, 13:59)
Ne nu tai jo, normalu yra išmesti gyvūną į gatvę, ką ir padarė tavo dvasios ubagė boba, pakkausius tavęs. Abu vienas kito verti

Nusisneki, atidave broliui gyvuna. Tavo neadekvatus puolimas teigimas rodo proto trukuma, kas aplamai budinga gyvunu myletojams. Jei netenka proto diskutuodami apie gyvunus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 14 balandžio 2018 - 14:11
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 14, 15:10)
Nusisneki, atidave broliui gyvuna. Tavo neadekvatus puolimas teigimas rodo proto trukuma, kas aplamai budinga gyvunu myletojams. Jei netenka proto diskutuodami apie gyvunus

Bla bla bla.. gali tu čia pezėt ką nori, faktas, kad atsisakė. Gyvenime neatsisakyčiau gyvūno dėl kažkokio pimpalo, kuris pas tave net nefunkcionuoja.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 04 14, 12:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="žiauriai krūta boba" data-cid="72069512" data-time="1523702048"><div><p>O vat kas dėl Matuko žudikų, tai aš nesuvokiu, kodėl jie dar nenuteisti, kodėl tik praėjus metams po nusikaltimo apklausiami liudininkai, tai ką, po velnių, reikėjo visą tą laiką veikt vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Liudininkai seniai apklausti. Dabar jau prasidejo teismo posedziai ir liudininkai liudija teisme. Cia nera pirmines apklausos. </p><p>Byla sunki, reikia irodyti, kaip uzmuse ir kuris. Liudininku nera. Geriau tegul ilgiau uztrunka, bet surenka visus irodymus, o ne paskubom bilekaip. </p>

Visai ne todel. Jau senai byla nagrineti buvo baigta, bet tos vaikzudes advokatas paprase teisiamuosius patikrinti melo detektoriumi. Advokatas( bet ir nupuses gi visai) nori visisko tos bobos isteisinimo. Pasieskok kazkur ziniose pries gera menesi, net cia buvau nuoroda ikelus.
Todel byla vel uzsitese.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 14, 12:47)
Aš ir nesakau, kad reikia bausti už komentarus, nors dar priklauso koks tas komentaras, pradžiai būtų galima taikyt REALIAS bausmes už realius veiksmus.

Nu va man pvz tas dobermanas , suedes kudiki, jokio gailescio nekelia. Tau kas svarbesnis atrodo? Zmohus ar gyvunas? As ir gyvinus myliu, bet lygonti, statyti ant vieno laiptelio suni ar kate su zmogum nevertetu.
O to dobermano liaupsinimas visiskas absurdas atrodo. Kazka fb apie ji parase, tai vel neadekvaciu komentu " koks geras tas sunelis" buvo apstu. Tik plesytis moka tie neadekvatus gyvunu myletojai, bet imt normalus zmones jo niekas nenori.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 14, 15:25)
Nu va man pvz tas dobermanas , suedes kudiki, jokio gailescio nekelia. Tau kas svarbesnis atrodo? Zmohus ar gyvunas? As ir gyvinus myliu, bet lygonti, statyti ant vieno laiptelio suni ar kate su zmogum nevertetu.
O to dobermano liaupsinimas visiskas absurdas atrodo. Kazka fb apie ji parase, tai vel neadekvaciu komentu " koks geras tas sunelis" buvo apstu. Tik plesytis moka tie neadekvatus gyvunu myletojai, bet imt normalus zmones jo niekas nenori.

Na bet kas kaltas dėl tos tragedijos? Gyvūnas priklausonas nuo žmogaus, galima jo gailėtis ar nesigailėt, nu bet pripažinkim, kalti tik degradai tėvai, kurie tą šunį laikė kankinančiom sąlygom sulūžusiame "voljere", paliko kūdikį vieną lauke, nu tai ką čia daugiau kaltinti?
Aš to šuns neimčiau, bet tas, kas išmano dresūrą, kodėl gi ne.
Tai kad niekas lyg ir nelygina žmogaus su gyvūnu, aš tik norėčiau, kad tokios, kaip tos triušio kankintojos, neišeitų laisvos, o bent pusmetį pasėdėtų ar pasidarbuotų visuomenės labui.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 14, 14:59)
Nu ir ką čia pacitavai, spanguole (nuo žodžio spangti)? Tai kur parašyta, kad gyvūnų mylėtojai vien tik geriečiai ir niu niu niu žmogaus nenuskriaus? Surask, prašom, ar ir toliau vartysies, kaip viena prisikėlus pilnatinė? Prie ko čia tie tavo abortai išvis? Kas kuo norės, tuo ir rūpinsis, ne tau aiškinti, tai rūpinkis žmonėm, ko lauki? O jeigu tau atrodo, kad nukankinus triušį ar užkapojus šunį nesulaukti jokios bausmės yra normalu, tai degradė esi tu.
Papildyta:

Ach, jeigu neparasyta iki galo, tai jau nesiskaito? Tiesiog tuo teiginiu labai megsta svaidytis visi gyvuneliu myletojai ir visuotine jo prasme yra tokia, kaip rasiau.

Abortai prie to, prie vertybiu. Nes daznai tenka sutikti, kad klykia del nuskandinto kaciuko ir plesosi maikes uz abortus. Ta pati Sakaliene pasisako uz abortus.

Nesakau, kad neturi sulaukt bausmes uz tycinius kankinimus, bet siulomos priemones yra neadekvacios. Kaip ir ziauraus elgesio kvalifikavimas mano poziuriu yra neteisingas. Pvz ziauru yra tada, kai meto nuo tilto, bado akis ir pan. O kai kaukst ir uzmusa - elementari eutanazija.
Atsakyti