Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Moonte @ 2018 04 11, 15:06)
Siaip, jei mastyti logiskai, ne paklodes ilgumas, o turinys atspindi esme.

Jo. Tik dar velgi tai priklauso nuo zmogaus budo. As pvz kaip cholerike, paskaitau - parasau, nekklnesineju po kauleli. Kas supranta - tas supranta. Pvz mes su zkb viena kita is puses zodzio suprantam.
Jus gi prisijungiat laisvu nuo darbu metu, viska paskaitot, paanalizuojat ir sukramcius visu tokiu cholerikiu ir nelabai adekvaciu forumo dalyviu informacija rasot tas " paklodes". Jei atvirai, tai kai prisiregistravau forume, tai galvojau, kodel sita moteris taip placiai rasineja. Po keliu metu supratau.
Ubuntes paklodes yra visiskai absurdiskos. Logikos nerasta, plesymai bliuskutes ir tas pastovus wacko.gif .😂😂
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2018 04 11, 15:17)

Uoj, ple, daktare  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tos zemesnes grandies gyviu nebent.
Atsakyti
Vėžiu serganti moteris čekyje aptiko klaidą, dėl kurios nukentėjo tūkstančiai

Del sios priezasties as uz eutanazija.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 04 11, 17:01)

Atvirai pasakius net nežinau ką rašyti.
Kaip krikščionė negaliu pasisakyti už sąmoningą pasirenkamą savižudybę, nebent, įgalioti ligoninės gydytojus, kad esant priepuoliui negaivintų. Leistų numirti.

Kaip žmogus, kuris anapilin palydėjo ne vieną draugą su viena ar kita diagnoze, mačiusi paskutines dienas juos (prieš išeinant) - taip, už.

Kadaise (kai buvom kelių projektų svarstymuose ir net jau priemimo fazėje) esu viešai pasakiusi - geriau jau jokio įstatymo, nei toks.
Atsakyti

As uz eutanazija sau, bet ne savo artimiems. Manau daugelis taip. Juk kai esi sveikas, sveikai mastantys- tai 8r darai sveikus sprendimus.
Tfu tfu tfu, ateina i seimas ir vaikai su Dauno sindromu. Bet ar tevai nelaimingi, kad jie kazkiek gyvena?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 10, 21:45)
Klausyk, nabage, pradejom sneket apie sveika gyvensena, tiksliau sveikus produktus vaikams. Nekalbejom apie medicininius preparatus. Tai tu ieiskojai atgal 6 metu temos, atknisai kad as vartojau/ duodu savo seimai zolinius preparatus. Tai klausyk, nabage, esme tame, kad medikai pirma pataria lengvus, zolinius preparatus ( cia kaip alternatyva gripuojant gert daug skysciu su citrina, o jei nepadeda - griebtis " Fervecs") . Jei man pvz stresas po  artimo netekties, tai kodel tureciau vartot medicininius antidepresantus?
Vnz vegane -debile. Be komentu. Nes tu jau tokia dalyve, kad neverta net diskutuot - nupususi. Tokia pat kaip tavo drauge is anksciau. Nebeidomu.
Papildyta:

O klizmuojies tu  del ko ? Dabar saziningai prasom 4u.gif .

Nesvarbu apie ką mes šnekėjom. Esmė ta, kad tu metus laiko mane persekioji ir kaltini, kad nevisavertiškai valgau, todėl man papildų reikia, o kas valgo visavertiškai ir yra tokie sveikuoliai biggrin.gif kaip tu, nereikia jokių papildų. Jokių. Nu tai vat pamatėme kaip tau nereikia biggrin.gif
Normalus narys iš gėdos dabar numirtų, išsiregistruotų ir bijotų ateiti, bet gi tu nežinai kas yra būti normaliu nariu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2018 04 10, 22:06)

puiku
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 04 11, 09:25)
https://m.delfi.lt/a...php?id=77656765
Giliau pasikapscius viskas cia aisku, kad uz  sio sudo brukimo vaiku darzeliams slypi ne noras vaikus sveikai maitint, o tik pelnas uz el knyga, seminarus.
Tai kad veganai- sveikuoliai, siuskites dumblius toliau, normalus zmones ir toliau pelnysis is kvailiuku.

Aha, tavo vaistinės tai dykai dalina homeopatiją biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 04 11, 18:01)

valdžiai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 12, 14:19)
Normalus narys iš gėdos dabar numirtų, išsiregistruotų ir bijotų ateiti, bet gi tu nežinai kas yra būti normaliu nariu biggrin.gif
Papildyta:

puiku

Kam kalbėt, o tamstai tai nuoširdžiai patylėt po visų postų reiktų biggrin.gif
Medikė atsirado lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2018 04 11, 15:17)
As irgi smile.gif o jei dar kakavo puse saukstelio, tai praktiskai sokoladas gaudavosi  biggrin.gif
Papildyta:

Uoj, ple, daktare  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ką aš ir sakau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 12, 14:19)
Nesvarbu apie ką mes šnekėjom. Esmė ta, kad tu metus laiko mane persekioji ir kaltini, kad nevisavertiškai valgau, todėl man papildų reikia, o kas valgo visavertiškai ir yra tokie sveikuoliai biggrin.gif kaip tu, nereikia jokių papildų. Jokių. Nu tai vat pamatėme kaip tau nereikia biggrin.gif
Papildyta:

puiku
Papildyta:

Aha, tavo vaistinės tai dykai dalina homeopatiją biggrin.gif
Papildyta:

Butent tai ir yra svarbu apie ka mes snejejom. Kadangi tu negali pagristi savo teiginiu, tai tuesiog kvailai vartaisi ir tiek.
Veganai plesosi, kad visavalgiu ligos nuo mesos ir pieno vartojimo. Tai klausiu n taji karta - ar veganai sveiki ir nemirtingi? Kodel eilini karta negali atsakyti i tiesiogini, paprasta klausima?
O tau paciai neima juokas is to, kad as mamai duodavau nakciai kazkokiu lash miegui arba kai staigiai mirus tevui, liudna buvo ir kazka geriau? Nu zinok man tai ziauriai nesveikas tavo elgesys. Aisku tu elkis kaip tau tinkama, bet atknisti kazkokius n metu senumo postus, aiskinti, kad as ryju veganiskus papildus, tai cia zinok prisizvengiau tikrai😂😂.
Tai mirk is gedos, nes tu net nuovokos sveikos nebeturi 4u.gif .
Kodel dykai? Nedykai. Bet tu naudoji papildus vietoj normaliu maisto produktu. Siuntiesi is kazkur neaisku ka ir neaisku kokiom salygom supakuota, transportuota ir t. t.
Ir esi isitikinusi, kad tai svaru, sveika ir tikrai yra tas, o ne pvz koks koalos sudukas dziovintas ir sutrintas. Lygiai tas pats su kokiais bananais, mangais, kitais egzotiniais vaisiais ir gerybemis. Tau atrodo, kad tu valgai sveikus produktus, bet tu gi juos perki is musu prekybcentriu, kur bananais kokie parduodami pas pardese, Goa seriami drambliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 12 balandžio 2018 - 16:27

Aha. Per daug jau priviso daranciu klaidas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 12, 17:26)
Butent tai ir yra svarbu apie ka mes snejejom. Kadangi tu negali pagristi savo teiginiu, tai tuesiog kvailai vartaisi ir tiek.
Veganai plesosi, kad visavalgiu ligos nuo mesos ir pieno vartojimo. Tai klausiu n taji karta - ar veganai sveiki ir nemirtingi? Kodel eilini karta negali atsakyti i tiesiogini, paprasta klausima?
O tau paciai neima juokas is to, kad as mamai duodavau nakciai kazkokiu lash miegui arba kai staigiai mirus tevui, liudna buvo ir kazka geriau? Nu zinok man tai ziauriai nesveikas tavo elgesys. Aisku tu elkis kaip tau tinkama, bet atknisti kazkokius n metu senumo postus, aiskinti, kad as ryju veganiskus papildus, tai cia zinok prisizvengiau tikrai😂😂.
Tai mirk is gedos, nes tu net nuovokos sveikos nebeturi 4u.gif .
Kodel dykai? Nedykai. Bet tu naudoji papildus vietoj normaliu maisto produktu. Siuntiesi is kazkur neaisku ka ir neaisku kokiom salygom supakuota, transportuota ir t. t.
Ir esi isitikinusi, kad tai svaru, sveika ir tikrai yra tas, o ne pvz koks koalos sudukas dziovintas ir sutrintas. Lygiai tas pats su kokiais bananais, mangais, kitais egzotiniais vaisiais ir gerybemis. Tau atrodo, kad tu valgai sveikus produktus, bet tu gi juos perki is musu prekybcentriu, kur bananais kokie parduodami pas pardese, Goa seriami drambliai.

Nu aš neatsakau už visus kas ten dėl ko plėšosi, aš tai nesakau, kad ligos tik nuo maisto ir viskas.
Tai ko čia tu plėšaisi tada ant manęs? biggrin.gif
Kažkokių lašų? Nė nežinai ką duodavai, o varai ant manęs, kad nežinau aš ką siunčiu ir ką valgau? Žmogau, tu smukai taip žemai...
Tai tu net vaisių nevalgai? Nu tai ir matosi tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 12, 18:50)
Nu aš neatsakau už visus kas ten dėl ko plėšosi, aš tai nesakau, kad ligos tik nuo maisto ir viskas.
Tai ko čia tu plėšaisi tada ant manęs? biggrin.gif
Kažkokių lašų? Nė nežinai ką duodavai, o varai ant manęs, kad nežinau aš ką siunčiu ir ką valgau? Žmogau, tu smukai taip žemai...
Tai tu net vaisių nevalgai? Nu tai ir matosi tada biggrin.gif

Na pagal tave ligos nuo mesos, pieno ir karmos. Sita jau zinom visi.
O kur atsakymas i klausoma ar veganai neserga ir nemirsta?
As tai zinau ka duodu -SRM patvirtintus ir gydytoju skirtus preparatus.
Kodel nevalgau? Valgau. Bet po siltu egzotiniu krastu pvz kokue bananai, mangai, ananasai, tikrai perkami zymiai reciau nei kol nebuvau ragavus normaliai sunokusiu. Yra ir musu klimate augintu darzoviu if vaisiu. Renkuosi ir konserviotus - man pvz skaniau ir sveikiau is Italijos pomidorai konservuoti ne musu sezono metu, nei Ispaniski ar Olandiski plastmasiniai pomidorai visus metus.
Tu net pasikelt nebegali 4u.gif . Eik sapnus aiskint, ten taves neperpras. Ar i taro kortu skyreli.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 12, 20:17)
Na pagal tave ligos nuo mesos, pieno ir karmos. Sita jau zinom visi.
O kur atsakymas i klausoma ar veganai neserga ir nemirsta?
As tai zinau ka duodu -SRM patvirtintus ir gydytoju skirtus preparatus.
Kodel nevalgau? Valgau. Bet po siltu egzotiniu krastu pvz kokue bananai, mangai, ananasai, tikrai perkami zymiai reciau nei kol nebuvau ragavus normaliai sunokusiu. Yra ir musu klimate augintu darzoviu if vaisiu. Renkuosi ir konserviotus - man pvz skaniau ir sveikiau is Italijos pomidorai konservuoti ne musu sezono metu, nei Ispaniski ar Olandiski plastmasiniai pomidorai visus metus.
Tu net pasikelt nebegali 4u.gif . Eik sapnus aiskint, ten taves neperpras. Ar i taro kortu skyreli.

O nors vienas planetoje žmogus nemiršta?
Bet ar tai pagrindas gyventi bele kaip, jei jau vistiek mirsime?

Tikiuosi mūsų neapkaltins?
https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai
Atsakyti
R.Karbauskis yra politinis rasistas. Arba žmogus, kurį, ištikus skandalui, pradeda valdyti ne protas, o liežuvis. Kurį vizgina jo nepažabojamas ego. Kurį ima krėsti nepaaiškinama karštinė, kai tik išgirsta kritiką. Jis neklystantis, jis nepasiduodantis, jis vienintelis, jis neteisingai puolamas.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...ybes-500-955410
Atsakyti