Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Intemora @ 2018 04 10, 17:19)
Būdavo tu saldumynu,o jei netyčia nenupirkdavo,tai kiaušinių baltymus su
cukrum susiplakdavom ir valgydavo arba duona po kranu ir cukraus uzsiberdavom,ką ten uzsiberdavom,uzsitepdavom ,taip per pirštą storumo😁

Kaime valgydavom duoną su namine saldžia grietine ir cukrum, kaip skanu būdavo
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2018 04 10, 16:19)
cukrum susiplakdavom ir valgydavo arba duona po kranu ir cukraus uzsiberdavom,ką ten uzsiberdavom,uzsitepdavom ,taip per pirštą storumo😁

Saldaus pieno šviežias varškės sūris su piršto storumo medaus sluoksniu.
Net dabar tai gaunam iš vietinių ūkininkų jo, tiesiog sunaikinimas greituoju būdu būna. Trintos avietes ar medus.

Seilėtekis prasidėjo net.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2018 04 10, 18:19)

O mes atvirkščiai, kaime "gogelmogelį" darydavome vien tik iš kiaušinio trynio su cukrumi

QUOTE(Nakviša @ 2018 04 10, 19:39)
Saldaus pieno šviežias varškės sūris su piršto storumo medaus sluoksniu.
Net dabar tai gaunam iš vietinių ūkininkų jo, tiesiog sunaikinimas greituoju būdu būna. Trintos avietes ar medus.

Seilėtekis prasidėjo net.

Aha, man irgi, pasidėjau šalia varškės sūrio ir medaus. O vaikystėje dar labai skanu buvo šviežias agurkas su šviežiu medum.
Atsakyti
Kaip jus saldziai valgete... Niekada taip negalejau, vaiku isvis ka nors saldaus suvlagyti asaru pakalne buvo, svetimi zmones negalejo to suprasti. Na dabar jau mielai suvalgau juodo sokolado.
Keista, bet tai neapsaugojo mane nuo vezio, o sako vezys cukrumi minta.
Siaip, Monteverte, jei saziningai, as esu sveiko gyvenimo budo vaiksciojanti antireklama mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 balandžio 2018 - 18:28
112 metų japono ilgaamžiškumo paslaptis_ karštos vonios ir saldainiai.!😁
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 04 10, 18:27)

Siaip, Monteverte, jei saziningai, as esu sveiko gyvenimo budo vaiksciojanti antireklama  mirksiukas.gif

Ohh, tai zinokit cia bus karma matuska ne kitaip...😂Reiktu savo saknis, protevius nagrinet😂😂.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 10, 19:50)
Ohh, tai zinokit cia bus karma matuska ne kitaip...😂Reiktu savo saknis, protevius nagrinet😂😂.

Panašiai pagalvojau lotuliukas.gif Čia jau reikėtų turėtų prisikėlusi
https://giphy.com/gi...e-xRLTjmT9kl1rW
forumo nušviestoji pasireikšt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 04 10, 18:27)
<...> Na dabar jau mielai suvalgau juodo sokolado.

Vat ne. Ir po šiai dienai ne.
Ką prisimenu su nostalgija, tai buvo toks šokoladas. “Ąžuolynas” berods.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 10, 15:08)
O koki tu cia man stebukla ikelei? As niekur nerasiau, kad mamai neduodu vaistu. Mes, zinok, nesavagydziai taip kaip kai kurie " nusviestieji", lankomes pas normalius medikus, vartojam ju paskirtus medikamentus, jei reikalas yra.
Tik tu va tiek draskaisi, medicinoj nk nenutuoki, vakar parasei didziausia durnyste, kad depresija zoliniais kazkas gydosi ir bandai man kazka pripaisyt.
Nesveika ir tiek. As galvojau idomiau bus.

O siaip tai susiimk kol ne velu. Gal pasigydei biski kol is forumo ismesta buvai? Nes kai bana tau nueme, tai ramiake tokia buvai 4u.gif .
Papildyta:

Jei butum sveika - tai ir nespuoguota butum ( aisku jei tai ne kazkokia zaraza nuo tavo suns, su kuriuo is venos lekstes valgai, kai jis viska lauke uostineja ir laizo).
Dar katlrta kartoju - nespresk pagal savo organizma apie kitu zmones.
Is kur istraukei tokias durnystes, kad " mazai uztersta zmogu viskas lenda i virsu, o pas daugiau uztersta zmogu - viskas sedasi"? Galima medicinine kokia nuoroda siuo klausimu? Ar tai tik vel eiliniai tavo kliedesiai?

kokiais vaistais? biggrin.gif tiek draskeisi dėl papildų, taip juos keikei, sakei visaverčio maisto užtenka, mane platinimu kaltinai (lyg tai nusikaltimas būtų platintoju būti), o pasirodo pati ryji ir šeimą farširuoji.
Protingi žmonės pamatė kokia esi falšė ir šlykšti asmenybė. Nebaisu dar į veidrodį žiūrėti? Kaip ten tu ant tokių sakai? Kiaulės snukis, kiaulės akys? mirksiukas.gif

Negalima, nes tu analfabetė medicinoje, papildo nuo vaisto neskiri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 04 10, 20:04)
Ką prisimenu su nostalgija, tai buvo toks šokoladas. “Ąžuolynas” berods.

"Aurora". Juodas, luzinejantis. Lyg po 25 kap.mazas .
Paskui kazkoks juodas su idaru po 55 kap( galiu ir maisyt kaina). Toks staciakampis 5×2 gabaleliai,, vidui sokoladinis arba vaisinis su kazkuom maisytas idaras. Folijon supakuotas, paskui popieriuj.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 04 10, 19:27)
Kaip jus saldziai valgete... Niekada taip negalejau, vaiku isvis ka nors saldaus suvlagyti asaru pakalne buvo, svetimi zmones negalejo to suprasti. Na dabar jau mielai suvalgau juodo sokolado.
Siaip, Monteverte, jei saziningai, as esu sveiko gyvenimo budo vaiksciojanti antireklama  mirksiukas.gif

Nervai, gal nervai tada. Jūs net forume paklodėmis rašote, tai gali būti nesveika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 10, 20:32)
kokiais vaistais? biggrin.gif tiek draskeisi dėl papildų, taip juos keikei, sakei visaverčio maisto užtenka, mane platinimu kaltinai (lyg tai nusikaltimas būtų platintoju būti), o pasirodo pati ryji ir šeimą farširuoji.
Protingi žmonės pamatė kokia esi falšė ir šlykšti asmenybė. Nebaisu dar į veidrodį žiūrėti? Kaip ten tu ant tokių sakai? Kiaulės snukis, kiaulės akys? mirksiukas.gif

Negalima, nes tu analfabetė medicinoje, papildo nuo vaisto neskiri smile.gif

Klausyk, nabage, pradejom sneket apie sveika gyvensena, tiksliau sveikus produktus vaikams. Nekalbejom apie medicininius preparatus. Tai tu ieiskojai atgal 6 metu temos, atknisai kad as vartojau/ duodu savo seimai zolinius preparatus. Tai klausyk, nabage, esme tame, kad medikai pirma pataria lengvus, zolinius preparatus ( cia kaip alternatyva gripuojant gert daug skysciu su citrina, o jei nepadeda - griebtis " Fervecs") . Jei man pvz stresas po artimo netekties, tai kodel tureciau vartot medicininius antidepresantus?
Vnz vegane -debile. Be komentu. Nes tu jau tokia dalyve, kad neverta net diskutuot - nupususi. Tokia pat kaip tavo drauge is anksciau. Nebeidomu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 10, 20:35)
Nervai, gal nervai tada. Jūs net forume paklodėmis rašote, tai gali būti nesveika mirksiukas.gif

O klizmuojies tu del ko ? Dabar saziningai prasom 4u.gif .
Atsakyti