QUOTE(Monteverte @ 2018 04 10, 13:42)
https://www.supermam...;#entry65954669
https://www.supermam...;#entry64957352
nepaspringsi dabar nuo savo melo ir negatyvo tais visais lašais homeopatiniais, ką? Pati ryji, šeimoje duodi, o kitus juodini. Kodėl esi tokia šlykšti? Ok, tavo gyvenimas nelengvas, bet neatėjo kada mintis pasiknaisioti savyje, giminėje kodėl jis toks? Žinok viskam yra priežastys... Kuo bjauresnė būsi, kuo daugiau purtysies (tavo pačios žodis), tuo tik bus blogiau tau ir tavo šeimai. Gal dar ne vėlu pasikeisti ir atgauti ramybę?
O koki tu cia man stebukla ikelei? As niekur nerasiau, kad mamai neduodu vaistu. Mes, zinok, nesavagydziai taip kaip kai kurie " nusviestieji", lankomes pas normalius medikus, vartojam ju paskirtus medikamentus, jei reikalas yra.
Tik tu va tiek draskaisi, medicinoj nk nenutuoki, vakar parasei didziausia durnyste, kad depresija zoliniais kazkas gydosi ir bandai man kazka pripaisyt.
Nesveika ir tiek. As galvojau idomiau bus.
O siaip tai susiimk kol ne velu. Gal pasigydei biski kol is forumo ismesta buvai? Nes kai bana tau nueme, tai ramiake tokia buvai
.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 10, 13:42)
Aš nesu alergiška šiaip jau. Pasidomėk prastais baltymais ir kaip jie atmetami organizmo ir suvoksi (gal)
Nes nemąsčiau tada, kad jei ne visai skanu, tai gal ir nereikia. Atsibodo į darbą dėjinėtis vis kažką ir tiek. Galvoju gi ledai pabus kaip alternatyva, ko gi ne. Na ir dvidešimties metelių dar ne visi tokie visame kame ypatingai gudrūs, kad susimąstytų dėl visko, ar ne? Atrodo gi visi perka, valgo.
Tik skirtumas tas, kad pas labiau užterštą žmogų nusėda ir požymiai būna nežymūs, žmogus net nesuvokia, kad tam tikri ledai kenkia, o pas mažiau užterštą iš karto lipa aukštyn. Čia kaip ir pas vaikus, ko dar nesugadinti, iš karto akylas pamatys kas netinka, o pas suaugėlį jau sunkiai, tiria iš visų galų ir galų nebeatseka
Jei butum sveika - tai ir nespuoguota butum ( aisku jei tai ne kazkokia zaraza nuo tavo suns, su kuriuo is venos lekstes valgai, kai jis viska lauke uostineja ir laizo).
Dar katlrta kartoju - nespresk pagal savo organizma apie kitu zmones.
Is kur istraukei tokias durnystes, kad " mazai uztersta zmogu viskas lenda i virsu, o pas daugiau uztersta zmogu - viskas sedasi"? Galima medicinine kokia nuoroda siuo klausimu? Ar tai tik vel eiliniai tavo kliedesiai?