Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 04 06, 12:26)
</p><p><span>As va viena dalyka pastebejau tarp veganu ir kitaip nusvitusiu. Pas juos viskas remiasi subjektuviom jausenom, savais apibrezimais, tipo intuicija ir ten dar kazkuo. Faktu nerasta. </span>
</p><p><span></span>
</p><p>Kate ir ziurke yra gyvunai. Vienas mielas, kitas slykstus. Tai tu « vieno kraujo » tik su graziais. Slykstieji jau nebetinka. Tai ko stebiesi, kad zmones kiaules valgo, o kaciu ne, jei tu pati gyvunus skirstai i savus ir ne pagal velnias zino kokia logika? </p><p><span></span>
</p>

Ai tu ten žiurkę prie tarakonų prirašei? Neįsiskaičiau, atleisk. Nemaniau, kad taip kvailai lyginsi smile.gif Žinduolį gyvūniuką su tarakonu biggrin.gif
Nors gali pasigooglinti, gal ir tarakonai kuo naudingi, taigi būk žmogus, be reikalo ir tų neskriausk, tu gi pas mus prieš smurrrrtą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 04 06, 11:26)
Parazitai – visi 
</p>

Pamirsai TrueX is gretimos temos
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 06, 12:52)
Aišku, kad verkčiau. Nes mano auginamas gyvūnas man yra šeimos narys. Tarkim, Peru mano jūrkiaulėms be ceremonijų nusuktų galvą, o vat aš perku geriausią šieną, maistą, ir dėl savo gyvūnų negailiu nieko. Taip kaip ir tu verktum dėl savo artimo žmogaus, bet tau px, kai žūva žmonės, tuomet jau "žemė valosi", "akis už akį", tuomet jau nebegaila? Pagauni, ką noriu pasakyt?

Jokios naujienos nepasakei, aš berods ir nesakiau, kad žemė neužteršta, prie ko čia tai? Bet tai, kad žemė užteršta, jokia ne priežastis veganams būti pagiežingiems, smerkti visavalgius ir agresyviai puldinėt, įsijautus vos ne į šventųjų rolę.

Tai ir aš nesuprantu prie ko čia mano šeima? Kalbame juk apskritai.

Tai vat ir aš nesuprantu, kodėl pvz. kai kas nors nudobia tarkime šunį, tai jau visas kaimas kone protestuot prieš tuos eina, griežčiausios bausmės prašo, o jau patys apsigręžę ir karvę nudobtų. Nenormalios man tokios visuomenės "normos". Gi viskas keičiasi. Jei kada trūko augalinio maisto, tai dabar nebetrūksta, tai ko dabar nemylėt ne tik žiurkių, bet ir kiaulyčių? Gali atsakyti tik į šį sakinį, be visų kitų mano minčių išvedžiojimo?

Kodėl ne priežastis? Priežastį visur atrasti galima
Atsakyti

Ai tu ten žiurkę prie tarakonų prirašei? Neįsiskaičiau, atleisk. Nemaniau, kad taip kvailai lyginsi smile.gifŽinduolį gyvūniuką su tarakonu biggrin.gif
Nors gali pasigooglinti, gal ir tarakonai kuo naudingi, taigi būk žmogus, be reikalo ir tų neskriausk, tu gi pas mus prieš smurrrrtą bigsmile.gif

aj, tai dabar jau skirstai nebe i parazitus ir likusius, o i zinduolius ir « tarakonus ». Ok. Nu greit nuomone keiciasi. Tai tapatini save su tarakonais ar ne? Vieno kraujo esate? 

Atsakyti

Pamirsai TrueX is gretimos temos

Neisivaizduoju apie ka cia kalbi. 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 06, 12:53)
Pataikytu tigras pas neadekvaciys veganus - irgi zole ir zuvim maitintu taip kaip tu is savo ciuciko tyciojies.
Filme " Pi gyvenimas" is bado vargsas tigras zuvi laimingas ede. Taip ir su veganu augintiniais...

Taip tyčiojuos, kad pergyvena visus bendramžius? smile.gif
Kaži kodėl tavo "visavertiškai" besimaitinančioje šeimoje baisesnės ligos nei manojoje? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2018 04 06, 13:45)
Jei paskaičiuotume, kiek gyvūnų žūsta dėl žmogaus veiklos - augalininkystės, tai ir veganus šaudyt galima be gailesčio.

Tiesos yra. Juk jau seniai sakiau, kad apskritai žmonių perdaug, vargsta žemė ax.gif
Atsakyti

Tai vat ir aš nesuprantu, kodėl pvz. kai kas nors nudobia tarkime šunį, tai jau visas kaimas kone protestuot prieš tuos eina, griežčiausios bausmės prašo, o jau patys apsigręžę ir karvę nudobtų. Nenormalios man tokios visuomenės "normos". Gi viskas keičiasi. Jei kada trūko augalinio maisto, tai dabar nebetrūksta, tai ko dabar nemylėt ne tik žiurkių, bet ir kiaulyčių? Gali atsakyti tik į šį sakinį, be visų kitų mano minčių išvedžiojimo?

Nenormalus visiskai. Sunis namie laikom, karves valgom. Va suni zuvim serti, o zmones, zustancius avarijose, vadinti «balastu » yra normalu. Absoliuciai. 

Atsakyti

Kaži kodėl tavo "visavertiškai" besimaitinančioje šeimoje baisesnės ligos nei manojoje? ax.gif

Aj va dar vienas perlas. Koki 100aji karta tyciotis is Cambalos seimos nario ligos yra normalu. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 04 06, 14:05)
aj, tai dabar jau skirstai nebe i parazitus ir likusius, o i zinduolius ir « tarakonus ». Ok. Nu greit nuomone keiciasi. Tai tapatini save su tarakonais ar ne? Vieno kraujo esate? </p><p></p>

Ne, su tarakonu tikrai ne vieno kraujo, bet be reikalo nežudyčiau, man netrukdo. Aš švari, manęs nepuola biggrin.gif

Tai kaip ten su tuo tavo nesmurrrrtavimu? Smaurtauji ir stambiu mąstu, ne? Ar tik žmonių (a la dievukų, iškiliųjų būtybių anot tavęs), liesti negalima?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 06, 14:04)

O prie ko čia klausimas, ar verkčiau dėl savo gyvūno? Tai buvo tik palyginimas, nes tu suki link to, kaip gali auginti šuniuką, katytę, bet negailėti karvytės kiaulytės, neverkti dėl jų? Lygiai kaip ir tu neverki, kai "žemė valosi", taip ir aš neverkiu dėl karvių, kurių nei mačiau, nei glosčiau, tai tiek.

Tai lygiai kaip ir tu, artimą gelbėtum, bet be sąžinės graužaties nustumtum pabėgėlį atgal į jūrą ax.gif Dvigubi standartai. Kodėl tu nemyli visų žmonių, tik "išrinktuosius"? Pati pagalvok.

Matai, jei nudobtų ir suvalgytų šunį Kinijoj, niekas net neburbtelėtų, nes ten tai norma. Pas mus šunys- ne maistas ir už žiaurų elgesį su gyvūnais turėtų būti baudžiama. Netgi skerdyklose gyvūnus pirma nudobia, nes matai, yra skirtumas KAIP nudobti.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 04 06, 14:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72060796" data-time="1523012845"><div><p>Kaži kodėl tavo "visavertiškai" besimaitinančioje šeimoje baisesnės ligos nei manojoje? vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Aj va dar vienas perlas. Koki 100aji karta tyciotis is Cambalos seimos nario ligos yra normalu. </p>

Pati prisiprašė. Per keliolika žinučių prašiau ramintis, bet ji vistiek draskėsi, putojosi. Kažkada buvo normali narė dar pamenu kitus gindavo, prašydavo nesityčioti, drausmindavo bjaurias bobas, o kuo po trejetos metelių pati virto? Pagiežingiausia ir šlykščiausia būtybe visame forume. Diena iš dienos srutas pylė ant mano šeimos, nesąmones visokias rašė. Lazda turi du galus.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 06, 14:12)
O prie ko čia klausimas, ar verkčiau dėl savo gyvūno? Tai buvo tik palyginimas, nes tu suki link to, kaip gali auginti šuniuką, katytę, bet negailėti karvytės kiaulytės, neverkti dėl jų? Lygiai kaip ir tu neverki, kai "žemė valosi", taip ir aš neverkiu dėl karvių, kurių nei mačiau, nei glosčiau, tai tiek.

Tai lygiai kaip ir tu, artimą gelbėtum, bet be sąžinės graužaties nustumtum pabėgėlį atgal į jūrą ax.gif Dvigubi standartai. Kodėl tu nemyli visų žmonių, tik "išrinktuosius"? Pati pagalvok.

Matai, jei nudobtų ir suvalgytų šunį Kinijoj, niekas net neburbtelėtų, nes ten tai norma. Pas mus šunys- ne maistas ir už žiaurų elgesį su gyvūnais turėtų būti baudžiama. Netgi skerdyklose gyvūnus pirma nudobia, nes matai, yra skirtumas KAIP nudobti.

Ne siš žmonių eina blogis, iš žmonių, o ne iš gyvūnų.
Nu nebent tave gyvūnai išvien skriaudžia, tai atsiprašau tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 06, 13:59)

Azijos šalyse juos valgo vietoj traškučių😂
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 06, 14:15)
Ne siš žmonių eina blogis, iš žmonių, o ne iš gyvūnų.
Nu nebent tave gyvūnai išvien skriaudžia, tai atsiprašau tada 4u.gif

Tai logika tokia, verkti galima tik dėl gyvūnų, o žmonės by default parazitai, lai žemė "valosi"?
Atsakyti