QUOTE(Monteverte @ 2018 04 06, 14:04)
Tai ir aš nesuprantu prie ko čia mano šeima? Kalbame juk apskritai.
Tai vat ir aš nesuprantu, kodėl pvz. kai kas nors nudobia tarkime šunį, tai jau visas kaimas kone protestuot prieš tuos eina, griežčiausios bausmės prašo, o jau patys apsigręžę ir karvę nudobtų. Nenormalios man tokios visuomenės "normos". Gi viskas keičiasi. Jei kada trūko augalinio maisto, tai dabar nebetrūksta, tai ko dabar nemylėt ne tik žiurkių, bet ir kiaulyčių? Gali atsakyti tik į šį sakinį, be visų kitų mano minčių išvedžiojimo?
Kodėl ne priežastis? Priežastį visur atrasti galima
O prie ko čia klausimas, ar verkčiau dėl savo gyvūno? Tai buvo tik palyginimas, nes tu suki link to, kaip gali auginti šuniuką, katytę, bet negailėti karvytės kiaulytės, neverkti dėl jų? Lygiai kaip ir tu neverki, kai "žemė valosi", taip ir aš neverkiu dėl karvių, kurių nei mačiau, nei glosčiau, tai tiek.
Tai lygiai kaip ir tu, artimą gelbėtum, bet be sąžinės graužaties nustumtum pabėgėlį atgal į jūrą
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
Dvigubi standartai. Kodėl tu nemyli visų žmonių, tik "išrinktuosius"? Pati pagalvok.
Matai, jei nudobtų ir suvalgytų šunį Kinijoj, niekas net neburbtelėtų, nes ten tai norma. Pas mus šunys- ne maistas ir už žiaurų elgesį su gyvūnais turėtų būti baudžiama. Netgi skerdyklose gyvūnus pirma nudobia, nes matai, yra skirtumas KAIP nudobti.