QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 05, 20:02)
Nežinau kiek tau metų, bet kai aš buvau maža, tokių kaip sultinio kubelių, vegetų nelabai ir būdavo, atsirado kai jau ūgtelėjusi buvau. O maistas ką aš žinau, paprastas kaip ir daugelyje šeimų, sriubos, košės, troškiniai, kotletai. Močiutė koldūnų pridarydavo, pyragų prikepdavo, o kokia skani būdavo pieniška daržovių sriuba
Papildyta:
Va čia yra nesveikas fanatizmas.
Nu tai va, nebuvo ir nereikėjo, tai kas dabar pasakė, kad reikia vaikams! kažkaip ten suprieskoniuoti, apmarmaluoti, kad nesijaustų tikro produkto skonio?
Nu o azijiečiai šunis, kates valgo. Kaip faina, ne? Nei viena nenorite savo gyvūno jiems priduoti ar jų palikuonių nusiųsti?
Nesuprantu, kaip nėra noro būti protingesniu, švaresniu, analizuojančiu žmogumi?
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
Koks skirtumas katytė ar kaulytė? Kiaulytė mažiau gyventi nori, vertesnė būti skerdžiama? Ar ir katytes ir mes skersti pradėkim, kodėl gi neimti pavyzdžio iš tų nuostabiųjų?
Disakutuoti nebūtina ire spjaudytis vieni ant kitų savaitėmis, užteks savo galvoje pamąstyti, jei dar mąstymo agregatai neužkalkėję