Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 03, 12:20)
O vyrus musti galima?

Galima, ir tik vienu atveju- kai reikia nuo tokių vyrų gintis.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 04 03, 13:04)
Pagal tave tai ir moteris galima. Didzioji dalis smurto seimoje auku yra moteris.

Mustyniu aukos buna silpnesni, man pav., moteriski dok. jegu neatims. nei daikto buvimas nebuvimas. Tai gal ginkit silpnesnius, o ne pagal dokumentus, ar daikta.

Reiketu tiesa isterikes bobas i arestine uzdarinet pradet. Nusiramintu ir gal bijotu provokuoti. Po to privalomas kursas pas psichologa, o gal net psichiatra, o gal stacionaras?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 03, 14:30)
Mustyniu aukos buna silpnesni, man pav., moteriski dok. jegu neatims. nei daikto buvimas nebuvimas. Tai gal ginkit silpnesnius, o ne pagal dokumentus, ar daikta.

Reiketu tiesa isterikes bobas i arestine uzdarinet pradet. Nusiramintu ir gal bijotu provokuoti. Po to privalomas kursas pas psichologa, o gal net psichiatra, o gal stacionaras?

Nori pasakyt, kad smurtą patiriančios moterys visos by default yra isterikės, pačios išprovokuoja?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 03, 13:47)
Nori pasakyt, kad smurtą patiriančios moterys visos by default yra isterikės, pačios išprovokuoja?

1. As nesakiau, kad VISOS. Aplamai nenagrinejau, kokia dalis. Manau, kad zymi dalis

2. Skaitau, kad nera blogu geru lyciu ir tarp kievienos lyties pasitaiko blogesniu ir geresniu individu. Bet kadangi skirtinga psichologija ir fizine jega, tai moterys pasizymejusios vienoje blogoje sferoje (emocineje agresijoje) vyrai kitoje (daugiau fizineje)
Kuri pavojingesne - sunku pasakyt. Daugybe zmoniu nusizudo ir kankinasi del emocinio banditizmo. Taip pat nukecia zmones ir del fizines agresijos
Atsakyti

1. As nesakiau, kad VISOS. Aplamai nenagrinejau, kokia dalis. Manau, kad zymi dalis 2. Skaitau, kad nera blogu geru lyciu ir tarp kievienos lyties pasitaiko blogesniu ir geresniu individu. Bet kadangi skirtinga psichologija ir fizine jega, tai moterys pasizymejusios vienoje blogoje sferoje (emocineje agresijoje) vyrai kitoje (daugiau fizineje) Kuri pavojingesne - sunku pasakyt. Daugybe zmoniu nusizudo ir kankinasi del emocinio banditizmo. Taip pat nukecia zmones ir del fizines agresijos
2. Fizinis smurtautojas nepradeda nuo kedziu metymo. Pries fizini smurta pirmiau eina psichologinis. Taip, kad pasakoti, jog fiziskai smurtaujantys vyrai psichologiskai nesmurtauja yra visiskas absurdas. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 03 balandžio 2018 - 14:21
QUOTE(mjforever @ 2018 04 03, 11:55)
Parlamentarė plačiau savo atvejo nekomentavo, tačiau teigė „ pakraupusi mūsų policininkų požiūriu į smurtą artimoje aplinkoje prieš moterį“. „Aš tiesiog noriu pasakyti, aš esu labai pakraupusi mūsų policininkų požiūriu į smurtą artimoje aplinkoje prieš moterį, tiesiog nepateisinami dalykai“, – sakė V. Vingrienė.

O aš priešingai, perskaičiusi straipsnį likau eilinį kartą pakraupusi požiūriu į įtariamąjį smurto artimoje aplinkoje kontekste. Gali vairuodamas girtas užmušt žmogų ir nepraleist nei valandos sulaikytas; o čia žmogus sulaikomas, uždaromas į areštinę remiantis tiesiog kažkieno žodžiais. Ir tokiais atvejais, kai "pastūmė" ar "pagrasino" savo nekaltumo niekaip neįrodysi. Geriausiu atveju byla bus nutraukta nesurinkus įrodymų, kad nusikalstama veika buvo įvykdyta.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 03, 14:55)
1. As nesakiau, kad VISOS. Aplamai nenagrinejau, kokia dalis. Manau, kad zymi dalis

2. Skaitau,  kad nera blogu geru lyciu ir tarp kievienos lyties pasitaiko blogesniu ir geresniu individu. Bet kadangi skirtinga psichologija ir fizine jega, tai moterys pasizymejusios vienoje blogoje sferoje (emocineje agresijoje) vyrai kitoje (daugiau fizineje)
Kuri pavojingesne - sunku pasakyt. Daugybe zmoniu nusizudo ir kankinasi del emocinio banditizmo. Taip pat nukecia zmones ir del fizines agresijos

Lai moteris būna kokia nori emocinė smurtautoja, netenkina- skiriesi ir viskas, o muštis gali tik psichologiškai silpnas diedas, kai nebesugeba kitaip, iš bejėgiškumo paleidžia kumščius į darbą. Be to, nesutinku, kad didžioji dauguma isterikės. Kaip tik, sakyčiau, mažoji dalis.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 04 03, 15:18)
Pries fizini smurta pirmiau eina psichologinis. Taip, kad pasakoti, jog fiziskai smurtaujantys vyrai psichologiskai nesmurtauja yra visiskas absurdas. 

Pritariu
Atsakyti

Lai moteris būna kokia nori emocinė smurtautoja, netenkina- skiriesi ir viskas, o muštis gali tik psichologiškai silpnas diedas, kai nebesugeba kitaip, iš bejėgiškumo paleidžia kumščius į darbą. Be to, nesutinku, kad didžioji dauguma isterikės. Kaip tik, sakyčiau, mažoji dalis.
Papildyta:
Pritariu

As tau skolinga vegetarisku patiekalu receptus. Bet blyn SM az nenori siusti mano nuotrauku, nes per dideles :(

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 04 03, 16:07)
As tau skolinga vegetarisku patiekalu receptus. Bet blyn SM az nenori siusti mano nuotrauku, nes per dideles verysad.gif</p>

Aš jau buvau pamiršus biggrin.gif Gal į email galėtum atsiųst, atsiųsčiau adresą į až?
Atsakyti
Ką daryti, kai ataskaitoje turinčioje atsirasti nuotraukoje atsiduria nemalonūs asmenys? Živilės Pinskuvienės vadovaujama Širvintų rajono savivaldybė problemą išsprendė paprastai – juos iš nuotraukos ištrynė.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=77596667

bepročiai vis tik tie darbiečiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 03, 15:03)
Lai moteris būna kokia nori emocinė smurtautoja, netenkina- skiriesi ir viskas,

Issiskyre zmones - mazai vertingi. Cia kaip pabege is musio kareiviai, jais pasitiket jau negalima. Visai neteigiu, kad nera situaciju, kur beviltiska pasilikti nepabegus. taciau tie raginimai "skirkis" skirkis" jau koktus. Atrodo, kad dauguma antru pusiu kazkokie banditai.

O juk visi turi emocijas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 03, 17:04)
Issiskyre zmones - mazai vertingi. Cia kaip pabege is musio kareiviai, jais pasitiket jau negalima. Visai neteigiu, kad nera situaciju, kur beviltiska pasilikti nepabegus. taciau tie raginimai "skirkis" skirkis" jau koktus. Atrodo, kad dauguma antru pusiu kazkokie banditai.

O juk visi turi emocijas

Nu čia jau užlankstėt... Tai norite pasakyti, kad bet kas su bet kuo sugyventi gali? Juk neretai būna, kad aklos meilė vedini susimeta ir tik vėliau atsiskleidžia kas yra kas. Pamenat tą su plėšriu avataru, kurios nepamirštat? Pats sakėt, kad užmuštumėt, nesugyventumėt. Taip ir pas kitus tas pats. Klaida ne pačios skyrybos, klaida yra akla meilė ir per greitas susimetimas ar net tuokimasis.
Atsakyti