Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(cambala @ 2018 03 30, 22:39)
Tfu tfu tfu. Buvau tikrai jauna mama  . Vaika jau 4-5  iu isleisdavau i kiema is daugiabucio. Primokytas, prigrasintas buvo, darzelio mates. Ateina kaimyne (Aciu Jai) ir sako - " tavo vaikas isbego is laiptines ir tiesiai po automobilio ratais".. Spejo sustabdyt...
.
Gal as ir aplaidi buvau, bet jauna ir neoatyrusi. Tikrai saugojau.  Gal ziniu ir siaubu trukumas..

Visiškai skirtingos situacijos.

Man irgi buvo, kai diedas dukrą 2 metų praganė, vos nepražilau, ačiūdie, kad viskas gerai baigėsi. Irgi aplaidumas, ne kitaip

O tai motinai lieka palinkėt ramybės. Vaiko jau neprikelsi

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 03 30, 22:05)
Man neatsitiktų, nes jei gyvenčiau šalia upės, apsitverčiau tvora, juolab nepaleisčiau mažamečio pyplio iš akių. Paneigsit tėvų aplaidumą? Ir kodėl durniai? O ką, nebūna tėvų, kurie vaikus nugalabija?

Na tvorą aptvert gal jie materialiai neįstengė, bet tokio vaiko iš akių tada paleist negalima. Pas mus netoli upeliukas tai iki mokyklos vieno neišleidavau laukan.
Bet tai geras čia forumas biggrin.gif . Negali nė pasakyt savo nuojautos, negali suabejot, iš karto atsiranda teisuolių ir vos ne nusikaltėliais apšaukia biggrin.gif . Ir po kelių mėnesių prisimena biggrin.gif . Man pakako garsiai pagalvoti, kad sesė gali būt nagus prikišus, o kažkokia nuokvaka neturi ką veikt ir forumo pasisakymus konspektuoja biggrin.gif .
O kažin kaip su tuo filmuku kur buvo fb pasirodęs, kažin ar ten kažkas jį "pagamino" kažkas ar tikrai buvo skriaudžiamas tas vaikas.
Kaip bebūtų, tėvams tik stiprybės palinkėti reikia, nesvarbu, kad vaikas žuvo dėl jų aplaidumo. Jiems dar sunkiau, nes aš tai jausčiau savo kaltę nenužiūrėjus. Arba vienas kitą kaltins...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 30 kovo 2018 - 22:47
QUOTE(Maja Di @ 2018 03 30, 22:45)
Na tvorą aptvert gal jie materialiai neįstengė, bet tokio vaiko iš akių tada paleist negalima. Pas mus netoli upeliukas tai iki mokyklos vieno neišleidavau laukan.
Bet tai geras čia forumas biggrin.gif . Negali nė pasakyt savo nuojautos, negali suabejot, iš karto atsiranda teisuolių ir vos ne nusikaltėliais apšaukia biggrin.gif . Ir po kelių mėnesių prisimena biggrin.gif . Man pakako garsiai pagalvoti, kad sesė gali būt nagus prikišus, o kažkokia nuokvaka neturi ką veikt ir forumo pasisakymus konspektuoja biggrin.gif .
O kažin kaip su tuo filmuku kur buvo fb pasirodęs, kažin ar ten kažkas jį "pagamino" kažkas ar tikrai buvo skriaudžiamas tas vaikas.
Kaip bebūtų, tėvams tik stiprybės palinkėti reikia, nesvarbu, kad vaikas žuvo dėl jų aplaidumo. Jiems dar sunkiau, nes aš tai jausčiau savo kaltę nenužiūrėjus. Arba vienas kitą kaltins...

Nuokvaka esi tu. Nes komentavai situacija net nesuprasdama savo komentu( jei pvz paskaitytu tevai to vaikiuko). Sprendei pagal savo pavyda sesei/ broliui?

Lyg rasei, kad mane " blokavai"? Nematai tipo ka rasau biggrin.gif

Ta filmuka sukure turbut panasios nuovokis i tave.

Tai dabar atsiprasyk norss viduj savyje tevu ir tos sesytes, slykstuke.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 03 30, 23:45)
Na tvorą aptvert gal jie materialiai neįstengė, bet tokio vaiko iš akių tada paleist negalima.

Kad ir būtų ta tvora, nu aš tikrai tokio mažiaus vieno nepaleisčiau, lai mane vadina paranoike ar kuom, nu bet kiek to proto tokiam pypliukui dar tėra? Užsivers ką nors ar ką, jiems tokio amžiaus viskas įdomu, visur lenda.

Aš pilnai tikiu, kad tas vaikas buvo skriaudžiamas, galit mėtyti mane pomidorais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 03 30, 23:17)

Aš pilnai tikiu, kad tas vaikas bubo skriaudžianas

Kodel tu taip galvoji? Remiesi kvanku video?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 03 31, 00:45)
Kodel tu taip galvoji? Remiesi kvanku video?

Nežinau, šeštas jausmas. Gal ir klystu
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 03 31, 00:43)
Nežinau, šeštas jausmas. Gal ir klystu

Jausmas, kad tas vaikas buvo nereikalingas. Na gime tai reikejo auginti
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 03 30, 23:17)
Aš pilnai tikiu, kad tas vaikas buvo skriaudžiamas, galit mėtyti mane pomidorais biggrin.gif

O aš pilnai tikiu, kad Seime vieni masonai - iliuminatai. O D. Grybauskaitė - reptiloidas.
Atsakyti
#MeToo, Velykos ir Marija Magdalena, pirmoji #MeToo auka

https://edition.cnn....esus/index.html
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 03 30, 23:45)

Ne visi supranta. Tas buvęs Dobermano šeimininkas kvailiausias kvailys, iki dabar kaltina šunį, o ne save. Baisu ir klausytis interviu iš jo. Gal dėl to ir prarado vaiką, nes toks "tėvas" išaugintų gal kokį nusikaltėlį mūsų visuomenei. Net nesuvokia kaip skriaudė savo šunį ir vaiko nežiūrėjo. Nenormalu yra patalpinti mažiuką vaiką į tokią vietą, kur nesigirdi, kai jis verkia ar nėra po akimis. Ar pats jis miega lauke? Ar būtina vaiką migdyti lauke?
Be to, labai teisingai kai kurie žmonės pasisakė. Šuo galėjo gelbėti vaiką, o ne norėti jį sudraskyti. Jei norėtų, tai kas reiškia tokiam šuniui? Pribėgtų ir vietoje į skutelius paleistų, kam jam nešiotis kaip lėlę?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 03 31, 09:39)
Jausmas, kad tas vaikas buvo nereikalingas. Na gime tai reikejo auginti

Juolab, kad tas vaikas jau ne pirmą kartą nuklydo, ne pirmą kartą paklaikę ieškojo. Ir toks mažytis.. Oi ne ne, mama šaunuolė, vaiką tinkamai prižiūrėjo, čia aplinka kalta ir ne kitaip.
Smerkt jos gal ir nereikia, bet nekaltą auką iš jos daryt irgi.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 03 31, 10:50)
Juolab, kad tas vaikas jau ne pirmą kartą nuklydo, ne pirmą kartą paklaikę ieškojo. Ir toks mažytis.. Oi ne ne, mama šaunuolė, vaiką tinkamai prižiūrėjo, čia aplinka kalta ir ne kitaip.
Smerkt jos gal ir nereikia, bet nekaltą auką iš jos daryt irgi.

Palauk, ar dar neatsiras ieškinių policijai, narams, kad netinkamai ieškojo ax.gif . Žmonės linkę kitus kaltinti dėl savo nelaimių. Kaip ir dėl vargano gyvenimo- kažkas kaltas, kad jie negauna darbo arba mažai uždirba. Man tai patiko kažkieno pasakyti žodžiai: nori būti laimingas, būk, nori gyventi gerai- gyvenk. Kiekvienas esam savo likimo kalviai.
Atsakyti