Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2018 03 28, 21:48)
o kuo latviai tokie neliečiami? ko negalima jų į bendrą jovalą pridėt?

Aš ksenofobija nesergu, kaip nekuri asaba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 03 28, 21:32)
Dar karta kartoju, ne tauta bloga, o zmogiskos ydos, kurios budingos visom tautom. O as nebendrauju su KVAILIAIS, kurie negali to suvokti.

Tai pasitaisėt? nes ką tik rašėt, kad labai jau skiriasi lietuviai nuo slavų mirksiukas.gif
Atsakyti

O nemanai, kad ir ten nesitikėjo gaisro? O kai jis įvyko, tai jau ne tas galvoje? Kiekvienas gelbėja save.
Bent jau bėgo visi kaip suprantu ir paties išbėgimo tai jau niekam neblokavo, Latvijoje dargi stabdė ir dirbti kasose liepė.
O šiaip tai šūdą šnekam. Gyvename kapitalistiniame pasaulyje, kuris nėra toks tobulas kaip bandoma dabar piešti, kur svarbu ne pats žmogus realiai, o jo pinigas ir perkamoji galia. Toli gražu ne viskas, kas yra įrengta ir sukurta žmonėms yra iš meilės ar bent pagarbos jiems, bet tam, kad pelną neštų. Taigi tikėtis, kad visais atvejais tave gelbės tas, net jei tu jam ir moki (net jei ir tiesiogiai), tai labai naivu ir nebrandu

As zinok nebeaiskinsiu daugiau. Tu nenori suprasti. Tau viskas turi buti blogai, juoda, korupcija ir zmones blogi. Tai ir galvok taip, jei tau taip gerai.

Cia tik tu gali sugalvoti, kad apsauginis turi aliarma paleisti, vien del to kad jam uz tai moka. Ar darbuotojas kino duris atrakinti. Cia elementarus zmogiskumas yra, supranti? Ir zmones daznai padaro tai, kas jiems nepriklauso ir uz ka jiems nemoka. Laba rita. Sociopatams ir besidziaugiantiems, kad « balastas » mirsta avarijose ir pan aisku to nesuprast. 

Atsakyti

o kuo latviai tokie neliečiami? ko negalima jų į bendrą jovalą pridėt?

uoj, galima. Sudek visus. Ir estus sudek. Ir pasidziauk, kokie visi blogi, savanaudziai ir kapitalistai. Man atrodo, kad tu maitiniesi tokiom mintim. Skanaus.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 03 28, 21:42)
Gal pasiskaityk statistika. 2016 metais i Lietuva atvyko 82 vokieciai ir 68 italai, kitu dar maziau. Latviu, lenku ir rumunu neskaiciuojam.

Tuo tarpu i ta pacia Vokietija 2016 metais lietuviu isvyko 3823 zmones - beveik 50 kartu daugiau. PENKIADESIMT KARTU DAUGIAU.

Kur as rasiau kad daug? Konstatavau fakta, kad ir is vakaru zmones vaziuoja i Lietuva. Tik aisku ta kaita neadekvati. Uzsienieciai i Lietuva atvaziuoja verslus kurti, o lietuviai pagrinde deja juodus darbus dirbti.
O tam yra svari priezastis, nes okupacijos metai padare savo, labai didele lietuviu dalis paprasciausiai degradavo, iprato prie socializmo kai patiems nieko nereikejo nei galvot, nei daryt, tik but paklusnia aviu banda.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 03 28, 21:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72052867" data-time="1522261697"><div><p>O nemanai, kad ir ten nesitikėjo gaisro? O kai jis įvyko, tai jau ne tas galvoje? Kiekvienas gelbėja save.
Bent jau bėgo visi kaip suprantu ir paties išbėgimo tai jau niekam neblokavo, Latvijoje dargi stabdė ir dirbti kasose liepė.
O šiaip tai šūdą šnekam. Gyvename kapitalistiniame pasaulyje, kuris nėra toks tobulas kaip bandoma dabar piešti, kur svarbu ne pats žmogus realiai, o jo pinigas ir perkamoji galia. Toli gražu ne viskas, kas yra įrengta ir sukurta žmonėms yra iš meilės ar bent pagarbos jiems, bet tam, kad pelną neštų. Taigi tikėtis, kad visais atvejais tave gelbės tas, net jei tu jam ir moki (net jei ir tiesiogiai), tai labai naivu ir nebrandu</p></div></blockquote><p>As zinok nebeaiskinsiu daugiau. Tu nenori suprasti. Tau viskas turi buti blogai, juoda, korupcija ir zmones blogi. Tai ir galvok taip, jei tau taip gerai.</p><p>Cia tik tu gali sugalvoti, kad apsauginis turi aliarma paleisti, vien del to kad jam uz tai moka. Ar darbuotojas kino duris atrakinti. Cia elementarus zmogiskumas yra, supranti? Ir zmones daznai padaro tai, kas jiems nepriklauso ir uz ka jiems nemoka. Laba rita. Sociopatams ir besidziaugiantiems, kad « balastas » mirsta avarijose ir pan aisku to nesuprast. </p>

Nu kad ne man. Čia tu baisėjaisi ir aiškinai, kad tenais nežmoniškai elgėsi, taip norėdama sumenkinti tik tą vieną šalį, lyg kitose jau visada viskas tvarkoje.
Nežmoniška yra ir pigiomis degiomis medžiagomis namą "renovuoti" ir t.t. ir pan.
Atsakyti

Nu kad ne man. Čia tu baisėjaisi ir aiškinai, kad tenais nežmoniškai elgėsi, taip norėdama sumenkinti tik tą vieną šalį, lyg kitose jau visada viskas tvarkoje.
Nežmoniška yra ir pigiomis degiomis medžiagomis namą "renovuoti" ir t.t. ir pan.

As nenorejau sumenkinti salies. Nemanau, kad visi rusai blogi vien del politikos. Mano nuomone tam prekybcentry elementariai nebuvo pratybu, zmones nebuvo ismokyti kaip elgtis. Kai kurie gal butu padare, ka reiketu, jei butu buve paruosti. Kiti gal nebutu padare, net ir zinodami, o butu nese kudasiu. O galvoti, kad visi rusai taip elgtusi jau tikrai ne mano stilius. :) 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 03 28, 20:42)

Logiska. Bet verta pavartyti statistika aie ivairiu tautu PASIEKIMUS LYGINANT su kitomis salimis, o ne su 1913 metais, kaip buvo iprasta sovietijoje.

O jus manote kad as jos nezinau?
Kaip ir nezinau istorijos, kad pravesti adekvacia analize?

Bet eilini karta busiu tamstos apkaltina del turimu ziniu, eilini karta bus prilebudyta etikete, kai negalesite atremti mano pateiktus argumentus.

Todel, man neidomu. Esate praeitas etapas.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2018 03 28, 20:55)
Uzsienieciai i Lietuva atvaziuoja verslus kurti, o lietuviai pagrinde deja juodus darbus dirbti.
O tam yra svari priezastis, nes okupacijos metai padare savo,

Kiek galima spekuliuot ta okupacija? Lietuva jau ES sudetyje 14 meu tuoj bus, rusu jau vos ne dvi kartos neprisimena (skaiciuojant nuo 7meciu 1990, tai jiems dabar 35-keri ir jau ju vaikai gali turet vaiku)

Jei ka tai is kaimo i Vilniu zmones vaziuoja ieskot paprastu darbu, o is Vilniaus i rajonus vaziuoja kurti verslu ar praleisti senatve..

Tiesiog susiklosto ivairios visuomenes ir ta pakeisti sunku net per simtmecius

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 03 28, 21:05)
As nenorejau sumenkinti salies. Nemanau, kad visi rusai blogi vien del politikos. Mano nuomone tam prekybcentry elementariai nebuvo pratybu, zmones nebuvo ismokyti kaip elgtis. Kai kurie gal butu padare, ka reiketu, jei butu buve paruosti. Kiti gal nebutu padare, net ir zinodami, o butu nese kudasiu. O galvoti, kad visi rusai taip elgtusi jau tikrai ne mano stilius. smile.gif 

palaukit. Kai minime zodi, lietuvis rusas tai turime sali suu daug gyventoju ir ju isrinta valdzia.
Rusai tai Rusijos valstybe ir SSSR, o ne tautybes zmones.

Kai USA mokykloje saude, tai vietinis policininkas bailiai tunojo kampe ir nesikiso... galiu sursti linka. Amerikietis.

Jei reiktu pasitiket kazkokios tautybes zmogumi, tai as rusu pasitikeciau labiausia lyginant su amerikonu ar lietuviu, bet jei tektu pasitiket ju valdzios isrinkimo sugebejimais tai ko gero geriausi butu amerikieciai.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 03 28, 20:51)
Tai pasitaisėt? nes ką tik rašėt, kad labai jau skiriasi lietuviai nuo slavų mirksiukas.gif

Man taip keista, kai zmones izvelgia tai ko nera. As nesitaisau, nes nera ka taisyti.

DAr karta kartoju - lietuviai ir rusai SKIRIASI.

Puikiausias pvz. butu pastudijuoti, sulyginti tautu mentaliteta, paanalizuoti zinomus kurinius, kaip M. Lermontovo "Mcyri", ir R. Kiplingo "Maugli". Beje, Lermontovas ir Kiplingas yra giminaiciai.

"Mcyri" akivaizdus rytams budingas fatalizmas, nieko pakeisti negalejimas, susitaikymas su likimu ir t.t. Kai Mauglyje akivaizdziai propaguojamos krikscioniskos morales principai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 kovo 2018 - 21:15

Kai USA mokykloje saude, tai vietinis policininkas bailiai tunojo kampe ir nesikiso... galiu sursti linka. Amerikietis

Ar cia mes vaiku darzelyje diskutuojam? Ta prasme yra galvojanciu, kad visi rusai detu i kojas, o visi amerikieciai didvyriskai gelbetu kaip filmuose? 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 03 28, 21:14)
Ar cia mes vaiku darzelyje diskutuojam? Ta prasme yra galvojanciu, kad visi rusai detu i kojas, o visi amerikieciai didvyriskai gelbetu kaip filmuose?

Cia yra keli, kurie butent is tokio kapo neva taip diskutuoja.
Atsakyti