QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 03 28, 18:46)
O kokios jau kulturos itakoti lietuviai? Buvo pagonys, veliau buvo labiau atsilike nei carine Rusija (prisiminkit kad buvo nepatenkinti baudziavos panaikinimu!!!)
Po trumpos nepriklausomybes - vel patogus gyvenimas vazinejant su desromis ir buteliais i Maskva ir pramusinejant fondus.
Lietuva man tai atsilikimo etalonas.
As irgi vertinus zmones individualiai, bet jei nera laiko, tai vertnu pagal tautybe.
Cia kaip vienas Anglijos policininkas pasienio kontroleje: "A, lietuvis, tai gal parodykit autmobilio draudima nes daug padirbtais vazineja" Norvegijos muitininkas (pasienyje su Rusija uz Murmansko) "a lietuviai, girdejau daug cigareciu atvezat, kaip cia jusu priekaba patikrinti ar ko neprikista i ertmes
Papildyta:
As niekada neniekinu misko pievos ar lauko. man nepatinka rinkejai(gyventojai) O rinkejai yra lygu seimui.
Kiekviena tauta verta vadzios kuri isrenka.
Reikia sakyti ne valdziazmogiai, o tautazmogiai issirinke valdziazmogius
Sorry, Idomucia, man visai neidomu glaistyti tamstos elementarias zinias, kurias PRIVALO TURETI ZMOGUS KALBANTIS APIE KULTURA, JOS RAIDA IR T.T.
Mes SM dalyviai zinome, kad tamta knygu neskaitote.
Taigi, man neidomi pagiezingo diletanto nuomone apie tautas, ju mentaliteta ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(aspYrinas @ 2018 03 28, 20:18)
Jei matai blogi, reikia su juo kovoti, o ne begti.
Sakai, jei kazkas dovanotu tau valstybe, tai tu ja ir rupintumeisi. Nejuokink, kaip zmogus nesugebejes savo namie susitvarkyti sutvarkys visa valstybe. Svajuko dramblione
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kalbant apie Lietuva, jei jau ji tokia atsilikusi valstybe, ko i ja atvaziuoja tiek uzsienieciu, ur butent is vakaru saliu?
As dar karta pasikartosiu. Tinginiams, verksniams visos valstybes blogos.
Geriau neparasysi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 03 28, 20:21)
Tai pabaikit mintį, mėgstate juk išsiplėsti. Katrie blogiečiai?
Dar karta kartoju, ne tauta bloga, o zmogiskos ydos, kurios budingos visom tautom. O as nebendrauju su KVAILIAIS, kurie negali to suvokti.