Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Manifesto @ 2017 12 13, 08:41)
Kam rūpi susikompromitavusių liberalų kažkokios asmeninės nuomonės? smile.gif

nu faktas, ne jums, čia juk buvo ne kokio Karbauskio žodis
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2017 12 13, 08:06)
nu faktas, ne jums, čia juk buvo ne kokio Karbauskio žodis

Tai jau faktas, kad tokia susimurkdžiusi partija manęs tikrai nesudomins. 4u.gif Vienok, kiek keistą personžą išpešėt. Nūnai madinga cituoti, sekti ir kaifuoti nuo tapinų, valatkų, makaraityčių beigi jakilaičių tautai laistomo “opiumo”. mirksiukas.gif Tamsta ne trende... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2017 12 12, 21:28)
Taigi štai - nei komisijos, nei balsavusių žmonių nuomonė Seimui nerūpi. Jiems labiausiai rūpi JŲ PAČIŲ nuomonė ir suvokimas.
Aš nežinau - galbūt Vyčio skulptūra reikalinga kažkur tai, galbūt Kaune, galbūt kitur, bet tai, ką šiandien pradėjo Seimas yra labai pavojinga."
[right][snapback]71925629[/snapback][/right]

Taigi čia tendencija. Argi tai pirmas kartas? Visas sritis paimkime ir rasime tą patį.
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 12 13, 08:23)
Tai jau faktas, kad tokia susimurkdžiusi partija manęs tikrai nesudomins.

Jei nepatinka gerimu asortimentas prasigerusio kaimo kioske, reikia is to kaimo keltis i geresnes vietas, o ne ragauti pigius gerimus ir kazko tiketis.
Na atvez rytoj kokio naujo vaisiuko, bus pavadinta "Obuoliukas" ir naujos rusies pilstomo stipraus alaus pav. pavadinimu "Smugis", tai jau pulsi ragauti tikedamasi, kad gal si syki bus kokybiskas.

Nebus, nes toje parduotuvejee tik stiprumas ir kaina turi itaka.

Taip ir su Lietuvos politikais. Neatsiras joks normalus politikas nei artimuoju nei vidutiniu laikotarpiu. Beviltiska valstybe.
Atsakyti
Atsipalaiduokit,nebūna tik juoda,užlango gražiai sninga biggrin.gif
Šekit gėlyčių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 13 gruodžio 2017 - 10:04
QUOTE(mjforever @ 2017 12 12, 22:44)
nepatriotas  kremlinas yra glušas okupanto garbintojas, kurio nei su pagaliu iš ES neišvarysi, nes ten taip valstybės simbolio, kaip tik nori, neužsidėsi.
Papildyta:
Arūnas Gelūnas apie Vyčio paminklą: „Tai yra keistas sprendimas“

https://tv.lrytas.lt...dimas--3870089/

Pritariu, musu SM vatinikai pastoviai ubauja, gatavi savo krutine apginti VISU puolama Rusija. O tam naudoja, Youtube, diagramas ir retusuotas nuotrukikes.

QUOTE(Manifesto @ 2017 12 13, 07:41)
Kam rūpi susikompromitavusių liberalų kažkokios asmeninės nuomonės? smile.gif

QUOTE(Manifesto @ 2017 12 13, 08:23)
Tai jau faktas, kad tokia susimurkdžiusi partija manęs tikrai nesudomins. 4u.gif  Vienok, kiek keistą personžą išpešėt. Nūnai madinga cituoti, sekti ir kaifuoti nuo tapinų, valatkų, makaraityčių beigi jakilaičių tautai laistomo “opiumo”. mirksiukas.gif  Tamsta ne trende...  biggrin.gif

Na matot, jusu prioritetai, autoritetai ir t.t. tai nera visos Lietuvos. ACiu Dievui. Ir ne visi kaip jus, bijo perksiatyti kitokia nuomone. Tikiuosi bent jau tai jus suvokiat.
Todel atsiras zmones, kam rupi VISU isakytos mintys. Todel jei jums nerupi, kam tokia pertekline reakcija i tai kas nerupima.
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2017 12 13, 10:03)
Atsipalaiduokit,nebūna tik juoda,užlango gražiai sninga  biggrin.gif
Šekit gėlyčių  rolleyes.gif

Pas mane giedra, saule sviecia. Bet Lietuva sukaustes susales politinis purvas
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 12 13, 10:12)
Na matot, jusu prioritetai, autoritetai ir t.t. tai nera visos Lietuvos. ACiu Dievui. Ir ne visi kaip jus, bijo perksiatyti kitokia nuomone. Tikiuosi bent jau tai jus suvokiat.

Todel atsiras zmones, kam rupi VISU isakytos mintys. Todel jei jums nerupi, kam tokia pertekline reakcija i tai kas nerupima.

O kas mano autoritetai, ar tamsta bent nutuokia? Tvartelio florai ir faunai visi, kurie ne su jais - kremlinai ir vatnykai. Apgailėtina tvarto gauja. Ačiūdie, ši gauja ne visos Lietuvos autoritetai. Kaip ir srutose susimurkdę visokie liberalai bei darbiečiai su tvarkiečiais ir kitokiais -iečiais. Taip, kad tamstos autoritetai įdomūs tik jūsų kuopelei ir niekam daugiau. 4u.gif

Suauagusi moteris, o į pasaulį dar vis pro rožinius akinius žvelgiat... Paskui ir kampo nebepagaunat. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 12 13, 11:16)
O kas mano autoritetai, ar tamsta bent nutuokia? Tvartelio florai ir faunai visi, kurie ne su jais - kremlinai ir vatnykai. Apgailėtina tvarto gauja. Ačiūdie, ši gauja ne visos Lietuvos autoritetai.  Kaip ir srutose susimurkdę visokie liberalai bei darbiečiai su tvarkiečiais ir kitokiais -iečiais. Taip, kad tamstos autoritetai įdomūs tik jūsų kuopelei ir niekam daugiau.  4u.gif

Suauagusi moteris, o į pasaulį dar vis pro rožinius akinius žvelgiat... Paskui ir kampo nebepagaunat. rolleyes.gif

Man vienodai kas yra jusu autoritetai. Puikiai zinau kas jais nera, nes tuos zmones jus pastoviai apibudinat menkinanciai. Tai desinga.

Cia jus taip niusprendete, bet manau, suvokiat kad kiti gali vadovautis kitais kriterijais nei tamsta.

O terminu "tvartas" jus apibendrinate tuos kuriems nepritariat? Kitaip gi nesugebat, suprantama. Sunkoka jums, jei pastoviai reikia menkinti kitaip mastanciuosius, jums oponuojancius.

Zinoma, kad aciu dievui. Tai demoratijos rezultatas.

Sakot mano autoritetai... na suprantama, jei jau jie jie mano tai, jie jau butinai turi buti negatyvus. Cia gi tik jus pas mus SM, objektyviausia ir viska zinanti, kuri neabejoja savo teisumu, todel ir niekiniu klausimu sau neuzduoda, is serijos: o galimai as klystu, o gal as nepagaunu kampo, kazko nezinau...

Todel, tiesiai sviesiai sakau, kad as nezinau visko, darau klaidas, ir mano vertinimas visada buvo ir bus subjektyvus, neprikalusomai nuo amziaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 gruodžio 2017 - 12:12
QUOTE(Moonte @ 2017 12 13, 12:05)
Todel, tiesiai sviesiai sakau, kad as nezinau visko, darau klaidas, ir mano vertinimas visada buvo ir bus subjektyvus, neprikalusomai nuo amziaus.

Nesivarginkit ir nesiteisinkit, aš tai jau senokai pastebėjau. mirksiukas.gif Vienok, išmintis, įgyjama su metais, žmogų labai puošia. Ir atvirkščiai, kai tos išminties su amžiumi nesiranda...

Iš Karbauskio FB (vakarykštis įrašas):
Tęsiant SIA “Latagrokoncerns” temą ir tai, kas liko šiandien nepastebėta žiniasklaidoje.
Jelgavos rajono (Latvija) administracinis teismas vakar nagrinėjo SIA „Latagrokoncerns“ ieškinį. Teismo sprendimu buvo panaikintas Latvijos Valstybės pajamų tarnybos direktoriaus sprendimas, kuriuo buvo reikalaujama į Latvijos biudžetą sumokėti 544 tūkst. eurų sumą.
Klaida apskaičiuojant SIA "Latagrokoncerns" PVM mokestį buvo ištaisyta dar 2014 metais ir teismas paliko galioti tuo metu suderintus dengimus.
Kaip ir minėjau spaudai, esu nusišalinęs nuo verslo reikalų, kiekviena įmonė turi savo vadovybę, kuri priima sprendimus ir prisiima atsakomybę už juos. Jeigu kyla klausimų apie su manimi siejamomis įmonėmis - atsakomybės nevengiu. Man svarbu, kad nei visuomenei, nei žiniasklaidai nekiltų abejonių dėl jų veiklos.

Ei, jakilaičiai, tapinai ir kiti PR make'riai, ko tylit, kaip kelnes pridėję? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 13 gruodžio 2017 - 12:50
QUOTE(Manifesto @ 2017 12 13, 12:42)
Nesivargnkit ir nesiteisinkit, aš tai jau senokai pastebėjau.  mirksiukas.gif  Vienok, išmintis, įgyjama su metais, žmogų labai puošia. Ir atvirkščiai, kai tos išminties su amžiumi nesiranda...

Iš Karbauskio FB:
Tęsiant SIA “Latagrokoncerns” temą ir tai, kas liko šiandien nepastebėta žiniasklaidoje.
Jelgavos rajono (Latvija) administracinis teismas vakar nagrinėjo SIA „Latagrokoncerns“ ieškinį. Teismo sprendimu buvo panaikintas Latvijos Valstybės pajamų tarnybos direktoriaus sprendimas, kuriuo buvo reikalaujama į Latvijos biudžetą sumokėti 544 tūkst. eurų sumą.
Klaida apskaičiuojant SIA "Latagrokoncerns" PVM mokestį buvo ištaisyta dar 2014 metais ir teismas paliko galioti tuo metu suderintus dengimus.
Kaip ir minėjau spaudai, esu nusišalinęs nuo verslo reikalų, kiekviena įmonė turi savo vadovybę, kuri priima sprendimus ir prisiima atsakomybę už juos. Jeigu kyla klausimų apie su manimi siejamomis įmonėmis - atsakomybės nevengiu. Man svarbu, kad nei visuomenei, nei žiniasklaidai nekiltų abejonių dėl jų veiklos.

Ei, jakilaičiai, tapinai ir kiti PR make'riai, ko tylit, kaip kelnes pridėję?  bigsmile.gif

As teisinuosi? Nesusireiksminkite.

VAdinasi anot jusu Sokratas nebuvo nei brandus, nei protingas, nei ismintigas Nes teige - "As zinau kad nieko nezinau".

Beje amzius tai ne brandumo rodiklis. jei kvailiu buvai jaunas, kvailiu liksi ir budamas metuose. Brandumo pozymis pastoviai kvestinuoti savo paties zinojima, kas skatina plesti savo akirati, mokytis is kitu, daryti isvadas ir taikyti tai gyvenime. Tik kvailiai neabejoja savo teisumu, kaip ir savo brandumu, vien todel, kad sukako tam tikras metu skaicius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 gruodžio 2017 - 12:56
Šaunuoliai. Pajudino susmirdusią pelkę. Jakilaitis nervingai rūko kamputyje? biggrin.gif

https://www.delfi.lt...t.d?id=76628251
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 13 gruodžio 2017 - 12:57