QUOTE(Manifesto @ 2017 12 13, 11:16)
O kas mano autoritetai, ar tamsta bent nutuokia? Tvartelio florai ir faunai visi, kurie ne su jais - kremlinai ir vatnykai. Apgailėtina tvarto gauja. Ačiūdie, ši gauja ne visos Lietuvos autoritetai. Kaip ir srutose susimurkdę visokie liberalai bei darbiečiai su tvarkiečiais ir kitokiais -iečiais. Taip, kad tamstos autoritetai įdomūs tik jūsų kuopelei ir niekam daugiau.
Suauagusi moteris, o į pasaulį dar vis pro rožinius akinius žvelgiat... Paskui ir kampo nebepagaunat.
Man vienodai kas yra jusu autoritetai. Puikiai zinau kas jais nera, nes tuos zmones jus pastoviai apibudinat menkinanciai. Tai desinga.
Cia jus taip niusprendete, bet manau, suvokiat kad kiti gali vadovautis kitais kriterijais nei tamsta.
O terminu "tvartas" jus apibendrinate tuos kuriems nepritariat? Kitaip gi nesugebat, suprantama. Sunkoka jums, jei pastoviai reikia menkinti kitaip mastanciuosius, jums oponuojancius.
Zinoma, kad aciu dievui. Tai demoratijos rezultatas.
Sakot mano autoritetai... na suprantama, jei jau jie jie mano tai, jie jau butinai turi buti negatyvus. Cia gi tik jus pas mus SM, objektyviausia ir viska zinanti, kuri neabejoja savo teisumu, todel ir niekiniu klausimu sau neuzduoda, is serijos: o galimai as klystu, o gal as nepagaunu kampo, kazko nezinau...
Todel, tiesiai sviesiai sakau, kad as nezinau visko, darau klaidas, ir mano vertinimas visada buvo ir bus subjektyvus, neprikalusomai nuo amziaus.