https://www.alfa.lt/...daryta-komisija
anekdotai. Geri gyvenam, kad tokius "į kairę" seimūnai nagrinės. Bus įdomiau laiką seime leisti.
Me toooooo
Nesvarbu, kad senais laikais tai buvo pagarbos moteriai zenklas, vis tiek me tooooo
bet tu juk supranti, kad aš nevardiju, nes vėl mane "įtikinsi", kad jiems sveikata savaime pagerėjo nuo vaistų "ilgainiui bėgant", o man tebus patarta "susikišti savo kraujuojančus skudurus" į spintą.
tai nenervinu tavęs/jūsų ir nesigiriu, kad žmonės džiaugiasi savo sveikata.
Eik tu pagieza tu pagieza😂😂. TU NEPADEJAI BOBUTEI. Ar dar neaisku? TU PADETUM BOBUTEI, jei pasiknaisiotum vaistu anotacijose, sudetyje, jei palydetum ta bobule pas gydytoja, kardiologa. O dabar tik snipst snipst, pasakiau pieno negert ir nenoriu jokios realybes girdet.
Jo, kiskis savo marlius i spinta ir nebenusisnekek jau.
Neveltui tavo tikroji mociute taves neklauso. Mato gi, kad ciu ciu tau su tavo veganizmu.
Papildyta:
Me toooooo
Nesvarbu, kad senais laikais tai buvo pagarbos moteriai zenklas, vis tiek me tooooo
Oi, o mane pries du metus per mesenger su gimse pasveikino ir gifa su sirdelem raudonom atsiunte. Meeeee
Prie ko čia partija, jis tik save sukompromitavo prieš žmoną. Paleistuvio etiketės jau nenusiplaus, bet įstatymo jokio nepažeidė. Tai tik moraliniai dalykai. O gal net šmeižtas . Negi manot kad kiekvienas, apie kurį kažkas kažką pasakys turi atsistatydinti?
Miegojo pas mamą .
anekdotai. Geri gyvenam, kad tokius "į kairę" seimūnai nagrinės. Bus įdomiau laiką seime leisti.
Jau buvau iš delfio įkėlus. Durnių durnius. Kaip sovietmečiu svarstys paleistuvius vyrus . Liaudies teismas
Nesakiau, kad kaltos. Visada manau kiekvienas atvejis individualus. Ir siaip kodel as tureciau tiketi ar tik tos merginos pasakojomu ar tik jo? Gal ji apsmeizti kazkokia nori, gal jo karjera tokiu smeiztu galvojama sutrypti, o gal jis tikrai dilkintis nori su visom.
Cia tik jus kelios viska uz gryna tyra vandeni viska priimate ir oikciojate.
Tai jei jau tiki, kad buvo fraze apie plauku susirinkima, tikek ir jos duotu kontekstu, o ne issirankiok gabalais ir ieskok priekabiu ir irodymu, kad tipo paleistuve.
Sitos merginos istorija as nesu 100% isitikinusi. Jei daugiau merginu kalbetu, tada butu daugiau svorio. Tik jei Majauskas nesikreips del smeizto, tada sunku netiketi. Labai sunku. Taip viesai apipiltas politikas turetu gintis ir bent bandyti nusiplauti deme, nes sita istorija labai ir labai pakenks jo karjerai. Jis pasiduoda.
Jei is tiesu taip viskas buvo, tai 99 proc. atveju vyrai, suprate, kad negaus ko tikejosi, butu isstate mergina uz duru, o sitas neismete... As tai netgi kaip dzentelmeniskuma priimciau
As pagalvojau lygiai ta pati. Is vienos puses, lyginant su asmeninemis istorijomis (tikrai kiekviena panasiu turi) jis normaliai elgesi, is kitos puses, gaila, kad vyru elgesys toks tragiskas, jog merginos neismetimas uz duru atrodo kaip kazkas grazaus.
. jei lietuvams čia nepavyko pragyventi ir gyventi, (Iš Šviesos, Idomučia), gerai - jei rado būdų tai atlikti kitoje šalyje, - gerai. Jei dirba mėgiamą specialybę, o ne "bet kokį darbą", (nesvarbu, kad "visi darbai šventi ir reikalingi") -
Labai nenoreciau interpretaciju mano emigracijos tema. Isvaziavau studijoms, planas buvo LAIKINAI, as net drabuziu tik vienam sezonui paemiau. Taip gavosi, kad pasiule studint toliau ir tram pam pam, viskas isivaziavo. LT baigiau labai gera specialybe, algos 3-4 kartus didesnes uz vidurki, tad ir isgyvenciau ir pragyvenciau. Mano emigracija visiskai nesusijusi su negebejimu gyventi Lietuvoje. aciu ir daugiau nenoriu skaityti isvedziojimu neatitinkanciu faktu.
Kazkada jau rasiau, kokias emigrantu grupes as asmeniskai matau.
Nes atvejai nera vienodi. O visi bandot visus emigrantus pastatyti ant vienos lentyneles, tik gincijates, ant kurios.
butent
V. Pranckietis: M. Majausko veiksmus tirs specialiai sudaryta komisija
Nesupratau ka ta komisija nagrines. Paleistuvyste? Ir kaip nagrines? Kvies liudininkes?
draugų tarpe mūsų kalbos tokios: geriausia gyventi vis tiek savo šaly, ypač jei susikuir sau darbo vietą (pvz, aš) ir pavyksta gyventi, o ne vien PRAgyveni. jei lietuvams čia nepavyko pragyventi ir gyventi, (Iš Šviesos, Idomučia), gerai - jei rado būdų tai atlikti kitoje šalyje, - gerai. Jei dirba mėgiamą specialybę, o ne "bet kokį darbą", (nesvarbu, kad "visi darbai šventi ir reikalingi") - irgi OK.
Tačiau palyginus: gerai darbo vieta/būsena/ryšiai/draugai/dvasinė atmosfera Ltv ar užsieny? Aišku, geriau rinktis Lietuvą.
Užsieny gerai pagyventi, pakeliaut, dėl patirties ir viso kito...
bet....ryšiai, bendruomenė, draugai? grįžimas "ant" senatvės....galų gale sėdėjimas lietuviškam forume...rodo "šaknų ilgesį".
As nelabai suprantu to verslo sureiksminimo (savo darbo vieta). Pilna verslininku - vargo peliu vos suduranciu galus su galais ir Vokietijoje ir UK ir Lietuvoje, o pakankamai darbuotoju kurie gyvena labiau atsipute nei ju virsininkai. Irgi visur.
Pragyvenimo norma, tai irgi labai subjektyvu, kai kam uztenka ir kokios landynes, o maciau verkianciu turinciu keliolikos milijonu vertes jachtas, bet jie labai nelaimingi, nes milijardieriai turi 100 kart krutesnes.
Toliau nesuvokiu tos emigracijos... man ji visai atsiribojus nuo darbo vietos. Iseinu LT i gatve, man viskas kaip kosmose nerealu, nematau kazkokio teen skirtumo uzsienis ne uzsienis, visur yra pliusu minusu ir neutralumu rinkinys. Nesamones apie kazkoki lietuviu dvasinguma. Daugiausia lietuviu aplamai sunkiai tomis temomis surezga minti. Vokietijoje sakysim tikrai nuosirdziau zmones bendrauja. Aisku, kad priimtu reikia kazkiek laiko ir asmeniniu savybiu.
Salys skirtingos, sakysim Sveicarija Austrija garseja kaip trenktu valstybes, kur rasti savo vieta praktiskai neimanoma. Vokietijoje kur kas geriau. UK jau visai beveeik nera problemu, bet aisku jei jus nepretenduojat i aukstesnius sluoksnius, ten vos ne kastu, vaikystes studiju draugu sistema.
Zinau, nes dirbu pas tikra angla, kuris gime Australijoje ir vedes angle UK gimuse. Tai sake, kiek problemu ir mentalitetu skirtumu vien del to. Bet nereikia sureiksminti, jei esat reikalingi - jus priims, jei ne - bus sunku ar neimanoma.
Dabar dirbu UK tai automatiskai atsakineju i visus skambucius angliskai nebent numeri matau +370, nuvaziavus i UK - net nejauciu kur esu.
LT yra darbu kur zmones bendrauja norvegiskai ar angliskai su ne LT uzsakovais tai irgi jie iseje neaisku kaip jauciasi.
Galima daug gincytis, bet klimatas LT prastas 8 menesius, zmones nemalonus, dauguma rajonu pavojingi, teisesauga dirba prastai, galimi uzsakovai darbu arba ubagai arba su primityviais poreikias, arba tuos poreikius patenkina vergai uz minimuma. Nenuspejami istatymai, nuotolis nuo idomiu kelioniu vietu, prasti i keliai, prastas lektuvu susisiekimas, nera gelezinkeliu.
Kaip beziuresi, tai gali buti tik pigi vieta sutaupyti gyvenimui. Sakysim man LT gyvenant susitaupo apie 800 euru i menesi lyginant su vokietija. Sutikit tiek ant gatves nesimeto. Va ir visas privalumas. Dar aisku LT internetas kur kas geresnis nei atsilikusioje Vokietijoje. Bet Svedijoje ar Danijoje internetas irgi geras
Miegojo pas mamą .
3. Jau buvau iš delfio įkėlus. Durnių durnius. Kaip sovietmečiu svarstys paleistuvius vyrus . Liaudies teismas
1. Prie to, kad savo reputaciją vertinančioje partijoje neturėtų būti susitepusių narių, net jei tai tiesiog paleistuvystė (loginė seka - apgaudinėji žmoną, kur garantija, kad neapgaudinėsi rinkėjų). Deja, sprendžiant iš to, kokie "personažai" išrenkami į Seimą, Lietuvoje daug kam vis dar sunku suvokti, kad politikams turėtų būti taikomi aukštesni, nei paprastiems mirtingiesiems, moraliniai reikalavimai.
2. Gal ir šmeižtas. Bet padorus politikas taip ir turėtų elgtis - pirma sustabdyti narystę partijoje (o ne atsistatydinti, beje), o paskui bandyti plautis savo garbę, jei apkaltintas neteisingai.
3. Tikrai taip, bet V. Pranskietis ne pirmą kartą kvailai pasielgia.
Mjoooo... Priminei istorija. Ziauru. Po to ji pradejo kovoti su chemtreilais ir visai nusivaziavo. Aciu Dievui, kad liberalam uzteko smegenu iskarto ja isteksti lauk.
Siaubingiausia, kas galejo įvykti, turejo būti tik ko ir žmonos santykių aiškinimasis. Arba kočėlas per galvą. O dabar ...
Buten ir as manau, kad va tokie pareiskimai gali diskredidtuoti #metoo.
Kas zino, o gal to siekaima.
Kita vertus glumina Margaritos Jankauskaites pozicija, jokio saikingumo vertinimuose. Visdelto turetu buti diferenciacija.
2. Gal ir šmeižtas. Bet padorus politikas taip ir turėtų elgtis - pirma sustabdyti narystę partijoje (o ne atsistatydinti, beje), o paskui bandyti plautis savo garbę, jei apkaltintas neteisingai.
3. Tikrai taip, bet V. Pranskietis ne pirmą kartą kvailai pasielgia.
Pritariu. Bet kol kas Lietuvoje dar netaikomi politines kulturos standartai.