Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 03 07, 09:21)
Or ka jis viena sako, o kita daro? Gi niekada neapsiskelbe, kad celibate gyvena. Kabint merginas neuzdrausta. Kabinimo priekabiavimu nelaikau, nebent vyras nesustoja pasakius ne, bet sitas sustojo. Is straipsnio panasu, kad ji net ne nesake tik “stovejau ir drebejau”. Ir Majauskas atsikabino. </p>

O kaip su tais dievo įsakymais, kurių, anot jo, jis kaip garbingas katalikas laikosi?
Papildyta:
Ir kam tada stabdyti narystę partijoj jei nieko blogo nepadarė?
Papildyta:
O klaunai komisijas sudarinės, lygina su Pūku. Majauskas įdarbinti gal nė vienai nežadėjo biggrin.gif
https://www.delfi.lt...e.d?id=77353577
Atsakyti

O kaip su tais dievo įsakymais, kurių, anot jo, jis kaip garbingas katalikas laikosi?
Papildyta:
Papildyta:
O klaunai komisijas sudarinės, lygina su Pūku. Majauskas įdarbinti gal nė vienai nežadėjo biggrin.gif
https://www.delfi.lt...e.d?id=77353577

Nu taip, jei tiesa, tai dievo isakymu jis tikrai nesilaiko. :D 

O kas yra tas “nepadare nieko bloga”. Kur ribos? FR prezidentas meiluze turejo ir va nieko. Cia subjektyvu. 

Uspaskichas gi irgi turejo. Karbauskis turejo/turi...Ir jiems nieko. Jei Majauskas bus baudziamas uz bandyma, tai neadekvatu. 

Atsakyti
Viska neigia jis
https://www.15min.lt...vaiku-56-936538

Man tik vienas idomu kodel buvo pasakyta " susirink savo plaukus vonioj, nes zmonai nepatinka". Ka moksleive veike vonioj, kodel svetimuose namuose reikejo tarsytis plaukais? Juk tik siaip neva uzejo, nes jis kazka pamirso.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 03 07, 09:08)
O kaip su tais dievo įsakymais, kurių, anot jo, jis kaip garbingas katalikas  laikosi?

O kaip su #metoo judėjimo diskreditacija? Prieš penkerius metus Mykolui buvo 31, jis nebuvo politikas, tik finansų konsultantas. Ir po tokio “cirko”, su rimtais kaltinimais gali būti priskirtas prie va tokio panašaus įvykio.
Siaubingiausia, kas galejo įvykti, turejo būti tik ko ir žmonos santykių aiškinimasis. Arba kočėlas per galvą. O dabar ...
Atsakyti

Viska neigia jis [url="https://www.15min.lt/m/id/aktualu/lietuva/m-majauskas-as-labai-atsiprasau-savo-zmonos-ir-vaiku-56-936538"]https://www.15min.lt/m/id/aktualu/lietuva/m...vaiku-56-936538[/url] Man tik vienas idomu kodel buvo pasakyta " susirink savo plaukus vonioj, nes zmonai nepatinka". Ka moksleive veike vonioj, kodel svetimuose namuose reikejo tarsytis plaukais? Juk tik siaip neva uzejo, nes jis kazka pamirso.
Tu kaip visada savo stiliuje, kad bobos kaltos :D. Skaityk straipsnius atidziau. Pagal mergina jis pasiule nakvot net po to kai suprato, kad nesigaus nieko, pasiule ir nusipraust, tik susirinkt plaukus. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 07 kovo 2018 - 12:04

O kaip su #metoo judėjimo diskreditacija? Prieš penkerius metus Mykolui buvo 31, jis nebuvo politikas, tik finansų konsultantas. Ir po tokio “cirko”, su rimtais kaltinimais gali būti priskirtas prie va tokio panašaus įvykio.
Siaubingiausia, kas galejo įvykti, turejo būti tik ko ir žmonos santykių aiškinimasis. Arba kočėlas per galvą. O dabar ...

Visiskai sutinku. Gaus priekabiautojo etikete kaip ir Steponavicius. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 03 07, 13:01)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72026342" data-time="1520416454"> Viska neigia jis https://www.15min.lt...vaiku-56-936538 Man tik vienas idomu kodel buvo pasakyta " susirink savo plaukus vonioj, nes zmonai nepatinka". Ka moksleive veike vonioj, kodel svetimuose namuose reikejo tarsytis plaukais? Juk tik siaip neva uzejo, nes jis kazka pamirso.</blockquote> Tu kaip visada savo stiliuje, kad bobos kaltos biggrin.gif. Skaityk straipsnius atidziau. Pagal mergina jis pasiule nakvot net po to kai suprato, kad nesigaus nieko, pasiule ir nusipraust, tik susirinkt plaukus. 

Jei is tiesu taip viskas buvo, tai 99 proc. atveju vyrai, suprate, kad negaus ko tikejosi, butu isstate mergina uz duru, o sitas neismete... As tai netgi kaip dzentelmeniskuma priimciau biggrin.gif
Atsiminiau, gal i tema biggrin.gif Vienas vyriskis irgi buvo parodes man demesi, daviau suprasti, kad nedomina, tai jis pasiaiskino, kad vyras, likes dviese su moterimi, kaip ir privalo parodyti demesi moteriai, kad si nelaikytu jo nenormaliu biggrin.gif Vos ne vyro pareiga biggrin.gif o paskui jau ji renkasi, nori ar nenori smile.gif Va tokia ta vyriska logika.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 03 07, 11:08)

Man keista, kad kai kam toks klausimas gali kilti. Demokratinėje visuomenėje taip ir turėtų būti, kilus nors menkiausioms abejonėms dėl atskiro politiko reputacijos, šis turėtų stabdyti savo narystę partijoje iki tol, kol viskas bus išsiaiškinta, tam, kad nekompromituotų pačios partijos
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2018 03 07, 13:24)
Man keista, kad kai kam toks klausimas gali kilti. Demokratinėje visuomenėje taip ir turėtų būti, kilus nors menkiausioms abejonėms dėl atskiro politiko reputacijos, šis turėtų stabdyti savo narystę partijoje iki tol, kol viskas bus išsiaiškinta, tam, kad nekompromituotų pačios partijos

Visiskai pritariu.
Tik pas mus iki tokios politines kulturos dar toli, bet gerai, kad jau atsiranda pirmuju kregzdziu.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 03 07, 12:01)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72026342" data-time="1520416454"> Viska neigia jis https://www.15min.lt...vaiku-56-936538 Man tik vienas idomu kodel buvo pasakyta " susirink savo plaukus vonioj, nes zmonai nepatinka". Ka moksleive veike vonioj, kodel svetimuose namuose reikejo tarsytis plaukais? Juk tik siaip neva uzejo, nes jis kazka pamirso.</blockquote> Tu kaip visada savo stiliuje, kad bobos kaltos biggrin.gif. Skaityk straipsnius atidziau. Pagal mergina jis pasiule nakvot net po to kai suprato, kad nesigaus nieko, pasiule ir nusipraust, tik susirinkt plaukus. 

Nesakiau, kad kaltos. Visada manau kiekvienas atvejis individualus. Ir siaip kodel as tureciau tiketi ar tik tos merginos pasakojomu ar tik jo? Gal ji apsmeizti kazkokia nori, gal jo karjera tokiu smeiztu galvojama sutrypti, o gal jis tikrai dilkintis nori su visom.
Cia tik jus kelios viska uz gryna tyra vandeni viska priimate ir oikciojate.
Atsakyti
Cambala, kas su tavim kartais negerai? iš kur tokia pagieža? ar tu rimtai pyksti, kad aš bobutei padėjau ir ne tik bobutei? ir dar kitiems neskaičiuoju net)...
bet tu juk supranti, kad aš nevardiju, nes vėl mane "įtikinsi", kad jiems sveikata savaime pagerėjo nuo vaistų "ilgainiui bėgant", o man tebus patarta "susikišti savo kraujuojančus skudurus" į spintą.
tai nenervinu tavęs/jūsų ir nesigiriu, kad žmonės džiaugiasi savo sveikata.

Dėl emigracijos.
draugų tarpe mūsų kalbos tokios: geriausia gyventi vis tiek savo šaly, ypač jei susikuir sau darbo vietą (pvz, aš) ir pavyksta gyventi, o ne vien PRAgyveni. jei lietuvams čia nepavyko pragyventi ir gyventi, (Iš Šviesos, Idomučia), gerai - jei rado būdų tai atlikti kitoje šalyje, - gerai. Jei dirba mėgiamą specialybę, o ne "bet kokį darbą", (nesvarbu, kad "visi darbai šventi ir reikalingi") - irgi OK.

Tačiau palyginus: gerai darbo vieta/būsena/ryšiai/draugai/dvasinė atmosfera Ltv ar užsieny? Aišku, geriau rinktis Lietuvą.
Užsieny gerai pagyventi, pakeliaut, dėl patirties ir viso kito...
bet....ryšiai, bendruomenė, draugai? grįžimas "ant" senatvės....galų gale sėdėjimas lietuviškam forume...rodo "šaknų ilgesį".
Atsakyti
Kazkada jau rasiau, kokias emigrantu grupes as asmeniskai matau.
Nes atvejai nera vienodi. O visi bandot visus emigrantus pastatyti ant vienos lentyneles, tik gincijates, ant kurios.
Atsakyti