Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 03 06, 17:25)
<p>Majauska kaltina priekabiavimu: </p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://m.delfi.lt/aktualijos/article.php?id=77349417'>https://m.delfi.lt/aktualijos/article.php?id=77349417</a></p><p></p><p>Jis man atrodo jaunas, energingas, modernus, racionalus...Aktyviai dalyvavo kovoje pries savozudybes, pasisake normaliai del me too...Jei kaltinimai pagristi, tai labai labai gaila. </p>

Ir kurioje vietoje čia priekabiavimas? Amoralus elgesys labiau, bet galios ir pavaldumo čia nėra. Tuo labiau, kad šiuo atveju sustota nesulaukus atsako.
Ar nesidingoja, kad išsigimstama?
Atsakyti
Kai Steponaviciu sex eksperte apkaltino, kad jis ja i viesbucio kambari kviete, tai jo karjera tada nesibaige, nors jis ir buvo vedes.

O Lietuvoje gyventi ir man gera. Nu gera, nors tu ka. Keliauti megstu, bet namo grizti visada malonu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 03 06, 21:28)
Kai Steponaviciu sex eksperte apkaltino, kad jis ja i viesbucio kambari kviete, tai jo karjera tada nesibaige, nors jis ir buvo vedes.

Nekvietė. Vat ten buvau, žinau. Bartuševičiūtė su manimi, vienam kambary, per tuos mokymus knarkė. Kolegė neišlaikiusi po to straipsnį apie kojines sukalė, po to prarado skyriaus pirmininkės postą.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 03 06, 22:32)
Nekvietė. Vat ten buvau, žinau. Bartuševičiūtė su manimi, vienam kambary, per tuos mokymus knarkė. Kolegė neišlaikiusi po to straipsnį apie kojines sukalė, po to prarado skyriaus pirmininkės postą.

Kad apkaltino, tai juk dar nereiske, kad taip ir buvo, ar ne?
Ir su Majausku - gal pries zmona negrazu, betgi nezinom, kokie ju santykiai, gal open relationship, kaip vadinama, jei jau prase vonioj plauku nepalikt, nes zmonai nepatinka smile.gif Tuomet net ir morales klausimas atkrenta, nes pries zmona tokiu atveju nenusikaltes mergina i namus pakviesdamas.
O siaip, jei surasyciau, koks pazistamas ar kolega kokiu uzuominu ar zvilgsniu metes ar sveikinant su gimtadieniu net ir pabuciaves,tai ilgokas sarasas gautusi, ir jame visokiu yra smile.gif
Kaip dabar pamenu, kaip sokiuose vienas vaikinas apkabino ir jo "draugelis" sureagavo smile.gif reikejo rekt me too, kai viceministru buvo rolleyes.gif biggrin.gif
Kaip as sakau - vyro reikalas pasiulyt, o merginos reikalas - atsisakyt biggrin.gif
Papildyta:
Suintrigavot straipsniu apie kojines smile.gif gal ji dar galima sugooglinti? smile.gif mielai paskaityciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 03 06, 21:40)
<...>
Suintrigavot straipsniu apie kojines smile.gif gal ji dar galima sugooglinti? smile.gif mielai paskaityciau smile.gif

Greituoju būdu nerandu. Seniai jau tai buvo, 2011 berods. Mes tada (būsimi vienmandatininkai ir kandidatai į juos) buvom mokymuose. Ir ten Madam seksesperte pasireiškė. Reto bukumo moteris, kuri problemų sprendimą ir agitaciją matė tik vienu rakursu. Po ko ji buvo pašalinta iš sąrašų. Ko pasėkoje gimė “legenda”.
Kadangi ten buvo ne ji viena, kolege užpyko ir tėškė straipsnį apie tinklaines pėdkelnes. Skambinau aš jai tada, sakiau, kad brangioji emocijų nesuvaldei visai. Paieškosiu, gal kur archyve rasiu.

Bet tame ir esmė. Niekas nieko nepamena konkretaus. Pasitvirtino faktai ar ne. Dėmė yra. Ilgam. Ir visi prisimena tik “faktą”.

Vis tik radau:

https://www.15min.lt...jines-18-211315
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 06 kovo 2018 - 21:51
QUOTE(Nakviša @ 2018 03 06, 22:48)
Bet tame ir esmė. Niekas nieko nepamena konkretaus. Pasitvirtino faktai ar ne. Dėmė yra. Ilgam. Ir visi prisimena tik “faktą”.

Vis tik radau:

https://www.15min.lt...jines-18-211315

Aciu.
Pradejau skaityti ir net juokas paeme smile.gif is tos dalies, kur vyro teise pasiulyti, o moters - atsisakyti, bo tik pries kelias minutes parasiau ta pati biggrin.gif
Gerai, kad Steponaviciaus laikais nebuvo me too bumo, kai vien tik metus seseli diskutuojama apie ismetima is visur ir socialini bana.
Jokiu irodymu, jokiu issiaiskinimu, kas ten buvo, jei buvo, iskart banas. Ir deme visam gyvenimui priedo.
Majausko atvejis tai man juokingas. Nu pakviete, nu parode demesi, suprato pats, kad demesio nereikia, tai jei nereikia, tai nereikia. Didelio kriminalo nematau.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 03 06, 23:10)
Majausko atvejis tai man juokingas. Nu pakviete, nu parode demesi, suprato pats, kad demesio nereikia, tai jei nereikia, tai nereikia. Didelio kriminalo nematau.

Man tai kliuva tas veidmainiškumas, pats pirmas stojo ginti metoo aukų, pats toks su prieskoniu seksualinio priekabiavimo būdamas:ax: . Neskanu ir tiek, vieną deklaruoja, o kitaip elgiasi. Mergina ir sako, kad nebūtų viešinusi, jei ne skambūs jo lozungai.
Stabdo narystę partijoje bigsmile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 06 kovo 2018 - 22:48
QUOTE(Ašaka @ 2018 03 06, 21:10)

Prie kiekvieno, vadinamo "politiku" su žvake stovėjote ir matėte?

Nu ne. Bet aTa brazauskas bufetalka turejo, Paulauskas sekretore turejo, Karbas zmona turi tik per atstuma, Pukas - slykstukas, Sedzius ir kiti ant pinigu uzsoke...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 03 06, 23:46)
Man tai kliuva tas veidmainiškumas, pats pirmas stojo ginti metoo aukų, pats toks su prieskoniu seksualinio priekabiavimo būdamas:ax: . Neskanu ir tiek, vieną deklaruoja, o kitaip elgiasi. Mergina ir sako, kad nebūtų viešinusi, jei ne skambūs jo lozungai.

Na, Gasiuno atvejis tai man tikrai neskanus ir netgi su toookiu kvapu, kad toleruoti tikrai negalima.
O Majausko atvejis man niekaip nesirisa su me too - gi demesio parodymas nera lygus seksualiniui priekabiavimui teisine prasme - nebuvo jokio pavaldumo ar kitokios priklausomybes nuo jo, jai neatsiliepus i demesi, toliau nejo, neverte, niekaip nepakenke po to uz atsisakyma.
Nesulyginami dalykai.
Kad stabdo naryste, tai normalu - kol viskas bus issiaiskinta, nusisalina. Taip ir turi buti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 03 06, 22:46)

Man neskanu tai, kad realus priekabiavimas yra suniveliuojamas su seksualiniu elgesiu.
Mergina tiesiog pasišalino iš vietos, ji nebuvo pavaldi jam jokiais būdais, nebuvo jokios prievartos, nebuvo jokio nusižengimo ir jokios prievartos lytiškai santykiauti. Nebuvo absoliučiai jokios subordinacijos, neperžengiant baudžiamosios nuostatos. Nebuvo jokio seksualinio priekabiavimo.
Jeigu daryti prielaidą, buvo bandoma užmegzti nesantuokinius santykius, kurie nusižengia moralines institucijos elgsenai. Bet jie niekaip nesusiję su galia ar subordinacija. Kodel tokia istorija atsirado - neaišku.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 03 07, 00:59)
Man neskanu tai, kad realus priekabiavimas yra suniveliuojamas su seksualiniu elgesiu.
Mergina tiesiog pasišalino iš vietos, ji nebuvo pavaldi jam jokiais būdais, nebuvo jokios prievartos, nebuvo jokio nusižengimo ir jokios prievartos lytiškai santykiauti. Nebuvo absoliučiai jokios subordinacijos, neperžengiant baudžiamosios nuostatos. Nebuvo jokio seksualinio priekabiavimo.
Jeigu daryti prielaidą, buvo bandoma užmegzti nesantuokinius santykius, kurie nusižengia moralines institucijos elgsenai. Bet jie niekaip nesusiję su galia ar subordinacija. Kodel tokia istorija atsirado - neaišku.

Visiųkai pritariu. Tai nėra tas pats kaip elgėsi Gasiūnas ir co. Bet tai, kad politikas vieną deklaruoja, o elgiasi priešingai, va kas šlykščiausia. Mokinukes temptis į namus, ką aš žinau. ax.gif ... Ši pilnametė buvo, kažin kaip kitos, apie kurias ji šnekėjo. Buvo paminėtas Steponavičius, bet jis ir nedeklaravo, kad yra šventasis, priešingai nei Majauskas ax.gif. Kaip po to tikėti tokiais politikais. Nors, tiesą pasakius, man jis niekada labai ir nepatiko (nors jo idėjoms dažniausiai pritardavau, gal net visoms, apart mokyklos bažnyčiai), kažkoks per daug teigiamas visiems norėjo pasirodyti. Dažniausiai tai būna kaukė, kuri kada nors nukrenta.
Atsakyti

Visiųkai pritariu. Tai nėra tas pats kaip elgėsi Gasiūnas ir co. Bet tai, kad politikas vieną deklaruoja, o elgiasi priešingai, va kas šlykščiausia. Mokinukes temptis į namus, ką aš žinau. ax.gif... Ši pilnametė buvo, kažin kaip kitos, apie kurias ji šnekėjo. Buvo paminėtas Steponavičius, bet jis ir nedeklaravo, kad yra šventasis, priešingai nei Majauskas ax.gif. Kaip po to tikėti tokiais politikais. Nors, tiesą pasakius, man jis niekada labai ir nepatiko (nors jo idėjoms dažniausiai pritardavau, gal net visoms, apart mokyklos bažnyčiai), kažkoks per daug teigiamas visiems norėjo pasirodyti. Dažniausiai tai būna kaukė, kuri kada nors nukrenta.

O ka jis viena sako, o kita daro? Gi niekada neapsiskelbe, kad celibate gyvena. Kabint merginas neuzdrausta. Kabinimo priekabiavimu nelaikau, nebent vyras nesustoja pasakius ne, bet sitas sustojo. Is straipsnio panasu, kad ji net ne nesake tik “stovejau ir drebejau”. Ir Majauskas atsikabino. 

Atsakyti