Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Nu jo. Perskaičiau ir šoką gavau ax.gif. Panašiai kaip po Masiulio dėžutės... Toks dievobaimingas ir še tau ax.gif

Man irgi toks deja vu. Bet siaip kol kas as nematau priekabiavimo. Jis nebuvo nei sefas,  nei destytojas tu merginu. Prievartos irgi nebuvo, bent jau is dabartines info. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 03 06, 20:40)
Man irgi toks deja vu. Bet siaip kol kas as nematau priekabiavimo. Jis nebuvo nei sefas,  nei destytojas tu merginu. Prievartos irgi nebuvo, bent jau is dabartines info. </p>

Taip, skirtumas didžiulis, mergina nuo jo nebuvo niekaip priklausoma, obettačiau, jei mergina pasakoja teisybę, jo kaip politiko karjera greičiausiai bus baigta
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 03 06, 19:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mjforever" data-cid="72025531" data-time="1520353209"><div><p>aš pilnai įsitikinusi, kad jūs atsirinksit. Man proto užtenka atskirti, kad emigracija yra palietusi įvairius socialinius ir kultūrinius sluoksnius, įvairiomis priežastimis, kurių pagrindinė yra- ES suteikta judėjimo laisvė.
O primityviai kontrargumentuoju su primatais.</p></div></blockquote><p>Siaip as irgi emigrante

aš žinau.

ir jūs neturėtumėt įsižeisti. Nes savaime suprantama kvailystė nei šmeižia nei žeidžia.
Trolinu trolį tuo pačiu. Juk čia ne koks oficialus tinklapis. Blevyzgos.
Atsakyti

Taip, skirtumas didžiulis, mergina nuo jo nebuvo niekaip priklausoma, obettačiau, jei mergina pasakoja teisybę, jo kaip politiko karjera greičiausiai bus baigta

Taip, jis visgi vedes, net jei nera priekabiavimo, tai morale jo ne kazka atrodo. Nors as manau, kad jis butu tik vienas is daugelio politiku einanciu i kaire...

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 03 06, 18:25)
<p>Majauska kaltina priekabiavimu: </p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://m.delfi.lt/aktualijos/article.php?id=77349417'>https://m.delfi.lt/aktualijos/article.php?id=77349417</a></p><p></p><p>Jis man atrodo jaunas, energingas, modernus, racionalus...Aktyviai dalyvavo kovoje pries savozudybes, pasisake normaliai del me too...Jei kaltinimai pagristi, tai labai labai gaila. </p>

"Galime tik įsivaizduoti, kiek dar skaudžių atvejų lieka nutylėta" biggrin.gif Majauskas, 2018 vasaris. Žinojo, ką kalba.

Niekada jis man nepatiko. Na toks, kaip sakoma, kvailys su iniciatyva. Didele didele.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 03 06, 18:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72025522" data-time="1520352674"><div><p>Tikrai?
</p></div></blockquote><p>Tikrai. Ir ne tik sita tema, bet ir daugeliu kitu. </p>

Manau kai demesio stoka, tai pradeda rasyti tokias nesamones kaip siandien apie LT ir likusius cia arba apie tai, kaip " bobas trankyti reikia". Viena, du kartus sureaguoti galima, paskui nusibosta.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2018 03 06, 18:49)

Tai kad visi politikai meiluzes turi.
Atsakyti

Manau kai demesio stoka, tai pradeda rasyti tokias nesamones kaip siandien apie LT ir likusius cia arba apie tai, kaip " bobas trankyti reikia". Viena, du kartus sureaguoti galima, paskui nusibosta.

Grynai

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 03 06, 19:42)

Yra cia etatiniu URA patriociu, tai joms reikia pastoviai priminti, kad nepakiltu i ora ir nusileistu arciau zemes.
Nes nusisneka konkreciai. Emigracijos masteliai jau kelia nerima atsakingiau mastantiems, o jos gieda savo giesme, kad "LT viskas neblogai tik va nevykeliai to neivertina".
Pajuokaut galima, bet nevyke juokai jau vimdo su laiku

Kazkodel nerasineju, kad va "bobai profilaktiskai kartai sveika", nes viena etatine, visur smurta matanti, jau adekvaciau elgiasi.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 03 06, 20:01)

Butent
Manau visi jau ji perkando. Ateini, pamatai nika, net neskaitai.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 03 06, 20:56)
1. Taip, jis visgi vedes, net jei nera priekabiavimo, tai morale jo ne kazka atrodo. 2. Nors as manau, kad jis butu tik vienas is daugelio politiku einanciu i kaire...</p>

1. Būtent, ir, manau, nemažai konservatorių elektorato už tokį nebalsuotų. Mano supratimu, vienintelis kelias jam išlikti politikoje (jei jis nekaltas) - paduoti merginą į teismą už šmeižtą.
2. Nebūtinai vien tik politikų, bet ir šiaip vyrų, tačiau jei eilinio vyro neištikimybė yra tik jo ir jo žmonos reikalas, visgi politikams, mano galva, turėtų būti keliami žymiai aukštesni moralės reikalavimai

QUOTE(cambala @ 2018 03 06, 22:00)
Tai kad visi politikai meiluzes turi.

Prie kiekvieno, vadinamo "politiku" su žvake stovėjote ir matėte?
Atsakyti
Ech, kai smegenys ne galvoje, o galvutėje, vienos bėdos biggrin.gif
Atsakyti