Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 03 06, 10:19)
kuo skiriasi emigrantas, pilantis ant LT

Valstybe neturtinga, gyvenimo aplinka NEMALONI, valstybe Europos uzkampyje, klimatas taip pat puse metu tik namuose sedeti.

Na kas tokioje valstybeje gali likti realiai? Tik tokie kur kitur nelabai reikalingi ar kokie priristi prie seimos ar pilni visokiu kompleksu.

Visur visokiu yra bet juk tendencija yra aiski.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 03 06, 15:35)
Valstybe neturtinga, gyvenimo aplinka NEMALONI, valstybe Europos uzkampyje, klimatas taip pat puse metu tik namuose sedeti.

Na kas tokioje valstybeje gali likti realiai? Tik tokie kur kitur nelabai reikalingi ar kokie priristi prie seimos ar pilni visokiu kompleksu.

Visur visokiu yra bet juk tendencija yra aiski.

aiški aiški biggrin.gif kas garsina LT emigrantus tendencija yra aiški.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 03 06, 14:46)
aiški aiški  biggrin.gif  kas garsina LT emigrantus tendencija yra aiški.

Tiesa pasakius niekam tie emigrantai neidomus patys savaime. Yra tiesiog skirtingos gyvenimo vietos su savoo pliusais ir minusais.
Atsakyti

Majauska kaltina priekabiavimu: 

https://m.delfi.lt/a...php?id=77349417

Jis man atrodo jaunas, energingas, modernus, racionalus...Aktyviai dalyvavo kovoje pries savozudybes, pasisake normaliai del me too...Jei kaltinimai pagristi, tai labai labai gaila. 

Atsakyti

aiški aiški biggrin.gifkas garsina LT emigrantus tendencija yra aiški.

Juokingiausia, kad i Idomucia argumentus is serijos “LT sudas”, jus atsakote tokiu paciu tonu ir apspjaunate visus emigrantus. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 03 06, 17:34)
kad i Idomucia argumentus is serijos “LT sudas”,

As pavardinu dideles LT problemas, o zenkliuka sudas ar ne sudas jau jus uzdedate.

Ju tiksliai sekite ka rasau, nes daugeli jusu labai lengva valdyti derinant skleidziama faktine ir emocine informacija. Jus pasidarot isvadas kuriu as nerasiau.
Cia nesvarbu, be gyvenima taip pat galima zmonems manipuliuoti priverciant juos daryti klaidas ir apsidurninti
Atsakyti

As pavardinu dideles LT problemas, o zenkliuka sudas ar ne sudas jau jus uzdedate.

Ju tiksliai sekite ka rasau, nes daugeli jusu labai lengva valdyti derinant skleidziama faktine ir emocine informacija. Jus pasidarot isvadas kuriu as nerasiau.
Cia nesvarbu, be gyvenima taip pat galima zmonems manipuliuoti priverciant juos daryti klaidas ir apsidurninti

Idomucia, tu pastoviai provokuoji. Man neidomu, supranti. As suvokiu tavo zaidimus ir labai keista, kad yra nariu kurios pastoviai uzkimba. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 03 06, 18:06)
Idomucia, tu pastoviai provokuoji.

Tikrai?
As taip nemanau...
provokuoja tos kurios arts nuo karto paraso, kaip LT gyventi gera. Atrodo, kad nezinotume nei kur ta LT nei kaip ten gyvenasi. Arba iesko emigrantuose problemu. Juk zino kur tie emigrantai gime kur isaugo ir jau patyletu, nes niekindami juos niekina vieta kur jie atsirado.

As va uzsikabinu uz tokiu provokaciju, man tai atrodo kaip pasityciojimas is sveiko proto
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 03 06, 18:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mjforever" data-cid="72025300" data-time="1520340383"><div><p>aiški aiški vartotojo įkelta nuotraukakas garsina LT emigrantus tendencija yra aiški.</p></div></blockquote><p>Juokingiausia, kad i Idomucia argumentus is serijos “LT sudas”, jus atsakote tokiu paciu tonu ir apspjaunate visus emigrantus. </p>

aš pilnai įsitikinusi, kad jūs atsirinksit. Man proto užtenka atskirti, kad emigracija yra palietusi įvairius socialinius ir kultūrinius sluoksnius, įvairiomis priežastimis, kurių pagrindinė yra- ES suteikta judėjimo laisvė.
O primityviai kontrargumentuoju su primatais.
Atsakyti

Tikrai?

Tikrai. Ir ne tik sita tema, bet ir daugeliu kitu. 

Atsakyti

aš pilnai įsitikinusi, kad jūs atsirinksit. Man proto užtenka atskirti, kad emigracija yra palietusi įvairius socialinius ir kultūrinius sluoksnius, įvairiomis priežastimis, kurių pagrindinė yra- ES suteikta judėjimo laisvė.
O primityviai kontrargumentuoju su primatais.

Siaip as irgi emigrante ir ta fraze apie tai kuo emigrantai save garsina taikoma ir man, suprantate? Man tai keista, kad jums nesigauna atsirinkti ir nereaguoti i keliu imigantu skeryciojimusis, bet va emigrantai kazkaip turetu atsirinkti, kad cia ne apie juos kalbate. Juo labiau, kad jus siaip protingas zmogus. Kokia kita SM nare rasytu, tai visai kitaip skaitytusi tie komentarai. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 03 06, 18:25)
<p>Majauska kaltina priekabiavimu: </p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://m.delfi.lt/aktualijos/article.php?id=77349417'>https://m.delfi.lt/aktualijos/article.php?id=77349417</a></p><p></p><p>Jis man atrodo jaunas, energingas, modernus, racionalus...Aktyviai dalyvavo kovoje pries savozudybes, pasisake normaliai del me too...Jei kaltinimai pagristi, tai labai labai gaila. </p>

Nu jo. Perskaičiau ir šoką gavau ax.gif . Panašiai kaip po Masiulio dėžutės... Toks dievobaimingas ir še tau ax.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 03 06, 19:11)
Tikrai?
As taip nemanau...
provokuoja tos kurios arts nuo karto paraso, kaip LT gyventi gera. Atrodo, kad nezinotume nei kur ta LT nei kaip ten gyvenasi.

Nu ber man tai Lietuvoj tikrai gera gyventi. Kad ir ne dirbt, o pakeliaut išvažiuoju, traukia po kurio laiko namo žiauriai, man čia viskas sava. Jokia alga nesusigundyčiau svetimoj šaly... jau geriau už minimumą, bet Lietuvoj, čia ner ir lietus savas wub.gif
Atsakyti