Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(given444 @ 2018 02 28, 11:21)
Nesakau, kad veganai nemiršta.

ir taip - visavalgiai miršta nuo vėžio.

Veganai nuo vėžio irgi miršta. Gal nuo kitos rūšies, ale koks jau ten skirtumas:

"research [...] found vegetarian populations are nearly 40 per cent more likely to suffer colorectal cancer than meat eaters" Šaltinis

Aš ne ekspertė, aišku, bet net veganams prijaučiantys puslapiai kalba tik apie mažesnę tam tikro vėžio "rūšies" riziką, bet ne apie tai, kad veganai miršta sveiki ir vėžiu neserga.
Atsakyti
I LRT vadovo posta - 12 kandidatu. https://www.delfi.lt...s.d?id=77297399
Atsakyti
Visai ne į temą, bet gal kas žinosit ką patarti. Egipte buvau gruodžio mėnesį ir pamečiau telegoną. Šiandien prieš kelias minutes gaunu kelis pranešimus kad bandoma prisijungti prie google paskyros ir žinutę arabiškai su prisijungimo kodu. Gal galit patarti kaip elgtis ir ką blogo gali padaryti įsilaužėliai?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 02 28, 21:40)
Visai ne į temą, bet gal kas žinosit ką patarti. Egipte buvau gruodžio mėnesį ir pamečiau telegoną. Šiandien prieš kelias minutes gaunu kelis pranešimus kad bandoma prisijungti prie google paskyros ir žinutę arabiškai su prisijungimo kodu. Gal galit patarti kaip elgtis ir ką blogo gali padaryti įsilaužėliai?

Nebuvau susidurusi su tokia situacija. BEt jei kazkas panasaus ivyktu kreipciausi tiesiogiai i operatoriu, pasikonsultuociau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 03 01, 18:22)
Nebuvau susidurusi su tokia situacija. BEt jei kazkas panasaus ivyktu kreipciausi tiesiogiai i operatoriu, pasikonsultuociau.

Prie ko cia operatorius? Slaptazodi google reikejo pasikeisti, kaip ir visus slaptazodzius kurie buvo issaugoti tamee telefe.
Arba reikes i google kreiptis
Atsakyti
Kam zmogui ismanusis telefonas, jei ji pametus, nedaeina iskart pasikeisti slaptozodzius...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 03 01, 20:13)
Prie ko cia operatorius? Slaptazodi google reikejo pasikeisti, kaip ir visus slaptazodzius  kurie buvo issaugoti tamee telefe.
Arba reikes i google kreiptis

Aš tiesiog atsakiau vakar googlui, kad tai buvau ne aš. Ir žinutę gavau arabų kalba su prisijungimo kodu į kitą paštą, kad jei tai ne aš buvau niekam nedalinčiau to kodo ax.gif Ir sms gavau. Pasižiūrėjau saugos patikrą, niekas nebuvo prisijungęs. Bet pas mane fotkių kiek tam telefe buvo, gal nepanaudos kokiem tikslam negeriem blink.gif . Keista, kad tik po 3 mėnesių kažkas pradėjo jungtis prie paskyros, matyt nevidonams kokiems į rankas pakliuvo tik dabar biggrin.gif
Slaptažodį tai aš pasikeičiau, bet vis vien kažkas bandė jungtis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 01 kovo 2018 - 23:19
Airijoje siautusios ir „Lidl“ nuniokojusios gaujos du nariai – lietuviai

Skaitykite daugiau: https://lietuvosdien...utm_medium=Copy

biggrin.gif nutekėjęs LT "intelektas" ir klestinčioje Europoje neprivalgo.
Atsakyti

biggrin.gifnutekėjęs LT "intelektas" ir klestinčioje Europoje neprivalgo.

Taip ir galvojau, kad pasidalinsit situo. :) 

Kaip gi praleisi proga pasidziaugti blogais imigrantais.

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 03 04, 14:50)

biggrin.gif  nutekėjęs LT "intelektas" ir klestinčioje Europoje neprivalgo.

O kokios tautybes kiti plesikai buvo? bigsmile.gif Butinai issiaiskinkit, kad dabar galetumem skersuoti i kokias kitas valstybes is kuriu kile tie niokiotojai.
Atsakyti

O kokios tautybes kiti plesikai buvo? bigsmile.gifButinai issiaiskinkit, kad dabar galetumem skersuoti i kokias kitas valstybes is kuriu kile tie niokiotojai.

Buvo 2 lietuviai ir 7 airiai

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 03 05, 12:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72023787" data-time="1520242537"><div><p>O kokios tautybes kiti plesikai buvo? vartotojo įkelta nuotraukaButinai issiaiskinkit, kad dabar galetumem skersuoti i kokias kitas valstybes is kuriu kile tie niokiotojai.</p></div></blockquote><p>Buvo 2 lietuviai ir 7 airiai</p>

Tai turbut vienas is ju buvo Ubunte😂😂.
Atsakyti