Esu isitikinusi, kad zmogus ismanantis alkoholio vartojimo etiketa, alkoholyje matantis ne vien apspangimo priemone, niekada netaps alkoholiku, neziurint i tai kad ji vartoja.
Ane? Tai kodel tavo vyras nevartoja alkoholio jau 30 m. ? Kodel jis nesuformuoja sau alkoholio vartojimo kulturo ir negurksnoja saikingai?
Papildyta:
Tai darom isvada, kad jei jau zmogus negeria tai matyt depresinis ligonis, o jei geria tai sveikas kaip ridikas tiek fiziskai, tiek psichologiskai.
Kazkada is oro buvau nusprendus visai nevartoti jokio alkoholio. Ko tik negirdejau apie save. Tris metus buvau pastoviai nescia, sirgau visom imanomom ligom, priklausau sektai ir t.t. Net uzuojautu gavau, kaip man sunku, kad NEGALIU gerti. Bet jei buciau pav. nevalgius kokios silkes ar agurko, tai niekam neidomu butu.
Darbe per progas pasivaisindavom vynu. Neneigiu. Bet kuo toliau tuo maziau. Dziaugiuosi, kad ateina nauji jauni zmones visai negeriantys. Prie ju priversti taikytis seni, kurie geriantys visom progom. Dabartiniam darbe nei laso. Niekam nerupi. Kuo labai dziaugiuosi.