QUOTE(cambala @ 2018 02 13, 09:01)
Kad jis ne vyras tuo metu buvo. Vaikas
.
Man juokinga tai, kad Moonte vakar 6 metu skirtuma tarp jaunu graziu zmoniu vadina pedofilija, net nesvarbu kad Rogeris vede Briddit ir sako, kad jai " susiko" gyvenima. O va cia viskas normaliai
, kada 24 metais vyresne mokytoja ant tiek paauglio psichika sugadino, kad tam su bendtaamze mergina Paryziuj santykiai neisejo. Stai kur didzoliausias pedofilizmas po Tailando. Tfu.
Cambala, tau juokinga? Sakai 6 metai...
As kalbu apie zmogaus-vaiko psichika.
Kas yra tie tavo minimi 6 metai... Tai labai reliatyvu. 10 metu mergaite ir 16 metu berniukas. 2 vaikai, lytiniai santikiai tau tarp ju grazu? Juk tai ne pedofilija, legalizuojam?
Viskas OK. 15 metu mergaite ir 21 vaikinas. Tau grazu? Man nelabai, nes penkiolikos metu mergaite nera pasiekusi psichologines brandos. O ankstyvi lytiniai santikiai ja suletina. Tau del to juokinga?
O tu manai kad R. Vadimo gyvenimo niekas nesusiko? Jo mamyte buvo kas? Akore-bohema, manai jis budamas paaugliu nebuvo lytiskai isnaudojamas vyresnes moters? Pvz. Jane Fonda liudijimai apie R. Vadimo lytinio gyvenimo ypatumus (orgijas, seksa vienu metu su keliais partneriais ir t.t. ir t.t.) tau nieko nesako...
Va tu iskarto pasmerkei ta mokytoja, suprask savadautoja, kuri spaude vargse mergina. O as jos nesmerkiu, atvirksciai - gailiuosi. Rimtai, ji yra auka, ja prievartavo, atsiprasau, 6 metais ar daugiau vyrsnis diedas graziai santikiavo, kai ji buvo studente. O i to diedo glebi matyt atvede, tokia pat destytoja kokia yra ji dabar.
Kuo yra ydingi tokie neva kai kam grazus nukrypimai, o tuo, kad jie numusa zmogui suvokima, kas yra gerai, kas blogai. Cia panasiai kaip su svarstyklemis, naudojant jas ne pagal paskirti, neretai joms nusimusa kalibruote, jos meluoja. Taip ir zmogui, nes jo gyvenimo vertinimas tampa iskreiptu.
VA todel as smerkiu sangulavima su jaunais zmonemis.
Beje, mes diskutavome su mjforever. As pateikiau kaip galima pvz. save vyresne moteri, kuri is esmes gali pasinaudoti sunaus draugais, kaip seksualiniais partneriais. Is esmes tie vaikai yra labai lengvos aukos. Mjforever nieko tame baisaus nemate, mano vertinimu, tai baisu. Velgi baisumas yra tame, kad zmogumi naudojamasi ir visai nesvarbu, kad zmogus (berniukas) galimai del to tuo metu kaifuoja. As suaugusi moteris, turiu ivertinti savo itakos tam berniukui pasekmes, jei zinoma esu morali. Dorove man nera tuscias garsas.
Cia analogiskai butu, kai sukcius samoningai itikina zmones atiduoti jam pinigus, dar jie nubega ir pasiskolina. TAid arydami jie yra visiskai patenkinti, net kai kurie jaucia euforija, mat sukcius sugebejo itikinti. Ir tas sukciavimo aktas yra smerkiamas.
O kai naudojamasi jaunu, psichologiskai nesubrendusiu zmogumi nesvarbu berniukas tai, ar mergaite tai yra lygiai toks pat nuskaltimas. Ir visai nesvarbu, kad lytiskai isnaudojami vaikai jauciasi laimingais, pakyletais. Sugauges gi zmogus zino, kad sangulaudamas dergia to vaiko nesubrendusia dvasia.
Tokiu budu isniekinta R. VAdimo siela, jis savo ruostu isniekino kitu jaunu meginu, moteru sielas, gyvenimus. SUPRASK GALU GALE, NE 6 METAI ESME, esme yra PSCICHOLOGINE BRANDA, kuri yra trikdoma. Mano galva niekas nieko nesakytu jei santikiautu brandus zmones tarkim 23 ir 29 metu. Cia vel gi 6 metai.