Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Maja Di @ 2018 02 13, 13:43)
Būtent. Gallbūt įsimylėjo ir ir tą ir tą. Bet jei būtų įsimylėjęs tik kūną, greit tos meilės būtų paibaigusios. Meilė intelektui ilgalaikė.

Na taip. Intelektas patogiai pakisti.

Pazinojau tokia pora, kur zmona 23 metais vyresne, nemalonu buti kartu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 02 13, 15:59)
Na taip. Intelektas patogiai pakisti.

Pazinojau tokia pora, kur zmona 23 metais vyresne, nemalonu buti kartu

O kas jums liepia kartu su jais būti? O kai vyras ant tiek vyresnis, malonu? Svarbu jiems gerai. O jau ten jums malonu ar ne, tai visai nesvarbu. Mažiausiai pašaliniams turi rūpėti sutuoktinių amžiaus skirtumas.
Atsakyti
Ala P?
Madonna?
Streissland?

čia kaip tame bajeryje:

Madonna is 55, her boyfriend is 22, Tina Turner is 75, her boyfriend - 40, JLo 42, her boyfriend - 26, Mariah Carey 44, her husband - 32. Still single??? Relax, your boyfriend not born yet. ...

ax.gif biggrin.gif

traukia visgi, traukia tos damos vyrukus.... negi tik dėl babkių? nešsilaikytų taip ilgai, kad ir Galkinas ant Alos P.
o gal tie visi vyrai su sutrikmais. nori mamos-moters. bet tuo kuom blogai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 13 vasario 2018 - 15:30

Ala P?
Madonna?
Streissland?

čia kaip tame bajeryje:

Madonna is 55, her boyfriend is 22, Tina Turner is 75, her boyfriend - 40, JLo 42, her boyfriend - 26, Mariah Carey 44, her husband - 32. Still single??? Relax, your boyfriend not born yet. ...

ax.gifbiggrin.gif

traukia visgi, traukia tos damos vyrukus.... negi tik dėl babkių? nešsilaikytų taip ilgai, kad ir Galkinas ant Alos P.
o gal tie visi vyrai su sutrikmais. nori mamos-moters. bet tuo kuom blogai?

Is paminetu tik Alos santuoka ilgai trunka. Macron su zmona kartu jau daug metu, nemanau, kad verta lyginti su Madonna ir jos nuolat besikeicianciais berniukais.

Atsakyti

Kur tau Macron gales paaiskinti, jei butent tame plane pas ji psichika nuvaziavus. Jei intelekta butu isimylejes, tai vis tiek prie jauno kuno trauktu. O dabar vyras paciam amziaus grazume, o zmona bobule. Kaip ten pas ji noras myletis yra , neisivaizduoju.
Kaune irgi iskrypele pries kelis metus buvo. Vietoj to, kad atsiprasyt ir pripazint savo geda, tai dar issisukineja
http://m.kauno.diena...l-teisme-755839
Gerai tevai akcentavo, kad vaikas" patyre didele dvasine trauma".

As manau tokiu metu zmogus turejo sau paaiskinti kaip nutiko, kad isiziurejo i savo mamos amziaus moteri. Gal ir traukia prie jauno kuno, bet nebutinai jis tai traukai pasiduoda. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 02 13, 14:21)
Is paminetu tik Alos santuoka ilgai trunka.

taigi juokauju.
dauguma tų porų - berniukai - toys simply....
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 02 13, 15:13)
O kas jums liepia kartu su jais būti? O kai vyras ant tiek vyresnis, malonu?

Taip, tai priimtina ir malonu. O sena boba su jaunuoliu ziurisi man nemaloniai. Dar nenoreciau leisti laiko su dvieju vyru pora, dvi moterys -OK.
Atsakyti

taigi juokauju.
dauguma tų porų - berniukai - toys simply....

Ok. As nesupratau kad cia nerimtai. 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 02 13, 16:31)
Taip, tai priimtina ir malonu. O sena boba su jaunuoliu ziurisi man nemaloniai. Dar nenoreciau leisti laiko su dvieju vyru pora, dvi moterys -OK.

Tamsta dar ir homofobas. O kuo dviejų moterų pora skyriasi nuo dviejų vyrų biggrin.gif ? Šiaip tai ir man truputi nenormaliai atrodo toks amžiaus skirtumas, bet kad kompanijoje jaustis blogai, tai jau jūsų problema biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 02 13, 15:42)
Tamsta dar ir homofobas.

Per Vokietijos TV parrodydavo poru, tai net negera ziuret. Neturiu nieko pries tuos zmones pries, bet jei nemalonu tai nemalonu. Nemalonus ju santykiai o ne jie po viena.

Man nepatinka tomatu sultys, tai ka dabar esu tomatofob?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 02 13, 16:51)
Per Vokietijos TV parrodydavo poru, tai net negera ziuret. Neturiu nieko pries tuos zmones pries, bet jei nemalonu tai nemalonu. Nemalonus ju santykiai o ne jie po viena.

Man nepatinka tomatu sultys, tai ka dabar esu tomatofob?

Tai ir nebendraukit su tokiom porom, jie ką, pas jus per prievartą į kompaniją veržiasi? Per televizorių matėt, bet gyvai nebendravot ir jau darot išvadas. Kaimietis aiškina , kad jia nemėgsta negrų, paklausus ar gyvai matė nors vieną ar bendravo, atsako ne. Tai ir jūs panašiai ax.gif . Mano kaimynė 14 metų vyresnė už savo vyrą, o jis dar jauniau atrodo nei jam yra metų. Pradžioj visi galvoja, kad tai mama su sūnum, bet dabar po 10 metų pažinties, galiu pasakyti, kad nesu sutikusi gražiau bendraujančių žmonių.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 02 13, 09:01)
Kad jis ne vyras tuo metu buvo. Vaikas biggrin.gif .

Man juokinga tai, kad Moonte vakar 6 metu skirtuma tarp jaunu graziu zmoniu vadina pedofilija, net nesvarbu kad Rogeris vede Briddit ir sako, kad jai " susiko" gyvenima. O va cia viskas normaliai biggrin.gif , kada 24 metais vyresne mokytoja ant tiek paauglio psichika sugadino, kad tam su bendtaamze mergina Paryziuj santykiai neisejo. Stai kur didzoliausias pedofilizmas po Tailando. Tfu.

Cambala, tau juokinga? Sakai 6 metai...
As kalbu apie zmogaus-vaiko psichika.

Kas yra tie tavo minimi 6 metai... Tai labai reliatyvu. 10 metu mergaite ir 16 metu berniukas. 2 vaikai, lytiniai santikiai tau tarp ju grazu? Juk tai ne pedofilija, legalizuojam?
Viskas OK. 15 metu mergaite ir 21 vaikinas. Tau grazu? Man nelabai, nes penkiolikos metu mergaite nera pasiekusi psichologines brandos. O ankstyvi lytiniai santikiai ja suletina. Tau del to juokinga?

O tu manai kad R. Vadimo gyvenimo niekas nesusiko? Jo mamyte buvo kas? Akore-bohema, manai jis budamas paaugliu nebuvo lytiskai isnaudojamas vyresnes moters? Pvz. Jane Fonda liudijimai apie R. Vadimo lytinio gyvenimo ypatumus (orgijas, seksa vienu metu su keliais partneriais ir t.t. ir t.t.) tau nieko nesako...

Va tu iskarto pasmerkei ta mokytoja, suprask savadautoja, kuri spaude vargse mergina. O as jos nesmerkiu, atvirksciai - gailiuosi. Rimtai, ji yra auka, ja prievartavo, atsiprasau, 6 metais ar daugiau vyrsnis diedas graziai santikiavo, kai ji buvo studente. O i to diedo glebi matyt atvede, tokia pat destytoja kokia yra ji dabar.

Kuo yra ydingi tokie neva kai kam grazus nukrypimai, o tuo, kad jie numusa zmogui suvokima, kas yra gerai, kas blogai. Cia panasiai kaip su svarstyklemis, naudojant jas ne pagal paskirti, neretai joms nusimusa kalibruote, jos meluoja. Taip ir zmogui, nes jo gyvenimo vertinimas tampa iskreiptu.

VA todel as smerkiu sangulavima su jaunais zmonemis.

Beje, mes diskutavome su mjforever. As pateikiau kaip galima pvz. save vyresne moteri, kuri is esmes gali pasinaudoti sunaus draugais, kaip seksualiniais partneriais. Is esmes tie vaikai yra labai lengvos aukos. Mjforever nieko tame baisaus nemate, mano vertinimu, tai baisu. Velgi baisumas yra tame, kad zmogumi naudojamasi ir visai nesvarbu, kad zmogus (berniukas) galimai del to tuo metu kaifuoja. As suaugusi moteris, turiu ivertinti savo itakos tam berniukui pasekmes, jei zinoma esu morali. Dorove man nera tuscias garsas.

Cia analogiskai butu, kai sukcius samoningai itikina zmones atiduoti jam pinigus, dar jie nubega ir pasiskolina. TAid arydami jie yra visiskai patenkinti, net kai kurie jaucia euforija, mat sukcius sugebejo itikinti. Ir tas sukciavimo aktas yra smerkiamas.
O kai naudojamasi jaunu, psichologiskai nesubrendusiu zmogumi nesvarbu berniukas tai, ar mergaite tai yra lygiai toks pat nuskaltimas. Ir visai nesvarbu, kad lytiskai isnaudojami vaikai jauciasi laimingais, pakyletais. Sugauges gi zmogus zino, kad sangulaudamas dergia to vaiko nesubrendusia dvasia.

Tokiu budu isniekinta R. VAdimo siela, jis savo ruostu isniekino kitu jaunu meginu, moteru sielas, gyvenimus. SUPRASK GALU GALE, NE 6 METAI ESME, esme yra PSCICHOLOGINE BRANDA, kuri yra trikdoma. Mano galva niekas nieko nesakytu jei santikiautu brandus zmones tarkim 23 ir 29 metu. Cia vel gi 6 metai.
Atsakyti