Man yra labai svarbu, kad pati visuomene diktuotu elgesio normas. Sangulavimas su kunu subrendusiais, bet dvasiskai nepasiekusiais brandos yra TABU. Kaip prancuai pasakytu - non comme il faut.</p></div></blockquote><p>Mane tai ne tik sangulavimas su 18inem stebina. Dabar kazkaip ypac priviso zymiu vyru, vedanciu 20 metu ar daugiau jaunesnes mergaites. Ir bac vaikas, bac antras. As nzn kaip jie aiskina, sita, bet as manau (zinau, bjauri esu), kad ju zema saviverte, negali buti su subrendusia moterimi. Susiranda vos 20ies mergaite, nes tokioms zymiai lengviau prota knisti, dar vaika padaro. Mergina nei mokslu, nei karjeros, net ir noredama to savo tevelio nepaliks. Tfu tokius. </p>
Nu va Rudokas pvz. Tfu. Dabartines zmonos tevas geriau atrodo.
Vakar skaiciau interviu su Rudoko moterimi pries sita santuoka. Tai gruodzio men nei is niekur nieko diedukas atejo ir pasake, kad isimylejo. Fb susipazino . Ir isejo. Sausi mergaite 21 vede. Ana mokslus metus. 100% garantija ir sita santuoka ilgai nesites.
Papildyta:
As tiktai akcentavau, kad visada yra tokiu, kurie lenda, ir tikrai atsiras tokiu, kurios pacios lenda. Ir tame metoo judejime pasisakys visi.</p></div></blockquote><p>Kazkuriok laidoj citavo, kad isgalvotu kaltinimu yra apie kelis procentus. Pagal tave tai aisku zymiai daugiau. </p>
Turbut tu irgi jau " buri", kad zinai kiek ir kokiu procentu mano mintyse .