Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(cambala @ 2018 02 09, 22:57)
Visgi dar yra sveikai ir saltai mastanciu moteru.
https://m.delfi.lt/a...php?id=77131243
<...>

Man kas juokinga, kad kol visi verkšlentojai ir besipiktintojai piktinasi ir verkšlena, priekabiavimo ir seksualinio smurto tema yra plačiai gvildenama, pasisako žymūs žmonės, išplaukia tūkstančiai istorijų, kurios buvo nutylėtos būtent dėl tokių asmenų, kaip šio straipsnio autorius, reakcijos.
Atsakyti
Jus i viska ziurit pavirsutiniskai ir nemastot, kad slypi toliau, kuo tai gali baigtis.
Na vaiksciokitt kaip vaikinai, T shirt, dzinsai, ,jokiu papuosalu, paprastaii kirpta sukuosena, domekites technika ir manau kad niekas nesikabins.

Ne, rengiates patraukliai, norit buti patrauklios, o rezultatai? Rezultatai - visko po to buna. Sako jei net gerai dresiruotam suniui poo nosimi braukyti svieziai kepta desra, tai visko gali nutikti. Ypac jei tas suo alkanas.

Aisku po to ji galima nusauti, bet...

Na dar paaukleje, gal sukursit koki viskam abejinga padara ir net visuomene, kur nebus jokiu vertybiu. Apart socialines inzinerijos sukurtu. Garantuotas bus tik vienisumas, kaip dabar yra vakaruose problema ir jau LT problema darosi
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 02 10, 12:26)
Jus i viska ziurit pavirsutiniskai ir nemastot, kad slypi toliau, kuo tai gali baigtis.
Na vaiksciokitt kaip vaikinai, T shirt, dzinsai, ,jokiu papuosalu, paprastaii kirpta sukuosena, domekites technika ir manau kad niekas nesikabins.

Ne, rengiates patraukliai, norit buti patrauklios, o rezultatai? Rezultatai - visko po to buna. Sako jei net gerai dresiruotam suniui poo nosimi braukyti svieziai kepta desra, tai visko gali nutikti. Ypac jei tas suo alkanas.

Jūs dar nesupratot, kad kalba apie priekabiaujančius pedagogus, kurie naudojasi savo padėtimi?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 02 10, 13:02)
Jūs dar nesupratot, kad kalba apie priekabiaujančius pedagogus, kurie naudojasi savo padėtimi?

Tai kad viskas prasidejo nuo USA kino industrijos, aktoriu. Na krc, tie "prie meno".
Apie moteru sugebejima mastyti jau nekokia nuomone, o posakis "prie meno" tai jau beveik diagnoze. Ka patvirtino ir ponas Rektorius:

http://www.diena.lt/...problema-849807

Paziurint sakysim i tai kas vyksta eletronikos ar informatikos pakraipos universitetuose, tai nemanau, kad tokie dalykai imanomi...
Atsakyti
Kas yra veganai ir i ka jie gali pavirsti:

'Peaceful vegan activist' Joey Carbstrong compared dairy farmers to Hitler and told them to kill themselves
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 02 10, 09:21)
Man kas juokinga, kad kol visi verkšlentojai ir besipiktintojai piktinasi ir verkšlena, priekabiavimo ir seksualinio smurto tema yra plačiai gvildenama, pasisako žymūs žmonės, išplaukia tūkstančiai istorijų, kurios buvo nutylėtos būtent dėl tokių asmenų, kaip šio straipsnio autorius, reakcijos.

Bridzit Bordo verkslentoja?
Ant metoo bangos daug kas issisnekes. Net tie, kurie rode iniciatyva pirmi.
Pasutini kart kartoju - yra tu auku, bet yra ir siaip lojanciu.

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 02 10, 14:59)

Is fb neduoda tekstu nukopint, bet kazkas panasiai " raudoba lape" ar kazkaip kitaip, dalinosi teveliai, pas kuriu vaikus darzelyje pakeite mityba i sveikesne. Neduoda pieno ir nesos. Tai teveliai pastebejo, kad ju atzalos " perdzia smirdanciai". Nei juokas nei verk, bet galvoju, kad tiesa, nes pupom ir zirniais maitina. O galutiniam variante tose komentuose pasisako veganai fanatai, neva menesius organizmas valosi nuo mesos ir pieno...

Fui..
Atsakyti
Cambala, o tu pasidomek Brigitte's Bardot biografija ypac jos santikiais su Roger Vadimu. Siaip daug pasakanti ir paaiskinanti jos istorija. Ir pati sau atsakyk, kodel 40 metu moteris budama sloves virsuneje, paklausi prfesijoje pasirinko asketiska gyvenimo buda...

Zinodama jos biografija visai nesistebiu josios isvadomis. Mano galva jos desningos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 02 10, 23:36)
Cambala, o tu pasidomek Brigitte's Bardot biografija ypac jos santikiais su Roger Vadimu. Siaip daug pasakanti ir paaiskinanti jos istorija. Ir pati sau atsakyk, kodel 40 metu moteris budama sloves virsuneje, paklausi prfesijoje pasirinko asketiska gyvenimo buda...

Zinodama jos biografija visai nesistebiu josios isvadomis. Mano galva jos desningos.

Tai Rogeris paskui gi vede ja. Pirmasis vyras buvo.
38 m mete viska, nes atsibodo tas gyvatynas.

Kiekvienas gali RINKTIS, jei jis igalus mastyti ir neuzdaryras i kalejima.

Kas liecia senu gaslunu su studentem. Man tiesiog keista, kaip visi viska zino ( studentai) ir bendrauja su tais gaslunais ju namuose, studijoj ( cia kaip kazkos studentas rase, kai alu studijose su draugeliu maukdavo ir per langa mate kaip studente su Gasiunu eina i kazkokias patalpas ir neva sutrukde jiems santykiaut).
Tai kai as buvau kokioj 6-7 klasej, musu mokykloj tarp vaiku vaiksciojo tokios kalbos, kad vienas mokytojas " mergaites tvirkina". Tas mokytojas is mokyklos buvo ismestas, kaip ten viskas vyko, ar ji teise ar ne, as net nezinau, nes tokio anziaus budama tikrai besidomejau kas kaip ir kodel. Bet mums, mergaitems( bent jau mano klasiokems ir kitoms draugems) uzteko proto neeit pas ji, nepasilikt po pamoku, neuzeit net per pertrauka kazko pasiklausti. Mes is vis jo vengem. Nors budamos tokio amziaus, tikrai nesuvokem visos zidzio " tvirkina" reiksmes. Tiesiog zinojom, kad tai kazkas negero.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 02 11, 01:36)
Cambala, o tu pasidomek Brigitte's Bardot biografija ypac jos santikiais su Roger Vadimu.

... lygiai taip pat, kaip Catherine Deneuve santykiais su tuo pačiu Roger Vadimu, abi santykių pradžioje buvo nepilnametės. Todėl, kai taip kalba būtent jos, visai nestebina.
Atsakyti
http://www.ve.lt/nau...s-roze-vadimas/

Ir visos rogerio moterys ir meiluzes nezinojo bigsmile.gif , kad jis toksai biggrin.gif .
Atsakyti
oi, kokia zvaigzdziu plejada is jo niekam pradzioje nezinomu zmonu gavosi smile.gif turejo gera aki vyriokas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 02 11, 09:18)
Tai Rogeris paskui gi vede ja. Pirmasis vyras buvo.
38 m mete viska, nes atsibodo tas gyvatynas.

Kiekvienas gali RINKTIS, jei jis igalus mastyti ir neuzdaryras i kalejima.

Kas liecia senu gaslunu su studentem. Man tiesiog keista, kaip visi viska zino ( studentai) ir bendrauja su tais gaslunais ju namuose, studijoj ( cia kaip kazkos studentas rase, kai alu studijose su draugeliu maukdavo ir per langa mate kaip studente su Gasiunu eina i kazkokias patalpas ir neva sutrukde jiems santykiaut).
Tai kai as buvau kokioj 6-7 klasej, musu mokykloj tarp vaiku vaiksciojo tokios kalbos, kad vienas mokytojas " mergaites tvirkina". Tas mokytojas is mokyklos buvo ismestas, kaip ten viskas vyko, ar ji teise ar ne, as net nezinau, nes tokio anziaus budama tikrai besidomejau kas kaip ir kodel. Bet mums, mergaitems( bent jau mano klasiokems ir kitoms draugems) uzteko proto neeit pas ji, nepasilikt po pamoku, neuzeit net per pertrauka kazko pasiklausti. Mes is vis jo vengem. Nors budamos tokio amziaus, tikrai nesuvokem visos zidzio " tvirkina" reiksmes. Tiesiog zinojom, kad tai kazkas negero.

Pala, pala... Sakai vede. O jei vede, anot taves viska keicia?
Is esmes R. Vadimas gi buvo pedofilas. Kai jis ja suvyliojo jai buvo tik 15-16 metu. Ir visa gyvenima jis dairesi "jaunu" megaiciu.

Kaip manai, kodel siuolaikine visuomene pries pedofilija?
Kodel teise balsuoti, vesti didziojoje dalyje issivysciusiu, civilizuotu saliu suteikiama minimum nuo 18 metu? Yra salys kur dar veliau.

Kodel uz savo paauglius vaikus tevai nesa atsakomybe?
Atsakyti