QUOTE(Moonte @ 2018 02 10, 23:36)
Cambala, o tu pasidomek Brigitte's Bardot biografija ypac jos santikiais su Roger Vadimu. Siaip daug pasakanti ir paaiskinanti jos istorija. Ir pati sau atsakyk, kodel 40 metu moteris budama sloves virsuneje, paklausi prfesijoje pasirinko asketiska gyvenimo buda...
Zinodama jos biografija visai nesistebiu josios isvadomis. Mano galva jos desningos.
Tai Rogeris paskui gi vede ja. Pirmasis vyras buvo.
38 m mete viska, nes atsibodo tas gyvatynas.
Kiekvienas gali RINKTIS, jei jis igalus mastyti ir neuzdaryras i kalejima.
Kas liecia senu gaslunu su studentem. Man tiesiog keista, kaip visi viska zino ( studentai) ir bendrauja su tais gaslunais ju namuose, studijoj ( cia kaip kazkos studentas rase, kai alu studijose su draugeliu maukdavo ir per langa mate kaip studente su Gasiunu eina i kazkokias patalpas ir neva sutrukde jiems santykiaut).
Tai kai as buvau kokioj 6-7 klasej, musu mokykloj tarp vaiku vaiksciojo tokios kalbos, kad vienas mokytojas " mergaites tvirkina". Tas mokytojas is mokyklos buvo ismestas, kaip ten viskas vyko, ar ji teise ar ne, as net nezinau, nes tokio anziaus budama tikrai besidomejau kas kaip ir kodel. Bet mums, mergaitems( bent jau mano klasiokems ir kitoms draugems) uzteko proto neeit pas ji, nepasilikt po pamoku, neuzeit net per pertrauka kazko pasiklausti. Mes is vis jo vengem. Nors budamos tokio amziaus, tikrai nesuvokem visos zidzio " tvirkina" reiksmes. Tiesiog zinojom, kad tai kazkas negero.