Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(cambala @ 2018 02 09, 17:33)
O Holivude jas vyksta. Idomu ten yra metoo banga ar visgi jos supranta kad miega del roliu 8r kad tapti zvaigzdemus?

#Metoo būtent ir prasidėjo nuo Holivudo, kai apie seksualinį priekabiavimą prabilo pirmo ryškumo žvaigždės, tokios kaip Gwyneth Paltrow ir Uma Thurman.

QUOTE(sazininga @ 2018 02 09, 17:38)
As ten izvelgiau sasajas su okupacija, kad sovietu laikais vadovas buvo autoritetas, ir vadovui buvo galima viskas. Mazdaug pasakiau ir sventa.

Būtent, ir ypač vaidybos mene, taikant sovietiškai suprastą Stanislavskio sistemą (jei kas pamena, sistema buvo grįsta tuo, kad aktorius turi ne suvaidinti, o realiai išgyventi personažo jausmus), kai režisieriaus tikslas buvo sulaužyti aktoriaus asmenybę taip, kad iš jo galėtų "lipdyti" tokį personažą, kurio jam reikia.

Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2018 02 09, 17:45)
Skaitei Makaraitytes pastebejima apie Liepa? Su irasais, su zurnalistais ir tai kiek purvo teko isgirsti....

Be to nusikaltimo kaipo tokio ir nebuvo, pamanyk, pimpalai sauja igrudo. Juk neiszagino, o jei ir iszagino, gi pati kalta, kaip kad Lavrinoviciu mergele, ane?

Skaiciau. Net ta atveji atsimenu. Ir buvau uz ta Liepa o ne pries. Uz kitus neatsakau.
Ar neaiskiai kelinta kart kartoju, kad kiekvienas atvejis individualus? Pvz man ta Steponaityte visiskai atsilikusi atrodo. Filme nuogai filmuotis jai priimtina, pas dieda varyt ir gert iki zemes graibymo priimtina, bet va prisimena kazka.
O ta vienakuri apie Trimaka pasakojo : " lyg jis jos atsiprase, ji neprisimena, negali tiksliai pasakyti". Tai jei jau toks baisinis gyvenimo atvejis - tai turi zinoti ir nakti pabudes kas kaip buvo. Ar irgi nuo girtumo neatsimena kas vyksta? Tokiu atveju studentems visiskai alkoholio vartoti negalima. Juk po prievarta ju niekas negirdo.
Nu o sita Simona, pati zenklilus siuntineja.
Todel ir sakau, kad kiekviena istorija atskira, o saukti kas buvo pries 15 metu man tiesiog yra kvaila.

Lavrinoviciu cia nekusk, juk aiskiai parasiau, kad nesidomejau ta istorija, tiesiog uzkliuvo straipsnis apie tai, jog melage.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 02 09, 17:52)
Prasai viesintis « is karto », nors tos, kurios paviesino spjaudomos, narstoma ju morale ir fb nuotraukos. </p>

Ne is karto. Po 15 metu " prisimine".
Na ir kas kad narstoma? Idomu zinoti koks zmogus viesina.
Jei kokia Sirinskiene prakalbtu, tai nustebintu tikrai, o cia nuogale prisimine.
Atsakyti

Skaiciau. Net ta atveji atsimenu. Ir buvau uz ta Liepa o ne pries. Uz kitus neatsakau.
Ar neaiskiai kelinta kart kartoju, kad kiekvienas atvejis individualus? Pvz man ta Steponaityte visiskai atsilikusi atrodo. Filme nuogai filmuotis jai priimtina, pas dieda varyt ir gert iki zemes graibymo priimtina, bet va prisimena kazka.
O ta vienakuri apie Trimaka pasakojo : " lyg jis jos atsiprase, ji neprisimena, negali tiksliai pasakyti". Tai jei jau toks baisinis gyvenimo atvejis - tai turi zinoti ir nakti pabudes kas kaip buvo. Ar irgi nuo girtumo neatsimena kas vyksta? Tokiu atveju studentems visiskai alkoholio vartoti negalima. Juk po prievarta ju niekas negirdo.
Nu o sita Simona, pati zenklilus siuntineja.

Bet tai tau tos merginos kaltos a priori, narstai, ieskai priekabiu ir slieku subineje.

Aj, tai Simona zenkliukus siuntineja? Is kur zinai? Nes kita rezisiere taip pasake? Sakei gi, kad netiki niekuo. Pasirodo, visgi tiki, kai varoma ant vienos is me too aukos. Va aukomis tu netiki. 

Atsakyti

Būtent, ir ypač vaidybos mene, taikant sovietiškai suprastą Stanislavskio sistemą (jei kas pamena, sistema buvo grįsta tuo, kad aktorius turi ne suvaidinti, o realiai išgyventi personažo jausmus), kai režisieriaus tikslas buvo sulaužyti aktoriaus asmenybę taip, kad iš jo galėtų "lipdyti" tokį personažą, kurio jam reikia.

Nesakysiu kurioj istaigoje, bet pamenu atveji, kai mokytojas mokines paprase ja suvilioti. Buvo vieni patalpoje, atidirbinejo « meno » numeri. Mokytojas 3 kartus vyresnis, mokine nepilnamete. Tai jo, jie tikrai megsta sita personazu lipdymo metoda. Buvo ir daugiau, kur kas baisesniu incidentu su tuo paciu mokytoju, bet kai kas save atpazinti gali, tai patylesiu. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 02 09, 18:09)
Aj, tai Simona zenkliukus siuntineja? Is kur zinai? Nes kita rezisiere taip pasake? Sakei gi, kad netiki niekuo. Pasirodo, visgi tiki, kai varoma ant vienos is me too aukos. Va aukomis tu netiki. </p>

Daugiau tikiu anai moterei apie zenklu siuntinejima, nes man neitikinamai atrodo nueit darbo reikalais pas dieda namo ir iseit svintant. ax.gif Ir pasirodo kad keliolika valandu girtas diedas roblinejo. O ta tik svintant " atsipeikejo" bigsmile.gif . Neitikinama
schmoll.gif

O kodel nieks nekalba apie Macrona ir Trumpa? Viena mokytoja viliojo ir lipde, o kitas is vis moteru uz moteris neskaito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 09 vasario 2018 - 18:25
QUOTE(cambala @ 2018 02 09, 19:04)
<...>
Ne is karto. Po 15 metu " prisimine".
Na ir kas kad narstoma? Idomu zinoti koks zmogus viesina.
Jei kokia Sirinskiene prakalbtu, tai nustebintu tikrai, o cia nuogale prisimine.

Aaaaooooo ... tai tos kur aktams pozuoja irgi turi tylėti? Nes nu nuogalės.
Atsakyti

Daugiau tikiu anai moterei apie zenklu siuntinejima, nes man neitikinamai atrodo nueit darbo reikalais pas dieda namo ir iseit svintant. ax.gifIr pasirodo kad keliolika valandu girtas diedas roblinejo. O ta tik svintant " atsipeikejo" bigsmile.gif. Neitikinama
schmoll.gif

O kodel nieks nekalba apie Macrona ir Trumpa? Viena mokytoja viliojo ir lipde, o kitas is vis moteru uz moteris neskaito.

Rase, kad duris buvo uzrakintos ir ta panikoje. Zmones visaip reaguoja, vieni bega, kiti sustingsta. 

Del Trumpo tai idomiai. Siaip prezidenta seriale vaidinantis Kevin Spacey buvo apkaltintas priekabiavimu ir isspirtas. Trumpa priekabiavimu apkaltino lyg 19 moteru. Ir nieko. Man tai nesuvokiama. Serialo aktoriui morales reikalavimai didesni? Ir dar labiau nesuvokiama, kad moterys uz ji balsavo. 

Atsakyti

Aaaaooooo ... tai tos kur aktams pozuoja irgi turi tylėti? Nes nu nuogalės.

Taip. Nes jei filmuojiesi filme nuoga ar pan, prie taves visi gali kabinetis. As tai jau rimtai reaguoti nebegaliu, nes daeinama iki tokiu absurdu, aukos tiek voliojamos, narstomos, kad jau nebera ka pasakyti. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 02 09, 18:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nakviša" data-cid="71995124" data-time="1518194082"><div><p>Aaaaooooo ... tai tos kur aktams pozuoja irgi turi tylėti? Nes nu nuogalės.</p></div></blockquote><p>Taip. Nes jei filmuojiesi filme nuoga ar pan, prie taves visi gali kabinetis. As tai jau rimtai reaguoti nebegaliu, nes daeinama iki tokiu absurdu, aukos tiek voliojamos, narstomos, kad jau nebera ka pasakyti. </p>

Ir ledu laizyt negalima, nes tai viesas leidimas ja pasinaudoti. Visiems. Ir visada
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sazininga: 09 vasario 2018 - 18:42
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 02 09, 18:36)
Del Trumpo tai idomiai. Siaip prezidenta seriale vaidinantis Kevin Spacey buvo apkaltintas priekabiavimu ir isspirtas. Trumpa priekabiavimu apkaltino lyg 19 moteru. Ir nieko. Man tai nesuvokiama. Serialo aktoriui morales reikalavimai didesni? Ir dar labiau nesuvokiama, kad moterys uz ji balsavo. </p>

Jokio idomumo, ir taip aisku - kas turi pinigu ir valdzios - tas ir " teisus".
Man tai va Macrono vaikysteje gaila. Suluosino jo psichika mokytoja, netraukio jo bendraamzes ir jaunesnes moterys.
Atsakyti

Ir ledu laizyt negalima, nes tai atviras leidimas ja pasinaudoti

Pamirsau sita. Reikes isirasyti i sarasa. Jauciu viesas banano valgymas irgi skaitosi.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 02 09, 18:37)
As tai jau rimtai reaguoti nebegaliu, nes daeinama iki tokiu absurdu, aukos tiek voliojamos, narstomos, kad jau nebera ka pasakyti. </p>

Tai ir nereaguok. Cia tu man bandai primesti savo nuomone. Bet as turiu savaja 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 02 09, 18:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sazininga" data-cid="71995137" data-time="1518194515"><div><p>Ir ledu laizyt negalima, nes tai atviras leidimas ja pasinaudoti</p></div></blockquote><p>Pamirsau sita. Reikes isirasyti i sarasa. Jauciu viesas banano valgymas irgi skaitosi.</p>

Ziurint kaip tu ta banana valgysi. Jei imituosi laizydama vos ne euforija - tada geriau nevalgyk biggrin.gif .
Atsakyti