QUOTE(sazininga @ 2018 02 09, 17:45)
Skaitei Makaraitytes pastebejima apie Liepa? Su irasais, su zurnalistais ir tai kiek purvo teko isgirsti....
Be to nusikaltimo kaipo tokio ir nebuvo, pamanyk, pimpalai sauja igrudo. Juk neiszagino, o jei ir iszagino, gi pati kalta, kaip kad Lavrinoviciu mergele, ane?
Skaiciau. Net ta atveji atsimenu. Ir buvau uz ta Liepa o ne pries. Uz kitus neatsakau.
Ar neaiskiai kelinta kart kartoju, kad kiekvienas atvejis individualus? Pvz man ta Steponaityte visiskai atsilikusi atrodo. Filme nuogai filmuotis jai priimtina, pas dieda varyt ir gert iki zemes graibymo priimtina, bet va prisimena kazka.
O ta vienakuri apie Trimaka pasakojo : " lyg jis jos atsiprase, ji neprisimena, negali tiksliai pasakyti". Tai jei jau toks baisinis gyvenimo atvejis - tai turi zinoti ir nakti pabudes kas kaip buvo. Ar irgi nuo girtumo neatsimena kas vyksta? Tokiu atveju studentems visiskai alkoholio vartoti negalima. Juk po prievarta ju niekas negirdo.
Nu o sita Simona, pati zenklilus siuntineja.
Todel ir sakau, kad kiekviena istorija atskira, o saukti kas buvo pries 15 metu man tiesiog yra kvaila.
Lavrinoviciu cia nekusk, juk aiskiai parasiau, kad nesidomejau ta istorija, tiesiog uzkliuvo straipsnis apie tai, jog melage.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 02 09, 17:52)
Prasai viesintis « is karto », nors tos, kurios paviesino spjaudomos, narstoma ju morale ir fb nuotraukos. </p>
Ne is karto. Po 15 metu " prisimine".
Na ir kas kad narstoma? Idomu zinoti koks zmogus viesina.
Jei kokia Sirinskiene prakalbtu, tai nustebintu tikrai, o cia nuogale prisimine.