Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 02 09, 11:15)
O jei ji but davus

Tai nedave? Skaiciau straipsni, tai raso, kad atejo darbo reikalais pas ji i namus. Galima susiprasti, kad jei darbo reikalais, tai ne vidurnaktis. Isejo us jo svintant. Tai daleiskim vasaros laiku nuo kokiu 19- 20 valandos( nes nu darbo reikalai) iki 4 -5 h ryto. O anas tik roblojo keturiom ir prase trikampi parodyt. Man tai neitikinamai. Buciau merginos vietos, tai is nuobodulio numirciau i ropojanti sena dieda beziurint, arba petelne paimciau ir per makaule tvociau.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 02 09, 12:06)
As tau dar karta pakartosiu, kad Vaitku apkaltino 4 moteris. Ne viena. Visos meluoja ir visos istvirkusios ar ne?

O kam tu man kartoji? As kazkur sakiau, kad Vaitkus neiskrypelis?
Siaip tai as mintimis apie Simona pasidalinau, jei ka. Po paskaityto straipsnio.
Atsakyti

. Buciau merginos vietos, tai is nuobodulio numirciau i ropojanti sena dieda beziurint, arba petelne paimciau ir per makaule tvociau.

Nebutinai tu reaguotum kaip cia isivaizduoji. Viena yra sneketi ir kita buti toje situacijoje. Nelygink tik su kokiais vyrais gatveje, kurie tave bande nukabint. Kalba eina apie studente, kuriai tapti aktore yra gyvenimo svajone ir jos destytoja, beigi autoriteta. As pazistu zmoniu is akades, tai kai kurie is ju lauke metu kada Vaitkus rinks kursa ir tik tada stojo, butent del jo. Kai po to tas zmogus tau lyt organa i ranka ideda tai turetu gana stipriai traumuoti. 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 02 09, 14:16)
Siaip tai as mintimis apie Simona pasidalinau, jei ka. Po paskaityto straipsnio.

O prie ko čia ta Simona, ir koks skirtumas, ar ji "pačiuožus", ar ne? Nebent Jūs manytumėte, kad su "pačiuožusiomis" galima elgtis, kaip nori.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 02 09, 12:25)
Nebutinai tu reaguotum kaip cia isivaizduoji. Viena yra sneketi ir kita buti toje situacijoje. Nelygink tik su kokiais vyrais gatveje, kurie tave bande nukabint. Kalba eina apie studente, kuriai tapti aktore yra gyvenimo svajone ir jos destytoja, beigi autoriteta. As pazistu zmoniu is akades, tai kai kurie is ju lauke metu kada Vaitkus rinks kursa ir tik tada stojo, butent del jo. Kai po to tas zmogus tau lyt organa i ranka ideda tai turetu gana stipriai traumuoti. </p>

Galima pagalvoti, kad tu tyletum ir atsiduotum senam diedui. Neiseitum? Ypac kada visi viska zino ir tarpusavyje sneka kad tas toks, o anas anoks.
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2018 02 09, 12:30)
O prie ko čia ta Simona, ir koks skirtumas, ar ji "pačiuožus", ar ne?  Nebent Jūs manytumėte, kad su "pačiuožusiomis" galima elgtis, kaip nori.

Ne apie tai kalba. Apie tai, kad fantazijos beribes. Ir taip, siandien paskaiciau kazkokios ja pazistancios moters pasakojima, tai man tas "darbo laikas" ir isejimas svintant nesirisa.
Atsakyti
Makaraityte apie trikampelius 4u.gif
Atsakyti

Galima pagalvoti, kad tu tyletum ir atsiduotum senam diedui. Neiseitum? Ypac kada visi viska zino ir tarpusavyje sneka kad tas toks, o anas anoks.
Papildyta:
Ne apie tai kalba. Apie tai, kad fantazijos beribes. Ir taip, siandien paskaiciau kazkokios ja pazistancios moters pasakojima, tai man tas "darbo laikas" ir isejimas svintant nesirisa.

Atsiduot tai neatsiduociau, bet kol nebuvo tokios situacijos, nzn ar rekciau ar sustingciau.

Kazkur laidoje minejo, kad apie keli procentai pranesimu del priekabiavimo buna melagingi. Paskaicius lietuviu reakcija i sita skandala tai atrodo, kad 99%. Visos melages, istvirkusios, ledus laizo, zinojo kur eina ir t.t. Butent del tokiu reakciju moteris ir tyli. Dar man patinka, kad skeptikai piktinasi, jog « kodel tik dabar prakalbo ». Bet kai pagaliau paviesina, tada su purvais maiso. Tai ir taip negerai, ir anaip. 

Beje, tai ka ta moteris su Vaitkumi dirbanti kalbejo apie viena is auku jau butinai tiesa? Auka abejoji, o va kai atsiranda kas ja apvaro, tada tiki. 

Atsakyti

Labai geras

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 02 09, 13:16)

Aš įsivaizduoju kokia autorė - gudri lapė, rašydama šitą. Daugmaž, jo, buvo taikomas spaudimas permiegoti ir ji permiegojo.
Čia panasiai, kai grėsmingas įmones direktorius taiko spaudimą žemesnes grandies darbuotojui per Egipto su juo / ja ir jis permiega, nes elementariai vijo netekti darbo ir pragyvenimo šaltinio. Tai panašu, kad autorė vertintų ir kitą situaciją kaip visiškai normalią ir lygią. Čia analogija į tai, kad plėšikas tau į krūtinę įrėmia peilį ir reikalauja pinigines. Tai juk turime pilną teisę iOS neduoti, bet atiduodi. Ir tada visuomenė sako: “aha! Tu atidavei piniginę savo noru, nes norėjai išgyventi, viskas čia akivaizdu, tu turėjai savo tikslų!!” Nes nu šiaip tai viskas yra pasirinkimas.

Šiaip, siūlau pasidomėti viktimologija. Taip pat atkreipti dėmesį, kad ne kad silpna moteris negalėjo atstumti, bet kad galios pozicijas uzurpavę vyrukai, piktnaudžiavo savo galia - nuo to reiki pradėti. Šiuo metu atrodo, kad visos prie kurių priekabiauta buvo, nuolankiai pasidavė priekabiautojo valiai. Tos kur nepasidavė, buvo žeminamos toliau ir būtent dėl to. Total bullshit, nes užgauliojimų sulaukė ir tos, ir kitos. Vienas ir toliau žemina, o kitos niekinamos.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 02 09, 13:51)
Beje, tai ka ta moteris su Vaitkumi dirbanti kalbejo apie viena is auku jau butinai tiesa? Auka abejoji, o va kai atsiranda kas ja apvaro, tada tiki. </p>

Sakau, kad laikas uzkliuvo- nuo darbo reikalais pradzios iki isejimo paryciais. Ir diedo ropojimu.

Esme tame, kad as aplamai neikuom netikiu. Ne tik siuos atvejus minty turiu. Aplamai.

Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2018 02 09, 13:54)

Čia panasiai, kai grėsmingas įmones direktorius taiko spaudimą žemesnes grandies darbuotojui per Egipto su juo / ja ir jis permiega, nes elementariai vijo netekti darbo ir pragyvenimo šaltinio.

As tai vienos nemenkos imones sventej Turkijoj maciau, kaip prie feneralinio direktoriaus pacios darbuotojos lipo. Ir ten abiems norma miegot buvo. Gal nebutinai visos bijo darbo netekt? Gal ir del kitu priezasciu?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 02 09, 15:20)
As tai vienos nemenkos imones sventej Turkijoj maciau, kaip prie feneralinio direktoriaus pacios darbuotojos lipo. Ir ten abiems norma miegot buvo. Gal nebutinai visos bijo darbo netekt? Gal ir del kitu priezasciu?

Aš daug ką irgi mačiau. Ar tai yra argumentas?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 02 09, 15:07)
Aš daug ką irgi mačiau.  Ar tai yra argumentas?

Ta pati galima pasakyti ir apie Egipte atsiduodancius vadovams. Argumentus zino tik atsiduodantys.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 02 09, 16:10)
Ta pati galima pasakyti ir apie Egipte atsiduodancius vadovams. Argumentus zino tik atsiduodantys.

Dubajus? PAR? Tailandas? Rusija?
Nejaučiate, kad visos tos šalys yra ten, kur moteris yra sudaiktinama ir laikoma žemesnės kategorijos būtybe?
Atsakyti