Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

pasaulis nerimsta del draudimo Rusijai dalyvauti olimpinese zaidynese. Twitteryje garsenybes raso #no russianogames . Zmones dalinasi ivairom nuotraukom iskalbingom ir zinutem :) 

[attachment=250685:Screenshot from 2017-12-11 15-37-10.png]

[attachment=250686:Screenshot from 2017-12-11 15-36-56.png]

[attachment=250687:Screenshot from 2017-12-11 15-36-32.png]

cia tik vaistainuo kosulio, jokiu steroidu :lol: 

[attachment=250688:Screenshot from 2017-12-11 15-36-14.png]

Atsakyti
Koks informativus ubajancios postukas. Suprask nesalinska informacija. Kaip debilams sukramtyta, net su paveiksliukais.
Progrogramuotoja neva, sutvarkyti iterpiamu nuorodu nesugeba. DArko puslapi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 gruodžio 2017 - 17:47
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 12 11, 17:38)
pasaulis nerimsta del draudimo Rusijai dalyvauti olimpinese zaidynese.

Eilini karta save demaskavot, kaip Rusijos agente. Niekam ta Rusija pasaulyje neidomi. Elementariai nusispjaut visiems.
Atsakyti

Eilini karta save demaskavot, kaip Rusijos agente. Niekam ta Rusija pasaulyje neidomi. Elementariai nusispjaut visiems.

:lol: aga super agente 007 :lol:

matau twiteriu nesinaudoji :) 

Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2017 12 11, 16:13)
Skaiciau, super  4u.gif  biggrin.gif  biggrin.gif bijau, kad atsakymu nesulauksim  unsure.gif

Liuks. Tik,turbut nei atsakymu sulaukssime, nei kas nors pasikeis. Neabejoju, kad toks verslas uzsuktas nesaziningai. Del teisybes galetu ir kitus panasius pajudinti, pvz maximos imperija manau sukurta irgi gaunant protegavima is valdzios ir daug kitu mums neisivaizduojamu paslapciu uzkasta.
Del Karbauskio ir kitu, man idomiausia, kodel neveike ir neveiks istatymas del 500 ha nuosavos zemes limito. Va kur didysis skandalas turetu buti, bet kazkaip tyli visi, net Maldeikiene nesaukia i kova.
Atsakyti

tai jau senai atsakytai tuos klausimus dar pries rinkimus, O va kodel klausimai kilo, ko neparasot?

Skaidrumas ir sąžiningumas valstybėje. Nuo pat rinkimų pradžios kalbame apie tai, kad valstybėje šešėliui neturi linkti vietos, nėra ir negali būti dvigubų standartų, siekiame, kad visose institucijose, ypač valstybės valdomose ir už mokesčių mokėtojų pinigus gyvenančiose, būtų ne tik laikomasi įstatymų, bet ir vadovaujamasi griežta sąžiningumo ir vertybių sistema. Matėte, kas nutiko su Lietuvos geležinkeliais? Mūsų Vyriausybei pavyko padaryti tai, ko neišdrįso kiti, nes nepotizmas ir korupcija šioje įmonėje buvo įsišaknijusi. Neramūs laikai laukia ir kitų neskaidriai veiklą vykdančiųjų įmonių ir jos tai žino.
Visai neseniai grupė Seimo narių kreipėsi į LRT tarybą, prašydami pateikti informaciją dėl LRT gaunamų biudžetinių lėšų panaudojimo. Gavus atsakymus, kilo eilė naujų klausimų ir abejonių. Pavyzdžiui, Registrų centras pateikia duomenis, kad su LRT laidų vedėju Edmundu Jakilaičiu siejamos trys įmonės per 2016 metus gavo daugiau kaip 2,5 mln pajamų ir sumokėjo tik 0,3 proc. mokesčių ( 7752 eurai ) . Kol nebus pateikti patikslinti duomenys, neįmanoma nustatyti, kokia dalis šių įmonių pajamų yra gauta iš LRT.
Kitas pavyzdys: UAB TymDrym 2016 m. turėjo 600 tūkst. eurų pajamų ir patirtas daugiau kaip 17 tūkst. eurų nuostolis, o atlyginimų vidurkis pagal rekvizitai.lt tesiekia apie 400 eurų. Yra įmonė, kurianti laidą LRT, kurios finansinė ataskaita už 2016 metus Registrų centrui net nepateikta. Dar daugiau, dešimtyje LRT kuriančių laidas prodiuserinių įmonių dirba tik vienas ar du darbuotojai. Kokiais pajėgumais įmonės rengia laidas? Kodėl prodiuserinės įmonės pasirašo šimtatūkstantinius kontraktus dėl laidų kūrimo, nors tas pačias laidas galėtų kurti LRT darbuotojai? Klausimų LRT Tarybai daugėja, nes siekiama, kad valstybės lėšomis išlaikoma įstaiga nebijotų visuomenei pateikti atsakymų, kur išleidžiami valstybės ir visų jos žmonių pinigai, dirbtų atskaitingai ir skaidriai.
Natūralu, kad esu nelabai mėgiamas ir nepatogus, nes keliu tokius klausimus. Bet žinojau, kad taip bus, kai pasiryžau atlikti tuos darbus, kuriuos mums delegavo rinkėjai, visuomenė - kovoti su korupcija, nepotizmu, tyčiojimusi iš mūsų valstybės žmonių.

Edmundai Jakilaiti, ačiū už klausimus, į kuriuos jau ne kartą atsakinėjau rinkimų metu, atsakysiu ir jums, pagal nustatytą tvarką, kai padarysime daug svarbesnius darbus Lietuvos žmonėms, tokius kaip valstybės biudžeto priėmimas. Tikiuosi ir jūs atsakysite, kokia dalis su jumis siejamų įmonių pajamų gauta iš LRT, kodėl analogiškas sutartis su LRT turinti, Arūnui Valinskui priklausanti UAB "Valius" uždirbo 72 kartus didesnį pelno procentą.
Galiu patikinti, kad su manimi siejamos įmonės nevykdo jokios neteisėtos veikos, dirbama pagal LR įstatymus ir ES direktyvas. Valstybės saugumo departamentas man išdavė pažymą dirbti su slapta informacija, patikrinęs visus mano galimus interesus ir ryšius. Visi kaltinimai, dėl mano menamo prorusiškumo yra ne kas kita, kaip šmeižtas siekiant griauti mano reputaciją. Esu prisiekęs tik vienai valstybei - Lietuvai ir viską darysiu, kad ji būtu tokia, kokios tikisi visi Lietuvos žmonės - be klanų, be dvigubų standartų, be korupcijos ir kitų blogybių, kurios tempia mūsų valstybę žemyn.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 11 gruodžio 2017 - 18:32
Niu, niu. Tokie atsakymai i klausimus tik ubaujancioms tinka. Dar anai reikejo vizualiai apipavidalinti, ar i youtube iterpti komentarus, bo ana baisiai megsta paveiksliukus, diagramas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 12 11, 17:45)
Koks informativus ubajancios postukas. Suprask nesalinska informacija. Kaip debilams sukramtyta, net su paveiksliukais.

Taiklu 4u.gif Kad dėl Lietuvos taip...

O Karbauskį tai Jakilaitis sudirbo visiškai - įdomu, kaip išsivartys dabar...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2017 12 11, 20:21)
Taiklu 4u.gif Kad dėl Lietuvos taip...

Nesivartys. Galim lažintis.
Atsakyti

Taiklu 4u.gifKad dėl Lietuvos taip...

Man atrodo kad Karbauskis visiskai dejes ir net nebebandys aiskintis. Akivaizdu, kad rinkejus jis laiko visiskais kvailiais. Nesu tikra, ar apsirinka. Greiciausiai ne. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 12 11, 19:54)
O Karbauskį tai Jakilaitis sudirbo visiškai - įdomu, kaip išsivartys dabar...</p></div></blockquote><p>Man atrodo kad Karbauskis visiskai dejes ir net nebebandys aiskintis. Akivaizdu, kad rinkejus jis laiko visiskais kvailiais. Nesu tikra, ar apsirinka. Greiciausiai ne. </p>

Jep. Jis labai apdairiai pasirinko po rinkimų poziciją- naujai įkurto kultūros komiteto pirminykas. Nei jam trąšos, nei ruskas verslas nė prie ko . Atsitraukdamas paliks palikuonis, kurie tęs veiklą. O palikuoniai jau rinkimams ruošiasi. Yra baisoka analizes skaityti.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 12 11, 20:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="71923966" data-time="1513012870"><div><p>Taiklu vartotojo įkelta nuotraukaKad dėl Lietuvos taip...

O Karbauskį tai Jakilaitis sudirbo visiškai - įdomu, kaip išsivartys dabar...</p></div></blockquote><p>Man atrodo kad Karbauskis visiskai dejes ir net nebebandys aiskintis. Akivaizdu, kad rinkejus jis laiko visiskais kvailiais. Nesu tikra, ar apsirinka. Greiciausiai ne. </p>

man jis primena sociaopatę venckienę. Jokio atsakomybės ir sąžinės jausmo prieš žmones.
Atsakyti