Neziurejau, nemaciau. Bet man nesutapma kai kuriu auku veiksmai.
Na tarkim, man keista, kad moteris patyrusi smurta, kalbanti apie vaiko traumavima ir t.t. TA PATI VAKARA NUEJO I DUZGES, palikusi ji. Sorry, nezinau, bet as tikrai vaiko palikti negalciau, jei jei jis istiesu buvo taip traumuotas kaip pasakojo rupestinga ir mylinti mama.
Kitas aspektas, kuris mane glumina. Tai kad kalbinami Oksanos, ne Simo kolegos apie Oksana kalbejo kaip apie numireli, gerai arba nieko. Didzioji ju dalis apsiribojo gerais zodziais apie Sima, o apie Oksana nieko...
Nezinau, nezinau... Labai visliuosi, kad pareigunai viska issiaiskins.
Beje Simo advokato pasirinkimas suglumino. Nezinau, ar tinkamas pasirinkimas.
Nep**k proto ir eik is cia su savo spamu
"Dažnai būnu su Jonu, ir ką aš galiu pasakyti Simoną Biekšaitę pažįstu beveik 10 metų, aš žinau Simutę tai tas žmogus, kuri visiškai nučiuožusi menininkė, kuri amžinai visur vėluoja, viską pamiršta, pameta, neatsimena, prisikuria kažko, paskui sako tu man taip sakei. Kaip sakau, yra žmonės prie kultūros, ir yra žmonės visiški menininkai, tai va ji yra ta menininkė, kuri susipainiojusi tarp realybės ir fantazijos. Taip būdavo nuo senų laikų, apie scenografę J. Biekšaitę, kuri pirmoji J. Vaitkų apkaltino seksualiniu priekabiavimu, kalbėjo M. S. Šimulynaitė.
M. S. Šimulynaitė sutiko su žvake nestovėjusi ir nieko negalinti pasakyti apie choreografės papasakotą nutikimą J. Vaitkaus namuose, tačiau darbinių susitikimų metu S. Biekšaitė esą pati vyrams siųsdavo signalus.
"Ji yra tas žmogus, kad kai pamato vyrą, ateina, žinote, kaip būna, kad moteris siunčia signalą ji yra ta flirtuojanti, kuri atsisės būtinai taip, kad šlaunytė matytųsi, pradės nuo kažkokio bajeriuko, prikoliuko, o ne nuo darbo aktualijų. Tame pačiame Klaipėdos muzikiniame teatre pristatymas scenografinių idėjų ar mano spektaklio ateina ji, pradeda ne apie projektą kalbėti, o šypsotis, kažką miau miau, kiau kiau. Ji tokia iš natūros.
M. S. Šimulynaitės aiškinimu, jei režisieriaus namuose ant stalo pamatai vyno butelį, reikia atsistoti, atsiprašyti, kad metas reikalams aptarti netinkamas, ir išeiti. Ji taip pat gyvenime negirdėjo, kad darbinis susitikimas vyksta režisieriaus namuose.
Režisierė taip pat yra dirbusi ir su Š. Bartu. Ji klausia, kodėl niekas nenori iškelti temos, kaip moterys priekabiauja prie vyrų, kiek jos sugriovė šeimų, išardė santuokų.
https://m.delfi.lt/a...php?id=77119759
Nu teisingai moteris kalba .
Pikulės ir Gintarės išpažintys "pas Rųtą" netikiu nė viena. PAčios su vyrais kaip su šiukšlėmis elgiasi
Del Oksanos ir Simo mes niekad nesuzinosim. Del Gintarzs vyro, tai jei jis policijoje buvo toks agresyvus, man susidaro ispudis, kad tikrai nestabilus zmogus.
Man atrodo kalba kvailai. Moterys, kai ji sako, lipa kaip kates ant Jono, bet ar tikrai visos? Nors suprantu, kad galbut yra tokiu, kurios ir lipa. gal Jonas iprates prie tokio moteru demesio, isivaizduoja, kad visoms yra dziaugsmas jo daikciuka rankoje turet??? bet panasu ne visoms.
Del to, kad susitikimai namuose, na jis vyresniu, patyrusiu moteru i namus nesikviete, kviete jaunas mergaites. ir ne viena, yra trys panasus liudijimai. Beje, idomu ka ji pasakytu apie kitas dvi merginas. Brieksaite, anot jos, fantaziju megeja, o kitos dvi? man labai neskaniai susiskaite tie visi jos miau miau kiau kiau
Ir pasakymas prie manes nepriekabiavo, reiskia nepriekabiavo prie nieko, yra absurdiskas....
Idomiai skaitosi
"Dažnai būnu su Jonu, ir ką aš galiu pasakyti – Simoną Biekšaitę pažįstu beveik 10 metų, aš žinau Simutę – tai tas žmogus, kuri visiškai nučiuožusi menininkė, kuri amžinai visur vėluoja, viską pamiršta, pameta, neatsimena, prisikuria kažko, paskui sako – „tu man taip sakei“. Kaip sakau, yra žmonės prie kultūros, ir yra žmonės visiški menininkai, tai va ji yra ta menininkė, kuri susipainiojusi tarp realybės ir fantazijos. Taip būdavo nuo senų laikų“, – apie scenografę J. Biekšaitę, kuri pirmoji J. Vaitkų apkaltino seksualiniu priekabiavimu, kalbėjo M. S. Šimulynaitė.
M. S. Šimulynaitė sutiko „su žvake nestovėjusi“ ir nieko negalinti pasakyti apie choreografės papasakotą nutikimą J. Vaitkaus namuose, tačiau darbinių susitikimų metu S. Biekšaitė esą pati vyrams siųsdavo signalus.
"Ji yra tas žmogus, kad kai pamato vyrą, ateina, žinote, kaip būna, kad moteris siunčia signalą – ji yra ta flirtuojanti, kuri atsisės būtinai taip, kad šlaunytė matytųsi, pradės nuo kažkokio bajeriuko, prikoliuko, o ne nuo darbo aktualijų. Tame pačiame Klaipėdos muzikiniame teatre pristatymas scenografinių idėjų ar mano spektaklio – ateina ji, pradeda ne apie projektą kalbėti, o šypsotis, kažką miau miau, kiau kiau. Ji tokia iš natūros.
M. S. Šimulynaitės aiškinimu, jei režisieriaus namuose ant stalo pamatai vyno butelį, reikia atsistoti, atsiprašyti, kad metas reikalams aptarti netinkamas, ir išeiti. Ji taip pat gyvenime negirdėjo, kad darbinis susitikimas vyksta režisieriaus namuose.
Režisierė taip pat yra dirbusi ir su Š. Bartu. Ji klausia, kodėl niekas nenori iškelti temos, kaip moterys priekabiauja prie vyrų, kiek jos sugriovė šeimų, išardė santuokų.
https://m.delfi.lt/a...php?id=77119759
Nu teisingai moteris kalba .
Mickevicius iskele tema apie moteris, taigi ta tema irgi nagrinejama. Ir siaip kalba eina apie priekabiavima, o ne seimu ardyma. Juo labiau, kad jokia pasaline moteris jokios seimos neisardys, jei vyras to nenores. Sita mergina uzpuola viena is Vaitkaus auku. Yra dar trys (realiai tai manau daug daugiau). Tos irgi flirtuoja su visais?
Nu negi tu tikrai manai, kad 4ios moterys, jaunos budamos, viliotu sita dieduka ir visos kaip susitarusios issigalvoja?
Man atrodo kalba kvailai. Moterys, kai ji sako, lipa kaip kates ant Jono, bet ar tikrai visos? Nors suprantu, kad galbut yra tokiu, kurios ir lipa. gal Jonas iprates prie tokio moteru demesio, isivaizduoja, kad visoms yra dziaugsmas jo daikciuka rankoje turet??? bet panasu ne visoms.
Del to, kad susitikimai namuose, na jis vyresniu, patyrusiu moteru i namus nesikviete, kviete jaunas mergaites. ir ne viena, yra trys panasus liudijimai. Beje, idomu ka ji pasakytu apie kitas dvi merginas. Brieksaite, anot jos, fantaziju megeja, o kitos dvi? man labai neskaniai susiskaite tie visi jos miau miau kiau kiau
Ir pasakymas prie manes nepriekabiavo, reiskia nepriekabiavo prie nieko, yra absurdiskas....
absoliuciai sutinku.
Man irgi Gintares vyras atrodo nekaip.
O del Oksanos ir Simo, manau kol santykiu pradzia, pinigu gausybe, kazkaip prasileidi tuos isgerinejimus, viliesi, kad gal psikeis, kad vaikas ines daugiau atsakomybes. bet panasu, kad taip neatsitiko, Simas toliau sau pramogavo, o Oksanai atsibodo, todel nusprende skirtis. o kad skyrybos iseitu i nauda - pasikviete policija ir zurnalistus zodziu toks toki sutiko
Niekur nerasiau kad jos issigalvoja. Gal ir neissigalvoja. Bet nepasake "ne". Ir pasiliko pas sena, vedusi vyra per nakti. Nu tai jei nepasake " ne", pati atejo, pagere vyno, dar kokia slauni isverte - nu tai ir pasinaudojo diedelis.
Niekur nerasiau kad jos issigalvoja. Gal ir neissigalvoja. Bet nepasake "ne". Ir pasiliko pas sena, vedusi vyra per nakti. Nu tai jei nepasake " ne", pati atejo, pagere vyno, dar kokia slauni isverte - nu tai ir pasinaudojo diedelis.
Jei kalbi, bent sek ka tos moteris pasakojo. Jos negere vyno. Paskaityk is naujo. Pasake ne. Gi nei viena nepermiegojo su juo. Ir kaip visada viskas sumalta i viena kamuoli.
Moteris visada gali pasakyti ne, pabegti, sleptis, iseiti is darbo. Bet priekabiavimas nuo to neisgaravo. Tokia patirties vistiek yra traumuojanti ir absoliuciai nenormalu, kad rezisierius ir destytojas bruka savo lyt organa studentei i ranka. Pasako ne, taip, cia jos reikalas, bet pats faktas, kad jis BANDO tai daryti yra lytinis priekabiavimas ir toks zmogus neturi dirbt su studentais ir valstybinese istaigose. Tu moteru morale cia absoliuciai negroja.