nu nekaltinu aš tos aukos, kad auka. Sakiau jau apie nusikaltimą, apie kurį jus vis nepranešat. Žinoma, man šlykštūs yra žmonės, kurie naudojasi priklausomais ar pažeidžiamais žmonėmis kaip daiktais. Ir nepateisinu jokių dėstytojų ištvirkavimų, net ir su besineriančiais ant sprando. Amoralu ir nusikalstama vienareikšmiškai. Bet ir kalėjime, armijoje, tokioje ypatingoje subkultūroje dėl prievartavimų skundžiasi. Sistema aišku neideali, bet jei kelių nusikaltimų neišsiaiškino, nereiškia, kad reikia ir apie visus likusius tylėti. [url="https://radikal.ru"][/url] Irake dėl atvirų plaukų kovoti moterys bando. Aišku, visos jos šiandien yra areštuotos ir šeimos atstumtos. O čia bijo pranešti apie nusikaltimus šimtai studentų. Šiuo atveju ne studentai, o teisingumas turi jaustis bejėgiškai. [b]Papildyta:[/b] patiko LaVaro Ballo interviu [i]LaVaras Ballas: po šeimą suartinusios nelaimės – ypatingas jausmas Lietuvoje [/i] Skaitykite daugiau: [url="https://sportas.lrytas.lt/krepsinis/2018/02/04/news/lavaras-ballas-apie-sunu-auklejima-gyvenimo-planus-ir-pinigu-vaidmeni-4497911/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy"]https://sportas.lrytas.lt/krepsinis/2018/02...utm_medium=Copy[/url]Siaip seksualiniai nusikaltimai apskritai retai kada nueina iki teisesaugos. Apie priekabiavima as nekalbu net. Prievartaujamos moterys nesikreipia. Daugybe ju. Tai yra tam tikros priezastys, del ko taip vyksta ir del ko jos bijo. Nepagalvojot? Siaip uztenka paziureti reakcija po me too akcijos. Paziurekit sita tema. Mes daugiau laiko kalbam apie aukas, i ne priekabiautojus. Kazkodel. Jus irgi.
Nesenai buvo apie LT ligoniniu maista:
https://bendraukime....purte--3643655/
http://kaunas.kasvyk...gydymo-istaiga/
O dabar apie UK ligoniu maitinima:
http://www.telegraph...spitals-nearly/
labai tiksliai. manipuliatoriai paliekami ramybeje, o aukos tasomos
Ir labai daug drąsos po tokių reakcijų reikia turėti, kad pasakoti. Aš neišdrįsčiau, todėl labai gerbiu tas merginas. Jos nieko nelaimės, laimės ateinančios kartos.
Papildyta:
Patvorys gavo nišą, persikėlė į Panevėžį
Iš tiesų padėti, dalyvauti paieškoje leidžiame visiems, tačiau akivaizdu, kad tie savanoriai buvo atvykę tikrai ne pagelbėti, o tiesiog pažiūrėti, net buvo kilusios muštynės, todėl pareigūnams teko juos raminti, užtikrinti viešąją tvarką, - sakė R. Galkauskienė. Savanoriai dalinasi savo ieškotomis teritorijomis, klausia, kur galėtų būti naudingi. Labai smagu dirbti, kai tvarkingai daro tai, ką reikia, dalinasi savo įžvalgomis. Šie žmonės labai padeda, bet yra tokių, kurie sugalvoja neblaivūs atvažiuoti naktį ir kabinėjasi prie kitų savanorių ir vietos gyventojų, teigė policijos atstovė.
Visą straipsnį galite rasti https://www.tv3.lt/n...mecio-paieskoje
Ir kada prades ne tik apie menininkus rasyt, bet ir apie visus kitus? Galima pagalvoti, kad tik meninykai istvirkeliai. Visur pasikapscius galima atrasti tokiu, kurie " ima, jei duoda".
Va pvz nezinau cia man i ta me to skandala paisytis ar ne. Toks vienas zinomas garsus zmogus mete visokius komplimentus ir namiokus, viena karta tiesioginiu tekstu pasiule issiskirti su vyru ir jam paskambyti, paskui netycia dalyvavom vienam projekte( buciau zinojus, kad ten jis bus, buciau net nedalyvavus), tai nutaikes momenta kada buvom patalpoj vieni lindo apkabint ir veblejo kada as busiu jo😣. Nu tai pasakiau, kad niekada, nuemiau jo greblius ir isejau. Viskas. Tai dabar man gal fb irgi rasyti?
Ir kada prades ne tik apie menininkus rasyt, bet ir apie visus kitus? Galima pagalvoti, kad tik meninykai istvirkeliai. Visur pasikapscius galima atrasti tokiu, kurie " ima, jei duoda".
Va pvz nezinau cia man i ta me to skandala paisytis ar ne. Toks vienas zinomas garsus zmogus mete visokius komplimentus ir namiokus, viena karta tiesioginiu tekstu pasiule issiskirti su vyru ir jam paskambyti, paskui netycia dalyvavom vienam projekte( buciau zinojus, kad ten jis bus, buciau net nedalyvavus), tai nutaikes momenta kada buvom patalpoj vieni lindo apkabint ir veblejo kada as busiu jo😣. Nu tai pasakiau, kad niekada, nuemiau jo greblius ir isejau. Viskas. Tai dabar man gal fb irgi rasyti?
del tos isakomos neva tai kitos medalio puses dauguma nedrista net po tiek laiko issakyti patyrusios prievarta ar priekabiavima.
ne, Jusu situaciaj ne tapati. Jus nebuvot niekaip priklausoma nuo jo. nei jis darbdavys, nei uz jusu issilavinima tiesiogiai atsakingas zmogus, ar koks treneris. Tas kuris tiesiogiai atsakingas uz Jusu ateiti, ir jam nepasidavus ta ateiti galejes pasikti.
ne, Jusu situaciaj ne tapati. Jus nebuvot niekaip priklausoma nuo jo. nei jis darbdavys, nei uz jusu issilavinima tiesiogiai atsakingas zmogus, ar koks treneris. Tas kuris tiesiogiai atsakingas uz Jusu ateiti, ir jam nepasidavus ta ateiti galejes pasikti.
Tai panagrinekim Steponaitytes atveji. Kas jai buvo Bartas? Darbdavys, destytojas? Nei tas nei tas. Pati prisileido, nes tikejosi roliu.
Kai nieko negavo, po 10 metu apsiko zmogu. Atsilygino kaip sakant.
O kur dar vakar kazkoki dieda paviesino. Nu tai moteris eina pas VYRA i jo namus. Man nesuvokiama. Vyru psichologija kitokia nei moteru. Gal jie ir galvoja, kad jei jau atejo, tai zino ko atejo. O moteris visada gali pasakyti ne ir pabegti. Cia ne tik mergaites, bet ir berniukus auginant, tevai aiskina, kad neimt nieko is tetu ir dedziu, neeit kur kviecia.
Kai nieko negavo, po 10 metu apsiko zmogu. Atsilygino kaip sakant.
O kur dar vakar kazkoki dieda paviesino. Nu tai moteris eina pas VYRA i jo namus. Man nesuvokiama. Vyru psichologija kitokia nei moteru. Gal jie ir galvoja, kad jei jau atejo, tai zino ko atejo. O moteris visada gali pasakyti ne ir pabegti. Cia ne tik mergaites, bet ir berniukus auginant, tevai aiskina, kad neimt nieko is tetu ir dedziu, neeit kur kviecia.
bartas buvo darbdavys.
o tai jei pas vyra namie, tai vyrui viskas galima? jau moteris tuomet kaip ir automatiskai sutinka pasimylet? mda....
Cambala, kai dar buvau jauna ir durna, įsidarbinau vienoje žinomoje įmonėje. Neypatingos tuomet mano pareigos buvo, 24 metai tik. Ir tiesioginis mano viršininkas tai jam papai jam užkliūdavo, tai subinė. Bandomasis buvo. Kelis kartus pasakiau, kad atsikabintų ir susirinktų savo grėblius nuo manęs. Bet jam, pro viena ausį įėjo, pro kitą išėjo.
Matydama, kad absoliučiai nereaguoja į mano pastabas, kreipiausi į įmones akcininkus. Raštu.
Kuo baigėsi? Išėjau iš darbo į niekur.
o tai jei pas vyra namie, tai vyrui viskas galima? jau moteris tuomet kaip ir automatiskai sutinka pasimylet? mda....
Nu. Klintonas Levinski 8rgi buvo " darbdavys". Vos ne metus ji aptarnavo atseit tik oraliniu budu. Kazi kas ka viliot ten pradejo. Zinojo gi kad vedes vuras. Ko pasiduot? Ir dar prezidentui. O gal todel, kad prezidentas ?
Tai galejo su popieriais susitikt vuesoj erdvej. Nera ramiu kaviniu, biblioteku? Apie dieda nueko nesakau - bledunas ir viskas, o moteris mylenosi, drebejo visa nakti iki ryto prabuvo. O ko i snuki ar i ana vieta nedejo?
Nusibodo man si tema. Nu kalti tie diedai, bet ir moterims kitaip reikia elgtis.
Aplamai Svietimo ministerijai reiktu privalomai ivesti mokyklose pamoka ta tema. Na kad busimi studentai zinotu kad gerti ir pasiduoti destytoju spaudimui del miegojimo nedera.
Papildyta:
Matydama, kad absoliučiai nereaguoja į mano pastabas, kreipiausi į įmones akcininkus. Raštu.
Kuo baigėsi? Išėjau iš darbo į niekur.
Nu ir? Tipo neradot kito darbo ir dabar negerai gyvenat?
O tai kiek galima kalbeti apie tuos manipuliatorius? Menesi, du? Tai jau visi zino, vienas is studijos ismestas, kitas is akademijos. Tiesiog issakoma ir kita medalio puse. Man tai labai jau negraziai atrodo geriantys studentai ir studentes. Kaip pasiduoti manipuliacijoms tai vaikai, kai gerti - tai suauge.
Cambala, bet nuo pat skandalo LT pradzios, t.y Bartp istorijos tu apie aukas snekejai, ne tuos, kurie naudojasi savo padetimi. Ir tos merginos tau "mergos", leisk priminti. Steponaityte dar visaip graziau isvadinai, tiksliai zodziu nepamenu, bet prisimenu, kad atrode lyg ji tave asmeniskai butu uzpuolusi.
Ne tik menininkai tokie, bet matai, jei dirbi sekretore, tai paimsi ir iseisi ir rasi kita darba. Jei studojuoji VDA, tai arba keliauji i uzsieni, arba keiti specialybe. Visose srityse, kurios labai siauros, kur dirba mazai zmoniu, yra keletas tu, kurie nuspres tavo ateiti. Tai jie turi zymiai daugiau galios. Cia naturalu.
O čia tipo normalu? Viskas OK? Išeiti iš darbo, kuris iš esmės patiko tik dėl to, kad kažkam atrodė jog tai tik juokai? Čia norma, kad viršininkas leidžia sau grabaliotis darbo vietoje? Kodėl aš turėjau atsisakyti geros vietos, o ne jis? Nes vyrui tai leidžiama? Nes jis yra vadovas ir įmones akcininkų draugelis?