QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 02 04, 13:08)
Pirma tauu buvo ispejimas nekisti cia asmenybiu.
Kas liecia ne teismus, o sakysim tarnybini seksa, taii kiek suprantu nesi susidurus, nes tai DK, nei BK su tuo nebuvo susije. Tai spresdavo kompartijos arba komjaunimo komitetai.
Jei kuri merga jau suguldavo, tai tada po laiko. Nukentedavo ji. Bet jei pasiskusdavo pries - tada jau dbudavo kitaip...
Eik tu su savo ispejimais, ten kur nesueina.
Antra, jei tu iki tiek esi infantilus negebi nesti atsakomybes uz savo paties rasliava. Tai ne mano problema.
As pasirausau, po kiekvienu savo postu, nes rasau, ne kaimyno, ne giminaicio mintis, o savo nuosavas, tai yra asmenines. Ir visiskai normalu kad man oponuojantis reguoja i mane t.y. manomintis, kurias as rasau.
Trecia. Asmeniniai sigyvenimai, gyvenimiska patirtis yra susije su asmenybe, tai yra su tuo kas raso. Todel apsispresk. Kai kito zmogaus asmenine patirtis tau puiki tepre rasyti savo suprask ne asmeninius vejus,o kai kalba eina apie tave, branguti, tada prsideda ispejimai ir eiliniai inskstimai, neva kas tave puola ir kaip visada, kas ne taip, kas tamsytai nepatinka, sovietiniu etikeciu klijavimas. Ka anors naujo sugalvok. Jei ka, as viesai pripazistu, kad mane itakoja sovietu paveldas, butu veidmainiska tai neigti.
Dieva zi, jurisprudencijos zinovas atsirdao, zino kas su kuo susije. TAvo ziniai, jei ka ne komjaunimo, o partiniam, ar profasijungos, jei asmenys nebuvo partiniais. As net zinau, kaip tu susirinkimu scenarijai buvo sudaromi.
Tai sakai merga sugule, o ne b....galvis priekabiavo. Niu, niu...
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2018 02 04, 13:24)
kiek visuomenė norės, tiek kis. Ji tolerancijos ir normos ribas nubrėžia. Galvojau, kad čia iš to amžino lietuvių požiūrio į taisykles-primestos valstybės nustatytų taisyklių laikytis yra zapadlo. Vis dar. Visose srityse vieną rašo, kitaip daro. Su studentais turi elgtis etiškai, bet į tokias taisykles niekas net nežiūri, kol nėra naudos, o statusas tiesiog įgalina pasijusti viešpačiu.
Bet jei dėl LT abejojam, tai neabejojam, kad JAV yra pakankamai konstitucijos ginamos moterų teisės, varžoma diskriminacija. Ir labiausiai veikia žiniasklaidos valdžia ir viešumo teismas. Bet ir tokiomis sąlygomis nutiko žiaurus dalykas-šimtai prievartautų gimnazisčių, aktorių.
Tai manyčiau, kad čia visos visuomenės nukrypimas. Ar tų gimnazisčių tėvai nežinojo? netikiu. Aktorės negalėjo kitaip prasimušti? netikiu. Tiesiog turgus. Laisvės principu šalių susitarimas ką ir už kiek parduoda.
Ok.
Tikiuosi mano patirta situcija pamenat, kokia nauda as, jauna pliuske is to buciau turejusi? Jei jau viska nurasome barteriniams mainams. AR jums neatrodo kai tai ciniska, auku atzvilgiu, kurioms barteriniai mainai nebuvo prioritetas?
Is esmes, mane vargiai apsaugojo tai, kad as buvau nomenklaturininku dukra. Kaip ir kitas mergaites, kai kalba eina apie Barta, kad vienos ju tevai asmeniskai pazinojo rezisieriu, dirbo tame paciame "kuriybiniame ceche".
O ka kalbeti apie provincijos merginas, kurios neturi jokio uznugario? Kurias esanti VDA aplinka itakoja, spaudzia, moraliskai tvirkina. Jus norite apsakyti, kad 20 metu zmones yra pasieke dvasine brandaf, kad galetu atislaikyti tai degradavyusiais sistemai, kur visi vienas kita dangsto, toleruoja...
Kaip man tada pasake, garbaus amziaus moteriske, kai as jos paklausiau, kodel ji neisikiso. O kas cia tokio, mes visos per tai perejom ir gyvos, kuo tu isskirtine?