Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 02 04, 12:43)
Gal nustok pastoviai referuot i ASMNYBES, sakysim i mane, nes rodai savo postsovietini azieejietiska mentaliteta. Man tai vienodai, tiesiog atsibodo, kaip kokia priklausoma pasidarei, negali minciu suregst nekisdama mano asmenybes.
Cia diskusija ne apie mane

Gal nustok, dangstytis sovietais, kaip pats savo elgesiu tik patvirtini kad esi sovietu mentalo itakotas.

Va as niekada nediksutuoju su depresuojanciais, nes is esmes as neikada nebuvau prislietusi prie tu zmoniu, nevaiksciojau ju "batuose". Niekada nelendu diskutuoti su zmonemis, kurie pilnaja ta zodzio prasme karsina senukus, nes as niekada nesu susidurusi su ju problemomis. Niekada neisiu diskutuoti tema kuria visai neikertu, vien tik tam kad papezet.

Labai idiotiskai atrodai, nesimokes VDA, nebuves toje terpeje. Komentuodamas tai. Dar kvailiau atrodai, aiskndamas man kurios tevu profesija susijusi su tese, apie anuometines galimybes. Vienas dirbo DK, kitas su BK. Todel, buk gerutis, nepraleisk progos patyleti. Na nebutina visiem demonstruoti savo diletantizma. As pvz nekomentuoju, tavo isvedziojimu apie hormoninkius vaistus ir ju itaka zmogui, jo gyvenimui. Nes tame visiskai nenusimanau. Turi gi buti kazkokios vidines kulturos ribos.

Sia tema su tavimi nediskutuosiu. Nematau prasmes, butent tau, leisti tavo purvinais batais braidyti po siela. Neturi taikto, kulturos ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2018 - 13:11
QUOTE(Moonte @ 2018 02 04, 12:56)
Gal nustok, dangstytis sovietais, kaip pats savo elgesiu tik patvirtini kad esi sovietu mentalo itakotas.

Va as niekada nediksutuoju su depresuojanciais, nes is esmes as neikada nebuvau prislietusi prie tu zmoniu, nevaiksciojau ju "batuose". Niekada nelendu diskutuoti su zmonemis, kurie pilnaja ta zodzio prasme karsina senukus, nes as niekada nesu susidurusi su ju problemomis. Niekada neisiu diskutuoti tema kuria visai neikertu, vien tik tam kad papezet.

Labai idiotiskai atrodai, nesimokes VDA, nebuves toje terpeje. Komentuodamas tai. Dar kvailiau atrodai, aiskndamas man kurios tevu profesija susijusi su tese, apie anuometines galimybes. Siaip tavo ziniai, mano tevu profesijos buvo susijusi su tese. Vienas durbo DK, kitas su BK. Todel, buk gerutis, nepraleisk progos patyleti. Na nebutina visiem demonstruotis avo diletantizma. As pvz nekomentuoju, tave isvedziojimu apie hormoninkius vaistus ir ju itaka zmogui, jo gyvenimui. Nes tame visiskai nenusimanau.

Pirma tauu buvo ispejimas nekisti cia asmenybiu.

Kas liecia ne teismus, o sakysim tarnybini seksa, taii kiek suprantu nesi susidurus, nes tai DK, nei BK su tuo nebuvo susije. Tai spresdavo kompartijos arba komjaunimo komitetai.
Jei kuri merga jau suguldavo, tai tada po laiko. Nukentedavo ji. Bet jei pasiskusdavo pries - tada jau dbudavo kitaip...

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 02 04, 01:02)
Apie koki ir kieno padoruma kalbam?
Jus rimtai manote kad kas pakis?

Kai praeis laikas, jei VDA nebus pakeista VISA administracija, viskas gris i senas vagas. O tos ir tie kurie kepa VISKA ZINOJUSIAM IR VISA TAI TOLERAVUSIAM SIKNIUI atsiprasymo pyragus, ises is savo tarPo, tas ir tuos kurie parbailo viesai apie daromas nieksybes.

kiek visuomenė norės, tiek kis. Ji tolerancijos ir normos ribas nubrėžia. Galvojau, kad čia iš to amžino lietuvių požiūrio į taisykles-primestos valstybės nustatytų taisyklių laikytis yra zapadlo. Vis dar. Visose srityse vieną rašo, kitaip daro. Su studentais turi elgtis etiškai, bet į tokias taisykles niekas net nežiūri, kol nėra naudos, o statusas tiesiog įgalina pasijusti viešpačiu.
Bet jei dėl LT abejojam, tai neabejojam, kad JAV yra pakankamai konstitucijos ginamos moterų teisės, varžoma diskriminacija. Ir labiausiai veikia žiniasklaidos valdžia ir viešumo teismas. Bet ir tokiomis sąlygomis nutiko žiaurus dalykas-šimtai prievartautų gimnazisčių, aktorių.
Tai manyčiau, kad čia visos visuomenės nukrypimas. Ar tų gimnazisčių tėvai nežinojo? netikiu. Aktorės negalėjo kitaip prasimušti? netikiu. Tiesiog turgus. Laisvės principu šalių susitarimas ką ir už kiek parduoda.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 02 04, 13:08)
Pirma tauu buvo ispejimas nekisti cia asmenybiu.

Kas liecia ne teismus, o sakysim tarnybini seksa, taii kiek suprantu nesi susidurus, nes tai DK, nei BK su tuo nebuvo susije. Tai spresdavo kompartijos arba komjaunimo komitetai.
Jei kuri merga jau suguldavo, tai tada po laiko. Nukentedavo ji. Bet jei pasiskusdavo pries - tada jau dbudavo kitaip...

Eik tu su savo ispejimais, ten kur nesueina.
Antra, jei tu iki tiek esi infantilus negebi nesti atsakomybes uz savo paties rasliava. Tai ne mano problema.

As pasirausau, po kiekvienu savo postu, nes rasau, ne kaimyno, ne giminaicio mintis, o savo nuosavas, tai yra asmenines. Ir visiskai normalu kad man oponuojantis reguoja i mane t.y. manomintis, kurias as rasau.

Trecia. Asmeniniai sigyvenimai, gyvenimiska patirtis yra susije su asmenybe, tai yra su tuo kas raso. Todel apsispresk. Kai kito zmogaus asmenine patirtis tau puiki tepre rasyti savo suprask ne asmeninius vejus,o kai kalba eina apie tave, branguti, tada prsideda ispejimai ir eiliniai inskstimai, neva kas tave puola ir kaip visada, kas ne taip, kas tamsytai nepatinka, sovietiniu etikeciu klijavimas. Ka anors naujo sugalvok. Jei ka, as viesai pripazistu, kad mane itakoja sovietu paveldas, butu veidmainiska tai neigti.

Dieva zi, jurisprudencijos zinovas atsirdao, zino kas su kuo susije. TAvo ziniai, jei ka ne komjaunimo, o partiniam, ar profasijungos, jei asmenys nebuvo partiniais. As net zinau, kaip tu susirinkimu scenarijai buvo sudaromi.
Tai sakai merga sugule, o ne b....galvis priekabiavo. Niu, niu...

Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2018 02 04, 13:24)
kiek visuomenė norės, tiek kis. Ji tolerancijos ir normos ribas nubrėžia. Galvojau, kad čia iš to amžino lietuvių požiūrio į taisykles-primestos valstybės nustatytų taisyklių laikytis yra zapadlo. Vis dar. Visose srityse vieną rašo, kitaip daro. Su studentais turi elgtis etiškai, bet į tokias taisykles niekas net nežiūri, kol nėra naudos, o statusas tiesiog įgalina pasijusti viešpačiu.
Bet jei dėl LT abejojam, tai neabejojam, kad JAV yra pakankamai konstitucijos ginamos moterų  teisės, varžoma diskriminacija. Ir labiausiai veikia žiniasklaidos valdžia ir viešumo teismas. Bet ir tokiomis sąlygomis nutiko žiaurus dalykas-šimtai prievartautų gimnazisčių, aktorių.
Tai manyčiau, kad čia visos visuomenės nukrypimas. Ar tų gimnazisčių tėvai nežinojo? netikiu. Aktorės negalėjo kitaip prasimušti? netikiu. Tiesiog turgus. Laisvės principu šalių susitarimas ką ir už kiek parduoda.

Ok.
Tikiuosi mano patirta situcija pamenat, kokia nauda as, jauna pliuske is to buciau turejusi? Jei jau viska nurasome barteriniams mainams. AR jums neatrodo kai tai ciniska, auku atzvilgiu, kurioms barteriniai mainai nebuvo prioritetas?

Is esmes, mane vargiai apsaugojo tai, kad as buvau nomenklaturininku dukra. Kaip ir kitas mergaites, kai kalba eina apie Barta, kad vienos ju tevai asmeniskai pazinojo rezisieriu, dirbo tame paciame "kuriybiniame ceche".

O ka kalbeti apie provincijos merginas, kurios neturi jokio uznugario? Kurias esanti VDA aplinka itakoja, spaudzia, moraliskai tvirkina. Jus norite apsakyti, kad 20 metu zmones yra pasieke dvasine brandaf, kad galetu atislaikyti tai degradavyusiais sistemai, kur visi vienas kita dangsto, toleruoja...

Kaip man tada pasake, garbaus amziaus moteriske, kai as jos paklausiau, kodel ji neisikiso. O kas cia tokio, mes visos per tai perejom ir gyvos, kuo tu isskirtine?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 02 04, 14:43)

Papildyta:
Ok.
Tikiuosi mano patirta situcija pamenat, kokia nauda as, jauna pliuske is to buciau turejusi? Jei jau viska nurasome barteriniams mainams. AR jums neatrodo kai tai ciniska, auku atzvilgiu, kurioms barteriniai mainai nebuvo prioritetas?

Is esmes, mane vargiai apsaugojo tai, kad as buvau nomenklaturininku dukra. Kaip ir kitas mergaites, kai kalba eina apie Barta, kad vienos ju tevai asmeniskai pazinojo rezisieriu, dirbo tame paciame "kuriybiniame ceche".

O ka kalbeti apie provincijos merginas, kurios neturi jokio uznugario? Kurias esanti VDA aplinka itakoja, spaudzia, moraliskai tvirkina. Jus norite apsakyti, kad 20 metu zmones yra pasieke dvasine brandaf, kad galetu atislaikyti tai degradavyusiais sistemai, kur visi vienas kita dangsto, toleruoja...

Kaip man tada pasake, garbaus amziaus moteriske, kai as jos paklausiau, kodel ji neisikiso. O kas cia tokio, mes visos per tai perejom ir gyvos, kuo tu isskirtine?

na bet juk ne tie laikai, kai norėdami užgrobti žemę apskelbdavo raganomis ir medžiodavo, ir versdavo visą kaimą, net keturmečius vaikus kankindami liudyti, kad ragana. Tada tai tikrai buvo spaudimas be išeities.
O dabartiniais laikais tas moterų "bijojau" man panašus į policininkų paaiškinimus-nušoviau, nes bijojau, juk jis turėjo vandens šautuvą.
Aš ta, kuri iš provincijos, ir nesuprantu apie ką rašot. Mes gyvenom ir mokėmės provincijoje ir ten turėjom daugiau savigarbos ir išdidumo, ir už save, ir už kitus pastovėt. Mes jau tada mokėjom suformuluot mokytojams savo pretenzijas jų dėstymui ir auklėjimui, prieštarauti. Jeigu mokytojai ką nors morališkai spausdavo, mes visi atsistoję klausdavom-kodėl? O tada mus nė 18-os nebuvo.
Aš sutinku, kad visko būna, ir ne visiems pasisekė tokias kaimo mokyklas baigti. Ir nusikaltimai, net neišaiškinti vis tiek yra nusikaltimai. Ir tikiuosi jūs jau įgijot drąsos ir taip pat garsiai parašysit savo "my to" istoriją ar pareiškimą policijai. Apie ribas. Kaip atkirtį, kad ir pavėluotą.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 02 04, 16:03)
O dabartiniais laikais tas moterų "bijojau" man panašus į policininkų paaiškinimus-nušoviau, nes bijojau, juk jis turėjo vandens šautuvą.

No FAS Faculty member shall request or accept sexual favors from, or initiate or engage in a romantic or sexual relationship with, any undergraduate student at Harvard College. Faculty members are defined as ladder, non-ladder, and visiting faculty.

https://infoforfacul...xual-harassment
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 02 04, 15:03)
na bet juk ne tie laikai, kai norėdami užgrobti žemę apskelbdavo raganomis ir medžiodavo,  ir versdavo visą kaimą, net keturmečius vaikus kankindami liudyti, kad ragana. Tada tai tikrai buvo spaudimas be išeities.
Aš ta, kuri iš provincijos, ir nesuprantu apie ką rašot. Mes gyvenom ir mokėmės provincijoje ir ten turėjom daugiau savigarbos ir išdidumo, ir už save, ir už kitus pastovėt. Mes jau tada mokėjom suformuluot mokytojams savo pretenzijas jų dėstymui ir auklėjimui, prieštarauti.  Jeigu mokytojai ką nors morališkai spausdavo, mes visi atsistoję klausdavom-kodėl? O tada mus nė 18-os nebuvo.
Aš sutinku,  kad visko būna, ir ne visiems pasisekė tokias kaimo mokyklas baigti. Ir nusikaltimai, net neišaiškinti vis tiek yra nusikaltimai. Ir tikiuosi jūs jau įgijot drąsos ir taip pat garsiai parašysit savo "my to" istoriją ar pareiškimą policijai. Apie ribas. Kaip atkirtį, kad ir pavėluotą.

O jus ka galvojate, kad as nemokejau? Is to ka stebite SM forume, kaip as destau savo mintis? Ar mane tai apsaugojo? SMf pradejau vadentis kai mand ar buvo trisdesimt. Tuomet as dar kategoriskesne buvau.

kaip galvojate is kur tas bejgiskumo, tas jauciamas issipurvinimo jausmas, suvokimas, kad tu negali valdyti savo gyvenimo... kai tu renkiesi baigti mokslus, sukandus dantimis ziureti tiem zmonem i akis, kuriu tu nebegerbi, klausytis ju isvedziojimus. Jus manote tai lengva, tai nelauzo is vidaus? Zinoma, galima nebaigti sudijas, mesti viska... o kodel, jei as nuo vaiksytes samoningai, ilgus metus ruosiaus, lavinausi, tam kad atitikti profesinius reikalavimus.

Jus ka galvojate, kad mano tevai nesedejo susede, ir nebande anlizuoti savo-musu galimybes, nekonstultavosi su kolegomis...

Pagliau kuo tai susije su savigarba?

As saziningai bandau, paaiskinti sutuacija kokia ten buvo ir yra. Tai toks, kaip cia pasakius tiksliau, DIEDOVSCINOS analogas, bausiausia kad tai ne vieno destytojo problema. Tie kas tame nedalyvauja tiesiogiai, bet jie zinodami visa tai dansto. Tai apie kokia mroale jus kalbate?

Sakot raganu medziokle, o as tame matau, galimybe sustabdyti ten klestinti smurta, kuriam yra sudaryta palanki tepre gyvuoti.

SAkot jus nesuprantat. O jus pagalvokite, iki siol, VDA svaigalai liejasi laisvai ir tai niekam nera paslaptis. O jei jau mokymo istaigoje yra svaigalai, apie koki protavima gali eti kalba? As jau nekalbu apie morale.

Jus niekaip negalite suvokti, kad va tas meslas, pradzioje yra apkaisiotas pakalnutemis, kad uzmigdyti budruma, kritini mastyma, sudarant tariamai romantini bochemos ivaizdi. jaunas zmogus is mokyklos suolo, tvarkingu seimos namu, pakliuves i ta terpe apsvaigsta. Maza to, ten esantys jame pradeda augdyti ne kureja, ne slifuoti jio kurybini potenciala, o jaunam zmoguje kurstyti maistinika, cinika. Jus galite isivaizduoti,kai tai dar sumaisoma su svaigalais, gaunasi molotovo kokteilis.

Skaciau buvusiu VDA studentu vyru atsiminimus, juk jie raso apie tai. pagalvokite kodel jie raso, juos gi fiziskai neprievartavo...

Jau kartojuosi, tai vyksta metu metus, desimtmeciais. Ir tai vyks, nes tai dangsto VDA administracija. Broblema ne neva nederamas megu auklejimas, problema yra VDA, kur sudaroma terpe degradacijai.
Atsakyti
Raganiu medziokles sezono tidarymas tesiasi
https://m.delfi.lt/a...php?id=77079295
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 02 04, 17:20)
O jus ka galvojate, kad as nemokejau? Is to ka stebite SM forume, kaip as destau savo mintis? Ar mane tai apsaugojo? SMf pradejau vadentis kai mand ar buvo trisdesimt. Tuomet as dar kategoriskesne buvau.

kaip galvojate is kur tas bejgiskumo, tas jauciamas issipurvinimo jausmas, suvokimas, kad tu negali valdyti savo gyvenimo... kai tu renkiesi baigti mokslus, sukandus dantimis ziureti tiem zmonem i akis, kuriu tu nebegerbi, klausytis ju isvedziojimus. Jus manote tai lengva, tai nelauzo is vidaus? Zinoma, galima nebaigti sudijas, mesti viska... o kodel, jei as nuo vaiksytes samoningai, ilgus metus ruosiaus, lavinausi, tam kad atitikti profesinius reikalavimus.

Jus ka galvojate, kad mano tevai nesedejo susede, ir nebande anlizuoti savo-musu galimybes, nekonstultavosi su kolegomis...

Pagliau kuo tai susije su savigarba?

As saziningai bandau, paaiskinti sutuacija kokia ten buvo ir yra. Tai toks, kaip cia pasakius tiksliau, DIEDOVSCINOS analogas, bausiausia kad tai ne vieno destytojo problema. Tie kas tame nedalyvauja tiesiogiai, bet jie zinodami visa tai dansto. Tai apie kokia mroale jus kalbate?

Sakot raganu medziokle, o as tame matau, galimybe sustabdyti ten klestinti smurta, kuriam yra sudaryta palanki tepre gyvuoti.

SAkot jus nesuprantat. O jus pagalvokite, iki siol, VDA svaigalai liejasi laisvai ir tai niekam nera paslaptis. O jei jau mokymo istaigoje yra svaigalai, apie koki protavima gali eti kalba? As jau nekalbu apie morale.

Jus niekaip negalite suvokti, kad va tas meslas, pradzioje yra apkaisiotas pakalnutemis, kad uzmigdyti budruma, kritini mastyma, sudarant tariamai romantini bochemos ivaizdi. jaunas zmogus is mokyklos suolo, tvarkingu seimos namu, pakliuves i ta terpe apsvaigsta. Maza to, ten esantys jame pradeda augdyti ne kureja, ne slifuoti jio kurybini potenciala, o jaunam zmoguje kurstyti maistinika, cinika. Jus galite isivaizduoti,kai tai dar sumaisoma su svaigalais, gaunasi molotovo kokteilis.

Skaciau buvusiu VDA studentu vyru atsiminimus, juk jie raso apie tai. pagalvokite kodel jie raso, juos gi fiziskai neprievartavo...

Jau kartojuosi, tai vyksta metu metus, desimtmeciais. Ir tai vyks, nes tai dangsto VDA administracija. Broblema ne neva nederamas megu auklejimas, problema yra VDA, kur sudaroma terpe degradacijai.

na ne pradinukai, nekalbėkit. Pas mus baudžiamoji atsakomybė numatyta 14-mečiams, kaip gebantiems jau skirti galima-negalima. O čia studentai be kritinio mąstymo. Skaičiau ir aš jų ( VDA studentų) atsiminimus-patys bėgdavo svaigalus pirkti. Juk patogu, pakurstyti kokį pijoką dėstytoją ir balai, ir simpatija lengviau kyla.
Aš nekaltinu blogu auklėjimu. Bet viskas prasideda šeimoje, o šeimos struktūra persikelia į visuomenės socialinę kultūrą.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 02 04, 19:55)
na ne pradinukai, nekalbėkit. Pas mus baudžiamoji atsakomybė numatyta 14-mečiams, kaip gebantiems jau skirti galima-negalima. O čia studentai be kritinio mąstymo. Skaičiau ir aš jų ( VDA studentų) atsiminimus-patys bėgdavo svaigalus pirkti. Juk patogu, pakurstyti kokį pijoką dėstytoją ir balai, ir simpatija lengviau kyla.
Aš nekaltinu blogu auklėjimu. Bet viskas prasideda šeimoje, o šeimos struktūra persikelia į visuomenės socialinę kultūrą.

Manau, kai kam deretu pavaiksioti "batuose", kad suvoktu apie ka kalbama. Ir dedovscina, anot jusu, zuikio dainos, atsiminsite BK, teisesauga ir t.t. kareiveliai nebrandus, auklejimas ne tas. Beje, ir Lietuvos kariuomeneje tai vyksta dabar.

Siaip, man patiko, Nakvisos iterpta nuoroda apie Harvarda. KUrios jus nesiteiket pakomentuoti.

O jums manau, beprasmiska ka rasyti, as jau supratau, kad auka pati kalta. Jei negali buti gailescio.

Ir dar pagalvokite, kaip galima irodyti dvasini, net fizini smurta, tai sudetinga, kai galima ir toliau gniuzdyti zmones po abejingos institucijos, kuri zinodama toleruoja ta ydinga praktika, vietoj to kad vykdytu savo tiesiogine funkcija, kontroliuoti, reglamentuoti.

As jums, nei jusu vaikui, aplamai nei vienam zmogui pasaulyje, nelinkiu pajausti ta neteisybes, bejegiskumo jausmo.

Man vaikai-studentai nera sauge zmones. Fizine-reprodukcine branda nera dvasines brandos pozymis. jauni zmones labai itakojami ir jais lengva manipuliuoti. Tragedija kai tai daro destytojai, mokymo istaigoje. VA cia yra apgrindine esme, kad vatoti svaigalus skatina destytojas-autoritetas, o ne tai kad vaikai itakoti to pavyzdzio nusiperka svaigalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2018 - 21:14
QUOTE(cambala @ 2018 02 04, 21:51)
Raganiu medziokles sezono tidarymas tesiasi
https://m.delfi.lt/a...php?id=77079295

Šitas tai visai nenustebino: prieš +35 metus jis buvo įsižiūrėjęs vieną 18-metę, toji buvo dar nekalta, ir taip vadinamos "Vaitkaus grupės" vaikinai ją saugojo, kad neliktų su Vaitkum vienu du. Įdomiausiai, kad po to į aktorinį Konservatorijoje stojo ji vienintelė...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 02 04, 22:04)
Manau, kai kam deretu pavaiksioti "batuose", kad suvoktu apie ka kalbama. Ir dedovscina, anot jusu, zuikio dainos, atsiminsite BK, teisesauga ir t.t. kareiveliai nebrandus, auklejimas ne tas. Beje, ji ir Lietuvos kariuomeneje tai vyksta.

Siaip, man patiko, Nakvisos iterpta nuoroda apie Harvarda. KUrios jus nesiteiket pakomentuoti.

O jums manau, beprasmiska ka rasyti, as jau supratau, kad auka pati kalta. Jei negali buti gailescio.

Ir dar pagalvokite, kaip galima irodyti dvasini, net fizini smurta, tai sudetinga, kai galima ir toliau gniuzdyti zmones po abejingos institucijos, kuri zinodama toleruoja ta ydinga praktika, vietoj to kad vykdytu savo tiesiogine funkcija, kontroliuoti, reglamentuoti.

As jums, nei jusu vaikui, aplamai nei vienam zmogui pasaulyje, nelinkiu pajausti ta neteisybes, bejegiskumo jausmo. Jis niekam nereikalingas

nu nekaltinu aš tos aukos, kad auka. Sakiau jau apie nusikaltimą, apie kurį jus vis nepranešat. Žinoma, man šlykštūs yra žmonės, kurie naudojasi priklausomais ar pažeidžiamais žmonėmis kaip daiktais. Ir nepateisinu jokių dėstytojų ištvirkavimų, net ir su besineriančiais ant sprando. Amoralu ir nusikalstama vienareikšmiškai.
Bet ir kalėjime, armijoje, tokioje ypatingoje subkultūroje dėl prievartavimų skundžiasi. Sistema aišku neideali, bet jei kelių nusikaltimų neišsiaiškino, nereiškia, kad reikia ir apie visus likusius tylėti.
vartotojo įkelta nuotrauka

Irake dėl atvirų plaukų kovoti moterys bando. Aišku, visos jos šiandien yra areštuotos ir šeimos atstumtos.
O čia bijo pranešti apie nusikaltimus šimtai studentų.
Šiuo atveju ne studentai, o teisingumas turi jaustis bejėgiškai.

Papildyta:

patiko LaVaro Ballo interviu wub.gif

LaVaras Ballas: po šeimą suartinusios nelaimės – ypatingas jausmas Lietuvoje

Skaitykite daugiau: https://sportas.lryt...utm_medium=Copy
Atsakyti