Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Laukiu,  kada prabils tie dėstytojai ir prodiuseriai,  kai su jais flirtavo ir simpatizavo del sutarčių,  kontraktų ir pažymių.  Daug čia yra veidmainystės.  Diskusijos teisingos,  reikalingos.  Pakalbėkime visi apie padorumą.  

Atsakyti

Na, VDA dar apkaltinti du dėstytojai. Kažkokia raganų medžiokle pakvipo.

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2018 02 03, 18:33)
Ar po to kas nors bandytų skųstis VDA vadovybei?

"Vilniaus dailės akademijos (VDA) Vilniaus fakulteto dekanas Česlovas Lukenskas originaliai pamokė prasižengusius studentus: pakabino skelbimą, kuriame pasiūlė „kilus agresijos, vėmimo ar myžimo priepuoliams“ išsilieti ant jo."

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...o.d?id=66056318

QUOTE(mjforever @ 2018 02 03, 21:42)
<p>Laukiu,  kada prabils tie dėstytojai ir prodiuseriai,  kai su jais flirtavo ir simpatizavo del sutarčių,  kontraktų ir pažymių.  Daug čia yra veidmainystės.  Diskusijos teisingos,  reikalingos.  Pakalbėkime visi apie padorumą.  </p>

Apie koki ir kieno padoruma kalbam?
Jus rimtai manote kad kas pakis?

Kai praeis laikas, jei VDA nebus pakeista VISA administracija, viskas gris i senas vagas. O tos ir tie kurie kepa VISKA ZINOJUSIAM IR VISA TAI TOLERAVUSIAM SIKNIUI atsiprasymo pyragus, ises is savo tarPo, tas ir tuos kurie parbailo viesai apie daromas nieksybes.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2018 02 03, 15:57)
<p>10-15 metų atgal Gasiūnas buvo net labai fuckable vyras šiaip jau. Apie kokius "šlyksčius diedus" čia kalbat?</p>

20 metu daug yra. Ypac ant organizmo, jei neprisiziuri 8r maukia alkoholi. Senas diedas del studentes.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 02 04, 00:02)
Apie koki ir kieno padoruma kalbam?

Apie abieju. Diedai neturetu gaslyben vesti jaunu, o jmergas turetu tinkamai tevai aukleti.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 02 04, 00:32)
20 metu daug yra. Ypac ant organizmo, jei neprisiziuri 8r maukia alkoholi. Senas diedas del studentes.
Papildyta:

Apie abieju. Diedai neturetu gaslyben vesti jaunu, o jmergas turetu tinkamai tevai aukleti.

O kaip atrodo tas tinkamas mergu auklejimas?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 02 04, 00:45)
O kaip atrodo tas tinkamas mergu auklejimas?

O tai nezinot?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 02 04, 00:58)
O tai nezinot?

Ne. Nes as nezinau, ka jus, cambala, laikote geru mergu auklejimu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 02 04, 01:11)
Ne. Nes as nezinau, ka jus, cambala, laikote geru mergu auklejimu.

Vieni Vilnou pristato kaip su g tasko atradimu ir merginos kumsciu raukianciu paklode,
Steponaityte savo fb isidejus laizomu ledu foto( nu suprast kitaip nebent nieko nesuvokiantus galetu),
o kai kurios mergaites miega su destytojais, itakingais asmenimis.
Man butu geda uz savo toki dukros elgesi. Galvociau, kad kazka praleidau...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 02 04, 01:17)
Vieni Vilnou pristato kaip su  g tasko atradimu ir merginos kumsciu raukianciu paklode,
Steponaityte savo fb isidejus laizomu ledu foto( nu suprast kitaip nebent nieko nesuvokiantus galetu),
o kai kurios mergaites miega su destytojais, itakingais asmenimis.
Man butu geda uz savo toki dukros elgesi. Galvociau, kad kazka praleidau...

Ka tu siulai, kaip reikia aukleti?

Man atrodo, kad mane tevai puikiai auklejo, bet tik per plauka manimi, jauna pliuske nepasinaudojo destytojai. Pasakojau SM kas anuomet buvo... Ir jei taip butu nutike, manai kad as buciau suprasta? Juk buciau apkaltinta, kad neva miniaka deviu, kojas grazias rodau, kaip gatves mergse, vyrus gundau. Kad visi vyrai yra erzilai, tad turi buti pastoviai paranojike bendraudama su jais, nes tavmi butinai pasinaudos, tokia vyru prigimtis, natura ir t.t. Cia anot taves teisingo aukleijimo gaires? TAip moterys turi vertinti vyrus, kaip save nevaldancius, instinktu itakotus gyvulius?

Kaip as tau, ir kitoms buciau irodziusi, kad manimi pasinaudojo. Kai as apriori gerbdama brandzius zmones, pasitikedama ju padorumu, kurie man i tevus tiko, is vaiksytes pazinojau, ejau ju pakviesta, svesti savo viena is pirmuju ivertinimu, gauta prizine vieta, galejau isivaizduoti, kad ten esantys, neva visuomenes garbus zmones vyrai ir moterys yra moraliniai degradai...

O dabar kitas klausimas. Tu tikrai manai, kad mano balsas tyruose butu isgirstas, jei as buciau tai paviesinusi? Neuzmirsk, anuomet mano tevas is senu laiku turejo pazintis teisesaugoje, bet ir tai as abejoju, ar butu pakake jo, jo draugu itakos isjudinti sia irstva. Dabar laikai pakito, kas pasikeite? Rodos visuomene labiau atvira, pradejo kalbeti ir kuo tai baigsis?

Esu laimes kudikis, TIK ACITIKTINUMO DEKA, man pavyko isvengti to kosmaro. Bet as ji atsimenu iki siol. Tai mano trauma. Iki siol atsimenu ta bejegiskumo, neteisybes jausma. Ziurint i praieti, as dziaugiuosi, kad va tas mano tevu auklejimas, man padejo neprarasti tikejima zmonemis, ju padorumu, nepriklausomai nu ju lyties.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 02 04, 01:42)
Tu tikrai manai, kad mano balsas tyruose butu isgirstas, jei as buciau tai paviesinusi? Neuzmirsk, anuomet mano tevas is senu laiku turejo pazintis teisesaugoje, bet ir tai as abejoju, ar butu pakake jo, jo draugu itakos isjudinti sia irstva.

Visokiu menininku irstvos buvo tradiciskai labai nemegstamos tuometinio rezimo ir tikrai nereikejo daug pastangu, kad koks destytojelis lektu lauk. Aisku, niekas nepasikeistu. Viena ismestu, kiti kuri laika butu atsargesni.
Naa nebent tas destytojas butu gaves kokias premijas, uz kurybas tipo "Slove partijai" ar "Leninas musu zvaigzde" Va tokie jau buvo sunkiai pajudinami.

Viskas tada buvo paprasta ir sukosi apie kompartijos interesus. O ten buvo hierarchijos:
1. Partiniai visuomeniniai mokslai, kurie ruose politinius ir ekonominius vadovus (nuo zemiausio lygio). (Mintis, kokias teises turejo ten pakliuvusios merginos, pamastykit)
2. Techniniai mokslai- technologijos - armijos jega. Medicina ir pan. REIKALINGI mokslai. Cia buvo daugiausia laisviu. Ir ten buvo normali aplinka.
3. Visokie humanitariniai. Mazai reikalingi, o tie humanitarai pavojingi rezimui, nes nelabai nuspejami ir kontroliuojami.

Trecioje grupeje visi bijojo visko ir reikejo tik cyptelt, kad paaukotu viena savo nari (suestu gyva) kad islaikyti svarius kitus
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 02 04, 11:52)
Visokiu menininku irstvos buvo tradiciskai labai nemegstamos tuometinio rezimo ir tikrai nereikejo daug pastangu, kad koks destytojelis lektu lauk. Aisku, niekas nepasikeistu. Viena ismestu, kiti kuri laika butu atsargesni.
Naa nebent tas destytojas butu gaves kokias premijas, uz kurybas tipo  "Slove partijai" ar "Leninas musu zvaigzde" Va tokie jau buvo sunkiai pajudinami.

Viskas tada buvo paprasta ir sukosi apie kompartijos interesus. O ten buvo hierarchijos:
1. Partiniai visuomeniniai mokslai, kurie ruose politinius ir ekonominius vadovus (nuo zemiausio lygio). (Mintis, kokias teises turejo ten pakliuvusios merginos, pamastykit)
2. Techniniai mokslai- technologijos - armijos jega. Medicina ir pan. REIKALINGI mokslai. Cia buvo daugiausia laisviu. Ir ten buvo normali aplinka.
3. Visokie humanitariniai. Mazai reikalingi, o tie humanitarai pavojingi rezimui, nes nelabai nuspejami ir kontroliuojami.

Trecioje grupeje visi bijojo visko ir reikejo tik cyptelt, kad paaukotu viena savo nari (suestu gyva) kad islaikyti svarius kitus

Atejo Idomucia ir tare...

Patyletum tu viena karta nepezejes veju, ko neismanai ir nebuvai "viduje"... Praeities zinovas mat atsirado. Visu galu ekspertas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 02 04, 12:31)
Atejo Idomucia ir tare...

Patyletum tu viena karta nepezejes veju, ko neismanai ir nebuvai "viduje"... Praeities zinovas mat atsirado. Visu galu ekspertas.

Gal nustok pastoviai referuot i ASMNYBES, sakysim i mane, nes rodai savo postsovietini azieejietiska mentaliteta. Man tai vienodai, tiesiog atsibodo, kaip kokia priklausoma pasidarei, negali minciu suregst nekisdama mano asmenybes.
Cia diskusija ne apie mane
Atsakyti