QUOTE(Ašaka @ 2018 02 03, 14:14)
Sakote, į policiją? O dėl ko, jis juk jų neprievartavo. Kažkur buvo rašyta, kad kreipėsi į VDA vadovybę, bet be rezultatų. Pamenate, kokie buvo daugumos komentarai kai prabilo pirmosios dvi merginos (anonimiškai)? Jūs įsivaizduokit, kiek reikėtų drąsos jaunutėms mergaitėms kam nors pasisakyti, jei net pirmosios merginos išdrįso pasisakyti tik anonimiškai? Beje, aš pati net savo vyrui iki šiol nesu pasakojusi, kaip prie manęs kabinėdavosi jo mylimas ir gerbiamas kurso kuratorius/tapybos dėstytojas.
Tai ji pati jas su žemėm maišė, Nesupras, nevarkit.
Baisiausia, kad tai buvo vieša paslaptis ir niekas nieko nedarė net po skundų. Merginos pasakoja, kad jos buvo įspėtos kokie jų dėstytojai... Visi žinojo. O šie naudojosi savo galia...
Patiko Povilionienė, labai pritariu jos mintims.
Aš savo tėvams iki šiol neišdrįsau pasakyti kaip prie manęs, gal 14-metės, priekabiavo vienas "garbus " šeimos žmogus, kaimynas, mano draugės tėvas. Man dar iki šiol šlykštu prisiminus kaip jis bandė mane liesti, tokia purvina jutausi po to. Gerai, kad greitai išsikraustėm ir tai buvo vienetinis atvejis. Man tada kažkodėl buvo gėda, gėda papasakoti tėvams. Nemanau, kad kas būtų patikėjęs. Užtat darbar atvirai su sūnumi, beveik 13-mečiu, galiu apie tokius dalykus šnekėtis. Ir jis žino, kad jei kas bandys prie jo nepadoriai liestis iš karto pasakytų man.