Sitos nuorodos telefe greicuausiai neatidarys, bet kompe atsidaro.
Nu jau snd pikta ir as ant sraigtasparniu - stichijas yra galimybes fotkint, dingusio dvimecio kaimo vaikiuko nera.

A. Černiausko teigimu, pirmakursis dar yra vaikas, tad nenuostabu, kad kai kurie jų kurį laiką nesuvokia, į kokią problemą įsivėlė pasirinkdami studijas J. Gasiūno globoje.„J. Gasiūnas – neblogas psichologas. Ir spekuliantas. Nebuvo kurso, kuriame jis ko nors nebūtų išpi*ęs. Tai būdavo daugiau negu akivaizdu. Nemačiau tiek išsigandusių akių ir moteriškų ašarų, kiek ten – senųjų akademijos rūmų trečiame aukšte.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...u.d?id=77075263
Džiugu, kad merginos prabilo, šaunuolės. Tokiem iškrypėliams ne vieta mokymo įstaigose.
Dar vienas:
https://www.delfi.lt...s.d?id=77072609
Manai, įteisinti pilnametystę nuo 30 metų butų per daug radikalu? Nes pirmakursiai save dar vaikais laiko.
Prie ko čia tai? Kad ir prie trisdešimtmečio dėstytuvas priekabiautų- tai amoralu O šiaip, mano akimis pirmakursiai tikrai dar vaikai, patekę į kitą aplinką, jie labai lengvai pažeidžiami. O tau gal norma kai tokie ištvirkėliai mokymo įstaigose dirba?
Man nėra norma kai žmogus nuteisiamas tik bakstėlėjus į jį pirštu. Aš nežinau, ar jis ištvirkėlis ar ne. Man neužtenka to, kad kažkas taip sako. Teisinė valstybė neturėtų taip veikti.
Man nėra norma kai žmogus nuteisiamas tik bakstėlėjus į jį pirštu. Aš nežinau, ar jis ištvirkėlis ar ne. Man neužtenka to, kad kažkas taip sako. Teisinė valstybė neturėtų taip veikti.
o kuris nors nuteistas? Jokio teistumo niekas negavo. Ir liudijimu jau visa kruva. Pameciau skaiciu.
Man irgi nėra norma kai žmogus nuteisiamas bakstelėjus pirštu. Bet čia kitas atvejis. Jie net nebus teisiami. Tai daugiau moraliniai dalykai. Ar tu kalbėtum jei to nebūtum patyrus? Vien prašnekti apie tai reikia daug drąsos. Ir kalba ne viena. Jie gali kreiptis dėl šmeižto. Taip, čia teisinė valstybė, ir jei jie teisūs, kreipsis.
Labai džiaugiuosi, kad merginos prakalba. Gal mūsų dukros, anūkės nepatirs to ką patyrė šios merginos. Dabar lengviau bus prabilti toms, prie kurių ateity bus priekabiaujama.
Gasiuno atveju problema ne tik priekabiavimas, bet ir ziaurus psichloginis smurtas pries studentus. Nzn ar skaitei naujausius liudijimus, bet ten tikrai kraupu.