Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Greičiausiai taip ir bus.

Nu, o tie išskirtiniai kaip pvz tutitaaa sūnus, dingtų kokio seimūno anūkas, mygom būtų ir malūnsparnis pakeltas ir visa kita, o tai dabar tik apgailėtini pasiteisinimai, ant paprastų kaimo žmonių vaiko nusispjaut. O tokie pypliai visur eina, lenda, negalima iš akių paleist, pati savo kailiu įsitikinau, diedas buvo praganęs dukrą, kai jai buvo 2 metai, gerai kad laimingai baigėsi.

as nesutinku su tavo komentaru. Kele ne viena karta del senuku pradingusiu. Jeigu dabar nepakele, tai matyt tam buvo priezasciu. Nereikia iskart prigalvoti visokiu bjaurybiu.  :4u: 

Atsakyti
Rūta Ščiogolevaitė laukiasi ketvirtojo vaiko

Skaitykite daugiau: https://zmones.lryta...utm_medium=Copy

ot šaunuolė, ir idėja Lietuvai. Visoms vaisingoms po vaisių nestuke.gif vasario 16-tai biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jums 3 idejos Lietuvai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2018 - 23:48
Nu jau ,Maja,ši kartą nusisnekejot,neiskentejau,sesei 4 metukai,ji dar pati labai mažas vaikelis.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2018 02 02, 09:30)
Nu jau ,Maja,ši kartą nusisnekejot,neiskentejau,sesei 4 metukai,ji dar pati labai mažas vaikelis.

Tai ar aš kaltinau? Sakau, pirma mintis buvo. Ne 10 metų sesei? Lyg tiek sakė per žinias. Laikau komščius, kad būtų gyvas. Tik vilčių mažėja, upė gali būti nunešus jau toli...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 02 02, 00:43)

Idėjos kaip idėjos, kai kurios gal truputi utopunės. Realiausia būtų elektroninis balsavimas, nors ji nepakliuvo tarp trijų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 02 02, 01:43)

Nuliūdino.
Visos trys idėjos rodo, kad valstybėje didelės bėdos. Nėra vaizdo, kas ir kokie mes norim būt.
Pirmiausia - apie pačią idėją - atkreipkim dėmesį - net ne misiją ar strategiją, o tik idėją.. Kodėl idėja - mano galva, kad nuslėpt bejėgiškumą. Nes idėjos nepamatuosi, nenustatysi jai gairių, kad patikrint, nuo kokio taško atsispiriam, kada jau skaitosi, kad idėja įgyvendinama, ir kada jau įgyvendinta. Interpretacijai plati erdvė.
Pirmoji-apie mokytojus ir pagarbą. Idėja tarsi konstatuoja, kad dabar mokytojo profesija negerbiama. Tai kodėl to tiesiog nekonstatuot ir neišgvildent, kuo ta nepagarba pasireiškia ir ko reikia, kad jau būtų pagarba? Mano galva, pakalbėjus su mokytojais, ta nepagarba reiškiasi per nuolat kaitaliojamus reikalavimus, tikrinimus, perdėtą kontrolę, popierizmą, ir tik gale-per DU. Idėja šioje vietoje turėtų būti - diskusija su MOKYTOJAIS. Tarimasis ir konsultavmasis su jais, o ne pagarbos kažkokios.
Dėl būsto šeimoms - vėlgi. Būstas-pasekmė. O kodėl nekeliama idėja, ką daryt, kad tą būsta kiekviena šeima būtų įgali ĮSIGYTI PATI? (ir jei gilintis, tuomet-ar realu, kad vienoms šeimoms valstybė būstųs padės įsigyti, o kitos pačios suksis? Kuo skiriasi tos šeimos, apart to, kad vienos pajėgios įsigyt pačios, kitos-nepajėgios? Kas rezultate bus remiama, kam padedama? Ar ta pagalba dabar nevyksta, ir koks jos rezultatas? Žodžiu, klausimai ant klausimų, atsakymus sau aš turiu, todėl ta idėja nežavi, nes nieko ji nesprendžia).
Jei apibendrinant - mane nuvylė. Matau tik bombonkę liaudžiai. Neva mes su jumis tariamės.
O tas idėjas galima pavadint tik taktinias tikslais. Jokios jos ne idėjos, tikrąja prasme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 02 vasario 2018 - 11:20
https://m.delfi.lt/k...php?id=77064701
Taip nei is niekur darbuotojas priejo ir trenke? Ir todel uzdare i arestine...
Atsakyti

Deklaracijos ten. Ne idejos. Bla bla bla. Na antra gal ne. 

Atsakyti

as girdejau ,kad 4.o jei ir 10 ,nu paims ir uzmus savo maza broli.pasaulis aisku margas,bet tikimybe tokia maza,kad kalbeti apie tai viesai nepadoru, juk ir 10 metu zmogus yra vaikas.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2018 02 02, 13:13)
<p>as girdejau ,kad 4.o jei ir 10 ,nu paims ir uzmus savo maza broli.pasaulis aisku margas,bet tikimybe tokia maza,kad kalbeti apie tai viesai nepadoru, juk ir 10 metu zmogus yra vaikas.</p>

Gal moteriske pati nekente savo jaunesnio / ios sesers/ brolio, kad sitokios mintys...
Mano brolis uz mane vyresnus. Kai po gimdyno jam pasake, kad gime sesuo, tai jis kniubscias i pagalve virto. Kai is gimdymo namu mane parveze, saje brolis kaip su lele elfesi. O vaija isvis visur vesdavosi - i kuema, i kina. O paskui visokias dovanas dovanojo ir saugojo.

Mane tai fb uzknisa - siandien kazkas dalinasi skelbimu. Neva kazkojia burtinyke, egzocerce praso pasidalinti jos postu. Neva ji zini, kad tas vaikas gyvas, tik uzstriges kazkur ar tai suns budoj ar tai malkinej ir ji galimai suo saugo. Ragina visus kaimynus pas save namuos ziuretis. ..

Nupusimas reto laipsnio varaznykiu. Lyg kaimynai nesukavo savo budu ir sandeliuku.
Atsakyti
Jo jo, po kožno panašaus įvykio pradeda lįsti visokio plauko šarlaranai su savo skirtingom teorijom doh.gif
Atsakyti