Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

paantrinsiu.

Mano pazistamas, kuris jau kaip rasiau anksciau gere po tablete nuo spaudimo, dabar geria po tablete kas antra diena, tai pirma pusmeti pradejus vaistus vartot jo spaudimas vis dar buvo aukstas, sokinejantis, jam nuo vaistu kildavo panikos priepoliai, ejo pas psichologus, sake puola depresija, bet visi dakratai sake relax, cia nuo tu vaistu, bet susitvarkys. po pusmecio panikos ir depresijos dingo, dar po kurio laiko spaudimas dingo. Pieno neatsisake biggrin.gif

taip kad puiku, kad bobulei pagerejo, bet tikrai abejoju ar nuo pieno atsisakymo. gal pagerejo jos bendra savijauta, jei netoleravo laktozes, bet prisiimti nuopelnus uz nukritusi spaudima nevertetu 4u.gifbiggrin.gif4u.gif

As tai garantuoju, kad Given i sita komentara neatsakys. Kiek pastebejau, jei tik komentaras ramus, taktiskas, argumentuotas ir paneigia jos sakomas tiesas, ji ignoruoja. Atsakineja tik i tuos, kurie ja puola kaip nors nemandagiai, nes tada nereikia jokiu argumentu destyti. 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 02 01, 12:06)
žodžiu taip. užėjus į šią temą, supratau.
3. jokios bobutės turbūt ir nebuvo. aš ant baltų arklių prieš kūčias į ukmergę nujojau ir sužinojau geras naujienas ape pakitusią sveikatą.

Ivertinus tavo isterija, padrikas mintis, daug netikslumu tavo pasakojime, prasilenkimus su realybe ir t.t. manau, kad sitas variantas yra pats realiausias. Uzkliuvo ir tai, kad mociute tiek laiko neina pas gydytojus, vaistai jai matyt kompensuojami turetu buti, tai kazin perka uz savo pinigus, kad ir tas 3 tabletes. unsure.gif
Atsakyti
Niu va, senas isdykelis traukiasi is pareigu biggrin.gif

https://m.delfi.lt/a...php?id=77060483

Cia tai gerai. Bet niekada nesuprasiu nusitasiusiu girtu mergu, miegojimu su destytojais ir ar tai po studiju baigimo ar tai po 8 metu " prisiminusios" kas joms buvo slykstu. Vnz ir tokias reiktu baust, nes naudojasi proga miegodamos su beli kuom kad kazko pasiekt.
Atsakyti
Kokia jūsų nuomonė apie dingusio 2 metų vaikiuko mamašą? Man ji neaiški kažkokia, įtariu, meluoja.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 02 01, 16:04)
Kokia jūsų nuomonė apie dingusio 2 metų vaikiuko mamašą? Man ji neaiški kažkokia, įtariu, meluoja.

Man tai normali atrodo. Tiesiog strese. Kaip supratau gamino pietus namie, o vaikas prie tevo, kapojancio malkas, buvo. Dar vaikas ejo pas mama, kazkokias pirstines nese. Tetis gal po 10 minuviu atbego vaiko pasigedes
.
Fb yra paiesku grupe, tai ten giminaite dejo tos mamos kalba, prase aplinkiniu zmoniu svintant rl padet ieskot. O patys per nakti ieskot zadejo.
Nu tragedija. Vaikas arba i upe ikrito ir srove nunese arba kas pagrobe. Bet kaime vaika kas grobs...
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 02 01, 17:04)

Man pirma mintis buvo, kad vyresnė sesė kažką padarė. Vaikai kartais patologisškai nekenčia savo mažųjų broliuką ar sesučių. O dar pilnatis... Labai norėčiau, kad vaikiukas būtų gyvas. Šeima nebuvo asociali, nemanau kad tėvai kažką savo vaikui padaryti galėjo.
Bet žmonės kokie vieningi, susitelkę, padeda ieškoti. Pagarba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 01 vasario 2018 - 16:16
Nu reik tikėtis, kad nebus Jonaitienė nr2 hmm.gif

Bet man keista, kad nepakėlė malūnsparnio, kai tu-ti-taaa "vaikelis" dingo, iškart visos tarnybos buvo ant kojų sukeltos, nu o čia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 01 vasario 2018 - 16:19
QUOTE(Maja Di @ 2018 02 01, 16:14)
Man pirma mintis buvo, kad vyresnė sesė kažką padarė. Vaikai kartais patologisškai nekenčia savo mažųjų broliuką ar sesučių. O dar pilnatis... Labai norėčiau, kad vaikiukas būtų gyvas.

Kokios nesveikos mintys iskart blink.gif .
Jo, per 10 minuciu papjove, iskepe ir suvalge. Vaikas net cyptelt nespejo.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 02 01, 16:17)

Bet man keista, kad nepakėlė malūnsparnio, kai tu-ti-taaa "vaikelis" dingo, iškart visos tarnybos buvo ant kojų sukeltos, nu o čia doh.gif

Taigi rase, kad norejo kelt, bet jau tempt pradejoir blogos oro salygos:
"Kadangi Valstybės sienos apsaugos tarnybos bazė įsikūrusi Vilniuje, pas juos oro sąlygos buvo nebetinkamos kilti sraigtasparniui ir jis, deja, negalėjo atskristi. Jei šiandieną nešals, galbūt pavyks atskristi, bet jei tęsis šlapdriba, snygis, ko gero, tokios sąlygos vėl bus netinkamos sraigtasparniui kilti“, – aiškino R. Galkauskienė.

Skaitykite daugiau: https://naujienos.al...sraigtasparnis/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 01 vasario 2018 - 16:27
QUOTE(cambala @ 2018 02 01, 16:22)

Jo, per 10 minuciu papjove, iskepe ir suvalge. Vaikas net cyptelt nespejo.
Papildyta:

Taigi rase, kad norejo kelt, bet jau tempt pradejo.

Nu čia neaišku ar tik tiek laiko praėjo kol pasigedo, tėvai gali beleką pezėt.

O tipo tamsoj nekelia? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 02 01, 16:29)

O kam tevams naudinga pezet? Jei uz keleto metru upe, tai vaikas tiesiog galejo nuslysti ir tyliai nuskesti.

Nezinau, sraigtasparnio navaldziau dar. Gal ir kelia, bet del labai jau isskirtiniu.
Siaip didziausia tikimybe, kad nuskendo, sraigtasparnis jau nepadetu.
Kai ta moteris i Neri issoko, tai kuna isvis tik po menesio artciau Traku ismete.
Paziurek nuotraukas. Upe visai salia kiemo. Dar tvoros ner.
https://m.delfi.lt/k...php?id=77056489

Ne, nu man komentarus tai po straipsniais skaityti patinka blink.gif : motina jauna be dantu - tai iskart asociale...Nu siaubas. Jauna seima, pinigu matosi nekazka, namas nedazytas, auto surudijes, tai moteris ir tu dantu neturi is ko susidet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 01 vasario 2018 - 16:52
QUOTE(cambala @ 2018 02 01, 16:42)
O kam tevams naudinga pezet? Jei uz keleto metru upe, tai vaikas tiesiog galejo nuslysti ir tyliai nuskesti.

Nezinau, sraigtasparnio navaldziau dar. Gal ir kelia, bet del labai jau isskirtiniu.
Siaip didziausia tikimybe, kad nuskendo, sraigtasparnis jau nepadetu.
Kai ta moteris i Neri issoko, tai kuna isvis tik po menesio artciau Traku ismete.
Paziurek nuotraukas. Upe visai salia kiemo. Dar tvoros ner.
https://m.delfi.lt/k...php?id=77056489

Greičiausiai taip ir bus.

Nu, o tie išskirtiniai kaip pvz tutitaaa sūnus, dingtų kokio seimūno anūkas, mygom būtų ir malūnsparnis pakeltas ir visa kita, o tai dabar tik apgailėtini pasiteisinimai, ant paprastų kaimo žmonių vaiko nusispjaut. O tokie pypliai visur eina, lenda, negalima iš akių paleist, pati savo kailiu įsitikinau, diedas buvo praganęs dukrą, kai jai buvo 2 metai, gerai kad laimingai baigėsi.
Atsakyti

Kelia nakti, bet reikia tureti naktinio matymo iranga. 

Atsakyti