Ką čia ir bepridursi, gerai tik tiek, kad nirkuo dėti žmonės nenukentėjo. O kelių gaideliai, nusispjovę į saugumą, patys sau duobę išsikasė. Ir išvis, nu kaip galima važiuot neprisisegus? Kai įsėdu į mašiną, visų pirma diržus prisisegu, tas pats vaikams įkalta
Aš irgi automatu diržą prisisegu. Būna dukrą pasiimu iš mokyklos, užvedu mašiną, o ta rėkia: mama nevažiuok, neprisisegiau dar. Ir kai TA variau, tas vyrukas pats paskui mašiną pervarė kur reik, tai man sako: sėsk, aš iškart diržą prisisegiau, nors niekur nevažiavom
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 01 31, 17:27)
Ką čia ir bepridursi, gerai tik tiek, kad nirkuo dėti žmonės nenukentėjo. O kelių gaideliai, nusispjovę į saugumą, patys sau duobę išsikasė. Ir išvis, nu kaip galima važiuot neprisisegus? Kai įsėdu į mašiną, visų pirma diržus prisisegu, tas pats vaikams įkalta
Būtent.
Aš tai saviškiui vis dar turiu primint, galėtų ir gale sėdint cypti neprisisegus diržų
Byra ketvirtoji A. Vilčinsko santuoka
http://kauno.diena.l...santuoka-848764
va, o tiek įdėta priesaikų.
http://kauno.diena.l...santuoka-848764
va, o tiek įdėta priesaikų.
QUOTE(cambala @ 2018 01 31, 09:05)
, nepatarineti negert vaistu, kuriuos gydytojai skyre.
čia rimtai? o blyn.
cambala už mane kalbėt pradėjo.
ai, let it be.
vėl laiko neturiu.
QUOTE(given444 @ 2018 01 31, 22:35)
čia rimtai? o blyn.
ai, let it be.
vėl laiko neturiu.
ai, let it be.
vėl laiko neturiu.
Aha, jei neturi laiko , tai kam rasai?
O kas rase, kad bobulei smegenis plove? Me tu? Tipo ji gere 8 tabes, dabar tris pasiliko po tavo aiskinimo apie pieno " zala".
Tu nors butum paemusi vaistu dezutes, paskaiciusi informacini lapeli , kazka nors pagooglintum, jei medicinoj nesupranti
O tai apkaltinai gydytoja ir sauki kad mociute isgelbejai.
žodžiu taip. užėjus į šią temą, supratau.
1. nereikėjo lįst prie bobutės gyvenimo (jai buvo ir TAiP gerai.)
2. pasirodo, ne nuo pieno bobulę kamavo blogybės, o viską sutvarkė vaistai, vaistai ir darsyk vaistai (nors nepadėjo anksčiau vaistai, greitąją kviesdavo po keliskart (vat ir šįryt su su bobulės sūnum kalbėjau), spaudimas 220 būdavo nuolat.
3. jokios bobutės turbūt ir nebuvo. aš ant baltų arklių prieš kūčias į ukmergę nujojau ir sužinojau geras naujienas ape pakitusią sveikatą.
geros vasario 1 - osios.
p.s.. einu pirkti vaistų.
2. pasirodo, ne nuo pieno bobulę kamavo blogybės, o viską sutvarkė vaistai, vaistai ir darsyk vaistai (nors nepadėjo anksčiau vaistai, greitąją kviesdavo po keliskart (vat ir šįryt su su bobulės sūnum kalbėjau), spaudimas 220 būdavo nuolat.
3. jokios bobutės turbūt ir nebuvo. aš ant baltų arklių prieš kūčias į ukmergę nujojau ir sužinojau geras naujienas ape pakitusią sveikatą.
geros vasario 1 - osios.
QUOTE(given444 @ 2018 02 01, 11:06)
geros vasario 1 - osios.
geros vasario 1 - osios.
Viska megstantys paskaiciuoti amerikieciai, t. y medicinos daktarai, paskaiciavo, kad labai gerai, jei po paskirtu vaistu nuo kraujospudzio spaudimas susinormalizuoja pet menesi laiko.
Tu gi nezinai nei kiek laiko ta mociute gere tuos vaistus, nei kokie galop tie 8 ir nuo ko jie buvo skirti. Rasei, kad mociutei galva svaigdavo. Yra toks pasalinis poveikis nuo kai kuriu vaistu. Bet jis praeina savaime, gydymui isivaziavus.
As nesu salininke tabletes saujom ryti. Mano mamai irgi budavo vienu metu israsytos kokie +- 8 vaistai. Nuo spaudimo( keli), nuo sirdies nepakankamumo(keli), pleciantys, mazinantys cholesteroli, krauja skystinantys., dar nuo skrandzio ir slapimo pusles. Israsyti buvo ne todel, kad juos saujom ryt, o atsirinkt, stebint kas labiau tinka, darant tyrimus, konsultuojantis su gydytojais. Tai ne menesio ir ne dvieju darbas. Siuo metu mano mama geria dvi tab nuo spaudimo, krauja skystinancius papildus ir papildus atminciai gerint.
Tavo bobulei tikrai ne pieno nutraukimas kraujospudi sunormalizavo. As tikrai ta zinau. Gal tos bobules organizmas ir netoleruoja pieno, bet tai butu pas ja kiti simptomai - nevirskinimas, pilvo putimas. Ir vel gi, net jei ir tai, tai turetu visu pirma buti atlikti tyrimai poliklinikoj, kurie parodytu, jog organizmas netoleruoja laktozes.
As dalinai suprantu tavo gerus norus, bet tu esi per daug susireiksminusi. Na sviecia tau apie ta veganizma, pieno zala taip kaip tiems daltonikams, kurie spalvu neskiria. Ir brolis tavo toks. Dar tik medicina studijuoja, o jau rankom trina kad kai bus gydytojas" pelnysis is durniu ar neismaneliu ( na kazka panasaus rasei). Kokios srities jis galvoja gydytoju but?
Va rasei, kad tavo tikra mociute taves neklauso. Gal gerai ir daro, nes supranta, kad tu biski fanate.
Dar vakar norejau paklaust- ko tu vis angliskai isiterpi? Nesenai anglu ismokai ar kaip?
türkçe konuşuyorsun? Gal taip pakalbam ?
QUOTE(given444 @ 2018 02 01, 11:06)
geros vasario 1 - osios.
geros vasario 1 - osios.
Nuo kada pasidarei demagoge? Ar ne nuo tada kada tapai vegane? (Cia prielaidos, jei ka, ne teiginiai).
Siaip Hmmm tau puikiai parase, o ir kitos moterys, o ir as tame tarpe. Bet ar tu isiskaitai, tu gi PASTOVIAI STOVI GINYBOS POZOJE. Todel mes visos esame pagiezingos, piktos ir t.t. Tu gi net negali pripaiznti, kad galimai iki galo nepadarei, neivertinai, sekanti karta tuo pasirupinsi. Taugi dabar zut but reikia viska perversti nuo koju ant galvos. Mat tave tokia gera bereikalo visi tik puola. Bjaurybes tie visaedziai, pasidziaugti nesugebantys.
Is esmes, is viso ka as matau, tau kaip ir nusispjauti i bobute, svarbu irodyti savo TEISUMA. Veganiskos mitybos pranasuma, pieno zalinguma.
Kai zmones tau raso, kad jei butum ATSAKINGAS ZMOGUS, butum susisiekusi su gydytoju, pasidomejusi vaistais ir t.t. Ir jei jau tu tokia nuostabi, sauni ir t.t. Jei tau tos bobutes sveikata isties rupejo, tu tai ir butum padariusi. AR SUVOKI, KA ZMONES TAU BANDO APSAKYTI? Kalba eina apie atsakinguma, o ne apie dieta. Jei moteriai pieno atsisakymas pagebejo viskas OK, bet juk naivu galvoti, kad ja isgydei.
Ateiti, apdurninti medikus skiriancius ne tuos vaistus, gydantcius ne su tuo ir ne nuo to, paskatinti moteri negerti pieno, manaisi kad padarei gera, ja isgydei nuo puokstes senatviniu ligu... Ar tikrai?
Siaip atejau i SM pasidalinti visai kitomis mintimis, bet ziuriu eilinis blusinejimasis, akivaizdus nenoras suvokti kas paciai rasoma.
Na sorry, bet jau dabartines valdzios idiotizmui ribu nera. Cia pries kelias savaites Agne S. veidmainiskai, suprask uz visus saleje esancius atsiprasinejo kad universitetus, diskusijos metu kazkas, nekorektiskai prilygino... Netesiu jos brieda. Maldeikiene nesusilaike, reze atgalios.
Siandiena tartiufai-chamai, suprask kulturos skleidejai ismete nauja akibroksta.
To dar nebuvo: pareikalavo išbraukti Balio Sruogos eiles apie midų
"...Buvęs kultūros ir švietimo ministras, knygų autorius Darius Kuolys suglumo sulaukęs ekspertų raginimo kupiūruoti šeštokų vadovėlyje spausdinamą Balio Sruogos poemą. Ekspertams užkliuvo, kad poemoje Gediminas kelia midaus taurę už protėvius tai esą neugdo moralinių vertybių, skatina alkoholio vartojimą.
Taip neuzilgo pradesime ir knygas deginti. Kodel gi ne, kai tokie fiureriukai i valdzia ateina.
QUOTE(Moonte @ 2018 02 01, 14:46)
Siandiena tartiufai-chamai, suprask kulturos skleidejai ismete nauja akibroksta.
To dar nebuvo: pareikalavo išbraukti Balio Sruogos eiles apie midų
"...Buvęs kultūros ir švietimo ministras, knygų autorius Darius Kuolys suglumo sulaukęs ekspertų raginimo kupiūruoti šeštokų vadovėlyje spausdinamą Balio Sruogos poemą. Ekspertams užkliuvo, kad poemoje Gediminas kelia midaus taurę už protėvius tai esą neugdo moralinių vertybių, skatina alkoholio vartojimą.
Taip neuzilgo pradesime ir knygas deginti. Kodel gi ne, kai tokie fiureriukai i valdzia ateina.
Tuoj Traviatą uždraus . Nieko naujo, ji jau buvo uždrausta: Traviata buvo uždrausta rodyti Popiežiaus valstybėse. Tuometiniams cenzoriams tikriausiai labiausiai užkliuvo kurtizanės gyvenimo tarsi išaukštinimas, vaizduojami nesantuokiniai ryšiai, kas buvo laikoma amoraliu elgesiu.
.
Grįžtam į viduramžius . Greičiau ta kadencija pasibaigtų....
QUOTE(cambala @ 2018 02 01, 11:41)
Viska megstantys paskaiciuoti amerikieciai, t. y medicinos daktarai, paskaiciavo, kad labai gerai, jei po paskirtu vaistu nuo kraujospudzio spaudimas susinormalizuoja pet menesi laiko.
Tu gi nezinai nei kiek laiko ta mociute gere tuos vaistus, nei kokie galop tie 8 ir nuo ko jie buvo skirti.
Tu gi nezinai nei kiek laiko ta mociute gere tuos vaistus, nei kokie galop tie 8 ir nuo ko jie buvo skirti.
paantrinsiu.
Mano pazistamas, kuris jau kaip rasiau anksciau gere po tablete nuo spaudimo, dabar geria po tablete kas antra diena, tai pirma pusmeti pradejus vaistus vartot jo spaudimas vis dar buvo aukstas, sokinejantis, jam nuo vaistu kildavo panikos priepoliai, ejo pas psichologus, sake puola depresija, bet visi dakratai sake relax, cia nuo tu vaistu, bet susitvarkys. po pusmecio panikos ir depresijos dingo, dar po kurio laiko spaudimas dingo. Pieno neatsisake
taip kad puiku, kad bobulei pagerejo, bet tikrai abejoju ar nuo pieno atsisakymo. gal pagerejo jos bendra savijauta, jei netoleravo laktozes, bet prisiimti nuopelnus uz nukritusi spaudima nevertetu