žiauriai krūta boba, 30 Sau 2018 - 19:42, parašė:
Man vistiek fek, kam į tas žarnas kimšt, jei galima paprasčiausiai išsikepti kugelį
Va tas zarnu kvapelis, vedaru myletojams ir yra pagrindine "razinka".
žiauriai krūta boba, 30 Sau 2018 - 19:42, parašė:
Man vistiek fek, kam į tas žarnas kimšt, jei galima paprasčiausiai išsikepti kugelį
given444, 30 Sau 2018 - 14:14, parašė:
niekas nemiršta šiaip. nuo senatvės.
niekas.
given444, 30 Sau 2018 - 17:32, parašė:
apie atiminėjimą jokios kalbos nė nebuvo. dar kaip tik pastebėjau: kad močiutė pati susimažino tabletes. seni žmonės taip daro. tai geria vienu per mažai, tai kitu per daug. čia aš nesikišu - ne mano kompetencija kištis. viliuos, nueis pas gydytoją (nors jaučias gerai), ir pasikoreguos ten jau abidvi tabletes, darsyk persimatavę spaudimus. aš prisidėjau lėkštės turinio pakeitimu.
žiauriai krūta boba, 30 Sau 2018 - 14:04, parašė:
Mėsa lieka mėsa, bet aš nesuprantu, kaip kažkas vėdarus gali valgyti, į žarnas sudėtus, kuriose kažkada šūdai buvo
Vaikas būdama valgiau, o dabar vien foto pamačius bulvinių vėdarų vien nuo vaizdo fui
suvaikejusi, 30 Sau 2018 - 19:11, parašė:
siaip, zarnas isvercia i kita puse, todel viska kemsa i ta puse, kuri buvo isorine.
Ašaka, 30 Sau 2018 - 20:03, parašė:
Naminės dešros irgi į žarnas kemšamos, negi Jums skaniau neva rūkyros dešros kažkokiame plastike iš prekybcentrių (o žalios dešrelės prekybcentriuose, beje, irgi į naturalias žarnas kimšos)?
žiauriai krūta boba, 30 Sau 2018 - 11:04, parašė:
Nesu valius šuniui dantų, kiek matau, balti, švarūs pas ją. Vat nuo kirminų suduot nesisiprotėjau, reikės nusipirkt tablečių.
Mėsa lieka mėsa, bet aš nesuprantu, kaip kažkas vėdarus gali valgyti, į žarnas sudėtus, kuriose kažkada šūdai buvoVaikas būdama valgiau, o dabar vien foto pamačius bulvinių vėdarų vien nuo vaizdo fui
__AUTHOR__ parašė