Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 01 30, 19:42)

žiauriai krūta boba, 30 Sau 2018 - 19:42, parašė:

Man vistiek fek, kam į tas žarnas kimšt, jei galima paprasčiausiai išsikepti kugelį

Man vistiek fek, kam į tas žarnas kimšt, jei galima paprasčiausiai išsikepti kugelį

Va tas zarnu kvapelis, vedaru myletojams ir yra pagrindine "razinka".
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 01 30, 14:14)

given444, 30 Sau 2018 - 14:14, parašė:

niekas nemiršta šiaip. nuo senatvės.
niekas.

niekas nemiršta šiaip. nuo senatvės.
niekas.

Oi, o aš nauvuolė galvojau, kad veganai tai tikrai nuo senatvės miršta smile.gif O gal gyvena amžinai?

QUOTE(given444 @ 2018 01 30, 17:32)

given444, 30 Sau 2018 - 17:32, parašė:

apie atiminėjimą jokios kalbos nė nebuvo. dar kaip tik pastebėjau: kad močiutė pati susimažino tabletes. seni žmonės taip daro. tai geria vienu per mažai, tai kitu per daug. čia aš nesikišu - ne mano kompetencija kištis. viliuos, nueis pas gydytoją (nors jaučias gerai), ir pasikoreguos ten jau abidvi tabletes, darsyk persimatavę spaudimus. aš prisidėjau lėkštės turinio pakeitimu.

apie atiminėjimą jokios kalbos nė nebuvo. dar kaip tik pastebėjau: kad močiutė pati susimažino tabletes. seni žmonės taip daro. tai geria vienu per mažai, tai kitu per daug. čia aš nesikišu - ne mano kompetencija kištis. viliuos, nueis pas gydytoją (nors jaučias gerai), ir pasikoreguos ten jau abidvi tabletes, darsyk persimatavę spaudimus. aš prisidėjau lėkštės turinio pakeitimu.

Močiutę įkalbėjott pieno prouktų atsisakyti, bet nesugebėjot (nepasivarginot) įkalbėt, kad su gydytoja nepasitarusi, vaistų nemestų gerti? Ar ne per didelę atsakomybę sau prisiimate?

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 01 30, 14:04)

žiauriai krūta boba, 30 Sau 2018 - 14:04, parašė:

Mėsa lieka mėsa, bet aš nesuprantu, kaip kažkas vėdarus gali valgyti, į žarnas sudėtus, kuriose kažkada šūdai buvo biggrin.gif Vaikas būdama valgiau, o dabar vien foto pamačius bulvinių vėdarų vien nuo vaizdo fui lotuliukas.gif

Mėsa lieka mėsa, bet aš nesuprantu, kaip kažkas vėdarus gali valgyti, į žarnas sudėtus, kuriose kažkada šūdai buvo biggrin.gif Vaikas būdama valgiau, o dabar vien foto pamačius bulvinių vėdarų vien nuo vaizdo fui lotuliukas.gif

Naminės dešros irgi į žarnas kemšamos, negi Jums skaniau neva rūkyros dešros kažkokiame plastike iš prekybcentrių (o žalios dešrelės prekybcentriuose, beje, irgi į naturalias žarnas kimšos)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaka: 30 sausio 2018 - 20:04
QUOTE(suvaikejusi @ 2018 01 30, 19:11)

suvaikejusi, 30 Sau 2018 - 19:11, parašė:

siaip, zarnas isvercia i kita puse, todel viska kemsa i ta puse, kuri buvo isorine.

siaip, zarnas isvercia i kita puse, todel viska kemsa i ta puse, kuri buvo isorine.

Vedaru as nekepu, ir siaip jau negaliu valgyti, per riebus. Bet is esmes galiu juos paruosti. Mano mama nevercia zarnu pries kemsant. Jas vercia pries isvalant, saltam vandenyje su druska, kelis kartus jas pertrina, kiekviena karta perskalaudama, dar ir peiliu pagremzia.

O i vidu tarkius mes pilame per piltuveli, kuri pasidarydavome is plastikinio butelio. Taip yra greiciau nei su saukstu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 01 30, 21:01)

Moonte, 30 Sau 2018 - 21:01, parašė:

Net seilė nutyso biggrin.gif . Retai kada kepu, bet labai mėgstu skaniai pagamintus essen.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2018 01 30, 20:03)

Ašaka, 30 Sau 2018 - 20:03, parašė:

Naminės dešros irgi į žarnas kemšamos, negi Jums skaniau neva rūkyros dešros kažkokiame plastike iš prekybcentrių (o žalios dešrelės prekybcentriuose, beje, irgi į naturalias žarnas kimšos)?

Jei atvirai, Airijoj atpratau nuo dešrų, tai nei naminės, nei ne naminės man meh.. Žalios mėsos dešrelių, kimštų į žarnas čia nėra, na bent jau bažnytkaimy kur gyvenu tai tikrai. Yra kažkas panašaus, bet tos dešrelės tik kepamos
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 01 30, 11:04)

žiauriai krūta boba, 30 Sau 2018 - 11:04, parašė:

Nesu valius šuniui dantų, kiek matau, balti, švarūs pas ją. Vat nuo kirminų suduot nesisiprotėjau, reikės nusipirkt tablečių.

Nesu valius šuniui dantų, kiek matau, balti, švarūs pas ją. Vat nuo kirminų suduot nesisiprotėjau, reikės nusipirkt tablečių.

Isplautos žarnos tikrai švaresnės uz prekybos centru vezimelius. P.s. dedant isverciamos, vidinė pusė tampa išorine.

Ir o taip, skanu, ypač kraujiniai, su spirgučiais.
Atsakyti
Airijoj yra pirkt kažkas panašaus į vėdarus, black pudding vadinasi, nu tai visai skanu, tiesa, nesidomėjau ar tikrose žarnose unsure.gif biggrin.gif nu bet bulvinių vėdarų ni ni, o kam patinka, skanaus biggrin.gif
Atsakyti

Nu. Man pries sventes viena moteris dovanele pieis kaledine iteike - " kraujiniai vedarai". Sake ziauriai skanu. Nzn kas tai yra. Parnesu namo, isvynioju, o ten zarnose kraujas su kruopom. Tfu, ejo tiesiai in siuksles. Pagooglinau - rimtas patiekalas blink.gif . Bet koks slykstus, fe...
Papildyta:
QUOTE(suvaikejusi @ 2018 01 30, 19:11)

O koks skirtumas? Zarnose sudai. Taskas.
Papildyta:

Jo. Vakar kaip tik gaminau. Dar keptuvej sonines, svogunu + grietine is sono. Mamai pasuku + varskes su krapais padazas. Ziauriai skanu.

Bet kokios mes panasios😃. Int dvynes seses.
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2018 01 30, 20:32)

Tfu...🤢😩😷
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2018 01 30, 20:03)

Bet tai visi ( o gal daugelis) nusilupa tas zarnas ar plastika?
Papildyta:
Tfu, slykstyne
https://m.delfi.lt/1...php?id=67067828
Sikinzarny kruopos su krauju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 30 sausio 2018 - 20:46
Va čia tai tikrai šlykštynė, ir kažkas TAI valgo biggrin.gif Visokių šlykštynių, keistenybių mačiau internete, ką valgo kitose šalyse, šitas šlykštynė nr 1:
https://youtu.be/RMErg0xkjcs
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 30, 20:20)
Net seilė nutyso biggrin.gif . Retai kada kepu, bet labai mėgstu skaniai pagamintus essen.gif .

Sikinzarniu😎? Kur sudai ejo? Nu nu...Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 30 sausio 2018 - 21:54

:D 

Karusia, 30 Sau 2018 - 18:32, parašė:

Isplautos žarnos tikrai švaresnės uz prekybos centru vezimelius. P.s. dedant isverciamos, vidinė pusė tampa išorine.

Kam reikia lyginti su prekybos centru vezimeliais? Jus juos valgote? 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 30, 14:39)

Manau supratai ka norejau pasakyti. Niekada sau lauru nekabinu.

kodėl laurai? prie ko čia iškart laurai?kai lietuvia save pliekia - tai gerai, o pasidžiaugt taip r neišmokom - tautos bruožas?
natūralus džiaugsmas. ne, didelis džiaugsmas. pasidžiaugimas tiesiog. nes moterškė negyveno, taip sakant. nes jai "normalu" tokiam amžiuj buvo negyventi. suprask, senatvė. ir ji pati tuo įtikėjo, šiuo mitu.
ir taip, aš labai džiaugiausi. ne kad pasididžiuot prieš gydytoją. bet dėl to, kad moteriškė funkcionuot pradėjo, ir kad faktai yra faktai - nu nereikia tos laktozės suaugusiam žmogui, nereikia.
ir natūralus pyktis - dėl mirtin per anksti nurašomų žmonų. "dėl senatvės", mat.
Atsakyti