Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(suvaikejusi @ 2017 12 10, 23:28)
O tai alternatyva elektronine knyga? Man akiu gaila.

Yra pilna geru meniniu ir dokumentiniu filmu. Juos visus galima dabar isirasyti neprarandant kokybes, dideli labai geros raiskos ekranai. Kai kas turi 3D.
Knyga atrodo tikrai blankiai.
As nespeju net filmu pasiziuret...

Daug yra nostalgiju knygai ir kompleksu pries naujesnes technologijas.
Yra geri filmai ir prasti, yra geros knygos ir prastos. Kas yra knyga? Tai filmas be vaizdo ir garso, tik subtitrai...
Atsakyti
Jus cia nerimtai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 12 10, 22:32)
Mano vaikas irgi knygas tik iš bibliotekos skaito. Prabanga tiek knygų supirkti ir dirbantiems, o pašalpiniai verkia, kad jų vaikai pačių brangiausių knygų neturi.

Musu seima taip pat biggrin.gif Lankausi miesto bibliotekoje, nes kaimo, kur gyvenu bibliotekos darbo laikas sutampa su mano darbo laiku. Bet kazkada per mamadieni buvau uzsukus is smalsumo, pilna knygu buvo naujausiu.

Ubautoja, paverk dar truputi Vilniaus eglute biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 12 10, 23:38)
O kodel elektronine knyga turetu gadint akis? Siaip ji nesviecia, akims tas pats kas popierius. Gali prisiusti bele kiek knygu, baterija krauni retai, uzima mazai vietos. Tobulas daiktas. Labai rekomenduoju, turiu ir neatsidziaugiu. </p>

neturiu skaitykles, kartais skaitau iPad'u, tai man nera labai patogu... Todel jei galiu gauti popierine - renkuosi ja, nebent i kokia kelione vaziuoju, tuomet patogiau elektronine.
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2017 12 11, 08:31)
Ubautoja, paverk dar truputi Vilniaus eglute biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Dar praleidom naujienų, dėl kurių kai kas verks biggrin.gif, nes šaunuoliai tie lietuviai visgi 4u.gif :

https://www.vz.lt/la...iausiuju-sarasa

https://www.delfi.lt...a.d?id=76531993
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 gruodžio 2017 - 08:51

Musu seima taip pat biggrin.gifLankausi miesto bibliotekoje, nes kaimo, kur gyvenu bibliotekos darbo laikas sutampa su mano darbo laiku. Bet kazkada per mamadieni buvau uzsukus is smalsumo, pilna knygu buvo naujausiu.

Ubautoja, paverk dar truputi Vilniaus eglute biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Papildyta:
neturiu skaitykles, kartais skaitau iPad'u, tai man nera labai patogu... Todel jei galiu gauti popierine - renkuosi ja, nebent i kokia kelione vaziuoju, tuomet patogiau elektronine.

Nu va, pasirodo yra tu knygu Lietuvoje  :D .

iPad ekranas sviecia ir akis gadina. Elektronine knyga yra kaip popierius. Tiesa, dabar atsirado galimybe ir pasviesti ekrana, bet ijungi isjungi kaip nori.  

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 12 11, 10:08)
Nu va, pasirodo yra tu knygu Lietuvoje  biggrin.gif

kad yra tai yra, bet tuoj prades vekslent, kad i bible toli eit. o batuku neturi, o ziema be batuku salta gi, na ir t.t.
Atsakyti

kad yra tai yra, bet tuoj prades vekslent, kad i bible toli eit. o batuku neturi, o ziema be batuku salta gi, na ir t.t.

Aha. O vasara karsta, rudeni lyja, skeciu nera...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 11 gruodžio 2017 - 11:42

as net neziau, kaip i tokias pasaipas reaguoti, kur jus moterys sazine ir morale, garbe savo pametet istorijos begyje??gal del to salis ir nyksta, nes moterys nezino, ka reiskia buti moterim ... Jus sakot, kad ta mama pati melavo pries visa Lietuva ir dar vaika moke meluoti ir visas tas koncertas melas, ir visas Maisto bankas didziule afera???? tai dar blogiau, nei vaikas negalintis gauti paskaityti visu Hario Poteriu knygu( ne ne tureti jis nori TIK PERSKAITYTI)......as papasakojau tik viena istorija, ten papasakojo tik keleta , tokiu zmoniu tukstanciai, butu dar daugiau, jei dalis nebutu isemigravo nuo tokio skurdo, kas galejo, kas nesugeba va taip is skurdo saipytis, ir kitiems lipant per galavs susikurti gera gyvenima, per blata, aferas ir t.t......  

O jusu pasisaipymai tai is vis slykstus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 11 gruodžio 2017 - 12:00

Nemoki net linku kopijuoti

http://www.ve.lt/nau...-geriu-1430721/

Idomucia as nauja formumo versija naudojuosi, tu tikriausiai sena :) todel ir gaunasi taip :) 

Atsakyti

Mano vaikas irgi knygas tik iš bibliotekos skaito. Prabanga tiek knygų supirkti ir dirbantiems, o pašalpiniai verkia, kad jų vaikai pačių brangiausių knygų neturi.

ne, ta mama neverke, kad negali nauju nupirkti, ji verke, kad bibliotekoje nera , o tai vaiko Kaledine svajone, jos vaikui daktaras prirase, daugiau valgyt, del to ji verke, kad vos gala su galu suduria,  ne jokia ji pasalpine, tik pakliuvo i nepavydetina situacija. ir net ne tos knygos esme, o tas ggyvenimas vos vo sisgyvenant, Ji suanuole nepasiduoda, vaiksu veda i burelius, pati uzsiima veikla, stengiasi keik galima.

Nezinau ,kodel pas jus noras visda viska iskreipti? galima gi paklausyti tos mamos ka jis ako ir neprisisvaigti nesamoniu apie ta situacija...O as turiu, o mano vaikas randa ir t.t. bet ne visiems taip juk..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 11 gruodžio 2017 - 12:02

Man knyga kazkaip su praejusiu amziumi asocijuojasi. Medziu gaila

tiek kiek medziu iskertama knygoms ir kitiems nereikalingiems daiktams, pvz vienkartiniams indams, ipakavimas, tai tikrai knygom popieriaus negaila ir niekaip kitaip nepajusi, ka reiskia skaityti gera knyga, elektronine versija ne tas pats, te  neina pajusti pacios kngos, jos kvapo, versti lapu, isideti skirtuka koki grazu  :) jei kokybiskai padaryta knyga ji isbuna daug metu ir ja skaityti gali duag zmoniu. Knygos yra geris :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 11 gruodžio 2017 - 12:04

Yra pilna geru meniniu ir dokumentiniu filmu. Juos visus galima dabar isirasyti neprarandant kokybes, dideli labai geros raiskos ekranai. Kai kas turi 3D.
Knyga atrodo tikrai blankiai.
As nespeju net filmu pasiziuret...

Daug yra nostalgiju knygai ir kompleksu pries naujesnes technologijas.
Yra geri filmai ir prasti, yra geros knygos ir prastos. Kas yra knyga? Tai filmas be vaizdo ir garso, tik subtitrai...

nelygink knygos ir kino, gaila, kad nesupranti skirtumo, matomai ne daug knygu groziniu perskaites. Cia kaip buciuotis per stikla :lol: 

jei fantazija pas tave tokia blanki, nekaltink knygos :lol:

Atsakyti