Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

https://m.delfi.lt/a...php?id=77036965

Reitingai turetu pakristi po sio ivykio.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 30, 13:55)
Aha, taip, taip, geriau, kad savo mažą savivertę ir protelį mažą prislėpti, tai būtinai didžiulį šunį įsigyti ir po to juo šlykštintis, į vietą varyti biggrin.gif
Papildyta:

Nu tai išsprendžiam reikalą. Tegu Aimeja įdeda kaip jos šuo šykną laižosi ir baigtas kriukis.
Aš pas savo nemačiau, tik lyt. organus laižo, kurie plaunami kasdien po lauko, bet ne šykną.

O tau nedasunta, kad zmones vilksunius gali laikyti nuosavame name? Arba net bute, todel kad tai grazus ir labai protingi sunys, kurie zino savo vieta

Tu savo pifa 24 h per para stebi? Ai, turbut kameru namuose prisidejus, ciokini ne tik ciucika, bet ir dieda biggrin.gif .

O siaip tai atkreip demesi, kad jokia diskusija su tavim neimanoma. Nei apie nieka. Nes jei net esi neteisi arba meluoji - niekada to nepripazinsi. Todel jau tiesiog daug kas tave tiesiog erzina ir tiek tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 01 30, 11:56)

vis tiek nesugebi pasidžiaugt nė truputėlio.

As dziaugiuosi, kad tavo isikisimas praejo be dideliu pasekmiu. Bet niekas neduos garantiju, kad kitas pasibaigs laimingai, kai kalba eina apie tokio garbaus amziaus zmones, turincius "puokste" ligu.

Kas gyvena salia tokiu zmoniu, tiesiogiai bendrauja su jais, dalyvauja ju gyvenime, mane supras, kokia tai didele atsakomybe.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 30, 14:55)
Aha, taip, taip, geriau, kad savo mažą savivertę ir protelį mažą prislėpti, tai būtinai didžiulį šunį įsigyti ir po to juo šlykštintis, į vietą varyti biggrin.gif
Papildyta:

Nu tai išsprendžiam reikalą. Tegu Aimeja įdeda kaip jos šuo šykną laižosi ir baigtas kriukis.

As zinojau, kad tu nukvakus. Bet, kad ant tiek durne, nuosirdziai sakau- tikrai nemaniau. Man tai kas, bet tavo artimiems tai beduke su tavim. 4u.gif
Baigiu. Beprasmiska. Dzin.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 30, 14:08)
https://m.delfi.lt/a...php?id=77036965

Reitingai turetu pakristi po sio ivykio.
Papildyta:

O tau nedasunta, kad zmones vilksunius gali laikyti nuosavame name? Arba net bute, todel kad tai grazus ir labai protingi sunys, kurie zino savo vieta

Tu savo pifa 24 h per para stebi? Ai, turbut kameru namuose prisidejus, ciokini ne tik ciucika, bet ir dieda biggrin.gif .

O siaip tai atkreip demesi, kad jokia diskusija su tavim neimanoma. Nei apie nieka. Nes jei net esi neteisi arba meluoji - niekada to nepripazinsi. Todel jau tiesiog daug kas tave tiesiog erzina ir tiek tongue.gif .

Ko čia kopijuoji mano jau dėtas nuorodas? biggrin.gif Seniai perskaityti iš ryto galėjai, jei būtum skaičiusi, o ne savo briedą variusi kaip kasdien jau 10 mėnesių.

Dašunta. Tai ko tada bijo, kad jis prie stalo prieis? Kam tada ta šneka iš viso?
Stebiu, negi uždaryta laikau? Šuo būna darbe arba su manimi arba su vyru, užsipavydėk dabar negyvai, kad mes taip galim pleasantry.gif

Kai tu užvesi su manimi diskusiją, o ne mėšlu taškysies, tai bus įmanoma. Aš bandžiau su tavimi gražiai (iš pradžių) vesti diskusijas religine tematika, kuo tai baigėsi? baigėsi tavo temos sušikimu, kad tave net prakeikinėti ėmė, mirties tau linkėti. Tai čia tu normalus žmogus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 01 30, 14:14)
As zinojau, kad tu nukvakus. Bet, kad ant tiek durne, nuosirdziai sakau- tikrai nemaniau. Man tai kas, bet tavo artimiems tai beduke su tavim.  4u.gif

Nu bet nesakyk, pazvengt is tokiu zmoniu galima. Viena buvo - nemokamas cirkas, dabar kita jos vieta uzemus.😂😂😂
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 01 30, 14:14)
As zinojau, kad tu nukvakus. Bet, kad ant tiek durne, nuosirdziai sakau- tikrai nemaniau. Man tai kas, bet tavo artimiems tai beduke su tavim.  4u.gif

Tikrai taip, dzin dzin tau jau seniai, ar ką tai stebina? smile.gif
Švieskis, kvailiuk, kol dar ne vėlu. Išsivalyk savo šuniui šykinę (kartą į savaitę), jei jau augini, sveiką laikyk, kokybiškai šerk, maudyk kaip priklauso ir nereiks čia svaigti, kaip visi tik ir laižo biggrin.gif
https://www.petmd.com/askpetmd/64/7151
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 30, 14:17)

Dašunta. Tai ko tada bijo, kad jis prie stalo prieis? Kam tada ta šneka iš viso?
Stebiu, negi uždaryta laikau? Šuo būna darbe arba su manimi arba su vyru, užsipavydėk dabar negyvai, kad mes taip galim pleasantry.gif

Kai tu užvesi su manimi diskusiją, o ne mėšlu taškysies, tai bus įmanoma. Aš bandžiau su tavimi gražiai (iš pradžių) vesti diskusijas religine tematika, kuo tai baigėsi? baigėsi tavo temos sušikimu, kad tave net prakeikinėti ėmė, mirties tau linkėti. Tai čia tu normalus žmogus? ax.gif

Ar tau suvokiama, kad daugelis turi seimas, vaikus, todel ju gyvunai nera taip suzmoginami kaip pas tave?

Religine tematika su tavim jokios diskusijos irgi neimanomos. Nes tu " matai ir girdi " nesamus dalykus. Su tokiais zmonemis kaip tu nebent psichiatrai randa bendra kalba medikamentus pasitelke.
Man, zinok, manes keikimas ir linkejimas man murties manes neveikia. As tik zinau viena - tikie zmones yra isproteje.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 30, 14:23)
Ar tau suvokiama, kad daugelis turi seimas, vaikus, todel ju gyvunai nera taip suzmoginami kaip pas tave?

Religine tematika su tavim jokios diskusijos irgi neimanomos. Nes tu " matai ir girdi " nesamus dalykus. Su tokiais zmonemis kaip tu nebent psichiatrai randa bendra kalba medikamentus pasitelke.
Man, zinok, manes keikimas ir linkejimas man murties manes neveikia. As tik zinau viena - tikie zmones yra isproteje.

Vaikus lyg retas kuris į darbą imasi, o kas trukdo imtis šunis, jei yra galimybė? Kvailiausia replika, visiškai ne į temą.

Nebūk tikra ax.gif Nuvaryti nužiūrėtą aukelę į kapus tikrai galima ax.gif Taip kad mažiau draskykis, kad eksperimentiniu triušeliu netaptum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 30, 14:26)
Vaikus lyg retas kuris į darbą imasi, o kas trukdo imtis šunis, jei yra galimybė? Kvailiausia replika, visiškai ne į temą.

Nebūk tikra ax.gif Nuvaryti nužiūrėtą aukelę į kapus tikrai galima ax.gif Taip kad mažiau draskykis, kad eksperimentiniu triušeliu netaptum mirksiukas.gif

Tu augini pifa. Neturi tu vaiku. Ir todel zmogini savo ciucika.

Jau beveik metus laiko varai mane i kapus. Matai kad tavo burtai tiesiog eilinis nupusimas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 30, 14:26)

Ne karta teko stebeti situacija, kai vaikai po pamoku, popiete iki pat vakaro, praleidzia tevu darbe. Taigi, istatymu tai nedraudziama, kaip ir atsivesti, atsinesti, savo augintinius. TAi daugiau susitarimo su administracija klausimas.

Visur svarbu saikas ir taktas. Manau, gydytojo kabinete, kur lankosi ligoniai nevieta nei vaikam nei augintiniams, ar tarkim, maitinimo istaigos virtuveje...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 30, 12:35)
Tai neprisilaikyk aviganių, kaip durnelė, rinkis mažesnius biggrin.gif

Jokio skirtumo didelis ar mažas, lygiai taip pat šeriasi ir šūdukas taip pat smirda biggrin.gif O jei dar trumpaplaukis, tai pzdc, susminga kaip kokie spygliai į rūbus doh.gif nors imk ir rankiok su pincetu
Atsakyti
O siaip, Monteverte, tu rasai, kad suni i darba imi. Tai kai buni darbe, tai jam irgi sikna ir letenas plauni? Ir kada dirbi, jei stebi ciucika, kad jis siknos nesilaizo?
Atsakyti