Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(given444 @ 2018 01 30, 12:07)

ir šiuo atveju, gydytojams esu griežta, nes šiuo atveju, mityba yra lygu močiutės mirtis/sveikata. gal ji neužilgo ir būtų pasimirus, jei aš būčiau tylėjus, gal jau žvakę deginčiau.
o ką gydytoja? pailnguotų ir įrašytų įrašą: "senatvė."
niekas nemiršta šiaip. nuo senatvės.
niekas.

Bet tai tu nerizikuoji visgi atimt is tos mociutes visas tabletes? Nes be tableciu ji tikrai gali insulta ar infarkta gaut.
Atsakyti

ne nuvertinu, aš iš jų normaliai reikalauju ir tikiuosi. taip, tikuso daug, to, ko savo studijose jie nėra praėję. o jie neturi jokių žinių apie mitybą - jie ne dietologai. tradiciniai gydytojai - neturi. mano brolis gi studijuoja. nė gramo apie mitybą. yra kažkoks( 6mėn) pusmetis iš visų 10 studijavimo metų. JAv iš to pusmečio kurso apie mitybą - pusė jo yra skirta pieno mišinių reklamai. (Campbello patirtis).
ir šiuo atveju, gydytojams esu griežta, nes šiuo atveju, mityba yra lygu močiutės mirtis/sveikata. gal ji neužilgo ir būtų pasimirus, jei aš būčiau tylėjus, gal jau žvakę deginčiau.
o ką gydytoja? pailnguotų ir įrašytų įrašą: "senatvė."
niekas nemiršta šiaip. nuo senatvės.
niekas.

gerbiu vsus gydytojus, kurie remasi mokslu, o ne kartoja lobistų propagandines tiesas.
db vėl savaitgalį šnekėjau su kitu pažįstamu. spaudimas virš 220. vartoja žmogus stebuklingus Biooil taukus (kažkokų ten žuvų), geria tą aliejų, ir spaudimas vis tiek šokteli iki 220. būna ir 150/160 (sistolinis). patariau atsisakyt pieno produktų. blogiau nebus. (sūrių ir visų kitų). nuo vasario 1d pradės. tai rėkit dabar dėl manęs iš anksto, o aš jums rezulttus vėl pranešiu.

O tu nemanai, kad gydytojai ir taip ziniu apie zmogaus kuna turi daugiau nei tu ir as? 6 men kaip suprantu bendras kursas (kas siaip nera mazai) bet jei studentas ruosiasi buti kardiologu, naturaliai domesis kodel uzsikemsa tos kraujagysles. Ar uzsikims ausis ir nesiklausys? Mes paralelinese vidatose matyt gyvename. As skaitau naujienas, kazkaip randu interviu su gydytojais, kurie sneka, kad reikia judeti, sveikai valgyti ir bla bla bla. O pagal tave tai jie jau nieko nezino. Mat as ar tu paskaicusios populiariu knygu (jo, tu, kuriose meluojama, kad musu zarnynas kaip zoliavalgiu ir tu, is kuriu tu trauki melus apie piena ir jo keliamas ligas) suzinosim daugiau negu jie per 6 men kursa plius 10 m studiju apie zmogaus kuna. 

Atsakyti

ir taip, nesu gydytoja, dietologė, bet norėčiau tokia būti. nes graudu darosi, kad jei neturi popierėlio, susiduri su tokia juokinga konfrontacija. užtat žinau, kuom nenorėčiau būti. vat ir nenorėčiau būti tąja gydytoja su diplomu, nsugebančia močiutei padėti, kuri pati galbūt su pilvuku, pati kerta pieną, tai kaip čia sakys, močiutei negerti net kefyro bet vat, koks saubas, atėjo mergelė iš gatvės ateis ir močiutei gyvybę išgelbėjo).
vat toka eiline gyydtoja ir nenorėčiau būti. gydytoja be augailnės mitybos teikamos naudos žinių.

Given, bet tu platini neteisinga informacija. Matyt visgi reikia diplomo, kad zinotum koks is tikro tas musu zarnynas ir kokius lapus plesem dantimis. 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 30, 11:51)
Eik i tema kur ubunte virs 700 psl pasieke, kazkur ten buvo.
Negaisiu as savo laiko del tokios menkystos kaip tu. Jau apie issityciojima is Rivjeros netekties buvau ikelus. Negi tu prisipazinsi klydusi ar nusisnekejusi?

Eik tu išsityčiojime biggrin.gif Čia tu viena patyčia iš savęs. Parašo psichozę, pati sau tuo patenkinta, ir po to plaunasi, nedarysiu, neiškosiu, pati eik
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 01 30, 11:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71981483" data-time="1517305776"><div><p>Šiaip tai augintiniams dantys pravalomi kartas nuo karto (tada būtų buvęs itin tinkamas kartas vartotojo įkelta nuotrauka), snukiukai plaunami. Na ir nuo kirminų reikėjo suduoti. Tiek tos bėdos vartotojo įkelta nuotraukaIr aišku, tą dieną išties glaima buvo nesiglaustyti vartotojo įkelta nuotrauka
O kaip tą pačią nepopuliarią jau vartotojo įkelta nuotraukamėsą valgai? Labai malonu iš kito gyvūno vidaus? Bet apdoroji ir skanauji vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Kaip daznai valai dantis suniui? Ir kaip daznai duodi tabletes nuo kirminu? Siaip tu gali suduoti tablete ir uz keliu savaicius jis gali nauju kiausineliu laisvai prisirinkti. Net namie laikomos kates kirminu gali tureti, nes prisilaizo kiausineliu is lauko atnestu. Apie sunis as net nekalbu. </p>

Ir? Ką tuo nori pasakyti? Kurlink lenki? Tipo jie baisiausias žmonijos priešas, visų ligų sukėlėjai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 01 30, 11:56)
Tai dabar jau dėstyti gif'us kaip durnelė.  biggrin.gif Vis kažkas naujo.

Taip, aviganis užšokęs prie stalo man būtų blogai, nes jis didelis ir nuo jo vis tiek ant stalo ir ant maisto gali prikristi plaukų, man bjauru plaukai maiste. Jei tau patinka, tai viskas gerai, valgyk su plaukais, Feeee.  biggrin.gif

Sureagavai, vadinasi pataikiau apie tave tiesiai į taikinį, taip ir rėki biggrin.gif
Tai neprisilaikyk aviganių, kaip durnelė, rinkis mažesnius biggrin.gif
Atsakyti

Ir? Ką tuo nori pasakyti? Kurlink lenki? Tipo jie baisiausias žmonijos priešas, visų ligų sukėlėjai? biggrin.gif

I klausimus taip ir neatsakei. Matyt nevalai dantu ir snukio neplauni po kiekvieno karto kai tavo suo uzpakali pasilaizo. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 01 30, 12:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71981560" data-time="1517308436"><div><p>Ir? Ką tuo nori pasakyti? Kurlink lenki? Tipo jie baisiausias žmonijos priešas, visų ligų sukėlėjai? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>I klausimus taip ir neatsakei. Matyt nevalai dantu ir snukio neplauni po kiekvieno karto kai tavo suo uzpakali pasilaizo. </p>

Nes klausimai tavo kvaili. Aš užbėgu už akių tau, kad sutrumpintume niekur nevedančią diskusiją ir klausiu, kuo tau kaip žmogui taip trukdo tas jų palaižymas? Be to, geri šeimininkai kaskart po šuns ar katės pavaikčiojimo po lauką, nuplauna jų pėdutes, kai namo grįžta, nuplauna lyt. organą, galima ir šikinę paplauti, jei aplipo. Ir šiaip, nu niekada nemačiau, kad mano šuo grynai šikimo angą laižytų bigsmile.gif
Prižiūrėtas, naminis šuo kas dieną kirmėlėmis neužsikrečia. O gal tu turi kitokius pasaulinio pripažinimo ir dėmesio sulaukusius tyrimus? Kad šiandien suduodu tabletę nuo kirminų, o ryt jau šuo visas kirmėlėtas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 30, 13:35)

Tai neprisilaikyk aviganių, kaip durnelė, rinkis mažesnius biggrin.gif

Va cia tikros gyvunu myletojos, nesusipykusios su savimi ir pasauliu, kalba. fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 30, 12:43)
Ir šiaip, nu niekada nemačiau, kad mano šuo grynai šikimo angą laižytų bigsmile.gif

Net neabejojau, kad taip parasysi biggrin.gif . Pas ta e gi ciucikas unikumas, turbut ir savo viena " zmona" turi, sika drugeliais😂😂😂.
Negi tu prisipazinsi, kad tavo suo sikna laizosi. Juk pati zinai, kad visi normalus sunys taip svarinasi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 30, 12:43)
Ir šiaip, nu niekada nemačiau, kad mano šuo grynai šikimo angą laižytų bigsmile.gif

O gal su akimis problemos, jei nematote? Gal nuo veganizmo?
Ir siaip jus apie sunis nieko nezinot.
I tema:

Karta susigincijo du draugai. Vienas sako, sunys viska laizo, net garstycias islaizo.
Kitas sako - nesamone, mano suo niekad garstyciu nelaizytu.
Tas pirmas sako, na davai, pabandom.
Paeme garstyciu, patepe suniui isange o tas tuoj eme ir islaize visas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 30, 12:17)
Bet tai tu nerizikuoji visgi atimt is tos mociutes visas tabletes? Nes be tableciu ji tikrai gali insulta ar infarkta gaut.

Tai akivaizdi atsakomybes stoka.

Paskaicius va tokius pasvarstimus-pasigirimus, atsimeni patarle "Gerais norais pragaro keliai gristi".

Buvo laikas, kai as SM i kaire i desine dalinau patarimus, tokius konkrecius, papunkciui ka reikia daryti. Ir tokia apsipatenkinusi jauciausi. Dabar, atsiminus anuometini savo elgesi, manau, kad tai buvo puikybe, itakota atsakomybes stoka. Po tokio mano isikisimo zmones gyveno, galimai laimingai, o gal ir ne visai. Bet tai susije su gyvenimo kokybe, bet ne tiesiogiai su zmogaus GYVYBE. Nors, kas ka zino. Betn jau man iki siol, kirminelis kvirba, o gal, as nevalingai, gero noredama, sudirbau zmogui gyvenima.

Gyven444, as pasakojau apie savo avantiura su vaikais is globos namu, kuri bent jau mums visiem laimingai baigesi. Bet va dabartinis protas, suvokia, mano veiksmu pasekmes, kuriu mano euforijos, laimes itakotas protas nesuvoke... As anuomet jauciausi tokia gera, visus mylinti ir t.t. Savo anuometiniu jausenu itakota, galejau nevalingai susikti, bet betkokiu atveju jie dar turejo sansa istaisyti mano galima kisimosi i ju gyvenima klaida, ji nebuvo MIRTINA. Tavo gi kisimas-GYDIMAS, gali kainuoti zmogaus GYVYBE. Jei jis numirs po tavo isikisimo, tu suvoki, kad zaidi, eksperimentuoji, ne savo, o kitu zmoniu gyvenimais... Kai gyveni gali ka nors pataisyti, pamokyti, paaukleti, MIRTIS VISKA UZBAIGIA.

Beje tu taip ir neparasei, kokie gi tie vaistai nuo spaudimo kuriuos vartojo ta moteriske, net 8 kartus per para. Manau, jog tau, atsakingam zmogui, pries kisantis i tos moters gyvenima, kitlo elementarus ir desningas noras nuodugniai susipazinti su medikamentu sarasu, kam jie skirti. Tad ir ju pavadinimas nera nezinomas.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 01 30, 12:47)
Va cia tikros gyvunu myletojos, nesusipykusios su savimi ir pasauliu, kalba.  fool.gif

Aha, taip, taip, geriau, kad savo mažą savivertę ir protelį mažą prislėpti, tai būtinai didžiulį šunį įsigyti ir po to juo šlykštintis, į vietą varyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 01 30, 12:50)
Net neabejojau, kad taip parasysi biggrin.gif . Pas ta e gi ciucikas unikumas, turbut ir savo viena " zmona" turi, sika drugeliais😂😂😂.
Negi tu prisipazinsi, kad tavo suo sikna laizosi. Juk pati zinai, kad visi normalus sunys taip svarinasi.

Nu tai išsprendžiam reikalą. Tegu Aimeja įdeda kaip jos šuo šykną laižosi ir baigtas kriukis.
Aš pas savo nemačiau, tik lyt. organus laižo, kurie plaunami kasdien po lauko, bet ne šykną.
Atsakyti
Myliu sunis, siaip myliu visus gyvunus. Esu siek tiek kvanktelejus, o gal ir ne siek tiek. Man net augalus, retinti, geneti, skabyti pomidormas pazastis, ar salinti braskiu usus, anksciau buvo misija neimanoma, nes miscioniskas isitikinimas itakojo pasauleziura - suprask augaliukams skauda. Dabar gi, arciau prisilietus prie gamtos, matant kokius rezultataus atnesa tie skabymai, pjaustimai, retinimai, supranti, kad augalai tau uz tai atsidekoja. Augdami sveiki, grazus.

Lygiai taip pat ir su gyvunais. Man visai nemaiso, kad suo ELGIASI SUNISKAI, O KATES KATINISKAI, kad ziurkes, peles, juru kiaulytes, eziukai, zalciukai elgiasi taip kaip reikalauja ju priderme.

Man pradeda trukdyti, kai zmogus, gyvunu seimininkas suzmogina gyvuna ir vercia ji elgtis zmogiskai. Man nepatinka, kai maza, miela sunelyti, chame seimininke pastato ant priekystalio, kur guli pirkeju maistas. Man nepatika, kai augintinius vedzioja ten kur zaidzia vaikais, nesurenka po ju ekskrimentus.

Man vienodai rodo, lai tas seimininkas valgo su savo suniu is vieno bliudelio, jo reikalas. Mane glumina, kad seiminkas manosi, kad kitiems zmonems yra norma, kaip ir jam, valgyti is indu, is kuriu valge augintiniai.

Vsikas yra gerai, kai tas sunytis, kaciukas yra seimininku namuose, ten ju tvarka, ten ju teise, bet viesoje vietoje turetu pirmenybe teikti bendrazmogiskom sociumo normom.

Beje, man lygiai taip pat nepriimtina, kai i parduotuvinius prekiu vezimelius mamytes ikelia mazus vaikus....
Atsakyti