QUOTE(cambala @ 2018 01 30, 12:17)
Bet tai tu nerizikuoji visgi atimt is tos mociutes visas tabletes? Nes be tableciu ji tikrai gali insulta ar infarkta gaut.
Tai akivaizdi atsakomybes stoka.
Paskaicius va tokius pasvarstimus-pasigirimus, atsimeni patarle "Gerais norais pragaro keliai gristi".
Buvo laikas, kai as SM i kaire i desine dalinau patarimus, tokius konkrecius, papunkciui ka reikia daryti. Ir tokia apsipatenkinusi jauciausi. Dabar, atsiminus anuometini savo elgesi, manau, kad tai buvo puikybe, itakota atsakomybes stoka. Po tokio mano isikisimo zmones gyveno, galimai laimingai, o gal ir ne visai. Bet tai susije su gyvenimo kokybe, bet ne tiesiogiai su zmogaus GYVYBE. Nors, kas ka zino. Betn jau man iki siol, kirminelis kvirba, o gal, as nevalingai, gero noredama, sudirbau zmogui gyvenima.
Gyven444, as pasakojau apie savo avantiura su vaikais is globos namu, kuri bent jau mums visiem laimingai baigesi. Bet va dabartinis protas, suvokia, mano veiksmu pasekmes, kuriu mano euforijos, laimes itakotas protas nesuvoke... As anuomet jauciausi tokia gera, visus mylinti ir t.t. Savo anuometiniu jausenu itakota, galejau nevalingai susikti, bet betkokiu atveju jie dar turejo sansa istaisyti mano galima kisimosi i ju gyvenima klaida, ji nebuvo MIRTINA. Tavo gi kisimas-GYDIMAS, gali kainuoti zmogaus GYVYBE. Jei jis numirs po tavo isikisimo, tu suvoki, kad zaidi, eksperimentuoji, ne savo, o kitu zmoniu gyvenimais... Kai gyveni gali ka nors pataisyti, pamokyti, paaukleti, MIRTIS VISKA UZBAIGIA.
Beje tu taip ir neparasei, kokie gi tie vaistai nuo spaudimo kuriuos vartojo ta moteriske, net 8 kartus per para. Manau, jog tau, atsakingam zmogui, pries kisantis i tos moters gyvenima, kitlo elementarus ir desningas noras nuodugniai susipazinti su medikamentu sarasu, kam jie skirti. Tad ir ju pavadinimas nera nezinomas.