QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 01 30, 10:21)
[Man atrodo visas kabina, kad tu labai gydytojus nuvertini.
ne nuvertinu, aš iš jų normaliai reikalauju ir tikiuosi. taip, tikuso daug, to, ko savo studijose jie nėra praėję. o jie neturi jokių žinių apie mitybą - jie ne dietologai. tradiciniai gydytojai - neturi. mano brolis gi studijuoja. nė gramo apie mitybą. yra kažkoks( 6mėn) pusmetis iš visų 10 studijavimo metų. JAv iš to pusmečio kurso apie mitybą - pusė jo yra skirta pieno mišinių reklamai. (Campbello patirtis).
ir šiuo atveju, gydytojams esu griežta, nes šiuo atveju, mityba yra lygu močiutės mirtis/sveikata. gal ji neužilgo ir būtų pasimirus, jei aš būčiau tylėjus, gal jau žvakę deginčiau.
o ką gydytoja? pailnguotų ir įrašytų įrašą: "senatvė."
niekas nemiršta šiaip. nuo senatvės.
niekas.
gerbiu visus gydytojus, kurie remasi mokslu, o ne kartoja lobistų propagandines tiesas.
db vėl savaitgalį šnekėjau su kitu pažįstamu. spaudimas virš 220. vartoja žmogus stebuklingus Biooil taukus (kažkokų ten žuvų), geria tą aliejų, ir spaudimas vis tiek šokteli iki 220. būna ir 150/160 (sistolinis). patariau atsisakyt pieno produktų. blogiau nebus. (sūrių ir visų kitų). nuo vasario 1d pradės. tai rėkit dabar dėl manęs iš anksto, o aš jums rezulttus vėl pranešiu.
QUOTE(Aimeja @ 2018 01 30, 11:00)
Tu ne daktarė, tu tik susireikšminusi.

Juk nieko konkrečiai į klausimus neatsakai, nes nieko nežinai. Nei vaistų, nei ligų. Nieko. Kalbi orą ir tiek.
tebūnie aš susireikšiminus. jei nuo susireikšminimo žmonės pagyja, man tik nuo to geriau.
o tau svarbu dakatrė, nuo kurios tablečių niekas pagyja.
man svarbu rezultatas, o rezultatas kalba už save.
ir taip, nesu gydytoja, dietologė, bet norėčiau tokia būti. nes graudu darosi, kad jei neturi popierėlio, susiduri su tokia juokinga konfrontacija. užtat žinau, kuom nenorėčiau būti. vat ir nenorėčiau būti tąja gydytoja su diplomu, nsugebančia močiutei padėti, kuri pati galbūt su pilvuku, pati kerta pieną, tai kaip čia sakys, močiutei negerti net kefyro bet vat, koks saubas, atėjo mergelė iš gatvės ateis ir močiutei gyvybę išgelbėjo).
vat toka eiline gyydtoja ir nenorėčiau būti. gydytoja be augailnės mitybos teikamos naudos žinių.