Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Aimeja @ 2018 01 30, 11:42)
Dienos topas-jei žmogus nesėdi ir nevalgo su šunimi prie stalo-jis susipykęs su savimi ir pasauliu.  hihihi.gif Ir dar jei jo šuo ne vegetaras, tai tada iš vis baisu.  biggrin.gif

Tikrai taip. Topų topas, prisilaikyti įvairių gyvūnų ir jiems užšopkus ant kėdės prie stalo, pasibjaurėti tuo vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 30, 11:32)
Bjauru yra tada, kai žmogus ant tiek susipykęs su savimi ir pasauliu, kad laiko įvairius gyvūnus (kone zoo sodą namie), bet jais bjaurisi
vartotojo įkelta nuotrauka

Bet kartais tikrai būna šlykštu. Mano kalė, vasarą 6 metai sueis, pirmą sykį per tuos metus pamačiau ėdant kito šuns šūdą, tai nu ir n.. kaip šlykštu buvo. Kartais įkiša nosį į katino šikinyką, ateina žabtais kraiku aplipusiais doh.gif Brr..
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 01 30, 11:46)
Bet kartais tikrai būna šlykštu. Mano kalė, vasarą 6 metai sueis, pirmą sykį per tuos metus pamačiau ėdant kito šuns šūdą, tai nu ir n.. kaip šlykštu buvo. Kartais įkiša nosį į katino šikinyką, ateina žabtais kraiku aplipusiais doh.gif Brr..

Šiaip tai augintiniams dantys pravalomi kartas nuo karto (tada būtų buvęs itin tinkamas kartas biggrin.gif ), snukiukai plaunami. Na ir nuo kirminų reikėjo suduoti. Tiek tos bėdos smile.gif Ir aišku, tą dieną išties glaima buvo nesiglaustyti biggrin.gif
O kaip tą pačią nepopuliarią jau biggrin.gif mėsą valgai? Labai malonu iš kito gyvūno vidaus? Bet apdoroji ir skanauji ax.gif
Atsakyti

Na bet moteros kaip jūs sugebat vienos kitas šūdais apmėtyt. Fu, net bjauru skaityti. Čia tik tokius dienos įvykius matot?

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 30, 11:41)
Tikrai? vartotojo įkelta nuotrauka
Gal įkelsi mano citatą tada, psichute? smile.gif

Eik i tema kur ubunte virs 700 psl pasieke, kazkur ten buvo.
Negaisiu as savo laiko del tokios menkystos kaip tu. Jau apie issityciojima is Rivjeros netekties buvau ikelus. Negi tu prisipazinsi klydusi ar nusisnekejusi?
Atsakyti

Šiaip tai augintiniams dantys pravalomi kartas nuo karto (tada būtų buvęs itin tinkamas kartas biggrin.gif), snukiukai plaunami. Na ir nuo kirminų reikėjo suduoti. Tiek tos bėdos smile.gifIr aišku, tą dieną išties glaima buvo nesiglaustyti biggrin.gif
O kaip tą pačią nepopuliarią jau biggrin.gifmėsą valgai? Labai malonu iš kito gyvūno vidaus? Bet apdoroji ir skanauji ax.gif

Kaip daznai valai dantis suniui? Ir kaip daznai duodi tabletes nuo kirminu? Siaip tu gali suduoti tablete ir uz keliu savaicius jis gali nauju kiausineliu laisvai prisirinkti. Net namie laikomos kates kirminu gali tureti, nes prisilaizo kiausineliu is lauko atnestu. Apie sunis as net nekalbu. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 30, 12:45)
Tikrai taip. Topų topas, prisilaikyti įvairių gyvūnų ir jiems užšopkus ant kėdės prie stalo, pasibjaurėti tuo vartotojo įkelta nuotrauka

Tai dabar jau dėstyti gif'us kaip durnelė. biggrin.gif Vis kažkas naujo.

Taip, aviganis užšokęs prie stalo man būtų blogai, nes jis didelis ir nuo jo vis tiek ant stalo ir ant maisto gali prikristi plaukų, man bjauru plaukai maiste. Jei tau patinka, tai viskas gerai, valgyk su plaukais, Feeee. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 01 30, 10:19)
Daktarė blyn.

nu taip. aš ta daktarė blyn. nes po mano rekomendacijos - moteriškė paeiti bent gali. čia tau ne esmė, ne? žmogaus savijauta, kokybė gyvenimo? akyse nebetemsta, nesvaigsta galva iš ryto pakilus? gal tik to ir trūko. to pieno baltymo atsisakymo? taip, aš toji daktarė - blyn.
o anoji - ne daktarė - blyn.

vis tiek nesugebi pasidžiaugt nė truputėlio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 30 sausio 2018 - 11:57
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 30, 11:49)
Tiek tos bėdos smile.gif Ir aišku, tą dieną išties glaima buvo nesiglaustyti biggrin.gif

Ne, zinok suo sudus sueda, tai ta diena su juo buciuotis ir glaustytis negalima😂😂😂.
Bet suo pastoviai save laizo - letenas, isange. O tu valgai is vienos lekstes. Tau paciai malonu?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2018 01 30, 11:56)
nu taip. aš ta daktarė blyn. nes po mano rekomendacijos - moteriškė paeiti bent gali. čia tau ne esmė, ne? žmogaus savijauta, kokybė gyvenimo? akyse nebetemsta, nesvaigsta galva iš ryto pakilus? gal tik to ir trūko. to pieno baltymo atsisakymo? taip, aš toji daktarė - blyn.

As savo pieno tik savaite turejau. Vaikas buvo uzaugintas ant karves pieno su kruuopu nuovirom. Nuo 6 men mesa duodavau. Uzaugo sveikas. Ka tu i tai?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 01 30, 12:56)

Tu ne daktarė, tu tik susireikšminusi. irnesakyk.gif Juk nieko konkrečiai į klausimus neatsakai, nes nieko nežinai. Nei vaistų, nei ligų. Nieko. Kalbi orą ir tiek. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 30, 11:49)
Šiaip tai augintiniams dantys pravalomi kartas nuo karto (tada būtų buvęs itin tinkamas kartas biggrin.gif ), snukiukai plaunami. Na ir nuo kirminų reikėjo suduoti. Tiek tos bėdos smile.gif Ir aišku, tą dieną išties glaima buvo nesiglaustyti biggrin.gif
O kaip tą pačią nepopuliarią jau biggrin.gif mėsą valgai? Labai malonu iš kito gyvūno vidaus? Bet apdoroji ir skanauji ax.gif

Nesu valius šuniui dantų, kiek matau, balti, švarūs pas ją. Vat nuo kirminų suduot nesisiprotėjau, reikės nusipirkt tablečių.
Mėsa lieka mėsa, bet aš nesuprantu, kaip kažkas vėdarus gali valgyti, į žarnas sudėtus, kuriose kažkada šūdai buvo biggrin.gif Vaikas būdama valgiau, o dabar vien foto pamačius bulvinių vėdarų vien nuo vaizdo fui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 01 30, 10:21)
[Man atrodo visas kabina, kad tu labai gydytojus nuvertini.

ne nuvertinu, aš iš jų normaliai reikalauju ir tikiuosi. taip, tikuso daug, to, ko savo studijose jie nėra praėję. o jie neturi jokių žinių apie mitybą - jie ne dietologai. tradiciniai gydytojai - neturi. mano brolis gi studijuoja. nė gramo apie mitybą. yra kažkoks( 6mėn) pusmetis iš visų 10 studijavimo metų. JAv iš to pusmečio kurso apie mitybą - pusė jo yra skirta pieno mišinių reklamai. (Campbello patirtis).
ir šiuo atveju, gydytojams esu griežta, nes šiuo atveju, mityba yra lygu močiutės mirtis/sveikata. gal ji neužilgo ir būtų pasimirus, jei aš būčiau tylėjus, gal jau žvakę deginčiau.
o ką gydytoja? pailnguotų ir įrašytų įrašą: "senatvė."
niekas nemiršta šiaip. nuo senatvės.
niekas.

gerbiu visus gydytojus, kurie remasi mokslu, o ne kartoja lobistų propagandines tiesas.
db vėl savaitgalį šnekėjau su kitu pažįstamu. spaudimas virš 220. vartoja žmogus stebuklingus Biooil taukus (kažkokų ten žuvų), geria tą aliejų, ir spaudimas vis tiek šokteli iki 220. būna ir 150/160 (sistolinis). patariau atsisakyt pieno produktų. blogiau nebus. (sūrių ir visų kitų). nuo vasario 1d pradės. tai rėkit dabar dėl manęs iš anksto, o aš jums rezulttus vėl pranešiu.

QUOTE(Aimeja @ 2018 01 30, 11:00)
Tu ne daktarė, tu tik susireikšminusi.  irnesakyk.gif Juk nieko konkrečiai į klausimus neatsakai, nes nieko nežinai. Nei vaistų, nei ligų. Nieko. Kalbi orą ir tiek.  biggrin.gif

tebūnie aš susireikšiminus. jei nuo susireikšminimo žmonės pagyja, man tik nuo to geriau.
o tau svarbu dakatrė, nuo kurios tablečių niekas pagyja.
man svarbu rezultatas, o rezultatas kalba už save.

ir taip, nesu gydytoja, dietologė, bet norėčiau tokia būti. nes graudu darosi, kad jei neturi popierėlio, susiduri su tokia juokinga konfrontacija. užtat žinau, kuom nenorėčiau būti. vat ir nenorėčiau būti tąja gydytoja su diplomu, nsugebančia močiutei padėti, kuri pati galbūt su pilvuku, pati kerta pieną, tai kaip čia sakys, močiutei negerti net kefyro bet vat, koks saubas, atėjo mergelė iš gatvės ateis ir močiutei gyvybę išgelbėjo).
vat toka eiline gyydtoja ir nenorėčiau būti. gydytoja be augailnės mitybos teikamos naudos žinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 30 sausio 2018 - 12:14