Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=77024503
ir už tą sniego gniūžtę uždarė į areštinę?

įsiterpiu.
teisingai pastebėta, Monteverte. (atreaguoju, nes tuo metu atreguot nemačiau sveiko reikalo.)
niekur nerašiau, kad 8 tabletės buvo nuo kraujospūdžio. rašiau, jog anksciau močiutė vartojo 8, db susimažino iki trijų. kaip visad, kilo eilinis šaršalas, aš - nuteista, potemė baigta.
liūdna tai, kad jokio pasidžiaugimo dėl mano bobulytės, tik panieka. jokios subalansuotos reakcijos. tarkim, jei aš kažką teigiu apie augalinę mtybą, ir pvz Iš_Šviesos parašo, kad ji sveikai maitinasi, ne vien makaronais, tai aš pasidžiaugiu - manąją reakciją galima pavadinti subalansuota. tačiau tuometinėje situacijoje, man pasakojant apie močiutės sveikatos būklės pagerėjmą, sulaukiau farsino puolimo iš cabalos, aimėjos, ir kitų - suprask, vadinas, tik PAKENKIAU bobulytei - matyt, reikėjo jai palikt spaudimą 220 ir sugrūst visą pieną atgal į gerklę.
kurgi jūsų subalansuota reakcija...bent viena sakinio dalis: "puiku, given, džiugu, bet ..." (ir tuomet dėkit tuos savo "bet"...jei jau norite), tačiau vietoj jų perskaičiau frazes, tokias, kaip "kam tie gydytojai, kai atsiranda tokių savamokslių dietologių kaip given" ir tt. laimė, patvino Reinas, ir jis man įdomesnis patapo.
p.s. Superins gif'as, M.
Makaronus as isvis valgau labai retai, o ne tai, kad tik « ne vien ».
Man atrodo visas kabina, kad tu labai gydytojus nuvertini. Ne tik sitoje temoje, bet ir kitose. Is taves lyg vis girdisi, kad jie nieko apie mityba nesneka ir ligonius gydo tik vaistais. Netiesa tai yra. As pries pora metu persalus nuejau pas gydytoja, jis man israse vitamino c (nu nes kadangi as jau buvau serganti) ir tada patare visada valgyti vaisius, kurie turi daug vitamino c. Ne tabletes, o vaisius. Taip, kad sneka tie gydytojai apie mityba pakankamai, tik pacientai ne visada klauso. O ypac seni zmones turi susiformavusius iprocius, isitikinimus ir juos labai sunku pakeisti.
Ir del pieno. Kartoji, kad zmonems jis netinka. Dar viena netiesa. Kai kurie tikrai nebevirskina pieno, o kitiems jis puikiai tinka. Paklausyk to interviu su Neniskyte.