Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=77024503
ir už tą sniego gniūžtę uždarė į areštinę?
Pilni kalejimai nekaltu ir nuteistu uz menkniekius, naujausia teisetvarkos auka norejo pasimylet su keturmete kurii jam atrode pilnamete. Taigi pati auka kalta kad atrode subrendus
https://www.delfi.lt...u.d?id=77024883
Turiu net ne viena gyvuna, bet nei i kavine vesciausi, nei pati kavineje, kur yra sunu galeciau valgyt. Na man fuiii. As manau, kad kavinej suniui ne vieta, o verslas yra verslas. Jis visada naudojasi zmoniu kvailybemis. Kaip sakiau, juk ir vestuves organizuoja.
Sovietska boba, vaidinanti didelę europietę
Enjoy, baby https://www.google.l...1.0.ahd6rH2tINY
Papildyta:
Tie verslinimkai kurie isteigia kavines, pelnosi tokiais nupuseliasi kaip
Tu.
Jau apsišikai aukštielnyka ir guli ar vis dar tryda eina?
Papildyta:
teisingai pastebėta, Monteverte. (atreaguoju, nes tuo metu atreguot nemačiau sveiko reikalo.)
niekur nerašiau, kad 8 tabletės buvo nuo kraujospūdžio. rašiau, jog anksciau močiutė vartojo 8, db susimažino iki trijų. kaip visad, kilo eilinis šaršalas, aš - nuteista, potemė baigta.
liūdna tai, kad jokio pasidžiaugimo dėl mano bobulytės, tik panieka. jokios subalansuotos reakcijos. tarkim, jei aš kažką teigiu apie augalinę mtybą, ir pvz Iš_Šviesos parašo, kad ji sveikai maitinasi, ne vien makaronais, tai aš pasidžiaugiu - manąją reakciją galima pavadinti subalansuota. tačiau tuometinėje situacijoje, man pasakojant apie močiutės sveikatos būklės pagerėjmą, sulaukiau farsino puolimo iš cabalos, aimėjos, ir kitų - suprask, vadinas, tik PAKENKIAU bobulytei - matyt, reikėjo jai palikt spaudimą 220 ir sugrūst visą pieną atgal į gerklę.
kurgi jūsų subalansuota reakcija...bent viena sakinio dalis: "puiku, given, džiugu, bet ..." (ir tuomet dėkit tuos savo "bet"...jei jau norite), tačiau vietoj jų perskaičiau frazes, tokias, kaip "kam tie gydytojai, kai atsiranda tokių savamokslių dietologių kaip given" ir tt. laimė, patvino Reinas, ir jis man įdomesnis patapo.
p.s. Superins gif'as, M.
Užsiteršę žmonės ir tiek, nieko čia nebepridėsi. Čia net klizmos (nors jom taip įstrigo, o sakoma, kad įstringa kas nors pasąmoningai, ko ir reikia joms) jau bėjėgės
Papildyta:
Nieko keisto. Geras komentaras po straipsniu: "vargšas. jis nežino vieno ESMINIO FAKTO - Lietuvoje tėvų skyrybų atveju tėvas teisiu turi tiek, kiek prie konteinerio besitrainiojantis benamis šuo."
Aišku, Gintarė gali ir kitų faktų turėti prieš jį, tikrai nebūtinai angelas jis, juk ir policiją išvertė Bet faktas, kad jis sužinos, jog šioje šalyje skaitomasi tik su tais, kas turi priedangą, daugiau su niekuo.
Papildyta:
Juozukėlis teisia Ramanauską https://www.delfi.lt...026777#cxrecs_s
Iš straipsnio susidariau nuomonę, kad abu neadekvatai
Papildyta:
Specializuotos kavinės niekam ne naujiena, nori eini, nori ne. Bet į paprastą kavinę ar restoraną šuns juk nesitempi?
Papildyta:
Specializuotos kavinės niekam ne naujiena, nori eini, nori ne. Bet į paprastą kavinę ar restoraną šuns juk nesitempi?
Aimejai iš Soviecko - naujiena
Susipažinimui ir tau su Lietuvos aktualijomis: https://www.google.l...1.0.6UryadYmMbg
Oi man visiškai dzin kas ir kaip, bet aš su šunimi prie vieno stalo nei sėdėsiu, nei valgysiu. Bjauru man. Turiu su kuo ir į kavinę nueiti, ir namuose su kuo sėdėti prie stalo. Aš dar iki tiek nenukvakus. Ir tuo labai džiaugiuosi. Ir savo gyvūnams vestuvių neorganizuosiu.
Papildyta:
Jokių KITŲ ligų tu neminėjai. Tik spaudimą. Vartaisi dabar, bet tau tai būdinga ir Montevertei dar. Tai nuo KOKIŲ konkrečiai ligų buvo tos 8 tabletės ir kokių atsisakė. Aišku sakysi, kad nežinai, nesigilinai, bet va džiaugiesi, kad gerai jog atsisakė. Daktarė blyn.
įsiterpiu.
teisingai pastebėta, Monteverte. (atreaguoju, nes tuo metu atreguot nemačiau sveiko reikalo.)
niekur nerašiau, kad 8 tabletės buvo nuo kraujospūdžio. rašiau, jog anksciau močiutė vartojo 8, db susimažino iki trijų. kaip visad, kilo eilinis šaršalas, aš - nuteista, potemė baigta.
liūdna tai, kad jokio pasidžiaugimo dėl mano bobulytės, tik panieka. jokios subalansuotos reakcijos. tarkim, jei aš kažką teigiu apie augalinę mtybą, ir pvz Iš_Šviesos parašo, kad ji sveikai maitinasi, ne vien makaronais, tai aš pasidžiaugiu - manąją reakciją galima pavadinti subalansuota. tačiau tuometinėje situacijoje, man pasakojant apie močiutės sveikatos būklės pagerėjmą, sulaukiau farsino puolimo iš cabalos, aimėjos, ir kitų - suprask, vadinas, tik PAKENKIAU bobulytei - matyt, reikėjo jai palikt spaudimą 220 ir sugrūst visą pieną atgal į gerklę.
kurgi jūsų subalansuota reakcija...bent viena sakinio dalis: "puiku, given, džiugu, bet ..." (ir tuomet dėkit tuos savo "bet"...jei jau norite), tačiau vietoj jų perskaičiau frazes, tokias, kaip "kam tie gydytojai, kai atsiranda tokių savamokslių dietologių kaip given" ir tt. laimė, patvino Reinas, ir jis man įdomesnis patapo.
p.s. Superins gif'as, M.
Makaronus as isvis valgau labai retai, o ne tai, kad tik « ne vien ».
Man atrodo visas kabina, kad tu labai gydytojus nuvertini. Ne tik sitoje temoje, bet ir kitose. Is taves lyg vis girdisi, kad jie nieko apie mityba nesneka ir ligonius gydo tik vaistais. Netiesa tai yra. As pries pora metu persalus nuejau pas gydytoja, jis man israse vitamino c (nu nes kadangi as jau buvau serganti) ir tada patare visada valgyti vaisius, kurie turi daug vitamino c. Ne tabletes, o vaisius. Taip, kad sneka tie gydytojai apie mityba pakankamai, tik pacientai ne visada klauso. O ypac seni zmones turi susiformavusius iprocius, isitikinimus ir juos labai sunku pakeisti.
Ir del pieno. Kartoji, kad zmonems jis netinka. Dar viena netiesa. Kai kurie tikrai nebevirskina pieno, o kitiems jis puikiai tinka. Paklausyk to interviu su Neniskyte.
Bjauru yra tada, kai žmogus ant tiek susipykęs su savimi ir pasauliu, kad laiko įvairius gyvūnus (kone zoo sodą namie), bet jais bjaurisi
kurgi jūsų subalansuota reakcija...bent viena sakinio dalis: "puiku, given, džiugu, bet ..." (ir tuomet dėkit tuos savo "bet"...jei jau norite), tačiau vietoj jų perskaičiau frazes, tokias, kaip "kam tie gydytojai, kai atsiranda tokių savamokslių dietologių kaip given" ir tt.
Tu nusisneki. Bobulei kraujospudis sumazejes ne nuo pieno , o nuo tu medikamentu nuo kraujospudzio, kitious ji geria. Kodel reiktu girti tave ir dziaugtis, jei tu nk nenusimamai aipe medikamentu poveiki. Parasyk pavadinima tu vaistu ka ji geria. Garantuoju 1-2 tab bus mazinancios kraujospudi, viena krauja skystinanti.
Ir kas, kad tu baigtum ar nebaigtum dietologija? Tu man butum visiskai su 0 autoritetu del mitybos, jau vien del to, kad plesaisi apie pieno ir mesos zala organizmui.
Negi tu nepastebejai, kad zmoniu amzius dabar pailgejes nei pvz pries 40 metu? O pailgejes jis todel, kad medicina soliuoja i prieki, tos pacios tabletes nuo kraujospudzio kai kam prailgina gyvenima.
Placebas tavo gyvenimo budas ir mityba. Nieko daugiau, nieko neirodanti.
Vakar besiklizmuojanciai Menkavertei buvau ikelus ilgaamziu istorijas. Tarp ju nebuvo nei vieno vegano. Zmones valge mesa, kiausinius, vartojo pieno produktus.
Amzius iki 115.
O tu 40 neturedama sauki, kad busi ilgaamze, nebus pas tave alzheimerio, kraujagysliu ligu, sirdis bus sveika, kraujospudis bus normalus...Duok Dieve, kad sulauktum tu beliges sveikatos, bet veganizmas cia tikrai neitakoja.
Papildyta:
Laikyti ir sveikai myleti gyvunus yra normalu.
O laikyti gyvuna zmogumi, esti su juo is vienos lekstes ir laizyti jo tarpupirscius( rasei tu taip) - nera normalu.
Tikrai?
Gal įkelsi mano citatą tada, psichute?
Dienos topas-jei žmogus nesėdi ir nevalgo su šunimi prie stalo-jis susipykęs su savimi ir pasauliu. Ir dar jei jo šuo ne vegetaras, tai tada iš vis baisu.