Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(cambala @ 2018 01 29, 17:27)
O kas man neleis absoliutinti? Ypac kada tris budamos atvarot ir skelbiates" nusviestosiomis" bigsmile.gif , visavalgius vadinancios " edancius lavonus" ir pan.

Tu man apie ala  " vaikus beprocius " idek, nedasutele.

Nebeidomus man tavo nupusimas. Atsiknisk tu su savo smirdanciu veganizmu, zarnyno valymais ir klizmom. Nes tu tiesiog nebeturi argumentu, normalios diskusijos su tavim neimano.os, nes niekada nepripazinsi nusisnekejus.

Tai vaikai iš kito molio? Suaugę durniais pataps, o vaikai jau ne? Tikrai taip, esi visiška nedašutėlė. Tave pagauti, tai kaip du pirštus apsysioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 29, 17:41)
Tai vaikai iš kito molio? Suaugę durniais pataps, o vaikai jau ne? Tikrai taip, esi visiška nedašutėlė. Tave pagauti, tai kaip du pirštus apsysioti smile.gif

Juk pati matai, kad nuo melo vartaisi ir dar apsimyzi nuo to. Fui.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 29, 16:35)
Galvojau kad nors Simasius nepalaikys pigios, tikrai medviprasmiskos Vilniaus reklamos.
Bet ne:
Be jokios abejonės, pasitvirtinome tai, kad reikia judėti toliau ir naudoti gerą Vilniaus reklamą išryškinant Vilniaus privalumus. Dažnas vilnietis mano, kad tikrai turime daug kuo pasigirti, matome gerus svečių įvertinimus, kad daug kas atvyksta, pozityviai nustemba nesitikėję to. Sudėtinga tai įvardyti ir išryškinti nustebimą vienu žodžiu. Man atrodo, kad reklama būtent užčiuopia tą mintį ir tikrai Vilniuje yra naudotina“, – BNS sakė meras.

Man labiausia patiko reklamos paaiskinimas:
"Ir pizdoj gyventi galima"

Lekstas nevykes pokstas tinkantis persigerusioje kompanijoje. Bene uzmirso, kur G taskas randasi? Dar galetu staciomis varpomis pasauli sokiruot
Atsakyti
Man asmeniskai nei vegetarai, nei veganai, nei trukdo, nei ka. Bet. Glumina ju isitikinimas, kad jie yra SVEIKI, o tie kas neva negyvena-neminta kaip jie visi totaliai sergantys. Glumina, kad moteris-motina-vegane pablogejus vaiko sveikatai iskarto kreipesi, anot jos pacios ir kitu veganu manymu-vertinimu, pas nieko neismanacius medikus, kurie suteikia jos vaikui realia pagalba, vaikas "issikapste" gydytojo pagalba. Bet butent gydytojas buvo uzpultas veganu, kurie senom nuorodom i pasenusias sveikatos derektyvas, pritaikytas treciom salim, moke gydytoja kaip privalu gydyti. Dar labiau nustebino, "mamytes" kalbos apie klizmute vaikui, kuri neva ir padejo jam pasveikti... Tuomet ir norejosi jos pakalusti, tai kokio velnio kreipeisi i gydytojus, jei reikejo tik klizmutes?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 29, 17:09)
Atsilikusioje šalyje kaip mūsų ir šuo ar katė prie stalo dar daug kam "eksperimentas".

Oi ne ne. Tik ne tai. biggrin.gif Čia jau reikia būti gerai nukvakusiam arba tiesiog labai vienišam, neturėt su kuo sėdėti prie salo, tai tada tiktų į kompaniją ir šuo ar katė. Dar baisiau tai visokios vestuvės gyvūnų. Ar tu ir tam pritari? O gal tavo ciucikas jau ,,vedęs''? biggrin.gif
Atsakyti
Hm, o kaip atrodytų šuo ar katė prie stalo? Pvz, sėdi šeima prie stalo, pietauja, šuniukui lėkštėj maisto pridėta, tupi ant kėdės, kartu su visais pietauja, iš lėkštės lapnoja? hmm.gif maniškė tai dar ir priseiliotų wacko.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 29 sausio 2018 - 20:04
https://zmones.lryta...tuvese-4380892/

Nezinau ar atidarys nuoroda, bet Grigaitis pries kokia savaite Sidnejuje dalyvavo suns ir katino vestuvese, broske sukure.
Baisu, kai taip seimininkai nukvanka.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 01 29, 19:49)
Hm, o kaip atrodytų šuo ar katė prie stalo? Pvz, sėdi šeima prie stalo, pietauja, šuniukui lėkštėj maisto pridėta, tupi ant kėdės, kartu su visais pietauja, iš lėkštės lapnoja?  hmm.gif maniškė tai dar ir priseiliotų wacko.gif lotuliukas.gif

Tupi ant kedes, seilinukas uzdetas, desinej letenoj peilis, kairej sakute. O lekstej brokolis su morka.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 29, 20:06)

Tupi ant kedes, seilinukas uzdetas, desinej letenoj peilis, kairej sakute. O lekstej brokolis su morka.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 29, 17:44)
Juk pati matai, kad nuo melo vartaisi ir dar apsimyzi nuo to. Fui.

Jei tu tiesoje melą įžvelgi, tai akivaizdu, kad melas - tavo kasdienybė, pusryčiai, pietūs ir vakarienė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 01 29, 18:59)
Oi ne ne. Tik ne tai.  biggrin.gif Čia jau reikia būti gerai nukvakusiam arba tiesiog labai  vienišam, neturėt su kuo sėdėti prie salo, tai tada tiktų į kompaniją ir šuo ar katė. Dar baisiau tai visokios vestuvės gyvūnų. Ar tu ir tam pritari? O gal tavo ciucikas jau ,,vedęs''? biggrin.gif

Tai pala, pala. Tu čia kone viena iš protingųjų giminės (haha) biggrin.gif biggrin.gif , o visi tie, kurie pvz. atidaro kavinių verslą ir priima su šunimis, ir tie, kurie ateina į tas kavines su šunimis, tai jau kvėšos? Ar tu ir esi ta odinočka niekur nebuvusi ir nemačiusi nieko, kad galvoji, kad šunys kažkur į dėžes uždaromi kavinėse ar pan.? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 29 sausio 2018 - 20:59
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 29, 21:59)
Tai pala, pala. Tu čia kone viena iš protingųjų giminės (haha) biggrin.gif  biggrin.gif , o visi tie, kurie pvz. atidaro kavinių verslą ir priima su šunimis, ir tie, kurie ateina į tas kavines su šunimis, tai jau kvėšos? Ar tu ir esi ta odinočka niekur nebuvusi ir nemačiusi nieko, kad galvoji, kad šunys kažkur į dėžes uždaromi kavinėse ar pan.? biggrin.gif

Jei ateina i kavine ir sedasi prie stalo su sunimi, tai taip- nukvake. Bet visai naturaliai ziurisi jei kokioje lauko kavinej zmogus sedi, geria kava, o suniukas guli salia.
Turiu net ne viena gyvuna, bet nei i kavine vesciausi, nei pati kavineje, kur yra sunu galeciau valgyt. Na man fuiii. As manau, kad kavinej suniui ne vieta, o verslas yra verslas. Jis visada naudojasi zmoniu kvailybemis. biggrin.gif Kaip sakiau, juk ir vestuves organizuoja. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 29 sausio 2018 - 21:34
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 29, 20:59)
Jei tu tiesoje melą įžvelgi, tai akivaizdu, kad melas - tavo kasdienybė, pusryčiai, pietūs ir vakarienė biggrin.gif
Papildyta:

Tai pala, pala. Tu čia kone viena iš protingųjų giminės (haha) biggrin.gif  biggrin.gif , o visi tie, kurie pvz. atidaro kavinių verslą ir priima su šunimis, ir tie, kurie ateina į tas kavines su šunimis, tai jau kvėšos? Ar tu ir esi ta odinočka niekur nebuvusi ir nemačiusi nieko, kad galvoji, kad šunys kažkur į dėžes uždaromi kavinėse ar pan.? biggrin.gif

Tai kad tu Menkverte. Padla +melage. Besiklizmuojanti apsimyzusi. Fe...

Tie verslinimkai kurie isteigia kavines, pelnosi tokiais nupuseliasi kaip

Tu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 29, 11:01)
greitai rašydama given444 tikriausiai turėjo omenyje visus jos vaistus: nuo spaudimo, širdžiai palaikyti, kraujui skystinti, gal dar antidepresantus. Tokie "komplektukai" vat eina ligoniams. O tokiu atveju ir virš 10 jų gali susidaryti.
Tu ką, rimtai nežinai kiek rūšių ir po kiek medikai vaistų išrašinėja ir dar drįsti pasisakinėti šiomis temomis tada? huh.gif

įsiterpiu.

teisingai pastebėta, Monteverte. (atreaguoju, nes tuo metu atreguot nemačiau sveiko reikalo.)
niekur nerašiau, kad 8 tabletės buvo nuo kraujospūdžio. rašiau, jog anksciau močiutė vartojo 8, db susimažino iki trijų. kaip visad, kilo eilinis šaršalas, aš - nuteista, potemė baigta.
liūdna tai, kad jokio pasidžiaugimo dėl mano bobulytės, tik panieka. jokios subalansuotos reakcijos. tarkim, jei aš kažką teigiu apie augalinę mtybą, ir pvz Iš_Šviesos parašo, kad ji sveikai maitinasi, ne vien makaronais, tai aš pasidžiaugiu - manąją reakciją galima pavadinti subalansuota. tačiau tuometinėje situacijoje, man pasakojant apie močiutės sveikatos būklės pagerėjmą, sulaukiau farsino puolimo iš cabalos, aimėjos, ir kitų - suprask, vadinas, tik PAKENKIAU bobulytei - matyt, reikėjo jai palikt spaudimą 220 ir sugrūst visą pieną atgal į gerklę.
kurgi jūsų subalansuota reakcija...bent viena sakinio dalis: "puiku, given, džiugu, bet ..." (ir tuomet dėkit tuos savo "bet"...jei jau norite), tačiau vietoj jų perskaičiau frazes, tokias, kaip "kam tie gydytojai, kai atsiranda tokių savamokslių dietologių kaip given" ir tt. laimė, patvino Reinas, ir jis man įdomesnis patapo. rolleyes.gif

p.s. Superins gif'as, M. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 30 sausio 2018 - 01:52