Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2018 01 29, 15:13)
Oi daug kas skaito. Veganų vaikų tėvai turbūt irgi paskaito, tai kaip jiems jaustis, kai visokios cvanktbalos čia duodasi? Tau tada galvą neskauda? ax.gif

Tu neskiri dvieju visiskai skirtingy dalyku: veganai yra fanatai, neturintys jokiu irodymu ir jie fanatiskai augina taip savo vaikus.
Onkologiniu ligoniuku tevai yra LIGONIUKU tevai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 29, 15:31)
Tu neskiri dvieju visiskai skirtingy dalyku: veganai yra fanatai, neturintys jokiu irodymu ir jie fanatiskai augina taip savo vaikus.
Onkologiniu ligoniuku tevai yra LIGONIUKU tevai.

Tai sakai norma veganus terorizuoti ir nesąmones rašinėti, kad vaikai bepročiai užaugs, smegenėlės suskystės?
Iš tavęs kitko negalima ir tikėtis buvo. Kitus puldinėji, badai, kai realiai sieloje pati esi juoda juoda ir negali be aukų, ieškai tiesiog kaip tau niežti. Sugebėjai srutomis paversti net religinę temą, nors buvai užkviesta kaip normalus žmogus. Iki tavęs visi pasiginčydavo, jei nesutikdavo, bet labai dilpmatiškai, o tu įlipai kiaulė su šūdinais batais.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 29, 15:40)
Tai sakai norma veganus terorizuoti ir nesąmones rašinėti, kad vaikai bepročiai užaugs, smegenėlės suskystės?

kiaulė su šūdinais batais.

Pacituok man ta vieta, kurioje parasiau, kad veganu vaikai beprociais uzaugs.

Cia labai taikliai apie save. Viena kiaule uzblokavo, kita jos vieta uzeme. Tu pasiskaityk save is sono kaip edies su visom. Ir nurimk, nes nervai grOAziui tavo kenkia 4u.gif .
Papildyta:
. Sugebėjai srutomis paversti net religinę temą, nors buvai užkviesta kaip normalus žmogus. Iki tavęs visi pasiginčydavo, jei nesutikdavo,

Tik nesiskink sau lauru, kad tu mane pakvietei. Nr 1 dar pries tave buvau. Be to vaikstau kur noriu, ar jau aisku tau?
Religine tema srutomis pavertes judvi su vaizgante. Neuzteko jums ezoterikos, atejot ten nusikalbeti. Ir ka? Zmogus tikintis Dieva tikrai nerasys, kur kazkokios nuprotejusios nesamones raso. Arba sapnu nepasidalinusi is vaiko netekties saiposi.
Atsakyti
Apie fermentinius surius.

"Mokslininkai mano, kad sūryje yra kitų, žymiai svarbesnių medžiagų, negu sotieji riebalai ir druska. Ir būtent tos kitos medžiagos nusveria sūrio naudą sveikatai. Kokios tos medžiagos? Sūryje yra gerųjų bakterijų, kurios gali būti naudingos mūsų žarnų mikrobiotai ir teigiamai veikti mūsų medžiagų apykaitą. Sūryje daug baltymų, kalcio. Baltymai būtini ląstelių struktūroms. Viename sūrio gabalėlyje, sveriančiame maždaug 30 g, yra net 1/5 žmogui per parą reikalingo kalcio kiekio. Dar vienas labai svarbus dalykas – kad sūryje, viename iš nedaugelio produktų, natūraliai yra vitamino D. Taip pat yra vitamino B12, reikalingo kraujodarai ir nervų sistemos veiklai“, – vardija D. Pipiraitė."
Atsakyti

Bet saziningai, jei kazkas eksperimentuoja kazka nenormalaus, geria kazkokius eksperimentinius vaistus ar dirbtinai maisto raciona aprobuoja, tai kyla tik viena mintis - gerai vargu ar tai baigsis, viena nauda gali buti mazesne uz keleta pasaliniu problemu.

Sakysim imant mano "eksperimentus", na zmonems jie tik kelia siurpa, baime, nepasitikejima. Ir niekas negalvoja, kad cia va viskas"NORM", "OK".
Na gerai jei tam yra priezastys, kurias turiu. Ir tai nori visi priminti, kad 10 kart suabejjociau ir pasiklausciau nepriklausomu nuomoniu.

Veganai su savo EKSPERIMENTAIS. Taip pat sukelia siurpa, baime nepasitikejima. O jei i tai itraukia vaikus, tai norisi tokius tevus ikalinti ir is ju atimti tuos vaikus. patys gali badauti, valgyti isrinktus produktus, bet neturi teises piknaudziauti savo galiomis verciant tai daryti kitus zmones.

Buvo filmas apie Afrikos genti, kuri buvo veganais del sausros ir gyvunu isnykimo tame regione. Nuo too veganizmo, ju vaikinai buvo nevaisingi, todel kad susilauktu palikuoniu tai plaukdavo retkarciais i ezera, i pavojing zvejyba gaudant didelius laukinius karpius.

Taigi vienas dalykas ekperimentuoti, o kitas ta bandyti propaguoti ar net prievarta kisti priklausomiems zmonems.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 29, 15:50)
Pacituok man ta vieta, kurioje parasiau, kad veganu vaikai beprociais uzaugs.

Cia labai taikliai apie save. Viena kiaule uzblokavo, kita jos vieta uzeme. Tu pasiskaityk save is sono kaip edies su visom. Ir nurimk, nes nervai grOAziui tavo kenkia 4u.gif .
Papildyta:

Tik nesiskink sau lauru, kad tu mane pakvietei. Nr 1  dar pries tave buvau. Be to vaikstau kur noriu, ar jau aisku tau?
Religine tema srutomis pavertes judvi su vaizgante. Neuzteko jums ezoterikos, atejot ten nusikalbeti. Ir ka? Zmogus tikintis Dieva tikrai nerasys, kur kazkokios nuprotejusios nesamones raso. Arba sapnu nepasidalinusi is vaiko netekties saiposi.

O koks skirtumas kad nerašei žodžio "vaikai"? Proto negalias vistiek rašei. Tai tipo vaikai amžinai vaikais liks ir jau užaugę veganų vaikai durni anot tavęs nebus?
Suki uodegą dabar, kiaula ax.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 01 29, 15:50)

Ezoterikoje tokios temos nėra, jei dar nežinai, forumo etatine, per naktis čia sėdinti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 01 29, 15:59)
Bet saziningai, jei kazkas eksperimentuoja kazka nenormalaus, geria kazkokius eksperimentinius vaistus ar dirbtinai maisto raciona aprobuoja, tai kyla tik viena mintis - gerai vargu ar tai baigsis, viena nauda gali buti mazesne uz keleta pasaliniu problemu.

Sakysim imant mano "eksperimentus", na zmonems jie tik kelia siurpa, baime, nepasitikejima. Ir niekas negalvoja, kad cia va viskas"NORM", "OK".
Na gerai jei tam yra priezastys, kurias turiu. Ir tai nori visi priminti, kad 10 kart suabejjociau ir pasiklausciau nepriklausomu nuomoniu.

Veganai su savo EKSPERIMENTAIS. Taip pat sukelia siurpa, baime nepasitikejima. O jei i tai itraukia vaikus, tai norisi tokius tevus ikalinti ir is ju atimti tuos vaikus. patys gali badauti, valgyti isrinktus produktus, bet neturi teises piknaudziauti savo galiomis verciant tai daryti kitus zmones.

Buvo filmas apie Afrikos genti, kuri buvo veganais del sausros ir gyvunu isnykimo tame regione. Nuo too veganizmo, ju vaikinai buvo nevaisingi, todel kad susilauktu palikuoniu tai plaukdavo retkarciais i ezera, i pavojing zvejyba gaudant didelius laukinius karpius.

Taigi vienas dalykas ekperimentuoti, o kitas ta bandyti propaguoti ar net prievarta kisti priklausomiems zmonems.

Atsilikusioje šalyje kaip mūsų ir šuo ar katė prie stalo dar daug kam "eksperimentas". O plačiame pasaulyje veganų labai daug ir sparčiai daugėja. Kone visas elitas, žvaigždės, kurie save prisižiūri, asmeninius gydytojus turi, veganai ar vegetarai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 29, 16:09)
O plačiame pasaulyje veganų labai daug ir sparčiai daugėja.

Transeksualu irgi labai daug ir sparciai daugeja. Ar tai priezastis dziaugtis - nezinau. AR tai kazka irodo - nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 29, 16:09)
O koks skirtumas kad nerašei žodžio "vaikai"? Proto negalias vistiek rašei.
Papildyta:

Ezoterikoje tokios temos nėra, jei dar nežinai,
Papildyta:

. Kone visas elitas, žvaigždės,  veganai ar vegetarai.

Tai pacituok. Nepacituosi, nes jau tokia uzduchinta esi, kad griebies beli kokio melo.

Tai ir rasau, kad jums maza savo temu, jums butinai reikua listi i normaliu zmoniu temas ur brukti davo nesveika " tiesa".

Elitas veganai ir vegetarai bigsmile.gif . Ziurint ka tu elitu skaitai. Man tai pvz Adamku seima elitine atrodo. Nepikta Alma, geranoriska, miela moteros. Todel ir sveikatos turi ir zmones ja myli. Netaip kaip tu nedaedus pikta ir kitiems bloga linkinti vegane.
Atsakyti
Galvojau kad nors Simasius nepalaikys pigios, tikrai medviprasmiskos Vilniaus reklamos.
Bet ne:
Be jokios abejonės, pasitvirtinome tai, kad reikia judėti toliau ir naudoti gerą Vilniaus reklamą išryškinant Vilniaus privalumus. Dažnas vilnietis mano, kad tikrai turime daug kuo pasigirti, matome gerus svečių įvertinimus, kad daug kas atvyksta, pozityviai nustemba nesitikėję to. Sudėtinga tai įvardyti ir išryškinti nustebimą vienu žodžiu. Man atrodo, kad reklama būtent užčiuopia tą mintį ir tikrai Vilniuje yra naudotina“, – BNS sakė meras.

Skaitykite daugiau: https://lietuvosdien...utm_medium=Copy

Tuo tarpu nors Zuokas izvelgia kaip galima suprasti taip reklamuojama Vilniu

Idėją feisbuke sukritikavęs buvęs meras Artūras Zuokas teigė, kad reklama „tik stiprina ir taip gerai užsienyje žinomą Vilniaus ar kitų postsovietinių šalių privalumą „pas jus gražios merginos..., todėl savaitgaliui atlėksime pas jus..."
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 29, 16:19)
Tai pacituok. Nepacituosi, nes jau tokia uzduchinta esi, kad griebies beli kokio melo.

Tai ir rasau, kad jums maza savo temu, jums butinai reikua listi i normaliu zmoniu temas ur brukti davo nesveika " tiesa".
Elitas veganai ir vegetarai bigsmile.gif . Ziurint ka tu elitu skaitai. Man tai pvz Adamku seima elitine atrodo. Nepikta Alma, geranoriska, miela moteros. Todel ir sveikatos turi ir zmones ja myli. Netaip kaip tu nedaedus pikta ir kitiems bloga linkinti vegane.

Eat your shit, draugyte biggrin.gif https://www.elephant...re-vegetarians/

QUOTE(Monteverte @ 2018 01 24, 11:28)
Kai tu išmoksi skirti žaliavalgį nuo vegano ir vegetaro, tai tad air reikškis, "žinove" biggrin.gif
Nepastebėjau kažkaip niekur, kad mano bendramintės žaliavalgius gintų ir aukštintų. Betgi tu tai aišku "įžvelgei", o kaipgis biggrin.gif

*
Visi jus " kitokie" sergantys. 4u.gif

Drįsai mus visus: vegetarus, veganus, žaliavalgius suplakti į vieną krūvą ir net suabsoliutinti, kiaule. "Nuskriaustųjų" "gynėja".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 29 sausio 2018 - 17:04
Bando prigriebti visus kaltininkus dėl "Matuko bylos", bet tikriausia išeis viskas kaip visada...
https://www.alfa.lt/...unu-atsakomybes
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 29, 16:57)
Eat your shit, draugyte biggrin.gif https://www.elephant...re-vegetarians/

QUOTE(Monteverte @ 2018 01 24, 11:28)
Kai tu išmoksi skirti žaliavalgį nuo vegano ir vegetaro, tai tad air reikškis, "žinove" biggrin.gif
Nepastebėjau kažkaip niekur, kad mano bendramintės žaliavalgius gintų ir aukštintų. Betgi tu tai aišku "įžvelgei", o kaipgis biggrin.gif

*
Visi jus " kitokie" sergantys. 4u.gif

Drįsai mus visus: vegetarus, veganus, žaliavalgius suplakti į vieną krūvą ir net suabsoliutinti, kiaule. "Nuskriaustųjų" "gynėja".

O kas man neleis absoliutinti? Ypac kada tris budamos atvarot ir skelbiates" nusviestosiomis" bigsmile.gif , visavalgius vadinancios " edancius lavonus" ir pan.

Tu man apie ala " vaikus beprocius " idek, nedasutele.

Nebeidomus man tavo nupusimas. Atsiknisk tu su savo smirdanciu veganizmu, zarnyno valymais ir klizmom. Nes tu tiesiog nebeturi argumentu, normalios diskusijos su tavim neimano.os, nes niekada nepripazinsi nusisnekejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 29 sausio 2018 - 17:29