QUOTE(cambala @ 2018 01 29, 15:50)
Pacituok man ta vieta, kurioje parasiau, kad veganu vaikai beprociais uzaugs.
Cia labai taikliai apie save. Viena kiaule uzblokavo, kita jos vieta uzeme. Tu pasiskaityk save is sono kaip edies su visom. Ir nurimk, nes nervai grOAziui tavo kenkia

.
Papildyta:
Tik nesiskink sau lauru, kad tu mane pakvietei. Nr 1 dar pries tave buvau. Be to vaikstau kur noriu, ar jau aisku tau?
Religine tema srutomis pavertes judvi su vaizgante. Neuzteko jums ezoterikos, atejot ten nusikalbeti. Ir ka? Zmogus tikintis Dieva tikrai nerasys, kur kazkokios nuprotejusios nesamones raso. Arba sapnu nepasidalinusi is vaiko netekties saiposi.
O koks skirtumas kad nerašei žodžio "vaikai"? Proto negalias vistiek rašei. Tai tipo vaikai amžinai vaikais liks ir jau užaugę veganų vaikai durni anot tavęs nebus?
Suki uodegą dabar, kiaula
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 01 29, 15:50)
Religine tema srutomis pavertes judvi su vaizgante. Neuzteko jums ezoterikos, atejot ten nusikalbeti. Ir ka? Zmogus tikintis Dieva tikrai nerasys, kur kazkokios nuprotejusios nesamones raso. Arba sapnu nepasidalinusi is vaiko netekties saiposi.
Ezoterikoje tokios temos nėra, jei dar nežinai, forumo etatine, per naktis čia sėdinti
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 01 29, 15:59)
Bet saziningai, jei kazkas eksperimentuoja kazka nenormalaus, geria kazkokius eksperimentinius vaistus ar dirbtinai maisto raciona aprobuoja, tai kyla tik viena mintis - gerai vargu ar tai baigsis, viena nauda gali buti mazesne uz keleta pasaliniu problemu.
Sakysim imant mano "eksperimentus", na zmonems jie tik kelia siurpa, baime, nepasitikejima. Ir niekas negalvoja, kad cia va viskas"NORM", "OK".
Na gerai jei tam yra priezastys, kurias turiu. Ir tai nori visi priminti, kad 10 kart suabejjociau ir pasiklausciau nepriklausomu nuomoniu.
Veganai su savo EKSPERIMENTAIS. Taip pat sukelia siurpa, baime nepasitikejima. O jei i tai itraukia vaikus, tai norisi tokius tevus ikalinti ir is ju atimti tuos vaikus. patys gali badauti, valgyti isrinktus produktus, bet neturi teises piknaudziauti savo galiomis verciant tai daryti kitus zmones.
Buvo filmas apie Afrikos genti, kuri buvo veganais del sausros ir gyvunu isnykimo tame regione. Nuo too veganizmo, ju vaikinai buvo nevaisingi, todel kad susilauktu palikuoniu tai plaukdavo retkarciais i ezera, i pavojing zvejyba gaudant didelius laukinius karpius.
Taigi vienas dalykas ekperimentuoti, o kitas ta bandyti propaguoti ar net prievarta kisti priklausomiems zmonems.
Atsilikusioje šalyje kaip mūsų ir šuo ar katė prie stalo dar daug kam "eksperimentas". O plačiame pasaulyje veganų labai daug ir sparčiai daugėja. Kone visas elitas, žvaigždės, kurie save prisižiūri, asmeninius gydytojus turi, veganai ar vegetarai.