Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Žu žu @ 2020 02 23, 18:07)
Skaiciau, kad vaiku 7. Trys pirmi jau atimti ir ivaikinti, o sie jau trecia ar ketvirta karta paimami...
Jei tai tiesa, nieko keisto, kad nebeatiduoda. Kiek galima tuos vaikus tampyt?

Kas per degradai: "Laima tris vaikus buvo praradusi ir anksčiau su kitu vyru, todėl dar kartą netekusi vaikų dėl to kaltina ir savo vyrą, kuris į namus nuolat parnešdavo alkoholio ir sunkią vaikystę. Matydama, kad vyras nesiliauja gerti, moteris gėrė kartu su juo."
Visą straipsnį galite rasti https://www.tv3.lt/n...ina-vienas-kita
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 23, 17:09)
Bet kodėl tokia neteisybė, visokie prasilakėliai vaikus šaudo kaip iš patrankos, o padorūs žmonės susilaukt negali, pvz "radistas" Nainys su žmona. Vaikų kaip nėr taip nėr

visos ligos nuo nervų mirksiukas.gif o pas tuos jų nėr
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 23, 20:40)
visos ligos nuo nervų mirksiukas.gif o pas tuos jų nėr

Pagal ką sprendi?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 23, 21:00)
Pagal ką sprendi?

nu kokie nervai pastoviai išgėrus? ant kaifo jie, tai ir dauginasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 23, 21:18)
nu kokie nervai pastoviai išgėrus? ant kaifo jie, tai ir dauginasi smile.gif

Aš šiaip apie Nainius klausiau, nes sakai, kad visos ligos iš nervų
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 23, 21:23)
Aš šiaip apie Nainius klausiau, nes sakai, kad visos ligos iš nervų

taigi čia tik toks grubus posakis, bendras toks smile.gif negi nesi girdėjusi? nors šiaip irgi galima jį kažkiek pritempti ar ne? nemanai, kad jie įtampoje gyvena? gi vieši žmonės. Jonas pats yra kalbėjęs apie savo kompleksus, baimes kiek esu girdėjusi (nors šiaip apie juos žinau minimaliai). O be to iš kur žinai, kad jie nesusilaukia? Kalbėjo apie tai? Nes šiaip tai ne visi žmonės nori vaikų
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 23, 21:30)
taigi čia tik toks grubus posakis, bendras toks smile.gif negi nesi girdėjusi? nors šiaip irgi galima jį kažkiek pritempti ar ne? nemanai, kad jie įtampoje gyvena? gi vieši žmonės. Jonas pats yra kalbėjęs apie savo kompleksus, baimes kiek esu girdėjusi (nors šiaip apie juos žinau minimaliai). O be to iš kur žinai, kad jie nesusilaukia? Kalbėjo apie tai? Nes šiaip tai ne visi žmonės nori vaikų

Esu, be abejo, tik kad pritempinėti nėra ką. Yra sakę, kad norėtų vaikų, bet matyt nesigauna
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 23, 21:37)
Esu, be abejo, tik kad pritempinėti nėra ką. Yra sakę, kad norėtų vaikų, bet matyt nesigauna

Nebūtinai. Aš daug žinau porų, kurie sako, kad norėtų, jei kas paklausia. Ir realiai jie gal ir norėtų, bet viską pasvėrę renkasi dar negaminti vaikų, nes pvz. vieni gyvena iš sporto mokymų ir kelionių aplink pasaulį. Na tai su vaiku ir nėščiai būnant galima pereiti prie sporto nėščioms ir mamytėms, bet... pakeliauti jau taip nepakeliaus kaip dabar po visokias egzotikas juk su kūdikiu. Kiti gi nenori ilgam dingti iš eterių, o jei dings tik trumpam ir vaiką atiduos auklėms, tai vėl gal grauš sąžinė. Daug priežasčių gali būti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 24, 00:12)
Nebūtinai. Aš daug žinau porų, kurie sako, kad norėtų, jei kas paklausia. Ir realiai jie gal ir norėtų, bet viską pasvėrę renkasi dar negaminti vaikų, nes pvz. vieni gyvena iš sporto mokymų ir kelionių aplink pasaulį. Na tai su vaiku ir nėščiai būnant galima pereiti prie sporto nėščioms ir mamytėms, bet... pakeliauti jau taip nepakeliaus kaip dabar po visokias egzotikas juk su kūdikiu. Kiti gi nenori ilgam dingti iš eterių, o jei dings tik trumpam ir vaiką atiduos auklėms, tai vėl gal grauš sąžinė. Daug priežasčių gali būti.

Lietuvių šeima keliauja su vaiku nuo 4 mėnesių: su skeptikais, teigiančiais, kad kelionės nieko neduoda, galiu ilgai ginčytis
https://m.delfi.lt/s...php?id=83585323
Yra kazkokia grupe "keliaujancios mamos", tokiu moteru vis daugeja.
As pati du maza dukra dviese keliaudavom, deja tik po Lietuva, apie uzsieni negalvojau tada ir galimybiu nelabai buvo, bet jei atsukt laika, dabar drasiai keliauciau. O motinystes atostogos tam tobulas laikas, juk nesi prie darbo priristas visai, ir pilna pigiu pragyvenimui saliu, kur gali ilgai buti.

O eteris.... Na tie eterio vergai dabar is sudo vaska isspaudzia, is vaiko kakucio sensacija padaro, nemanau, kad tai beda. Va seku viena mitybos blogere, tai leliu ka tik pagimde, gal savaite nieko nerase, dabar vel postai eina. Aisku, ne visu tokie darbai, kad gali but namie, bet daug ka gali transformuoti i nesciosios/kudikio rezima.

Bet sutinku, yra ir nenorinciu, ir kas cia nenormalaus. Aplinkiniai galetu maziau list i svetimus triusikus ir klausinet. Nors kai esi viesas asmuo, tai lenda visur nuo a iki z.
Atsakyti
Idomu, net jei nesiruosiat parduot biggrin.gif

https://www.untu.lt/
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 24, 11:14)
Idomu, net jei nesiruosiat parduot biggrin.gif

https://www.untu.lt/

nu kad nieko ten gero, aruode tiksliau
Papildyta:
Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga, Seimo Sveikatos reikalų komiteto pirmininkė Asta Kubilienė ir parlamentarė Vida Ačienė įregistravo Baudžiamojo kodekso pataisą, kad tas, kas panaudodamas psichinę prievartą privertė nėščią moterį darytis abortą, baudžiamas laisvės apribojimu arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=83606143

valstiečiais nebūtų, jeigu žinotų, kad toks draudimas jau yra baudžiamajame kodekse.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 02 24, 12:29)
<...>
valstiečiais nebūtų, jeigu žinotų, kad toks draudimas jau yra baudžiamajame kodekse.

Draudimas yra (143 str), bet jis apima tik neteisėto aborto sąvoką (142 str).

Čia teikiamas projektas apima tokius dalykus kaip “imk babkių, eik išsigramdyk”, bet vaisiui dar nėra 12 savaičių.
Atsakyti