QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 22, 00:12)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72614191" data-time="1582318624"><div><p>Kokiam rusy reik gyvent, kad morku ir kopustu salotom taip dziaugtis mokykloj
kad visur cia taip buvo, sriubos bulkutes ir tt. Ir dabar tebera.</p></div></blockquote><p>Del to valgyklinio maisto, tai manau nuo vietos priklauso ir skonio. As labai isranki maistuo buvau. Man riebus, neaiskus mesgaliai - siaubas. Badas. Virti kopustai - geriau bata grausiu.</p><p></p><p>O Cambala skudurus minejo. Man iki siol trauma dvokiantys skudurai. Darbe stala dezinfekuoju su alkoholiu kartas nuo karto, o valytojoms valyti neleidziu, nes pravarys su bele kokiu skuduru, nezinoa kur pabuvojusiu. As nepasitikiu.
</p>
Neatsimenu skuduru, bet maistas buvo eilinis kaip visur, sriubos, mesos, blynai, bandeles.
Nu is kur tos bulkutes, spek
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 22, 00:17)
visa gyvenima taip vadinau ir vadinsiu, man lietuviskas.
Papildyta:
Ne dvasiskai artimos, o kuniskai pagal musu kuno struktura.
Ne, pauskciai artimesni, nei zuvis
is mesu visu zuvis maziausiai kenskminga musu fiziniam kunui.
Geriausia butu jokiu nevalgyti.
Galima saltini?
Tai kodel valgai? Nevalgyk.
O kiausinius tai edi, pauksciu.