QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 21, 13:04)
Tiesiog išeik grįžusi į miestą ir kalbėk
Pilna žmonių visur. Nueik į Tianą, Pachamamą, Selfish bistro ir etc, matyt, yra tų pinigų
Bet galiu tave suprasti. Tu iš tų senų žmonių, kuriems jaunystėje viskas buvo rožėm klota (nors esi rašiusi, kad šeima beveik badavo...
Tad imti dovanas pinigus iš vaikinų studijuojant tau buvo norma), tai nzn, kur čia tas rojus buvo... Seniems žmonėms pati jaunystė dažniausiai yra wow.
nu tas 10 porc ir turi
dar emigrantai, turistai ir t.t.
O siaip tokie geri lietuviski pavadiniama iar ne?
Kas kur rozem klota, atsibusk, ar as taip rasau? jei kazka pagiriu, tai nereiskia, kad kazko blogo nebuvo ar kad dabar kazko gero nera. Ka turiu vien neigiamai sneketi apie savo vaikyste? Tai pas tave nieko gero tuo periodu nebuvo, vien baisuma? ir nieko geriau nebvo, nei dabar, viskas totaliai tik blogiau? Atauciu aisku tada. as tai laisvai galiu vardinti ir dabarties ir praeitie si rprivalumsu ir trukumus, man smegenu nespaudzia propogandos idiotiskos, kaip jums matau...
studijuojant is kokios cia operos? As asmnesikai studijuodama , jau su vyru gyvenau, tai is ko as tas dovanas imdavau?
Bet man ir dabar normalu atrodo, kad merginos ima dovanas ir geles is vaikinu, o tau ka jau nebenormalu?
Va dar vienas minusas siu laiku
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 21, 13:10)
TAi va ir galvoju, juk zmones badauja...
O siaip, nesenai skaiciau, kad eilini karta sukciai isvyliojo is pensininkes 15000 euru. Va ir galvoju, na is kur tiek pinigu imasi... Sorry, mano namuose tokios sumos nesivolioja.
Isties, vargsta zmones.
niekad amzone sLietuvoje nebadavo, nei pokariu
Tai neiskreikit nei praeities, nei dabarties. Nei maisais pinigu dauguma turi, nei badauja. uztektu adekbvaciai kalbeti apie vsius laiksu ir susisneketume
tai gal viso gyvenimo mociutes santaupos ir tau cia daug?
pagla statistik avargsta bent 5 zmoniu, kurie gyvena zemiau skrudo ribos, didele dalis skurde, skayciau realia ivargsta paie 50 porc gyventoju, kiti prasisuka, susisuka kazka, o koks 10 porc gyvena labai gerai...