Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 21, 14:52)
mano skoniui neįmanoma niekaip kažko skanaus paruošti iš patiekalo, kuris natūraliai baisiai dvokia. Tai tada tai bus jau ne patiekalas, o perkeptas iki negaliu kažkoks dalykas arba perprieskaniuotas iki negaliu kažkoks dalykas.
Man skanūs patiekalai tie, kurie kai yra natūralūs ir žali nedvokia.

normali sveika nesugedus zuvis kvepia jura, ezeru ar dar kuo ten. ar tau jura smirda?
niekada necirskinu zuvies riebalu puode, orkaitej keliolika minuciu ir galima valgyt, net prieskoniuko galima labai mazai, citrinos ilasint ar darzove pridet.
matyt nesi skaniai valgius normalios zuvies, kad tokie atsiliepimai. bet jau ir nevalgysi, nes vegane.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 02 21, 14:37)
2. smile.gif)))))))))) Kam sužiiminėti beprasmišku darbu? Jei prisimenate tuos laikus, visur matomose vietose kabojo "skundų ir pageidavimų knygos", tik jos budavo išimtinai tuščios.

Na matot, ji neva vaiku buvo...
O va as vaiku budama, privalejau dedes ir tetas sokdinti mirksiukas.gif

Su tom "knygom' buvo labai idomiai, mano klasiokes mama dirbo kavineje. Pamenu, kad ji pasakojo, kad ten buvo dvi "zalbnos knygos", viena zmonems, skundams rasyti, kita patikros metu rodyti...

Nezinau, ar tai tiesa, ar melas. Bet tai girdejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 vasario 2020 - 14:48
Man tas Kijevo kotletas su sovietmeciu asocijuojasi. Bet ubuntei ziuriu nostalgija, net kainas prisimena.
Nemegstu tu Kijevo kotletu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 21, 14:45)
Man tas Kijevo kotletas su sovietmeciu asocijuojasi. Bet ubuntei ziuriu nostalgija, net kainas prisimena.
Nemegstu tu Kijevo kotletu.

As, matyt, negaliu i juos ziureti, kad savu laiku "padauginau" ju.
Atsakyti
Kijeve tas kotletas visai kitoks. Pas mus kaip visada savo ranka prideda, ar prie kotleto, ar prie kebabu, ar prie picos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 21, 15:41)
Vaiku buvau. O mano mamyte, karjeriste buvo, isgalejo kiekviena diena maitintis restorane.
Zalobnaja knyga, buvo storut storutele, teko ne karta stebeti, zmones i ja rasancius skundus, del aptarnavimo, maisto kokybes. Rase, rase, o situacija nekito... Paradoksas.

Siaip, as esu kaimiete, valganti tai ka uzsiauginau pati, tame tarpe ir upetakius, placiakakcius, amurus ir t.t. visa tai kas uzaugo musu sodybos prude.

na jums buvo storut storutele, asakai-tuscia..
tai ir paaiskinkit gurmanams maximiniu po 5€ ir laukiniu ersketu ypatumus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 21 vasario 2020 - 14:49
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 21, 14:47)
Kijeve tas kotletas visai kitoks. Pas mus kaip visada savo ranka prideda, ar prie kotleto, ar prie kebabu, ar prie picos.

Pritariu.

Kijeve, mane ismoke kaip ji reikia padaryti, originaliam recepte priklauso net kauliukas (sparnelio dalis) mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 21, 14:41)
normali sveika nesugedus zuvis kvepia jura, ezeru ar dar kuo ten. ar tau jura smirda?
niekada necirskinu zuvies riebalu puode, orkaitej keliolika minuciu ir galima valgyt, net prieskoniuko galima labai mazai, citrinos ilasint ar darzove pridet.
matyt nesi skaniai valgius normalios zuvies, kad tokie atsiliepimai. bet jau ir nevalgysi, nes vegane.

Nu kitiem elementariai smirda zuvis ir ka, nejau tai taip sunku suvokti? Zuvis ,kad ir svieziausia, ka tik sugauta, turi savo specifini kvapa ir jokia ne jura kvepia, tu gal prie juros senai buvai? blink.gif
Man moliuskai labai smirdejo kai pirma kart paragavau, bet imi ir prisipratini save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 02 21, 14:48)
na jums buvo storut storutele, asakai-tuscia..
tai ir paaiskinkit  gurmanams maximiniu po 5€ ir laukiniu ersketu ypatumus

Cia priklausomai, kam ji pateikiama mirksiukas.gif

O kodel as privalau aiskinti, cia jus del ju seilejates, tai ir aiskinkite. As laiminga valgau savo paprastute zuvyte ir del sovietiniu laiku nostalgijos neturiu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 21, 15:51)
Nu kitiem elementariai smirda zuvis ir ka, nejau tai taip sunku suvokti? Zuvis ,kad ir svieziausia, ka tik sugauta, turi savo specifini kvapa ir jokia ne jura kvepia, tu gal prie juros senai buvai?  blink.gif 
Man moliuskai labai smirdejo kai pirma kart paragavau, bet imi ir prisipratini save  biggrin.gif

eik tu, gyvunijos gelbetoja, paverk del skriaudziamu kaciuku, kai zuvi valgysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 21, 13:04)
Tiesiog išeik grįžusi į miestą ir kalbėk smile.gif Pilna žmonių visur. Nueik į Tianą, Pachamamą, Selfish bistro ir etc, matyt, yra tų pinigų smile.gif
Bet galiu tave suprasti. Tu iš tų senų žmonių, kuriems jaunystėje viskas buvo rožėm klota (nors esi rašiusi, kad šeima beveik badavo...
Tad imti dovanas pinigus iš vaikinų studijuojant tau buvo norma), tai nzn, kur čia tas rojus buvo... Seniems žmonėms pati jaunystė dažniausiai yra wow.

nu tas 10 porc ir turi biggrin.gif dar emigrantai, turistai ir t.t. lotuliukas.gif O siaip tokie geri lietuviski pavadiniama iar ne? blink.gif

Kas kur rozem klota, atsibusk, ar as taip rasau? jei kazka pagiriu, tai nereiskia, kad kazko blogo nebuvo ar kad dabar kazko gero nera. Ka turiu vien neigiamai sneketi apie savo vaikyste? Tai pas tave nieko gero tuo periodu nebuvo, vien baisuma? ir nieko geriau nebvo, nei dabar, viskas totaliai tik blogiau? Atauciu aisku tada. as tai laisvai galiu vardinti ir dabarties ir praeitie si rprivalumsu ir trukumus, man smegenu nespaudzia propogandos idiotiskos, kaip jums matau...

studijuojant is kokios cia operos? As asmnesikai studijuodama , jau su vyru gyvenau, tai is ko as tas dovanas imdavau? lotuliukas.gif Bet man ir dabar normalu atrodo, kad merginos ima dovanas ir geles is vaikinu, o tau ka jau nebenormalu? blink.gif Va dar vienas minusas siu laiku biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 21, 13:10)
TAi va ir galvoju, juk zmones badauja...
O siaip, nesenai skaiciau, kad eilini karta sukciai isvyliojo is pensininkes 15000 euru. Va ir galvoju, na is kur tiek pinigu imasi... Sorry, mano namuose tokios sumos nesivolioja.
Isties, vargsta zmones.

niekad amzone sLietuvoje nebadavo, nei pokariu mirksiukas.gif
Tai neiskreikit nei praeities, nei dabarties. Nei maisais pinigu dauguma turi, nei badauja. uztektu adekbvaciai kalbeti apie vsius laiksu ir susisneketume mirksiukas.gif

tai gal viso gyvenimo mociutes santaupos ir tau cia daug? blink.gif

pagla statistik avargsta bent 5 zmoniu, kurie gyvena zemiau skrudo ribos, didele dalis skurde, skayciau realia ivargsta paie 50 porc gyventoju, kiti prasisuka, susisuka kazka, o koks 10 porc gyvena labai gerai...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 21, 15:04)
studijuojant is kokios cia operos? As asmnesikai studijuodama , jau su vyru gyvenau, tai is ko as tas dovanas imdavau? lotuliukas.gif Bet man ir dabar normalu atrodo, kad merginos ima dovanas ir geles is vaikinu, o tau ka jau nebenormalu? blink.gif Va dar vienas minusas siu laiku  biggrin.gif

niekada nemokėčiau už vaikiną ar kokį ne savo vyrą pasimatyme, dar ko biggrin.gif
Atsakyti