QUOTE(uarda @ 2020 02 21, 14:01)
O kam kankinotes ir valgete kasdien restoranuose?
kodel tylejote, nereagavote? Gal kokios nevalos dirbo, reikejo skustis.
Vaiku buvau. O mano mamyte, karjeriste buvo, isgalejo kiekviena diena maitintis restorane.
Zalobnaja knyga, buvo storut storutele, teko ne karta stebeti, zmones i ja rasancius skundus, del aptarnavimo, maisto kokybes. Rase, rase, o situacija nekito... Paradoksas.
QUOTE(uarda @ 2020 02 21, 14:04)
Kokie dar gurmanai
kur jau mums iki jusu-tikru skonio gurmanu, taip jusu megiamu kebabu, majonezu, dirbtinai veistu ir auginamu lasisu, ersketu, saltibarsciu it t.t..
Medam, Jus kaip matau esate rasytoja, bet ne skaitytoja. Nes as juk aiskiai parasiau, kad didumoje maitinuosi namie, nes megstu zinoti ka dedu i burna. Na, jei jau, sugriesiju svetur, tai tik tai, ka pagamino aukstos klases kulinarai, gerbiantys savo darba ir varda.
Siaip, as esu kaimiete, valganti tai ka uzsiauginau pati, tame tarpe ir upetakius, placiakakcius, amurus ir t.t. visa tai kas uzaugo musu sodybos prude.
O kebabais, kaip ir Kijevo kotletais lai matinasi tie, kam jie patinka. Bet tikrai, tai nera kazkas ypatingo, kuo galima butu lyginti ausktos kulinarijos-gastronomijos pasiekimus.