QUOTE(Moonte @ 2020 02 21, 13:00)
Del majonezo gamybos. As pati valgau tik namie gaminta. Sovietiniais laikais, nebuvo toks jau didelis aliejaus pasirinkimas, smirdantis nerafinuotas saulegrazu, viskas. Siuo metu tik toki naudoju, man patinka raugintu kospustu salotos su nerafinuotu aliejumi, pomidoru, agurku salotos ir t.t.
Majonezui gi naudoju tik alyvuogiu.
Beje, tarybiniais laikais ir garstyciu, ko reiktu i klasikinio majonezo recepta, reikejo "pazvejoti", ne visada buvo.
Majonezui gi naudoju tik alyvuogiu.
Beje, tarybiniais laikais ir garstyciu, ko reiktu i klasikinio majonezo recepta, reikejo "pazvejoti", ne visada buvo.
As paskutiniu metu majoneza keiciu i graikiska joguta. Imaisau citrinos sulciu, kanapiu ar alyvuogiu aliejaus, prieskoniu.