QUOTE(Limcamca @ 2020 02 21, 12:06)
Cia del to, kad neuztenka laiko nueiti kazkur, uzsisakyti, laukti kol pagamins ir dar pavalgyti. Pertrauka tam per trumpa.
Pas mus valanda laiko ir kiek dirbau ofisuose visur valanda. Tai ir pavalgyti zmones speja ir iseiti pasivaikscioti. Vakar prasedejaom laukdami uzsakymo vos ne valanda
kazkaip labai letai sukosi matyt vrituveje
siaip greiciau buna.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 21, 12:05)
Oho.. Olig life, net Numavičius taip nepavaro
Tu cia Montekristai papasakok, jai 6-8 e yra net
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 21, 11:57)
Melas, nemegstu parduotuveje akvariumus, apeinu ratais. Bet Maximoje ne karta maciau gyvus ersketus. Tiesa, labai buvo nusikamave.
Mela rasot. Po kario laikotarpiu gyveno mano mama, veliau brolis, kuris vyresnis uz mane17 metu. Siaip, mano tevai buvo sovietiniai nomenklaturininkai. Todel as puikiai zinau, ka galejo ir ko negalejo TURETI, neva paprasti zmones.
As ne veidmaine, kaip kaikurie cia esantys. Puikiai zinojau, kaip gyveno zmones.
Kita vertus, galimai, paprastas darmininkas, koks suvirintojas, gal ir galejo valgyti restoranuose, bet ne kasdiena. Kai tarnautojai, kuriu algos nuo 70 rub. (sekretore) iki vadovo (200 rub.) ne visi galejo sau lesiti si malonuma. Kai geri batai parduotuveje buvo deficitu, vietoj 45-60 rub. uz juos pas spekuliantus koldavo 100-150 rub. Ir t.t. ir t.t.
O tamstyte, itariu, gyvenot Gorbaciovo laikais, kai klestejo koperatyvai...
85-90 metais majonezas buvo deficitu. Mano mama, ne karta prase su A. Zalio, kad istaigoje, kur ji dirbo, butu galima "gauti maisto komplektus", nes istaiga uzsiiminejo LIetuvos paveldu, dirbo retu profesiju zmones. TAi "gavo" leidima, tad zmones galejo tu mastisto komplektu pagalba apsirupinti tirpia latviska kava, majonezu, pomidoro padazu vengrijoje apdarytu, zirneliais ir t.t. ir t.t.
VElgi, praprasti zmones, parduotuveje to negalejo nupirkti.
Todel, as puikiai zinau, kas ir kaip buvo.
Tu geriau papasakok, kas dabar gali kas diena valgyti restorane, ne kavineje, ne valgykloje, o restorane? O valgyklose ir tarybiniais laikais dauguma pietavo, nieka si snamu susmustinius i darbus neisnesdavo, kaip dabar jau daro kai kurie
Jau is jusu pasakojimu atrodo dabar Lietuva geroves valstybe ir visi milijonieriai
tik pagal statistika Es sikonj ir pagal pajamas ir pagal gerove moteru, vaiku, tai gal nustok kleideiti viena kart
Jie jsu patenkat i ta 10 porc su normaliom pajamom, tai atsimerkit, kad like 90 porc tiek neuzdirba.
O del to majonezo tai is vis nesuprantu bedos, taigi ji taip paprasta pasidaryti, kaip ir zirnelius uzsikoncervuoti,jie musu platuoje lengvai auga, va beda bananu nebuvo
, dabar jau turit, ekologisku vis dar neiperka dauguma siaip arttaip, be tuos paparstus jau galit ipirkti