Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 18, 23:53)
Tikri mentai, kitaip nepasakysi unsure.gif

Vilniaus policijos pareigūnams pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl galimai, neoficialiais duomenimis, naktiniame klube „Metelica“ išžagintos merginos, socialinėje erdvėje paplito šokiruojanti vieno pareigūno reakcija į šį įvykį.
„Mažiau lakt reikia ir raitytis ir nieko nebus“, – savo „Instagram“ paskyroje rašė, kaip matoma iš viešo vyro profilio, Vilniaus policijos pareigūnas Livijus S.

https://www.lrt.lt/n...rtNbOm7plsEdCc4

pažiūrėk į veidelį, kad kaip vaikas ten, tai toks ir mentas iš jo smile.gif
mano nuomone, į policiją turėtų būti kažkoks amžiaus cenzas. praktiškai žmogus normaliau pabręsta nuo 30. Neskaitant aišku tam tikrų atvejų, kai jau nuo vystyklų beveik brandūs. Bet kai nėra tokios sistemos, kad tik tokius atrinkti, tai reiktų kažką bendrumoj galvoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 19 vasario 2020 - 09:49

Tikri mentai, kitaip nepasakysi i]Vilniaus policijos pareigūnams pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl galimai, neoficialiais duomenimis, naktiniame klube „Metelica“ išžagintos merginos, socialinėje erdvėje paplito šokiruojanti vieno pareigūno reakcija į šį įvykį. „Mažiau lakt reikia ir raitytis ir nieko nebus“, – savo „Instagram“ paskyroje rašė, kaip matoma iš viešo vyro profilio, Vilniaus policijos pareigūnas Livijus S.[/i] [url="https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1143768/po-sokiruojancio-pareiguno-komentaro-apie-galimai-iszaginta-mergina-policijos-vadovu-atkirtis?fbclid=IwAR2xeULgMSmMGudXO_H4K91mcOnVDDuSmQKx7u-WO_4rrtNbOm7plsEdCc4"]https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/11...rtNbOm7plsEdCc4[/url]
Jis tiesiog garsiai pasake tai, ka mano beveik puse LT populiacijos: Kaltės perkėlimo aukai, smurto poveikio nuvertinimo mastas Lietuvoje yra ženkliai aukštesnis negu Europos Sąjungos vidurkis. Pavyzdžiui, beveik pusė Lietuvos respondentų yra linkę manyti, kad moterys „išgalvoja arba perdeda pareiškimus apie smurtą“ (LT-42%, ES-22%) arba smurtą išprovokuoja pati auka (LT-45%, ES-17%).  
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 19, 10:48)
pažiūrėk į veidelį, kad kaip vaikas ten, tai toks ir mentas iš jo  smile.gif
mano nuomone, į policiją turėtų būti kažkoks amžiaus cenzas. praktiškai žmogus normaliau pabręsta nuo 30. Neskaitant aišku tam tikrų atvejų, kai jau nuo vystyklų beveik brandūs. Bet kai nėra tokios sistemos, kad tik tokius atrinkti, tai reiktų kažką bendrumoj galvoti

Na mastymo ir brandos daug kur reik, jei taip atrinkinet, tai dirbtu dauguma nuo 30,o ka jaunimas veiktu, griovius kastu?
Ne veltui juk pradeda nuo zemesniu pareigu, kad galetu mokytis is vyresniu. Bet kad ir tie vyresni ne kazka (tas nuogales viesintojas 12m jau dirbo). Manau beda, kad i polic stoja tie, kuriems su mokslais nelabai sekesi, bet turi nebloga fizini pasirengima, todel tokie dalykai vyksta. Zinoma, cia mano spejimas.
Bet cia tik kiek neisaiskejusiu, tokiu ereliu visur gali atrast.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 19 vasario 2020 - 12:21
Man sioje situacijoje, tikrai ne policininko asmenine nuomone blogiausia, o tai,kad merginai niekas nepadejo, gi ne miske kur prievartavo, pilna zmoniu aplinkui, kur apsauga, kur kiti vyrai, ant tiek visi nuzmogeje? ar niekas nemate ir negirdejo? bet lyg drauge bande padeti, kvietesi pagalba, niekas neregavo? neisprievartavo gal ten per 3 sekundes.

O dabar ne prievartautojas puolamas labiausiai, ne apsauginiai, ne kiti buve salia zmones galu gale, o zmogus, kuris tik internete issake nuomone....tipo visi kiti angeliukai, net prievartautojas mazesnis blogis vos ne tap iseina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 vasario 2020 - 13:18
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 13:05)
Man sioje situacijoje, tikrai ne policininko asmenine  nuomone blogiausia, o tai,kad merginai niekas nepadejo, gi ne miske kur prievartavo, pilna zmoniu aplinkui, kur apsauga, kur kiti vyrai, anrt tiek visi nuzmogeja? a rniekas nemate ir negirdejo? bet lyg drauge bande padeti, kvietesi pagalba, niekas neregavo? neisprievartavo gal ten per 3 sekundes.

O dabar ne prievartautojas puolamas labiausiai, ne apsauginiai, ne kiti buve salia zmones galu gale, o zmogus, kuris tik internete issake nuomone....tipo visi kiti angeliukai, net prievartautojas mazesnis blogis vos ne tap iseina...

Niekas nesako, kad prievartautojas nekaltas. Policininkas negali viešai, bet savo paskyroje, taip kalbėti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 19, 09:48)
pažiūrėk į veidelį, kad kaip vaikas ten, tai toks ir mentas iš jo  smile.gif

Taip.
Kalbant apie policija, tai reiktu bent kad visi butu baige policijos akademija, o ten ir ziuretu psichologines galimybes dirbti si darba, su normaliu fiziniu pasiruosimu, ir atlyginimas turi buti kelis kart didesnis, tada ir butu kvalifikuoti ir tinkami darbui zmones atrenkami ir profesija butu gerbiama....
o dabar kas ten eina?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 19, 13:08)
Niekas nesako, kad prievartautojas nekaltas. Policininkas negali viešai, bet savo paskyroje, taip kalbėti.

Kiek matau straipsniu, tai tik apie ta policininka, o del prievartavimo, net niekas nesulaikytas ir net kaltinimai nepareiksti, neadekvati proporcija demesio ir smerkimo atitinkamu zmoniu.
Nematau prievartautojo smerkimo ir pasipiktinimo, nematau pasipiktinimo apsaugos darbuotojais...
policininko pareiskimas SOKIRUOJANTIS, taip ziniakslaida ivardija, o visu kitu veiksmai,kaip ir tarp kitko, visai normalus iseina...

Man tai labiausiai sokiruojantys yra pirmiausiai to prievartautojo veiskmai, kuris mane ,kad gali pasinaudoti mergina , ja primuses, paskui sokiruoja apsauginiu veiksmai, kam jie is vis klube, sokiruoja kitu zmoniu neatejimas i paglaba...o policininko komentaras, tai maziausiai sokiruojantis tame kontekste, va jei jis ten butu buves ir nebutu gelbejes merginos tada taip, butu tikrai sokiruojantis dalykas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 vasario 2020 - 13:16
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 19, 12:19)
Jis tiesiog garsiai pasake tai, ka mano beveik puse LT populiacijos: Kaltės perkėlimo aukai, smurto poveikio nuvertinimo mastas Lietuvoje yra ženkliai aukštesnis negu Europos Sąjungos vidurkis. Pavyzdžiui, beveik pusė Lietuvos respondentų yra linkę manyti, kad moterys „išgalvoja arba perdeda pareiškimus apie smurtą“ (LT-42%, ES-22%) arba smurtą išprovokuoja pati auka (LT-45%, ES-17%).  

As nekomentuosiu to prievartavimo, bet snd skaiciau, kad Zuokiene iskviete policija, neva Zuokas smurtauja.
Man tikrai nepanasu kad jis taip elgesi, juk policija atvaziavo, apklause dukra, nieko nesulaike. Kiek skaitau ta skirybu procesa - Zuokas apie savo zmona atsiliepia graziai ir tikrai susidaro toks ispudis, kad moteris, negaudama ko nori, kelia bangas. Juolab kad Zuoku dukte gyvena su tevu. Klausimas kodel?
Atsakyti
Ar tik neturi Zuokienė problemų su alkoholiu, ko tai įtartinai išpurtus. Gaila vaikų, kad turi jų cirkus matyti
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 19, 14:19)

Bet jaunimas jau galvojau kitoks ax.gif . Mūsų karta sugedus. Deja ir jaunimėlis nekuris taip galvoja.

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 18:44)
Ar tik neturi Zuokienė problemų su alkoholiu, ko tai įtartinai išpurtus. Gaila vaikų, kad turi jų cirkus matyti

Aš jau po ano incidento galvojau, kad ji pavartoja... Stogas važiuoja... Gaila moters. Tokia man faina ji atrodė kol jie kartu gyveno.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 02 19, 16:53)
Bet jaunimas jau galvojau kitoks ax.gif . Mūsų karta sugedus. Deja ir jaunimėlis nekuris taip galvoja.
Aš jau po ano incidento galvojau, kad ji pavartoja... Stogas važiuoja... Gaila moters. Tokia man faina ji atrodė kol jie kartu gyveno.

Jaunimas manau dar bukesnis, nes bukose mokyklose gavo bloga issilavinima. Sovietineje mokykloje buvo daugiau dvasingumo...

O tevai jaunimelio tai sovietikai. Dazniausia buki, tai ziuri rusiska TV... klausosi rusisku bumciku.

Arba kokio negru repo
Atsakyti
Visokiu buvo, visokiu yra, Tik moterys vis labiau nori elgtis, kaip nori ir pamirsta, kokie pavojingi gali gali buti jom vyrai, lygios teises nelygu lygiom galimybem, ir realybeje gali tekti skaudziai nusivilti ...
Zmoniu prigimties nepakeisi ir ne visi gerieciai gyvenime, o saugotis reikia moketi save.
Atsakyti
Todel reikia duoti sekso savo vyrams pakankamai, kad pas kitas be galvos nelakstytu ir nepuldinetu. smile.gif
Atsakyti